Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kort efter ankom vi til den lille strand. Stranden lå helt oppe ad Strandvejen, og med kort vej til vandkanten. Alligevel ligger man helt uset fra vejen i det høje græs. Det er faktisk kun på badebroen, man er synlig fra vejen.

Badegæsterne er meget forskellige. Det er småbørnsfamilier, pensionister, unge par, nøgen og med badetøj på. En stor dejlig blanding.

SEX I DAG?

Jeg vendte bilen og parkerede langs vejkanten modsat stranden, så min kæreste fik den lange vej til stranden.

Inden vi steg ud af bilen fik vi en lille snak om, hvad der var sket på Bellevue. Jeg fortalte, at jeg elskede hende og syntes det var utrolig sexet, når hun fik pik, så det skulle hun ikke skamme sig over. Hun skulle nyde det.

Hendes ene hånd lagde hun på mine badeshorts og gned let. Min pik begyndte hurtig at blive stiv. Hun stoppede. Kyssede mig, og sagde "Så må vi hellere komme over og finde en plads på stranden".

Knap ovre på stranden, så vi det første unge par ligge nøgen i sandet mellem det høje græs. Fyren lå på maven. Han så trænet ud, med en fast lille muskuløs røv. Pigen lå på ryggen. Helt glat, og med strittende runde bryster. Nok noget silikone. Min kæreste stoppede op og vendte sig en halv omgang mod mig. Lagde igen hånden på mit skridt. Jeg kunne ikke fjerne den, da jeg bar alt vores grej. Hun klemte, og sagde højt "Står du og bliver liderlig af at kigge på den nøgne tøs?". Jeg blev helt rød i hovedet. Hun grinte lidt. Tog håndklædet om sig af, og rakte den henover min arm. "Jeg må hellere få vasket mig. Finder du en god plads?", sagde min kæreste, hvorefter hun hurtigt var på vej ned af badebroen og ud i det lave badevand.

Nu kunne jeg så gå igennem området med hænderne fulde og tydelig stiv pik i mine badeshorts.

Jeg fandt et område, hvor jeg lagde vores tæpper. Fra pladsen havde jeg frit udsyn til vandet og badebroen, samt nogle enkelte pladser i sandet ved vandkanten, hvor det primært var børnefamilier, hvor forældrene kunne følge børnenes leg i vandkanten. En enkelt familie var alle nudister, en anden lå moren topløs, og den tredje og sidste familie, jeg kunne se, gik moren nøgen rundt i vandkanten og legede med børnene, mens faren lå i badeshorts. Synet af morens hoppende bryster mens hun legede, fik min pik til at stå helt stiv i badeshorts. Jeg sad nu på tæppet og masserede min pik til synet. Jeg opdagede derfor ikke, at min kæreste var tilbage før hun sagde: "Hygger du dig? Du er fucking ulækker. Sidde der og onanere til en kvinde og hendes børn, der leger". Rød i hovedet og paf over hendes kontante tale, sad jeg stivnet. Min kæreste bukkede sig ned. Hev ud i min buksekant og tog med den anden hånd fat i min pik. Et par hurtige ryk, og jeg sprøjtede kraftigt op af min mave, samtidig med jeg lavede nogle højlydte grynt og støn.

Da jeg endelig var kommet ned fra orgasmerusen, kiggede jeg rød i hovedet rundt. De andre badegæster havde sikkert kigget i min retning, da jeg stønnede, men var nu kommet videre.

Vi lå nu og solede os, mens vi begge kigge på, særligt, de mænd og kvinder som nøgne eller topløse gik ud og ind på badebroen. Da min kæreste fik øje på den unge kvinde fra tidligere, som nu var på vej ud. Der greb hun igen fat om min pik uden på badeshortsne. Klemte og spurgte om jeg havde set den unge kvinde. Hun foreslog, at jeg skyndte mig ud til hende. Kunne være, at jeg kunne være heldig og mærke hende sili-patter. Kort efter var jeg på vej ned af badebroen.

Jeg fik en snak i gang med den unge kvinde, mens vi stod i vandet til hoftehøjde. Jeg havde blikket stift på hendes runde silikone bryster, hvilket hun bekræftede.

Efter noget tid gik vi op sammen. Jeg kunne se, at min kæreste ikke var på vores plads. Jeg fulgte derfor med den unge kvinde hen til hendes plads, så jeg kunne lure mest mulig på hendes bryster.

Henne ved hendes plads blev vi begge overraskede. Min kæreste sad og red den unge kvindes muskuløse kæreste. Hun sad med ryggen til ham, mens han med et godt greb om hendes hofte styrede hende op og ned på hans pik. Brysterne gyngede dejligt, mens hun selv holdt en hånd for hendes mund for at dæmpe hendes stønneri.

Den unge kvinde blev straks vred. "Hvad fanden laver du? Hvor knepper du den gamle kælling? Stop. Stop nu! Stop", nærmest skreg hun til sidst. Hun greb ud efter hans hår for at rive ham væk. Han slog hurtigt hendes hånd væk. "STOP!", Vrælede hun. "Hvorfor gør du det?". "Det er den bedste fisse ever", stønnede han. Tydeligt maks. liderlig. Kun fokuseret på at mærke mest mulig af min kæreste fisse om hans pik.

Et par minutter mere, tømte han sig op i min kærestes fisse. Hun drejede overkroppen. Tog om hans hoved, og kyssede ham dybt og længe, afsluttene med; "Tak. Du har en fantastisk pik", og endnu et kys.

Min kæreste rejste sig. Tog mig i hånden og trak mig med tilbage over badebroen og i vandet for at få vasket fissen. På vej væk kunne vi høre den unge kvinde skælde hendes kæreste ud. Da vi kom op fra vandet, var de to forsvundet. Vi lå herefter på tæppet. Lod solen branke os. Faktisk fik min kæreste overbevist mig om, at jeg skulle smide mine badeshorts, så jeg slap for de grimme hvide tanlines. Vi fik kølet os ned, både med vand fra flaske og dukkerter i badevandet.

Når vi var ude at bade, kunne jeg ikke holdet blikket fra de kvinder, der badede topløs. Hvis ikke selv, jeg opdagede et par nøgne bryster, så henledte min kæreste hurtigt min opmærksomhed til dem. Jeg blev godt rød i hovedet, når min kæreste tvang mig op af vandet. Så gik jeg ellers henover badebroen med min stive pik forrest.

Som timerne gik, tyndede det ud i strandgæster. De nye var mest ældre. De havde formentlig være på arbejde, og ville nå at nyde de sidste solstråler.

Jeg lå på maven, mens min kæreste sad på tæppet med hendes mobiltelefon, da det lød "Hej Sarah! Hyggeligt at I er her". Vi kiggede begge op og så et af vores vennepar med deres to børn. Min kæreste, Sarah, sagde straks hej. Rejste sig og kramme Sanne og Morten. Sanne bukkede sig ned og gav mig en krammer, mens Morten og jeg sendte et kort vink i hinandens retning.

De blev hurtigt enige om, at de kunne slå lejr ved siden af os. Mens Sanne bredte tæpper og håndklæder ud, gik Morten i gang med at hjælpe deres to børn - på 10 og 6 - af tøjet og på med badetøj.

Sanne begyndte langsomt, at tage hendes t-shirt og dernæst sandaler af. Morten var tilgengæld hurtig med at få smidt sandaler og skjorte før hans cargo shorts lå omkring hans ankler. Det viste sig, at han gik kommando. Ingen underbukser. Derimod en tyk lang pik, som hang ned mellem hans muskuløse lår. Han fik et par badeshorts på, og hev børnene med ned mod vandet. Min kæreste hoppede hurtigt op fra tæppet igen og gik med dem ud i vandet.

Sanne bukkede sig forover, mens hun vinkede til børnene, og trak hendes shorts ned. Det gav mig frit udsyn til hendes lille runde numse. Kort efter forsvandt hendes trusser samme vej før hun vendte sig tilbage imod mig, og begyndte at snakke. Imens fik hun taget bh'en af. Derved havde jeg frit udsyn til hendes små flade hængebryster. Tydeligt på brysterne, at det havde slidt på dem med to børn. Det til trods, var det godt, at jeg lå på maven, da min pik voksede kraftigt ved synet.

Ligeså langsom som Sanne havde smidt tøjet, var hun om at tage hendes bikini på. Det gav mig masser af tid til at kigge - stirre - på hendes bryster, barberede fisse og lille numse.

Hun forsvandt derefter ned til de andre i vandet.

Efter nogen tid kom de to børn op. Satte sig på deres tæppe og begyndte at lege. Jeg sad og kiggede ud over vandet. Sarah, Sanne og Morten var gået længere ud. Jeg kunne se, at vandet gik Morten til lidt over taljen - han er knap 2 meter høj. Vandkanten lå lige under bryster hos begge kvinder. Sarah stod tæt op af Morten med ryggen til ham. Hans store hænder på hendes hofte. Sanne stod foran Sarah, og de kyssede. Der gik ikke længe før, at Sarah stod let foroverbøjet med hænderne på Sannes skuldre. Kiggede man godt efter, kunne man se lidt bevægelse i hofteregionen hos Morten, og Sarahs nu let hængende bryster, som dansede frem og tilbage over vandkanten. Sannes hænder skiftede mellem at tage fat i et at Sarahs bryster og klemme, eller et godt greb om hendes hoved, så Sanne kunne kysse hende. På et tidspunkt flyttede Sanne en hånd op for Sarahs mund, hvor hånden blev. Ingen af de tre syntes om, at det skulle være tydeligt, hvad der foregik. Efter Sarah havde fået et par orgasme og Morten havde tømt sig i hendes fisse, sundede de sig, mens Sarah og Morten havde fokus på at give Sanne finger til hun også kom.

Få sex i dag

Tilbage på tæppet, lagde min kæreste sig tæt på mig og viskede, at Mortens pik var den bedste. Kunne ikke dy mig fra at spørge, hvad med Mogens'? "Mortens er tykkere. Den presser mere, når den udvider mig".

Vi lå herefter alle 6 og nød solen. Vi blev enige om, at bestille nogle pizzaer, som Morten ville køre hen og hente, så vi kunne spise dem på stranden. Sarah meldte sig hurtigt til at tage med og hjælpe. Da hun rejste sig kom hun i tanke om, at hun intet badetøj havde. Hun var gået på stranden kun iført badehåndklæde. Til alles overraskelse, også hendes egen, besluttede hun sig for, at det nok gik med badehåndklædet.

Morten tog hans skjorte på, men beholdt badeshortsne på, og afsted kørte de to. Herefter fik jeg mine badeshorts på. Syntes det var meget mærkeligt at ligge nøgen foran vores veninde og hendes to børn.

Der gik vel lidt over en time før min kæreste og Morten kom tilbage. Min kæreste fik med pizzabakkerne foran sig, men intet badehåndklæde. Vi spiste pizzaerne, hvorefter vi alle var enige om, at det var blevet sent, og vi alle ville hjem.

Efter at have samlet vores ting, gik vi ud til vejen og bilerne, hvor vi hurtigt fik krammet farvel på kryds og tværs. Alt den tid var min kæreste helt nøgen. Et par enkelte biler, som kørte forbi fik dyttet.

Hjemme igen, drejede jeg ikke ind i carporten, men tog en af gæsteparkeringerne i vores lille parcelhusklynge. Her gik det op for hende, at hun intet havde til at dække sig på vej ind. I det hun åbnede bildøren, tog hun den hurtigste sprint i hendes liv hen til vores carport, ind af havegangen og hen til hoveddøren, hvor hun klumpede sig sammen og forsøgte efter bedste evne at skjule hendes nøgne krop med arme og ben. Imens tog jeg god tid med at pakke ud af bilen, og gå hen til hende, så jeg kunne låse op.

I sengen fortalte min kæreste, hvad der var sket, da hun og Morten var kørt efter pizzaer.

De var gået ind på pizzariet for at bestille. Mens de kiggede op på menutavle, havde Morten lagt armen rundt om hendes hofte. Hans fingre havde fundet vej ind under håndklædet og pillede ved hendes klitoris. Hurtigt var hun blevet trukket ind foran ham, så hun kunne gnubbe hendes store røv mod hans udspændte badeshorts.

De fik lagt en bestilling hos pizzamanden. Der var kun min kæreste, Morten og to pizzamænd derinde. Herefter fik Morten lige lempet pikken ud af badeshortsne og løftet op i håndklædet, hvorefter hans store pik igen var oppe i min kærestes fisse.

Ret hurtigt havde den ene pizzamand bemærket det, og lavet en aftale med Morten om, at der var gratis pizza, hvis de to fik lov til at kneppe hans luder. De fik låst døren og trukket Sarah med ud i baglokalet. Her smed de to pizzamænd bukserne i løbet af nul komma fem. De var tyrkere, meget behårede og ildelugtende. Begge pikke var tykke, men ikke nær så lange som Mortens.

På knæ fik Sarah lov til på skifte at sutte og onanere de tre liderlige mænd. De tre mænds hænder klemte på skift hendes store røvballer og hængebryster. De to tyrkere var også glade for at hive i hendes stive brystvorter.

Den ene tyrker lagde sig på gulvet. Sarah satte sig ned over hans stive pik. Bøjede sig ned og kyssede med ham. Hans hænder greb hårdt om hendes bryster.

Den anden tyrker lagde kraftfuld en hånd på hendes ryg, og pressede hende ned. Med den anden hånd pressede og maste han den tykke pik op i Sarahs røv. Da hun mærkede det, havde hun skreget, hylet og grædt som aldrig før. De to tyrkere gav så meget gas, som de kunne i denne position. Sammen med Sarahs skrigeri, hyl og gråd, kom der nu også voldsomt stønneri og orgasme efter orgasme skrig.

Tyrkeren i hendes røv kunne ikke klare mere af det stramme hul, og havde tømt sig i den. Straks havde Morten overtaget og presset hans tykke lange pik og i hende, og sagt af det var dejligt, for Sanne ville ikke analsex.

Den anden tyrker tømte sig nu oppe i min kærestes fisse. Morten fik løftet hende op og lagt hendes overkrop henover vasken, så hendes hængebryster lå nede i håndvasken. Hans pik blev presset tilbage op i hendes røv. De to tyrkere begyndt at lave vores pizza.

Pludselig havde der stået en ung fyr med hjelm på. Nok deres bud. Han var gået en af køkkendøren, da døren til gaden var låst. Morten kiggede på ham og sagde, at han skulle tage pikken frem, så luderen havde noget at sutte. Hurtigt stod hun foroverbøjet vendt mod den unge fyr. Hænderne om hans faste unge baller og hans pik dybt i halsen.

Der blev skiftet position, men Mortens pik blev i røven på Sarah. Hende overkrop blev mast op af Mortens brystkasse. Hans arme tog fat under hvert lår og løftede op samt spredte benene. Den unge tyrker fik presset hans pik op i fissen, og lagde også armene under lårene, så han kunne hjælpe Morten med at løfte min kæreste op og ned på deres stive pikke.

Utallige orgasmer på kort tid senere tømte de begge deres pikke i min kærestes fisse og tarm.

Med noget køkkenrulle havde hun tørret fisse og røv. Imens havde Morten fået pizzaerne. Han fik trukket hende med ud af køkkendøren, direkte til parkeringspladsen. Det var gået hurtigt med at komme afsted, så håndklædet var glemt inden i pizzariet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.