BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Når vi endelig kommer til fredag, er der en ting, der er vigtigere for os to, end noget andet:
Vi skal nyde, at vi ikke skal op klokken kvart i kvalme i morgen, og kan derfor sidde og hygge os lige så længe vi vil om aftenen.
Sådan var det også denne fredag i november. Det regnede i stænger og vi var begge blevet godt gennemblødte af at få klaret de sædvanlige indkøb. Du havde i Aldi købt en flaske billig rom, som du sagde at vi skulle varme os på, når vi kom hjem.
Vi tog et par pizza’er med hjem for at gøre det der med aftensmaden lidt lettere.
Du hev proppen af en stor bastbeklædt flaske chianti-rødvin, og vi satte os i sofaen og kikkede på noget ligegyldigt fjernsyn. Jeg kedede mig bravt, og spurgte dig om ikke du ville smutte ned i døgneren og leje et par FILM, da jeg ikke gad at se endnu flere genudsendelser.
Det skulle du nok, sagde de og kom da også tilbage efter et kvarters tid.
”Hvad har du lejet?”, spurgte jeg, men du sagde at det fandt jeg jo nok ud af, når vi så dem.
Til den første film, der handlede om en politimand, der jagtede sin kones mordere, lavede du en stor rom-toddy til mig. Den varmede dejligt. Den anden film var den med Tom Hanks: Castaway. Det er en rigtig god film, som vi sad tæt og nød sammen.
Inden vi skulle se den tredje og sidste film, foreslog du, at vi gik i bad sammen.
Det syntes jeg var en rigtig god ide, så vi smed kludene og hoppede i badekarret.
Vi sad i det varme vand og slappede af, sagde ikke noget, men sad bare og nød varmen med lukkede øjne. Men så mærkede jeg pludselig noget, der kildrede lidt på mit inderlår. Det var dig, der lige så stille lod din fod glide op ad mit ben. Jeg kunne ikke lade være med at sprede benene lidt mere, og sad stadig med lukkede øjne og bare nød det. Dine tæer masserede nu blidt mine store skamlæber og jeg kunne mærke, at de langsomt blev fyldt med blod, og at min fisse begyndte at blive smurt med mine elskovssafter.
Jeg gled lidt længere ned i karret, så du kunne nå mig med fingrene.
Du har de mest vidunderlige hænder, man kan forestille sig. De er stærke, men alligevel følsomme og blide. Du forstår at bruge dem, så enhver kvinde kan opleve, hvordan hele kønnet; skamlæber, klitoris, anus og skeden kan blive til et glødende brændpunkt, der bare kræver mere og mere, indtil hele universet eksploderer i orgasmer, der synes at vare ved for evigt.
Du åbnede forsigtigt min fisse med den ene hånd, så skedeåbningen og min kliotoris blev blottet, mens du med den anden hånd i korte, faste strøg, oppefra og ned, masserede klitoris blodfyldt, stor og hård. Stadig masserende klitoris pressede du forsigtigt den anden hånds lange- og pegefinger ind i mig.
Jeg kunne nu ikke tilbageholde en sagte stønnen. Du drejede hånden med fingrene inde i mig, så håndfladen vende opad og pressede ret hårdt opad, inde i min skede. Stadig mens du pressede, begyndte du at rokke hånden frem og tilbage i små nyk, mens den anden hånds pege- og langefinger strøg min klitoris.
Mit skød var nu helt blodfyldt og mine skamlæber opsvulmede af lyst, og min fisse var vidt åben, eftersom jeg havde trukket benene op og ud til siden.
Stadig med nu fire fingre inde i mig, hvor du med en finger kunne mærke min livmoder, bøjede du dig frem og satte læberne til min klitoris. Du lod tungen slå smut over den nogle gange først, men begyndte så at suge hård på den. Jeg følte det som om hele mit skød var én stor dunkende klitoris, og jeg kunne mærke, hvordan den bare blev endnu større og mere følsom, end jeg havde troet muligt. En velkendt varme begyndte at trække ned langs min rygrad, for til sidst at eksplodere i et fyrværkeri af varme bølger, der gennemstrømmede hele mit køn. Jeg spændte skødet op imod din mund i vidunderlige kramper, og stødte uvilkårligt min fisse op mod dig i elskovs-spasmer. Hvor lang tid orgasmen varede, aner jeg ikke, men da jeg kom lidt til mig selv igen og åbnede øjnene, så jeg blot dine pragtfulde smilende, brune øjne, der var fyldte af kærlighed, og jeg fik bekræftet endnu en gang, hvor meget du elskede mig.
Et blik ned mellem dine ben, viste mig da også, at du virkelig havde lyst til mig: Din vidunderlige pik pegede skråt opad, og jeg kunne se de blå årer sno sig langs skaftet hele vejen op til det spændte, svagt blålige pikhoved, hvor en klar dråbe piblede frem fra åbningen.
Jeg rakte ud efter den, men du tog min hånd til side og sagde ’vent, vi har tid nok.’
Vi gjorde os færdige i badet og gik ind i stuen igen.
Du satte den sidste film på, og jeg skulle lige til at protestere, da jeg så, at det var en PORNOFILM, men tog mig i det, da jeg tænkte, at du vel bare blev endnu mere ophidset, når du havde set den, og at der så ville være en stor og varm, hård pik til mig bagefter.
Der var, vel nok som næsten altid, faktisk ingen handling i filmen, det handlede tilsyneladende bare om at komme i gang med at kneppe.
Et stykke inde i filmen skete der dog lidt:
En lyshåret kvinde sidst i tyverne bankede på en stor dobbeltdør i et slot, og blev lukket ind i en stor hall.
En lille hushovmester tog imod og viste kvinden hen til et værelse i den ene fløj.
Her betalte han hende nogle store sedler og forsvandt. Kvinden gik ind i et tilstødende badeværelse i lyserødt marmor og klædte sig af. Hun satte sig i et kæmpe ovalt badekar og drejede hoved, da hun hørte en dør gå op. Ind trådte tre smukke unge, mørklødede piger, der begyndte at vaske kvinden overalt. De førte hende fra badekarret og hen til en briks, hvor kvinden blev sat med benene i to bøjler, så hendes skød var helt blottet. Her sæbede pigerne hendes skød ind, og barberede hende derefter, til hendes køn var helt glat. Det var på dette sted i filmen, at jeg kunne mærke, at jeg ikke var helt upåvirket. Det var vildt frækt at se, hvordan kvinden i filmen bare blev helt nøgen, og hvordan hun tydeligvis nød behandlingen, man kunne se, hvordan hun blev våd, et par dråber at hendes safter sivede ud af den glatte kusse og drev langsomt ned over hendes anus.
Jeg ved ikke helt, hvad der gik af mig, men jeg bad dig om at hente dine barbergrejer. Du kikkede først lidt fåret på mig, men stoppede så filmen og gik ud for at hente tingene.
Da du kom tilbage havde jeg sat mig på kanten af sofaen, med eet ben på sofabordet, et andet på stolen ved siden af, så mine ben bar vidt spredte.
Du løftede min bagdel og lagde et håndklæde under, hvorefter du sprøjtede en bold af barberskum ud i den ene hånd.
Med den anden hånd fordelte du nu langsomt skummet ud over mit skøt, helt ned til det andet hul.
Du skyllede skraberen i skålen med varm vand, du havde taget med ind i stuen og kørte forsigtigt skraberen tværs over det nederste af min mave. Jeg var blevet lidt langhåret, så der skulle nogle strøg til.
Du blev færdig oven over, hvor mine skamlæber mødes, og arbejdede dig nu stille og roligt ned langs først den ene, så den anden side. Med den ene hånd holdt du forsigtigt skamlæberne til side, så du blidt kunne fjerne hårene, der altid gror på indersiden af skamlæberne. Det var nu efterhånden næsten ikke nødvendigt længere at holde skamlæberne til side, for jeg var ved at være så ophidset, at mine fisse var vidt åben og bare klar til at tage imod din varme, hårde pik, som jeg kunne se, havde rejst sig helt igen.
Du skrabede nu hårene rundt min anus væk, og jeg kunne mærke, hvordan det ophidsede mig vildt. De sidste rester at barberskum tørrede du af med en varm opvredet klud, hvorefter du rakte ud og tog en flaske med lotion. Du lod en god klat af den kolde lotion lande ovenfor min klitoris og begyndte med fingerspidserne at fordele den. Cremen blev fordelt blidt ned langs revnen og rundt om min anus.
Du smurte lotion på min klitoris og jeg formelig gispede af fryd.
Til sidst lænede du dig frem og kyssede mit køn og sagde: ’Du ser sgu’ godt ud!’
Jeg var ikke ophidset nu, nej jeg var hamrende liderlig!
’Bliv liggende’ sagde du og hentede noget i reolen bag ved mig. Inden jeg havde set mig om, havde du sigtet og taget et billede af min helt glatbarberede fisse.
Under normale omstændigheder ville jeg have været langt for genert til at tillade dette, men ophidselsen gjorde det bare endnu mere pikant. Jeg kunne ikke holde mig længere, og begyndte at onanere med den en hånd.
’Vent!’ sagde du og chokerede mig endnu engang, da du tog en meget naturtro DILDO frem, som du uset havde lagt i stolen ved siden af.
Jeg kunne ikke blive flov eller genert længere af bare lyst, så jeg så til, mens du først smurte dildoen ind i de safter, der nu i rigelige mængder strømmede fra min elskovsklare fisse, for derefter langsomt at føre dildoen ind i min glødende skede.
Du begyndte at kneppe mig i rolige tag med dildoen, mens jeg holdt på mine ben, så jeg kunne stå helt åben for dig. Dine pragtfulde fingre dansede over min klitoris, mens dildoen kørte ind og ud af min drivvåde kusse. Det var ikke bare mig, der kunne lide dette her: Mens du stod og kneppede mig med dine fingre og dildoen, vippede den stenhårde pik op og ned i samme takt.
Efter ikke lang tid, kunne jeg mærke en orgasme på vej, og da den kom, måtte jeg bide mig i læben for ikke at skrige højt af fryd. Lige som jeg troede, at nu klingede orgasmen af, kom den næste allerede brusende gennem min krop, efterfulgt af endnu en, der fik mig til at støde underlivet op og ned, i min iver efter at blive kneppet så grundig som muligt.
Jeg kunne se på dig, at seancen ophidsede dig i sådan en grad, at du var lige ved at komme, bare ved synet.
Jeg rejste mig og gik hen til spisebordet, hvor jeg lagde mig med fissen ud til kanten og benene vidt spredte, så du kunne se, hvor klar jeg var.
Safterne løb ned af mine balder og min fisse stod vidt åben. Skamlæberne var mørkerøde, næsten blålige, og helt opsvulmede, og midt i det hele strittede min klitoris dig i møde, så følsom, at jeg kunne komme, bare du kyssede den.
Du stille dig ved mig og stødte din stenhårde pik helt op mig. Du bankede din pik i bund igen og igen, så vore køn udstødte liderlige smaskelyde.
Du holdt om mine balder. Du masserede mine spændte brystvorte og du stod mad nydelsen malet i alle træk.
Jeg kunne se, at det var tæt på at du ville komme nu, så jeg stønnede:
’Sprøjt ud over min liderlige kusse, vil du ikke nok?’
Du trak pikken ud.
Den sejlede i kønssafter.
Du gned det blanke hoved.
Og du sprøjtede din varme sperm ud over min glatte kusse.
Du havde i dine tunge nosser opsparet sperm fra lang tid til mig, og noget af sæden sprøjtede i seje stråler op over min mave.
Dine øjne strålede og jeg tog din hånd og gned mit skød og min mave ind i din varme sæd.

Den sæd, jeg vidste, at du havde lavet af kærlighed til mig.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.