Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når solen langsomt stiger op over horisonten ude over havet i nordøst en tidlig sommermorgen, hvor næppe en vind rører sig, og de eneste lyde er bølgernes sagte klukkene mod stranden nedenfor, hvor jeg bor, kan jeg knapt vente på at få fundet mit fiskegrej og påhængsmotoren frem og komme ned til jollen, så jeg kan komme på havet for at se, om jeg skulle være heldig at skaffe aftensmaden, på behagelig vis.
Jeg får med lidt besvær skubbet jollen ud i vandet og roet lidt længere ud, så jeg kan få startet påhængsmotoren. Mens jeg sejler i adstadigt tempo mod nordvest, sidder jeg og nyder, hvordan alt tyder på, at dette skal blive en rigtig sommerdag. Det er ganske vist ikke det bedste vejr, set i forhold til fiskeriet, men turen bliver sikkert lige god for det.
Jeg sidder og bader min agn i nogle timer på forskellige steder, uden at der er fisk der viser den fjerneste interesse for at ende i mine gryder. Nogle ville nok sidde og blive lidt små irriterede eller i det mindste utålmodige, men jeg lader mig ikke sådan slå ud. Jeg kaster anker kun omtrent hundrede meter fra land, og bestemmer mig for at tage en lille lur, for så at se om ikke fiskelykken senere vil tilsmile mig.
Jeg vågner nogle timer senere, det er nu sidst på formiddagen, ved at solen varmer lidt mere end behageligt er. Jeg sveder kraftigt, da jeg stadig har godt med tøj på, for det var koldt i morges. Der er nu omkring 22-23 grader i skyggen vil jeg tro, og jeg ønsker at jeg havde taget nogle shorts med. På den anden side, kan der jo ikke ske noget ved at være letpåklædt her, jeg kan da se nogle få mennesker inde på stranden, og de har ikke meget tøj på, så jeg beholder kun underbukserne på.
Jeg fisker videre i en times tid, men fiskene holder tilsyneladende også sommerferie, så jeg dropper fiskeriet, og beslutter mig for at tage en dukkert.
Et ikke særligt elegant hovedspring fra stævnen bringer mig et stykke under overfladen, hvor jeg tager et par raske svømmetag, for så at dreje rundt for at vende tilbage til jollen. Under vandet kan jeg nu se den pose med en håndfuld øl, som jeg havde sat til afkøling i en snor.
Jeg hiver mig op ved hækken af jollen og får netop trukken en pilsner op, da noget giver mig en bedre chok. , det der ser ellers godt ud!’
Jeg skal lige komme mig over det uventede syn af mennesker herude ved båden, men får da budt hende indenbords på en øl.
Jeg hjælper hende ind over rælingen, og rækker hende en øl.
Efter at have taget en slurk præsenterer hun sig, hun hedder Tanja og er turist i en af de sommerhuse, der efterhånden udgør det meste af det fiskerleje, som jeg bor i.
Vi sidder og sludrer om løst og fast, og bliver enige om, at man sidder bedre i sandet på stranden end på de hårde tofter.
Jeg starter motoren og sejler næsten ind på stranden, men hopper i vandet lidt før båden går på grund, for at hive båden lidt op på land. Tanja hopper i sammen med mig og hjælper med at skubbe. Vel anbragt på stranden, på det tæppe, Tanja har medbragt, tager vi hul på den næste øl, mens solen varmer og tørrer vore kroppe.
Jeg kan ikke undgå at lægge mærke til, at Tanja faktisk er ret velskabt. Hun opdager selvfølgelig, at jeg kikker lidt grundigt på hende, og siger med et smil: ’Dine underbukser er gennemsigtige, når de er våde, ved du godt det?’
Jeg er en lille smule genert af natur, og ved ikke helt, hvad jeg skal stille op, men inden jeg når at foretage mig noget, foreslår hun, at jeg simpelthen smider de våde underbukser, for hun har jo allerede set mine ædlere dele, som hun udtrykker det. Jeg føler mine kinder rødme, men tager alligevel underbukserne af, og prøver at få det til at se ud som om, det er den naturligste ting i verden for mig.
’Jeg fryser også i mit våde badetøj’, siger Tanja og tager bikinien af, hvorefter hun ugenert lægger sig på ryggen, tager øllen og holder den hen imod mig og siger skål.
Jeg siger skål og lægger mig også på ryggen. Solen varmer dejligt, jeg ligger ved siden af en rigtig sød pige, og naturen begynder at blande sig. Jeg mister kontrollen over min pik, og den rejser sig langsomt, men sikkert. Jeg forsøger diskret at dække for min tilstand med hånden, men Tanja har set, hvad der foregår, og hun fjerner min hånd og siger: ’Det behøver du ikke, jeg er da stolt over, at du sådan synes om mig.’
Vi ligger stille et stykke tid, jeg med min pik pegende op ad maven, og jeg kan mærke at det næsten dunker i den. Tanja kikker hele tiden på den, men på en måde, som om hun finder det helt naturligt, hvad det jo sådan set strengt taget også er.
Pludselig smiler hun lidt bredere, læner sig lidt over mod mig og tager om min pik, idet hun siger: ’Jeg synes du har en flot pik, jeg må vel godt røre ved den, må jeg ikke?’
’Øh – jo’, får jeg fremstammet.
Hun trækker forhuden tilbage og kikker mere indgående på pikken, der nu er stenhård.
’Du trænger da vist til, at nogen viser dig lidt kvindelig omsorg,’ siger hun og begynder langsomt at onanere mig. Der pibler et par dråber smørelse frem fra hullet, som hun fordeler med fingerspidserne på det nærmest blåviolette hoved.
Jeg er i den syvende himmel. Tanja øger lidt efter lidt tempoet og jeg kan mærke, at det er mere end jeg kan tåle, så efter kort tid mærker jeg kramperne langs rygraden og sæden sprøjter i hvide stråler op ad min mave, mens jeg stønner sagte.
Jeg tror, at nu tænker hun, at jeg bare er en knægt, der ikke kan bruges til noget, men hun siger: ’Åh, hvor ser det bare godt ud, det er lækkert, at du så godt kan lide, hvad jeg gør!’
Hun tager et frottehåndklæde, og tørrer den sperm, der har sprøjtet op ad min mave og løbet ned af pikskaftet og ned på mine nosser, af.
’Kom her med din hånd,’ siger hun, ’jeg trænger også til noget’
Hun fører min hånd ned mellem sine ben, hvor jeg ikke kan lade være med at bemærke, hvordan hendes safter har vædet hendes skamlæber og har løbet ned over hendes anus og dryppet på tæppet.
Jeg lader en fingerspids strejfe tappen øverst mellem hendes skamlæber, og hun gisper af nydelse.
’Kom, lidt hårdere’ siger hun og jeg væder fingeren i hendes safter ved indgangen til hendes skede og gnubber lidt hårdere.
Hun spreder nu benene vidt og siger til mig, at jeg skal sætte mig mellem hendes ben og fingerkneppe hende godt og grundigt.
Jeg ser, hvordan hendes skamlæber og klitoris er blodfyldte og opsvulmede af lyst.
Jeg fører først en, så to fingre ind i hendes indre, mens jeg med den anden hånd masserer hendes klitoris rytmisk. Hun stønner med en dyrisk lyd fra struben og tager om mit håndled og siger: ’Kom så, ta’ mig nu hårdt!’ Jeg har nu fire fingre indenfor og, synes jeg selv, knepper rimeligt hårdt.
Hun støder med bækkenet mod min hånd og spænder kroppen i en bue.
’Åh, det er godt – åh, det er godt!’
Pludseligt breder krampetrækninger sig fra hendes hofter til skeden og hun stønner:
’Jeg kommer – åh, jeg kommer’, mens en strøm af varme safter løber ned over min hånd.
Jeg skruer gradvist ned for tempoet, efterhånden som hendes orgasme ebber ud, og jeg ser hende ind i de smukke øjne.
’Hvor har du været hele mit liv?’ spørger hun med solen glimtende i svedperlerne på hendes bedårende ansigt.

Vi tager en dukket i det svalende hav, for at komme lidt til hægterne igen, og lægger os i solen, side ved side, hånd i hånd.
Vi har ligget og blundet lidt, da jeg vågner ved, at en hånd kælent glider fra min brystkasse ned over maven, for at ende i skridtet på mig, hvor den begynder at kærtegne mine nosser. Jeg kan ikke lade være med at skæve lidt over på Tanja, der smilende siger hej. Hun sætter sig op og skubber med begge hænder mine lår fra hinanden. Hun tager mine spændte kugler i den ene hånd, mens hun med den anden hånd rækker ud og tager flasken med sollotion og hælder en god portion ud over mine nosser. Med roterende bevægelser begynder hun at smøre mit skridt ind i den fedtede lotion, der er langt mere end huden kan optage, men fornemmelsen er utrolig lækker. Efter kort tid står min pik igen strunk og stærk mellem hendes kærlige hænder.
Nu vil jeg ha’ rigtig pik, siger hun og skræver op over mig, for derefter at sænke sig ned over mig. Hun rider mig først langsomt, derefter hurtigere og hurtigere indtil jeg kan mærke orgasmen presse sig på.
’Vent, du er jo ikke med endnu’ stønner jeg, men hun fortsætter bare, som om hun ikke har hørt mig. Det varer kun et par minutter, før jeg sprøjter endnu en ladning af min varme sperm ind i hendes gloende indre. Sæden bare bliver ved med at pumpe ud af min pulserende pik, og jeg kan se, hvordan den presses ud mellem fissen og min pik, og løber ned over mine nosser.
Da orgasmen klinger af, spørger jeg hende om, hvorfor hun ikke sørgede for selv at nå at komme med, men hun svarer blot, at nu må jeg jo gøre hende færdig. Min pik er ikke i stand til at yde noget foreløbig, så hun sætter sig overskrævs på mit ansigt og jeg lader tungen slå smut på hendes spændte klitoris. Vores blandede safter siver ned over min hage, og det er ikke ulækkert, men bare vildt ophidsende. Hun rokker frem og tilbage over mit ansigt, efterhånden som ophidselsen stiger, og mit ansigt er nu helt smurt ind i vores safter. Jeg arbejder som en gal med tungen og hun kommer med et i en forrygende orgasme, hvor jeg kan mærke kramperne besætte hele hendes krop. Hun falder slapt ned over mig og siger: ’Dette her må du aldrig nægte mig!’
Det har jeg nu heller ikke planlagt.

Det er med denne gang, hvor vi elsker på stranden en sommerdag, som alle andre gange. Den synes lidt bedre end sidste gang.
Efter en dukkert til, siger hun:
’Jeg bliver aldrig træt af denne leg med at foregive at være fremmede, men nu må vi altså også hjem for at få noget aftensmad tøet op.’
Efter at latteren har lagt sig, følges vi hjem, mens jeg tænker på, hvor utrolig heldig, man kan være at elske og blive elsket af så pragtfuld en kvinde…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.