Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ferien er den bedste tid på året, og sådan var det også i år. Min kone og svigerforældre og jeg selv var taget til Sydfrankrig i 14 dage på ferie. Vi boede på et hotel i Pau nær Pyraneer bjergene. Vi har boet der flere gange før og er godt kendt med stedet. Vi havde værelser stødende op til hinanden. På samme etage boede der en fransk familie med 2 store drenge der havde værelse lige til den anden side af min svigerforældre..
En aften da vi havde siddet længe og spist i restauranten og derefter var gået i baren, var den efterhånden blevet høj, så jeg og min svigerfar gik hurtigt til køjs.
Jeg hører lang væk at de to damer kommer op dernede fra og går ud på den store altan og sætter for at få en godnat drink. Min kone kommer i seng og er bevidstløs i løbet af 20 sekunder, men har fået mig vækket og jeg står op og går ud og stiller mig i døren til altanen. Jeg kan se at min svigermor kommer ud i en meget kort smart natkjole og står og ser ned på gaden der ligger øde hen. Det er en flot dame på 58 år med nogle uforskammet store og frække bryster der er udstyret med de mest fantastiske store brystvorter der kan sidde på en kvinde. Jeg har ved tidligere lejligheder set det. Hendes dør ind til værelset smækker i og jeg er ikke interesseret i at få hende til at sidde hos os resten af natten, så jeg lister ind og lukker vores dør. Hun bliver lidt desperat men vil ikke lave for meget ballade, i forsøget på at vække nogen, så da hun ser at døren ind til vores naboer står på klem, tager hun chancen og lister ind for at gå igennem værelset og ud på gangen og ind på deres værelse da hun godt kan huske at deres dør ikke er låst. Jeg går stille ud på altanen og ser at hun går ind og sætter døren på klem igen efter sig.
Jeg går hen for at se om hun kan komme igennem værelset, da jeg kan se at den ene af tvillingerne er vågnet ved en lyd og sætter sig op i sengen. Da han ser min svigermor der står med de dejligste bryster og stritter lige ud i luften, farer han op af sengen og tager fat i hende, lægger en hånd over munden på hende, og lægger hende op på deres skrivebord der står lige ved vinduet. Hans bror er vågnet og fatter situationen med det samme, rejser sig og hjælper brormand med at fixerer damen på skrivebordet. Han holder hånden over munden på hende og holder hendes håndled med den anden hånd, mens hans bror tager trusserne af damen. Han dykker nu ned imellem et par vildt sprællende ben og tvinger hendes ben ud til siden og begynder at slikke kusse på min svigermor. I 30 sekunder spræller hun og stritter imod det bedste hun kan, men så kan jeg se at han har ramt et punkt så al modstand er fordampet, og hun begynder at komme med lyde, der indikerer at alt er i orden: ÅÅHHHH JA JA JA MERE, JA DU SLIKKER GUDDOMMELIGT ÅÅÅHHHHH. De to drenge forstår ikke ordene men meningen og er klr over at de kan slippe hendes hænder nu, da de har fået fissen gjort blød og modtagelig på hende. De skiftes til at slikke kusse på hende et stykke tid, samtidig med at de bider hende i de dejlige store bryster, og især vorterne får en ordentlig tur. De smider nu tøjet helt og den ene stiller sig hen til hende og tager fat om sin relativ store pik, og kører pikhovedet indenfor i varmen, hvor han begynder at køre den rundt i hende lige som man rører rundt i en gryde. Hver gang han rører hendes klit får hun næsten krampe, og hun lægger ivrigt benene op over skulderen på ham og siger til ham om at kneppe hendes kusse sønder og sammen. Han forstår ikke en lyd, men fisser er og bliver fisse, og det er internationalt når man når så langt. De to drenge går nu i gang med at kneppe hende på skift, og hver gang den ene er lige ved at komme, stopper hen op og trækker pikken ud for at give plads for broderen. Jeg har et kæmpe jern på nu, og havde der stået et kvindemenneske i nærheden af mig nu havde hun fået pik så hun ikke kunne gå.
Efter en lille time er stivelsen ved at gå af drengenes jern, men de er ikke kommet endnu. Min svigermor har fået et hav af højlydte orgasmer, og min svigerfar har flere gange banket hårdt på væggen inde ved siden af for at få ro. Han skulle bare vide at det var hans egen kone der lå med benene spredte og modtog mere pik end hun nopgen sinde havde fået før i sit liv. De to drenge vil gerne have det her afsluttet, men høflige som de er, vil de ikke sperme i damen, så hun ser op på dem eventyrligt sjofelt, griber fat i den enes pik og lægger sin dejlige mund ned over for at modtage hans kæmpe udløsning, som hun bare synker uden at der kommer en dråbe ud af munden på hende. Den anden står stadigvæk og knepper hende i kussen for fuld musik. Da brormand er færdig som gårdsanger og pikken ikke har mere facon, griber hun ned imellem benene og fatter om broderens pik, trækker den ud og trækker ham op til den anden ende for at lukke munden over den og sutte al cremen ud af gutten, mens hun hele tiden ser ham dybt i øjnene. De forstår ikke hinanden men hunvirker fræk og pervers nok på ham til at han ikke kan holde ret længe, og må pumpe sæden ind i munden på den krævende dame.

Da han er færdig, er de lidt forlegne, og sætter benene på gulvet, tager sine trusser i hånden, giver de to drenge et kys og siger tak for veludført dåd, og går den forkerte vej ud på altanen igen. Jeg har flyttet mig så meget jeg kan bevæge mig med min voldsomme ståpik, og hun ser mig ikke før at det går op for hende at hun skulle have været den anden vej ud. Hun er klar over jeg har set forestillingen og kommer hen til mig, for at overtale mig til at holde kæft med min viden. Jeg siger ikke noget til hende, men åbner mine bukser og viser hende min eventyrlige store ståpik, som hun siger absolut ikke må gå til spilde. Hunknæler ned og vil sutte, men det er jeg klar over at jeg ikke kan holde til med sådan en expert. Uden den mindste tanke for at der kan dukke nogen op på vores altaner lægger jeg hende op på bordet, hamrer min store pik i hende og begynder at kneppe hende i et højt tempo. Hun har armene om halsen på mig og ligger og hvisker mig i øret at hun har drømt om at blive kneppet af mig i flere år, så nu måjeg ikke skuffe hende, jeg skal bare pule igennem alt hvad jeg kan, og komme i hende, hun skal nok tømme mine nosser, om ikke i dag så i tiden der kommer, da vi fremover skal kneppe regelmæssig. Hun siger at jeg ikke vil få mange dage med ro derhjemme mere nu da jeg har to dejlige kusser der skal passes, og holdes våde hele tiden. Jeg kommer ret hurtigt i hende med den svada der bliver ved at blive sagt lvmælt men ikke mindre intenst i mit øre. Hun ligger gud hjælpe mig og roser mig for mine præstationer, og siger jeg har den skønneste pik og at hun kun er vant til at få et lille put en gang om måneden. Den perverse tankegang hun har æder sig ind i min hjerne ( eller det der er tilbage) og går lige ned i nosserne på mig, og mens jeg har pikken i hende dyppet i sæd til ril roden bliver dyret vanvittigt stift igen. Jeg er dybt rystet, da jeg ikke har oplevet dette før,men jeg begynder igenat kneppe hende igennem, og denne gang er der langt til udløsningen.
Hun ligger stadigvæk og taler ind i øret på mig, og siger en masse ting: ENDELIG EN TYR DER KAN FLERE GANGE PÅ DEN SAMME STÅPIK. VI HAR MANGE ÅR AT INDHENTE. GI’MIG HELE PIKKEN I FULD LÆNGDE RESTEN AF NATTEN, JEG SKAL SUGE DET DET SIDSTE SPERM UD AF NOSSERNE PÅ DIG JEG VIL IKKE DELE DIG MED NOGEN. Jeg er betænkelig da bordet rokker og jamrer sig og truer med at falde sammen. Min svigermor siger til mig at jeg skal lægge hende ned på gulvet og hamrer pikken i bund i hende og spule hendes underliv med sæd, og at hun elsker mig så voldsomt at hun ikke vil dele mig med nogen. Hun har i sinde at kneppe mig så meget at jeg ikke kan klare min egen kone i sengen.

Jeg kommer i hende og da vi har fået pusten siger jeg til hende at det er en dårlig ide da vi så måske ikke kan ses mere, for hun har vel ikke i sinde at sætte over 35 års ægteskab over styr for at få lidt ung pik. Da liderligheden har lagt sig, ser vi mere fornuftigt på tingene, og bliver enige om at vi må se hvilke muligheder der byder sig når vi kommer hjem. Hun siger til mig at jeg når som helst kan ringe og bestille en omgang fisse, hun er klar altid til at få min store pik til ro.

Næste dag får vi lokket de to drenge til at gennempule min kone så hun er helt rolig resten af ferien, mest for at vi selv kan få lejlighed til at kneppe videre i ferien, men det er en historie jeg skriver senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 72 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.