Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den næste morgen, om søndagen, tog min kæreste for første gang i måneder ikke afsted for at vinterbade. Hun virkede - af mangel på bedre ord, slidt. Hun blev faktisk liggende i sengen det meste af formiddagen.

På dette tidspunkt vidste jeg stadig ikke, hvad der var sket, udover hun groggy og klistret til i sperm var blevet afleveret ved hoveddøren af Mogens.

I sengen søndag aften, mens hun fortalte hvad der var sket lørdag morgen, havde jeg svært ved at holde min pik i ro. Den lå stiv op af maveskindet, og jo længere og mere hun fortalte, desto mere vippede den og præsperm løb stille ud. Til sidst lå der en pæn lille sø nederst på min mave.

Da min kæreste var færdig med at fortælle vendte hun sig om imod mig. Hun - ligesom jeg, havde lagt på ryggen hele tiden. Hendes hånd kørte blidt hen over min pik. Fra rod til spids. Det gjorde hun et par gange mere, hvorefter hun tog fat om den og rettede den op mod loftet. Mens hun svang det en ben henover mig, spurgte hun: "Elsker du mig stadig?", med den sødeste, blideste, næsten underdanig stemme.

Hvordan skulle jeg kunne svare andet end ja. Min pik var jo også på vej ind i hendes fisse. Eller omvendt. Hendes fisse var på vej nedover min pik.

I det næste begyndte hun i rolige bevægelser at ride mig. Med strakte arme pladserede hun hendes hænder på min muskuløse brystkasse. Klemte blidt, men nok til at mærke hendes negle bore sig let ned i brystkassen.

"Mener du virkelig at du stadig elsker mig?. "Ja". "Elsker du at kneppe mig?". "Ja". "Føles min fisse god omkring din pik?". "Ja, du har den bedste fisse. Den bedste fisse at kneppe".

Hendes spørgsmål kom roligt, mens hendes ridt holdt samme tempo. Min svar var derimod stakåndede og stønnene.

Hun havde tydeligvis testet farvandet. Nu skiftede hendes stemme karakter.

"Stød hårdere". "Stød helt i bund"." Hurtigere. Hårdere. Jeg vil kunne mærke dig".

Nu prøvede jeg det bedste, at støde mit underliv op mod hendes, samtidig med at jeg prøvede at holde orgasmen tilbage. Mine hænder greb nu fat om hendes brede hofter for at holde hende nede, så jeg bedre kunne støde op i hende.

Det holdt ikke længe før jeg måtte overgive mig, og jeg tømte mine nossers opsparede sæd oppe i min kærestes fisse.

Færdig. Hun bukkede sig frem. Gav mig et tantekys på munden. Hoppede at og gik på badeværelset for at tørre sig. Imens lå jeg på sengen og hev efter vejret.

2 minutter efter hun kom tilbage i sengen, lå vi i ske og faldt i søvn. Jeg tror nok, at jeg lige nåede at registrere at min pik igen var begyndt at blive semistiv mellem hendes store røvballer, inden jeg faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.