Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet sommer, og jeg levede nu fuldstændigt som en ussel negerluder til min herre John. Jeg havde min egen lejlighed, passede mine studier osv., men når det kom til fritid var jeg fuldstændig i hans magt.

Det var en tilfældig tirsdag og jeg var ude at shoppe på Strøget, i klædt en halvgennemsigtig top, og som altid uden bh så mine bryster hang godt og tungt nede over min fede mave. Folk rullede øjne af mig, det var tydeligt de syntes jeg var skandaløst påklædt men det tændte mig bare mere. Jeg gik kun i løstsiddende nederdel nu, og altid uden trusser. Det ønskede John. Min kæmpe røv fyldte skørtet godt ud, og man kunne se bunden af mine balder hvis jeg ikke hev ned i skørtet hele tiden. Kort sagt, jeg var klam at se på. Frækt.

SEX I DAG?

Jeg var blevet lidt smadret i fødderne, og satte mig i en af stolene udenfor The Dubliner ved Storkespringvandet. En tjener kom ud, og jeg bestilte en stor øl, som jeg fik med det samme. Lækkert på en varm sommerdag, hvor sveden løb ned af ryggen på mig, og der var tydelige svedpletter under mine arme og under mine patter.

Jeg spredte benene, og tænkte jeg ville se hvem der bed på. Det var frækt at mærke luften kilde mine krusede fissehår, og jeg begyndte at dryppe af liderlighed. En masse knægte fik øje på det, og begyndte at grine, men ellers intet. Jeg havde drukket hele min øl, og havde nær opgivet da en en stor, tung og fed tyrkisk udseende mand kom hen og satte sig ved siden af mig. Jeg vendte mig mod ham og smilede. Han kiggede bare nedværdigende på mig og spurgte: du er luder, ikke? . Jeg smilede og svarede, ja, men jeg er gratis . Jeg rystede lidt på hånden, men var samtidig tændt ad helvede til, og det var først der jeg genkendte ham, det var taxachaufføren fra den gang. Han var godt svedig af at gå rundt, havde hår overalt så det ud til, et stort hoved, store hænder det kunne kun være godt.

Han sagde simpelthen bare: Kom med luder og rejste sig.

Jeg fulgte efter ham hen til hans bil, og satte mig ind på forsædet. Med det samme kørte han sine store rå fingre ned mellem mine ben. Fuck hvor var han brutal og hård. Han rodede mig lystigt i fissen, mens vi kørte mod amager, hvor vi parkerede et sted ude i Kastrup. Vi gik ind i en opgang, og op i en lejlighed. I det vi var kommet ind smækkede han mig en syngende lussing så jeg røg på knæ, hans store og behårede hænder tog mig bag i hovedet og pressede det ind i hans skød. Der stank af krydderier, pis og sved. Jeg skyndte mig at lyne hans bukser op, og ud kom den mest behårede, omskårede og snasket ulækre pik jeg nogensinde havde set og jeg havde set mange.

Jeg tog den straks i munden, og den ulækre smag var ved at få mig til at kaste op, men han tvang den helt ind. Den var så stor og tyk at man skulle tro det var løgn, helt blodfyldt og beskidt, og jeg havde den helt nede i halsen. Det gik direkte i fissen på mig.

Jeg suttede alt hvad min herre havde lært mig, mens svinet foran mig tog alt sit tøj af. Jeg kiggede op og ned af ham, en fræk, overvægtig, stormavet tyrkisk taxachauffør med alt fo meget hår på kroppen, og alt for kraftig svedlugt.

Sut den så tøs, i aften skal vi virkelig lege! sagde han, og flåede mit tøj af. Han samlede det i en bunke, og smed det ud af vinduet ned i gården. Vi var på 3. sal. Fuck, nu var jeg fuldstændigt overladt til hans vilje.

Efter at have mundbollet mig grundigt og længe, så hårdt at jeg ikke kunne trække vejret ordentligt, og at der nu lå en hel pøl af spyt og halsvæske på gulvet foran mig, smed han mig ned på gulvet, og tvang mig om på ryggen. Så satte han sig ned overskrævs på mit ansigt.. Jeg lå nu nøgen på ryggen, min fede sorte krop væltede ud til siderne, mine tunge patter rørte endda gulvet på hver side af mig. På mit hoved havde jeg en behåret og beskidt svedvåd tyrkerrøv. slik den så tøs sagde han, og gled revnen frem og tilbage over min mund. Jeg stak gladeligt tungen derop, og gik i gang med at slikke hans røv på livet løs.. jeg kunne mærke og høre han nød det grænseløst meget, for han trykkede bare hurtigere og hurtigere, så hans tunge, lange og behårede nosser klaskede mig i hovedet mens han spillede sin frække og ulækre omskårede pik.

Da han endelig rejste sig spurgte jeg ham om det var normalt for perkere hvilket resulterede i at han langede mig en kæmpe flad, spyttede mig ansigtet og tog pikken i hånden mens han holdt mig nede med sin fod. Jeg lå og kiggede op, og vidste jo godt hvad der skulle til at ske, så jeg åbnede munden og smilte. Ganske rigtigt, svinet begyndte at pisse mig i hovedet, og han gjorde alt for ikke at ramme mig i munden, men sigtede efter alle andre dele af mig.

Jeg lå der og nød det, det var jo lige hvad jeg tændte på, men jeg vidste også at han ville have mig som flov og ydmyget, så jeg spillede rollen, og tiggede ham om at lade mig være. Hang rinte bare, hev mig op i håret og stak en flaske poppers under næsen på mig. Jeg tog en dyb indånding, og forsvandt helt væk i fantasiens land.. Jaaaahhh..

Det næste der sker er lidt sløret, men jeg bliver hevet rundt i lejligheden, kneppet i en uendelighed af hans store fede og ulækre pik, jeg bliver tvunget til at slikke ham overalt, tæerne, armhulerne, under hans mandepatter alle steder hvor han er behåret og ulækker.. Det er SÅ ydmygende, og jeg er den største luder fordi jeg i virkeligheden tænder på det. Hver gang jeg kigger op får jeg mere poppers i næsen, og jeg bliver spyttet på til det driver ned af mig, bollet i røven og munden til jeg er ved at kaste op.. I det hele taget godt og grundigt brugt af denne klamme stodder..

Til sidst falder jeg i søvn.

Da jeg vågner er det mørkt udenfor. Jeg er bundet fast, med arme og ben spredt ud til hver side. En masse stemmer lyder, men jeg kan ikke åbne øjnene pga. spyt, slim og pis. De snakker tyrkisk, tror jeg i hvert fald.

Det næste der sker er at jeg bliver pisset i hovedet. Længe. Af flere stråler.. Jeg labber det i mig, så meget jeg kan, jeg har virkelig lært at holde af det nu, og det gode er at det fjerner slimet fra mine øjne, og at jeg nu kan se.. I rummet står en 6-7 personer, alle sammen gamle tyrkere, sikkert fra hans klub eller noget. Jeg kan se de ikke er til det helt perverse, det havde måske også været en lidt for stor tilfældighed. Så til min store ærgrelse sker der ikke så meget mere.

De sætter sig alle sammen ned foran mig i tur, tværer deres store ulækre maver rundt i hovedet på mig, og tømmer deres omskårede små og store, tykke og tynde men alle sammen beskidte pikke ned i munden på mig, til mit ansigt og mund er fuldstændigt tilsvinet i fed og ulækker sperm.

Da de alle sammen er gået igen, kommer chaufføren smilende over til mig. Han sætter sig ned på knæ, klasker mine patter lidt rundt, snotter mig i hovedet og griner. Så henter han sit kamera og siger:

Vi skal lige have et billede til bilen, så jeg altid kan kende dig so..

Han tager nu en masse billeder af mig, som jeg ligger der spændt fast, fed og ulækker, smurt ind i mandesafter overalt, mine store patter hængende ned af siden, og med min mave slaskende rundt. Han smiler, lægger sig ovenpå mig, og nu kan jeg mærke hele hans tunge, svedvåde og behårede krop ovenpå min. Hans fedtede halvslappe pik finder frem til mit udspilede og brugte fissehul, og glider indenfor. Han begynder nu at kneppe mig, mens han slikker mig overalt, for til sidst at komme til min mund, hvor han stikker sin tunge indenfor. ADDD..

Han ligger der og slikker mig i munden, spytter, og slikker videre igen, mens hans store tykke pik fedter rundt nede i mit hul.. Efter lidt begynder han at stønne, for til sidst at tømme hele sin fede ulækre ladning oppe i mig. Han bliver liggende, helt slap, og griner bare.

Efter lidt tid rejser han sig, binder mine hænder og fødder op, og giver mig et lagen jeg kan tage rundt om min brugte, beskidte og tilsvinede sorte luderkrop.

Skrid så med dig so, og NEJ, du kommer ikke ned i gården efter dit tøj, du må selv finde hjem.. Latterlige negerluder.

Jeg bliver skubbet ud på hovedtrappen, og døren bliver låst efter mig helt i vildrede fælder jeg en tåre, hvordan fanden skal jeg komme hjem uden alle mine ting, min taske står stadig inde ved ham. Jeg går ned af trapperne, heldigvis er det aften, så der er ikke så mange mennesker, men hold da kæft hvor folk glor da jeg kommer ud på gaden i kun et lagen. Og det er endda helt plettet af alle de våde steder på min krop. Suk.

Hvordan jeg kom hjem er en helt anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.