Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har et godt job som sælger af kosmetik. Det kræver godt nok at man er parat til arbejde mange timer, men der er også fordele ved det. Indtjeningen er ganske god, man møder mange spændende mennesker, og man kan som regel selv bestemme, hvordan man vil tilrettelægge sin hverdag. Jeg var på vej hjem til Horsens, fra en tur til Sønderborg, da min ellers udmærkede bil efter en pause på en rasteplads udenfor Vejle pure nægtede at starte. Jeg fik et lift med en lastbilchauffør til Vejle og skulle så tage bussen hjem derfra, da toget pga. tekniske vanskeligheder var blevet aflyst. Jeg fik købt min billet og satte mig bagerst i bussen. Bussens duvende bevægelser gjorde mig søvnig, og jeg var faktisk ved at falde i søvn, da jeg ud af øjenkrogen fik øje på en ung fyr, der var ved at sætte sig i den modsatte side af bussen. Han var vel omkring de 25 år, altså ikke mindre en 15 år yngre end mig, men der var alligevel noget ved den måde, han kikkede på mig, der fik mig til at studse. Han kikkede åbenlyst på min barm, som jeg da også er ret stolt over. Jeg har fra naturens side fået et par bryster, der kun har gavn af en BH, hvis BH’en i sig selv er så flot, at den kan tilføje noget. Mine bryster er ikke just specielt store, jeg bruger en str. 80C, men de sidder stadig den dag i dag på mig, som de gjorde dengang jeg var 17 år. Jeg er naturligvis stolt af dem, og jeg kan godt lide at gå med skjortebluser, der er tynde i stoffet, så man i hvert fald ikke behøver at være i tvivl om, at jeg ikke har en BH på. Mine brystvorter er mørke og har en tendens til at stritte, bare jeg tænker på dem. Dette undgår selvfølgelig ikke mændenes blikke, og det pirrer mig lidt. Denne unge mand havde da også set, hvordan mine brystvorter gjorde opmærksom på deres eksistens. Jeg tror nok, at han glemte at tænke lidt, for han stirrede rent ud sagt på dem. Jeg følte straks en kildren, ikke bare i brysterne, men også i underlivet. Jeg kunne se på den unge mand, at han også var tændt, for hans jeans havde fået en karakteristisk bule midt foran.
Jeg tog en pakke tyggegummi i min taske, og spurgte ham, om ikke han ville have et stykke også. Det ville han gerne, og jeg lænede mig over mod ham for at række ham et stykke. Han gloede ugenert ned i min udringning, og jeg syntes at kunne fornemme, at bulen i hans bukser blev en smule større. Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg rykkede over til ham og knappede endnu en knap op i skjorteblusen.
”Kan du li’ hvad du ser?”
”Absolut”, fremstammede han forfjamsket.
Jeg lagde resolut hånden over hans bule i bukserne, klemte et par gange og sagde, idet jeg lagde mærke til, hvordan hans ører rødmede:
”Der er også noget her, jeg kan li’”
Et gisp undslap hans læber, men ikke desto mindre tog han med den ene hånd og lod håndfladen kuple sig omkring mit bryst.
Brystvorten nu ikke bare strittede, den blev bare helt hård mod hans håndflade, og jeg kunne mærke, hvordan jeg begyndte at blive våd i bukserne. Efter at have konstateret, at der ikke var andet end 2 andre passagerer i bussen, og at de sad oppe foran, lynede jeg med rystende hænder hans jeans op. Jeg stak hånden indenfor og fik et chok. Den pik, jeg fik lirket frem, var skønt den endnu ikke var helt stiv, mindst 25 cm lang! Den var allerede så tyk, at mine fingre ikke kunne nå omkring den. Hovedets kontur trådte tydeligt frem bag forhuden, og jeg mærkede, hvordan pikken voksede i små ryk i min hånd. Jeg bøjede mig ned og tog pikhovedet i munden. Det var så stort, at jeg måtte gabe, alt hvad jeg kunne for at få den ind i munden. Da jeg lænede mig frem, mærkede jeg at fyren førte sin ene hånd ned i min nederdel bagfra, og hvordan han med et par fingre begyndte at bearbejde min fisse og min klit. Aldrig er jeg blevet så liderlig på så kort tid. Hans dunkende pik fyldte min mund, og hans ferme fingre bearbejdede min drivende kusse. Bussen havde næppe nået mange kilometer videre, før jeg fornemmede, at hans udløsning var på vej. Pikken voksede ydrligere en smule i munden på mig, hvorefter den begyndte i pulserende ryk at pumpe varm sæd ind i min ventende mund. Fyren brummede dybt nede fra struben, og jeg fik selv i det samme en kort kontant orgasme. Jeg måtte synke et par gange for at få al hans varme sperm ned, men satte mig så op, og opdagede så i det samme, at jeg skulle af i løbet af nogle få hundrede meter. Jeg rettede hurtigt på mit tøj, og gjorde mine til at rejse mig, da fyren spurgte:
”Jeg har ikke travlt, så gi’r du ikke en kop kaffe?”
Det kunne jeg ikke få mig til at sige nej til, så vi stod begge af bussen udenfor mit hjem.
Jeg bor alene i et dejligt hus, som min mand efterlod mig, da vi blev skilt. Det er et ret stort og flot hus, min mand var distriktschef i et meget stor handelsfirma. Huset er betalt, så jeg kan sagtens få råd til at sidde i det. Oplevelsen i bussen havde fået mine safter til at løbe ned ad lårene på mig, der var blevet en umiskendelig plet på men nederdel, som buschaufføren i øvrigt studerede grundigt, da vi forlod bussen, så jeg ville have et bad, når jeg kom indenfor. Jeg spurgte fyren, om han var for genert til at være i badeværelset sammen med mig, for hvis ikke, så kunne vi da sludre sammen, mens jeg tog et brusebad. Den var han helt med på, og da han så mit badeværelse, udbrød han:
”Nøj, du har spa-bad, det kunne jeg godt tænke mig at prøve!”
Vi fyldte karret med varmt vand, jeg hentede en kold flaske hvidvin til os i køkkenet, og vi hoppede i.
Mens vi sad og nød livet, kunne jeg pludseligt mærke hans fod bevæge sig op ad mit inderlår. Jeg spredte uvilkårligt benene lidt mere, så han bedre kunne komme til. Han tæer nåede mit skød, og han begyndte at lege med mine skamlæber og min klit. Jeg stak en fod hen til hans skridt, og opdagede, at han allerede havde en kraftig rejsning. Jeg slukkede for boblerne, og kunne nu se, at han ikke bare havde en imponerende pik, men at han også var udstyret med et par virkelig store og tunge hængenosser. Jeg vidste i det samme med mig selv, at jeg bare måtte have pik af ham – nu! Jeg bad ham om at lægge sig på badeværelsesgulvet, hvor jeg så skrævede over ham og lod mig sænke ned over hans kæmpe pik, der stod ret op i luften i al sin pragt. Jeg satte det store, mørke pikhoved til min fisse og begyndte at presse ham ind. Efter at have presset på et øjeblik, begyndte hans pik at glide indenfor i mig. Jeg troede at jeg skulle sprænges. Denne store stav fyldte mig bare helt ud, og selv om jeg pressede mig så langt ned over den som muligt, manglede der stadigvæk en håndsbredde af hans pik til, at han var helt inde. Sikker på, at han aldrig ville kunne få det hele indenfor, begyndte jeg at bevæge mig op og ned af denne fantastiske pik, men efter et stykke tid tog han omkring mit liv, løftede mig af, og satte mig på alle fire. Han kørte pikke et par gange op og ned langs revnen, og førte så pikke ind igen. Han stødte den i bund i mig et ét eneste langt hug, og begyndte så at kneppe mig i lange seje tag. Han var fantastisk udholdende, han blev bare ved og ved. Og for hver gang han stødte til, kom pikken lidt længere ind. Jeg kunne tydeligt mærke, hvordan hans pikhoved bankede på hos min livmoder. Også kunne jeg mærke at mine skamlæber blev trukket frem og tilbage, for hver gang hans pik kørte ind og ud af min fisse. Safterne flød fra min skede, og man kunne tydeligt høre de svuppende lyde fra vore kønsorganers sammenstød. Han havde nu kneppet mig sønder og sammen i så lang tid, at mine ben og arme næsten ikke kunne bære mig mere, og jeg bad om en pause. ”Næ-nej” var hans svar blot, ”Nu er vi godt i gang, og så skal du sgu gøres helt færdig!”
Mine hænder og fødder blev skubbet frem og tilbage ad dette glatte badeværelsesgulv, hver gang han hamrede kæmpepikken ind i mit indre. Mine skamlæber, kunne jeg se, når jeg bøjede hovedet ned og kikkede bagud, var ophovne og røde, og min klitoris var opsvulmet og strittede frem mellem det øverste af skamlæberne. Hans store nosser dinglede frem og tilbage for hver hug med hans hofter, og mit indre glødede. På et tidspunkt efter jeg ved ikke hvor lang tid, mærkede jeg nosserne slå mod mit underliv, og tænkte, at nu har jeg fået den største pik, jeg nogensinde havde set, banket helt i bund i mig. Måske er han så snart færdig, tænkte jeg, men han blev bare ved og ved. Min kusse smertede og jeg følte det som om jeg var blevet spilet alt det ud jeg kunne, da han med et hev pikken ud. Jeg troede, at nu kunne jeg gøre ham færdig med munden eller hånden, men tog grueligt fejl. Han drejede mig om på ryggen, og jog uden videre hans gigantpik ind i min fisse igen. I denne stilling løftede han mine ben udad og opad, så min skede blev kortere, og så hamrede han ellers løs igen. Jeg så, at nu kunne jeg ikke tage hans pik i bund igen, men hans strategi var den samme som før, idet han bare blev ved med at banke pikken i bund, lidt længere hver gang. Jeg havde bunken med vores tøj under hovedet og havde derfor frit udsyn til min fisse. Der så jeg, at pikken utroligt nok kom lidt længere ind hver for hvert stød. Hans kæmpe pik skilte mine hævede skamlæber ad, og klitten rokkede, hver gang han fyldte mig ud. Efter endnu et godt stykke tid så jeg, at nu var faktisk hele denne kæmpe stav inde i mig igen og jeg mærkede en varme begynde at brede sig fra rygraden og om til mit skød. En orgasme af hidtil ukendte dimensioner brusede i mit skød og mit blod, men fyren fortsatte ufortrødent. Næppe var jeg kommet ned fra tinderne af den første orgasme, for den næste var på vej, om muligt stærkere end den første. Min skede trak sig hårdt og rytmisk sammen om hans pik, og jeg var tæt på at miste bevidstheden. Endnu før jeg vidste af det kom der en tredje orgasme, og efter den en lille fjerde. Endelig kunne jeg se på hans ansigt, at han ikke bare kunne blive ved i det uendelige, så jeg rakte ned med den ene hånd og kradsede ham blidt under nosserne med mine lange negle. Det var udslagsgivende. Med et brøl trak han med et stort svup pikken ud af mig, spillede den af et kort øjeblik, og sprøjtede så kaskader af varm sperm ud over min mave og mine bryster. Han rullede stærkt forpustet om på ryggen ved siden af mig, og sagde:
”Vi nåede aldrig til den kaffe…?”
Jeg måtte erkende, at nu trængte jeg så sandelig også til kaffe, så vi tog et hurtigt brusebad og gik nøgne ned i køkkenet. Han stod bag ved mig og studerede udsigten, mens han drak sin kaffe, og jeg var ved at sætte min kop i opvaskemaskinen. Idet jeg vendte mig om for at hente opvaskesæbe i et skab, bemærkede jeg, at hans pik var begyndt at vokse mellem benene på ham. Jeg lod som ingenting, og spekulerede som en gal på, om jeg mon ville kunne tåle at blive gennemkneppet sådan igen. Jeg bukkede mig ned for at komme sæbe i beholderen på maskinen, da han sagde:
”Din fisse har ikke lukket sig endnu, er det mon fordi jeg endnu ikke har fyldt den med sperm?”
Inden jeg nåede at tænke mere over, hvad han havde sagt, var min hånd nået om til fissen for at mærke efter. Han havde faktisk ret. Min fisse var stadig åben og skamlæberne stadig hævede. Inden jeg kunne nå at reagere yderligere, var han bag mig og pressede under mine højlydte protester uden videre pikken ind i mig igen. Mens jeg greb efter bordkanten for ikke at falde, pumpede han allerede løs igen, som før med lange stød, hvor han nåede min bund hver gang. Jeg troede ikke det var muligt, men omgående var jeg vildt liderlig igen, og kunne mærke mine safter sile ned ad låret. Jeg ville væk fra opvaskemaskinens åbentstående låge, og slap derfor taget i bordkanten og bevægede mig lidt sidelæns. Men han overraskede mig endnu engang, idet han med et fast tag i mine hofter hev mig et stykke baglæns, så jeg måtte sætte hænderne i gulvet. Han løftede nu mine ben højt i vejret, stadig pumpende med sin store pik. Således stående på hænder, blev jeg nu gennemkneppet midt på mit køkkengulv. Safterne der af liderlighed strømmede fra min fisse, løb nu hen over min mave. Jeg kikkede op under ham, og kunne se hans tunge nosser klaske mod min kusse, og inden jeg vidste af det, kom jeg endnu engang. De rytmiske sammentrækninger havde dog ingen effekt på han pik, der ufortrødent bankede løs stadigvæk.
”Jeg kan ikke holde til dette her, lad mig komme op!” råbte jeg, og han tog om min mave og løftede mig op og drejede mig rundt, stadig med pikken inde i mig, så jeg lå på ryggen på køkkenbordet.
Han tvang mine ben ud til hver side, og kørte på igen. Jeg greb fat i køkkenvasken med den ene hånd og fat i køleskabet med den anden, for ikke at blive skubbet ud i vindueskarmen på den anden side af køkkenbordet. Min fisse værkede nu, men jeg ville ikke for alt i verden undvære dette, at se og mærke en kolossal pik bare banke ind og ud af min fisse, så jeg ser sole og stjerner. Han sænkede ikke engang tempoet på noget tidspunkt, og da jeg havde turen fra badeværelset i frisk erindring, havde jeg skævet til uret på væggen i køkkenet, da han kørte pikken ind i mig, mens jeg stod ved opvaskemaskinen. Den havde været 5 minutter i fem, og nu var den 20 minutter over. Jeg kunne ikke fatte det. Her havde jeg gået i næsten 2 år siden min mand forlod mig, og kun sporadisk fået pik, og da oftest kun i ganske få øjeblikke, før fyren var færdig. Og nu blev jeg gennemkneppet af en supertyr, der tilsyneladende bare kunne blive ved i det uendelige. Jeg kunne i ånden se, at han ville blive ved så længe, at han ville ende med at gøre skade på mig, men det var på den anden side også helt utroligt liderligt, bare at få pik, til man ikke kunne tage mere. Tanken var næppe tænkt til ende, før en orgasme kom brusende, og jeg fornemmede min skede trække sig sammen i spasmer. Fyren gryntede, kunne tilsyneladende godt mærke det, og kom med seje, varme sprøjt inde i mig, gang på gang, til sæden flød ud mellem hans pik og mine skamlæber.

Jeg kunne knapt fatte hvordan han kunne blive ved, da han pludselig sagde:
”Hold da kæft, min bus kører om 10 minutter!”, hvorefter han hastede ovenpå for at komme i tøjet.
Jeg sad alene i køkkenet bagefter, for at komme lidt til hægterne, og besluttede at jeg ville tage et brusebad og så gå i seng, thi jeg var helt mørbanket. Inde på badeværelset fik jeg øje på en lille gullig lap, hvorpå der var hastigt kradset ned:
”Jeg kører forbi med bussen hver fredag, så hvis du skulle få lyst igen så er her mit mobilnummer:
xx xx xx xx
Jan.”

Det er nu mandag, og jeg har lige ringet til ham. Jeg troede ellers ikke at jeg turde. I lørdags var min fisse stadig åben efter hans indtrængen!

Mia.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.