Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

BEEP* *BEEP* - lød det fra min tlf.

Jeg var til fest, og var blevet godt stiv, og da også ganske liderlig. Det var John.

SEX I DAG?

Jeg rystede svagt over det hele, men blev med det samme våd, i min stadigt behårede og store fisse. Han skrev: Negerluder, kom hjem til mig nu, ring efter en taxa på dette nummer 2674****, og husk at du skal være nøgen på min grund!! . Jeg kiggede ned af mig selv, jeg havde en stramtsiddende nederdel på, uden trusser, der viste hvor stor og bred min kæmpe røv var. Som top havde jeg en 80 er-agtig guldtop, selvfølgelig uden bh, som sad for stramt over maven, så min delle rigtig kunne ses. Jeg ved godt mange væmmes af den slags, men jeg tænder på de fyre der ikke gør. Mine gigantiske patter sad ikke meget over navlen, og pga. den manglende bh vendte mine store brune vorter nærmest nedad. Mit hår var sat op i to rottehaler. Jeg var parat.

Kl. var ikke mere end 01.00, men jeg fandt i min liderlighed straks på en lam undskyldning, og fik kæmpet mig ud af festen. Nede på gaden ringede jeg til nummeret John havde givet mig, og fik fat i en fyr. Det var åbenbart et direkte nummer til en chauffør. Jeg sagde at en ven havde givet mig nummeret, hvor jeg var, og hvor jeg skulle hen. Han ville være der straks var beskeden.

Der gik 13-14 minutter, og så trak en taxa op foran lejligheden på Nørrebro. Jeg kiggede ind i vognen, og der sad en ældre tyrker, behåret over det hele nærmest, og med en kæmpe mave, men også med et stort bredt smil og flink væremåde. Jeg hoppede ind på forsædet, gav adressen, og lænede mig tilbage i sædet hvorefter chaufføren begyndte at køre, og grinende spurgte om det var John jeg skulle ud til.. Jeg frøs, og fik fremstammet et ja. Han grinte bare og kørte videre.

Ser I, dette er en sand historie, ellers havde chaufføren jo bare kneppet mig der, men sådan noget ville næppe ske i virkeligheden.. Dog mødte jeg ham senere, men det er en historie I må høre om i part 3. Tilbage til historien.

Ahmed, som han hedder, satte mig af foran Johns hus, og kørte sin vej, efter jeg havde betalt ham de 210kr turen kostede. Han smilede og kørte sin vej. Jeg kiggede på Johns havelåge, og gøs ved tanken om hvad der mon skulle ske. Det var jo kun anden gang vi skulle mødes.

Jeg huskede hvad han havde sagt, og begyndte hurtigt at klæde mig af foran indgangen til haven. Jeg var dødsflov, og pissenervøs, men fik klædt mig af, og smidt tøjet ind i haven. Jeg kiggede mig hurtigt omkring, men det så heldigvis ikke ud til at der var nogen der havde set mig dog kunne jeg jo ikke vide det med sikkerhed.

Jeg kiggede igen ned af mig selv, og blev liderlig af at se mig selv stå splitterravende nøgen midt på en villavej, men skyndte mig dog alligevel ind i haven, og op til døren. Den var åben. Jeg gøs en sidste gang, og gik ind i mørket.

 

 

Jeg kunne intet se, men hørte en stemme sige: Herinde . Jeg fulgte stemmen, med hænderne flagrende foran mig for ikke at ramle ind i noget, da jeg pludselig fik kastet et blindfold om øjnene. Det blev bundet stramt, hvorefter jeg kunne fornemme at lyset blev tændt. Ligeså snart det var blevet tændt, kunne jeg høre flere mandestemmer grine højt og hånligt. Jeg skrumpede helt sammen, men mærkede allerede den første dråbe af fissesaft glide ned af mit fede lår. Denne gang var jeg forberedt, og hamrende tændt men spillede stadig bange og uskyldig. Et par rå og store hænder tog fat i mine arme, vred dem om på ryggen, og klaskede et par håndjern på dem. Frækt.

 

 

*KLASK* sagde det, og slaget fra en hamrende hård lussing sendte mig lige i gulvet. BLIV LIGGENDE NEGERLUDER!! , råbte en stemme jeg ikke kendte.

Jeg gjorde som der blev sagt.

 

 

Der ligger jeg så, i min fedme og på maven, let klynkende pga. smerten efter faldet, da jeg pludselig mærker noget varmt og vådt ramme mit hoved. Pis. Der står fandeme en og pisser mig i hovedet, og den stærke og kraftige stank går lige i mine næsebor. Jeg føler mig så ydmyget, men er liderlig på samme tid.

Jeg bliver hevet op på knæ, og får en lussing mere, men før jeg kan sige av, bliver jeg skubbet fremad, til mit hoved pludselig er lige ud for en stinkende manderøv, og selvfølgelig stikker jeg tungen frem. Jeg gennemslikker den behårede og uvaskede manderøv, mens jeg nyder de hånlige grin omkring mig. Lækkert. Efter at have slikket den helt våd, slår manden pludselig den største skid i hovedet på mig, så hårdt at mit pandehår blafrer. Jeg bliver hevet bag ud, og får at vide jeg skal tage en dyb indånding gennem næsen det stinker, og jeg har senere lært at det er noget der bliver kaldt poppers. Det har den vildeste effekt på mig, jeg bliver hamrende liderlig og skriger at jeg vil smage en pik.

Før jeg når at færdiggøre sætningen, har jeg en klam og uvasket kort og tyk pik i munden. Jeg genkender den som værende Johns. Jeg begynder at sutte på livet løs, og mærker nu at et par hænder glider snot rundt i mit røvhul og min fisse. Da jeg er blevet helt våd, bliver den første pik stukket ind i mit røvhul, den er skuffende lille, men jeg elsker alle pikke når jeg er så liderlig. Jeg får noget mere poppers, og kræver nu at bliver brugt. Den lille pik spermer oppe i mit røvhul, og bliver straks erstattet af en gigantisk en af slagsen. Den begynder at pumpe ud og ind af min røv, som er så stor at den klasker frem og tilbage med store lyde. Mine kæmpestore og tunge negerpatter vælter frem og tilbage, og bliver hevet i fra alle sider af store og rå mandehænder. Jeg bliver hele tiden klasket til, og bliver kaldt nedsættende og ydmygende ord som negerluder sorte so slavetøs osv., samtidig med jeg konstant får stukket det der poppers op under næsen. Jeg er i en konstant buzz af liderlighed.

Pludselig bliver mit ansigt plastret til med Johns sperm, jeg slikker videre på livet løs, men bliver dirigeret ned til hans svedsure nosser, som selvfølgelig får en god tur. En tung, omskåret og ildelugtende fed pik overtager hans plads. Denne fyr er seriøst fed, og sveder som et svin, det drypper ned på mig. Jeg er lige ved at bide ham i pikken, da en stor hånd pludselig hiver mig i kønsbehåringen, og giver min fisse et dask.. SÅ frækt.

John kravler under mig, og glider op i min fisse. Jeg ligger nu henover en fed og svedende gammel mand, hvis tykke men korte pik er i min fisse. Min mave flæsker ud over det hele, og i mit totalt åbne negerrøvhul har jeg endnu en pik, lang, hård og tyk som bare fanden. Mine hænder er bundet på min ryg med et sæt håndjern, og i min mund er en omskåret ildelugtende lille men tung pik. De tager mig alle sammen helt grotesk hårdt, og jeg mærker deres storsvedende og behårede ølmaver hamre imod mig. Jeg er så uendeligt meget tændt og liderlig. Jeg er villig til alt.

Jeg mærker pludselig fyren foran mig hive mit hoved tilbage, og spytte mig i munden. Jeg smiler bare, og synker. Pikke bliver kørt ind i igen, og halsknepper mig så jeg er ved at kaste op.

De trækker sig alle sammen ud, og jeg stønner efter mere, helt desperat.. De går væk fra mig, og jeg kravler frem på knæ og tigger om mere: Kom nu herskere, giv jeres negerluder pik.. kom nu, please . Jeg hører nu de griner af mig, hvorefter en hånd kommer bagfra og tager mit blindfold af. Jeg misser med øjnene, og da jeg endelig kan se ordentligt, kigger jeg lige ind i en kameralinse hvor pinligt, de har optaget mig kravle på knæ og tigge om pik.

Jeg vender mig om, og foran mig står John, og tre af hans venner den ene mere ulækker, gammel, stormavet og svedende end den anden. Jeg bliver så umådeligt tændt af situationen, at jeg humper frem, og tager en tilfældig pik i munden, hvilket bliver kvitteret med en syngende lussing. Jeg vælter lidt bagover, og ser nu den ene af mændene grine mens han retter sin pik imod mig. Det er ham med den lille pik. Han pisser på mig.

Jeg sidder der på knæ, bliver drivvåd af pis, og da han er færdig bliver jeg samlet op. John skubber mig nu ud af huset, og ud i forhaven med den høje hæk. Det er stadig nat, men havelågen står åben, så alle der kommer forbi kan se hvad der sker nemlig at jeg, en overvægtig, tungrøvet og storbarmet negertøs sidder på knæ med håndjern på, foran 4 gamle, overvægtige og ulækre mænd, vel at mærke med et liderligt smil på læben. De stiller sig rundt om mig, og komplet som i pornofilmene, spermer de mig alle sammen i hovedet og i munden. Efter de alle er kommet, spytter et par stykker af dem på mig, og det er først nu jeg opdager at John har sneget sig over til havelågen, hvor han kaster et eller andet over på den anden side af gaden.

Jeg får rejst mig op, og John skubber mig ud på gaden, men han siger: Du kan jo selv finde nøglerne, ikke lille liderlige so, her er dit tøj SKRID SÅ MED DIG! . Jeg bliver skubbet ud på gaden nøgen, og mit tøj bliver smidt efter mig. Jeg er drivvåd af spyt, sperm og pis, og stinker som en brugt hore. Klokken er vel en ca. 03.00, og jeg leder febrilsk efter nøglerne til håndjernene så jeg kan få dem af, og taget mit tøj på. Ovre i haven kan jeg se at John optager det hele på VIDEO. Jeg græder en smule i frustration, men i bakspejlet kan jeg godt se hvor fræk en oplevelse det har været.

Det ender med at jeg finder nøglerne efter små 5 minutters søgen, får låst håndjernene op, taget mit tøj på i en fart, og løber mod natbusstoppestedet. 

 

Om nogen har set mig, aner jeg ikke den dag i dag og til jer tvivlere, dette er en sand historie, der findes sådanne tilfælde, og jeg ved der findes flere unge piger som mig, der gerne vil sådanne ting. Jeg har aldrig været mere flov i mit liv, end den nat på den villavej i Herlev men som sagt, set i bakspejlet var det jo dødsliderligt, og ingen har taget skade af det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.