Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg står foran dørene til skolen, og sukker stille for mig selv. Det var ikke lige det her, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle lave i en alder af 32. Jeg mener, for pokker, jeg havde verdens bedste job, og nu står jeg og skal på skolebænken igen. Jeg kan mærke irritationen over hele denne elendige situation indeni, og jeg skubber døren op lidt hårdere end nødvendigt.

Det er intro dag, og der er en der står på podiet og bare bliver ved med at snakke. Jeg kan ikke holde fokus, og tankerne flyver længere og længere væk. Jeg ser for mit indre blik, min gamle chef, der langsomt lader hånden glide op af min arm. Et nyt flash, hvor han smider mig over skrivebordet, og borer hans dejlige pik op i mig. Billederne fortsætter for mit blik, og jeg er ved at blive godt våd. Mærker irritationen igen. Hvorfor var det lige, at han skulle flytte hans praksis til Sjælland? I to år, havde vi haft en perfekt arbejdsplads, hvor jeg for første gang havde fundet ud af, hvor meget jeg egentlig nyder sex. Hvor meget jeg nød det spil vi havde kørende, og klienterne.... suk, nogen af dem, havde virkelig været fantastiske. For ikke at nævne den løn jeg fik. Smiler lidt over hvordan vi lønforhandlede, og hvordan jeg faktisk mere nød  sexén, end lønnen. Det er nu 3 måneder siden jeg havde sidste dag, og siden da, har jeg kun været sammen med min mand. Han er dejlig og så sød, når vi elsker. Så forbandet sød, tænker jeg lidt ondskabsfuldt. Jeg vil for pokker ikke kun have sødsuppe, men jeg kan ikke rigtig få ham til at forstå det. Jeg sukker igen og bliver nærværende. Vi skal ud i vores respektive klasser nu.

SEX I DAG?

Jeg sætter mig bagerst i klassen og lader øjnene glide over forsamlingen. Indstiller mig på, at det her ikke ligefrem bliver ligeså spændende som min gamle arbejdsplads.

3 mdr. senere, er jeg ved at kløjs i det hele. Lektier og hjemmeopgaver, og selv om de andre i klassen er vældig søde, er de ligeså spændende som gamle brugte sutsko!! Vi har fået en case, som vi skal lave en opgave ud fra, og jeg har ingen anelse om, hvordan jeg skal gribe det an. Jeg er nødt til at bide i det sure æble, og spørge min lærer, om han vil hjælpe mig igang.

Torsdag efter timer står jeg derfor ved siden af tavlen, og venter på at indrømme, at jeg ikke har hørt nok efter, til at kunne gå effektivt i gang med casen.Det er pinligt og jeg føler mig voldsomt generet af det. Da de andre i klassen langsomt er ved at sive ud af lokalet, zoomer hans blik ind på mig, og spørger hvad han kan gøre for mig. Jeg begynder at forklare at jeg er i tvivl omkring opgaven. Han siger pludseligt, at det ikke undrer ham, for ærlig talt virker det ikke til ,at jeg gider at yde en ret stor indsats. Jeg bliver paf, og flov, for han har jo ret. Han spørger hvorfor jeg startede på uddannelsen, og jeg svarer, at jeg mistede mit job, og var nødt til at begynde at tænke i andre baner. Jeg forklarer at jeg var rigtig glad for mit gamle job, og slet ikke har lyst til at få et andet. Hvad var det, du var så glad for, spørger han. Hvis du ved det, har du større mulighed for at finde noget du kan blive ligeså glad for, fortsætter han. Billederne flakser igennem mit hoved. Som så mange gange før, kan jeg næsten føle hænderne på mig... pikken i min mund. Jeg bliver varm i kinderne, og kan mærke safterne i mit underliv. Jeg mærker lysten indeni, og giver mig lidt hen til billederne i mit hoved. Da min lærer rømmer sig, springer min fantasiboble i tusind stykker, og varmen stryger op i mine kinder og jeg kan ikke få mig selv til at se ham i øjnene.

Han sidder med hovedet lidt på skrå, smiler underfundigt og spørger om jeg har tid til at fortsætte samtalen. Jeg begynder at stamme, at det nok skal gå, jeg finder ud af det og vil rejse mig. Hans hånd skyder frem og holder mit håndled som et skruestik. Han spørger igen hvad jeg var så glad for. Han kigger intenst på mig, og pludselig går der en djævel i mig. Jeg fortæller i klare vendinger, at specielt hans pik gjorde arbejdsdagen så meget mere spændende. Så hiver jeg min arm til mig og valser ud fra klassen. Djævlen sidder på min skulder og griner og tænker "Ta den"

Dagen efter er jeg knap så kæphøj. Jeg sætter mig på min plads, og prøver at gøre mig så usynlig så mulig. Da timen er ved at være forbi, sukker jeg lettet, da han øjensynligt bare ignorerer mig. Som jeg pakker sammen spørger han nu hen over resten af klassen, om jeg er ved at have styr på min case. Jeg panikker og tungen vil ikke lystre mig. Øhm, lyder det dumt fra mig. Nå ikke, lad os se på det, siger han. Jeg begiver mig langsomt op mod katederet, mens de andre forlader klassen.

Da jeg når derop, siger han ingenting, og jeg bliver endnu mere nervøs. Det går op for mig, at han venter på, at klassen bliver tom. Så kigger ham mig lige i øjnene. " Vil du have den her uddannelse eller smider du håndklædet i ringen? " Jeg får sagt, at jeg er nødt til at omskole mig, så jeg har ikke andre muligheder. Godt, siger han, Så skal du til at oppe dig, kraftigt ! Hans hånd glider ind i mit hår, og han griber fat. Men jeg vil lave en aftale med dig. Da du tydeligvis har behov for en vis spænding for at gide engagere dig, så skal jeg give dig den spænding.

Mit hjerte hamrer helt vanvittigt, og nærvøsiteten viger pladsen for ren op skær ophidselse. Hans hånd holder mit hoved fast, mens hans øjne borer sig ind i mine. Jeg kan høre lyden af en lynlås, der bliver åbnet, og jeg kan ikke lade være med at slikke mig om munden. Han hiver nedad i mit hår, og jeg glider villigt på knæ. Jeg stønner højt og tydeligt, da jeg ser hans pik for første gang. Den er større end jeg ellers har prøvet, og bare synet gør mig våd. Jeg griber den om roden og lade tungen kører hele vejen fra rod til spids, før jeg lader den glide mellem mine læber og jeg begynder at sutte begærligt på den. Han presser bag på mit hoved og jeg kan mærke at han støder imod mit svælg. Jeg er vildt tændt nu, og jeg lader hånden glide ned i mine leggins og begynder at nuldre min klitoris. Han hiver hans stav ud af min mund, hiver mine leggins af, og beordrer mig op på katederet. Jeg ligger mig på maven, og spreder benene helt ud til siden. Endelig, når jeg at tænke, lige før han fører pikken hen til min åbning og hamrer i bund. Jeg vrider mig, sanseløs af begær efter den orgasme jeg kan mærke er på vej, støder hårdt imod ham, hulker min liderlighed ud, og da hans fingre rammer min klit, ryger jeg ud over kanten, totalt hjælpeløs.

Jeg ligger fladt ned over katederet med overkroppen, lidt døsig efter anstrengelserne. Han er stadig oppe i mig, stiv og hård, og jeg kan mærke at jeg er klar til mere af hans magi. Jeg støder tilbage mod ham igen, tager pikken i bund. Hans hænder tager fast omkring mine hofter og han trækker sig langsomt ud af mig. Jeg klynker utilfreds og først da jeg mærker ham køre staven om mod mit bagerste hul, smøre det, holder jeg op med at klage mig. Han brummer dybt i halsen og så presser han langsomt men sikkert, hans stive pik ind i mit hul. Jeg begynder at vride mig igen, og han støder hårdere til. Jeg kan ikke lade være, men opfordrer ham til at tage mig, hårdere, hurtigere. Han knepper min liderlige krop, så bordet skramler under mig. Så kommer endnu en orgasme rullende, og jeg falder sammen idet han tømmer sig i mig.

Jeg kan høre, at han roder med hans tøj, men jeg har ikke energi til at vende mig og kigge. Nå, siger han. Er du klar til at deltage aktivt i undervisningen, til at yde dit bedste? Åh, ja. Siger jeg. Godt, lyder det fra ham, næste gang du får svært ved at finde focus, så kom. Så forlader han lokalet, og jeg får mig hevet op og gjort nogenlunde præsentabel. 

Som jeg går ud af dørene, tænker jeg, at jeg måske kommer til at kunne lide at gå i skole igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.