BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste havde virkelig fået så hatten passede. I den næste tid fortsat hun med nøgenbadning, men ikke så ofte tidligt om morgenen. Det blev kun til en eller to gange om ugen med Mogens. De andre gange var et dyb i vandet og hjem.

Jeg fik også lov til at kneppe hende et par gange om ugen, hvilket var dejligt. Dejligt igen at kunne tømme sig oppe i hendes glatte rene fisse, som hun fortsat plejede pænt, ligesom Mogens havde sagt, hvis han skulle kneppe hende mere.

SEX I DAG?

Vi var efterhånden også henne ved sommerferiens start, hvorfor det var umenneskelig tidligt vækkeuret ringede, når min kæreste skulle på stranden for at kneppes af Mogens. Det skulle helst være inden der kom for mange strandgæster - og så var hun vist lidt utryg ved, at det igen kunne udvikle sig til et gangbang af hende. Selvom hun havde fået utallige orgasme af at blive kneppet og brugt af fire fremmede mænd, så havde det også været en voldsom oplevelse. En oplevelse styret af hendes - og Mogens' - ustyrlige liderlighed den pågældende dag.

Det gode sommervejr tittede indimellem frem. Når det sket, skyndt min kæreste og jeg mig ud på strandene langs Strandvejen. Det var både i weekenderne og efter fyraften. Så var det hurtigt på med bikini og badeshorts, og så afsted til stranden.

Det var tydeligt, at min kærestes ekshibitionistiske lyster var blevet stimuleret af nøgenbadningen, samt gjort hende mere modig på det punkt.

Tidligere var det kun, når hun lå på maven, at bikinitop blev fjernet. Nu forsvandt toppen ret hurtig efter ankomst, der blev solbadet topløs liggende på ryggen, og skulle kroppen køles af, gik hun også i vandet topløs, så alle andre badegæster kunne se hende store slappe bryster.

Imens kunne jeg ligge inde på tæppet med stiv pik ved synet af, hvordan hun viste hendes bryster frem, og hvordan mænd og drenge lurede på brysterne, når hun gik forbi dem.

I det hele taget var brysterne til fremvisning, når vi var på stranden. Det var også tydeligt, at hun engang i mellem lige gjorde en ekstra indsats for at der blev kigget på hende. Det kunne være, at hun rejste sig langsomt op på alle fire, hvorved brysterne hang lange og slappe ned under hende. Et frækt syn for den eller dem der lå bag os, som så havde det svære valg mellem øjenkontakt eller blikket på brysterne. Det kunne være alt fra en ældre mand eller familiefar, hvor kone og børn var i vandet eller en gruppe unge knægte - måske sammen med deres veninder, som min kæreste lavede dette nummer med.

Ude i vandet gik hun også gerne særlig tæt på fædre der var i vandet med deres sønner. Når hun havde vores datter med i vandet, blev det ofte en kilde til, at hun fik indledt en snak med fædrene, mens børnene legede.

Afhængig af stranden, så skete det, når hun var kommet tilbage på tæppet, at jeg smuttede i toilethuset eller ned bag sandbankerne for at lette trykket. Det tog sjældent længe.

Jeg nød i den grad at se og høre min kæreste vise sig frem og blive brugt. Mine fantasier kørte på højtryk, når hun lavede disse numre på strandene. Ja, faktisk så meget, at jeg om aftenen fortalte om mine fantasier. Hvad jeg godt kunne tænke mig hun gjorde for at pirre og tirre de fremmede mænd og drenge på strandene.

Det gav nogle dejlige orgasmer, da min kæreste enten onanerede eller suttede mig, imens jeg fortalte.

Vi fik aftalt, at vi skulle udforske det lidt mere, når ferie startede. Vores datter skulle på koloni den første uge af ferien, så vi kunne nok godt tage en fridag fra arbejde en af ugedagene, hvis vejret var godt. Vi var blevet enige om, at det var bedst at starte med en hverdag, hvor der måske var lidt færre på stranden en i weekenden.

Allerede tirsdag var vejrudsigten god. Min kæreste skulle dog lige på Bellevue om morgenen, da hun havde aftalt nøgenbadning og sex med Mogens. Op og afsted kl. 5:30 var hun. Det varme vejr var for meget til onesien, så denne morgen havde hun blot taget badehåndklædet om sig. Pung, telefon og bilnøgler i hånden.

Tilbage et par timer senere stod hun ved siden af mig. "Hvad ser du?" Jeg blev helt chokeret. Jeg havde ikke lagt mærke til hende før hun talte.

Jeg havde været så liderlig over vores aftale på stranden senere på dagen, at jeg hele morgenen havde gået med stiv pik. Til sidst var det blevet for meget. Jeg havde sat mig ved køkkenbordet og tændt min laptop. Straks inde og finde noget porno at onanere til. Det var her min kæreste havde overrasket mig. Jeg havde været så opslugt, at jeg ikke havde hørt hende åbne hoveddøren.

"Bliv du hurtig færdig, så vi kan komme afsted. Jeg tager lige et par trusser på, så jeg ikke dryppe mere af Mogens' sæd", sagde hun, kyssede mig og tog et godt greb om min pik, som stod og vibrerede kraftigt. Et hårdt tag om pikken og to hurtige ryk, var nok til min kæreste fik min pik til at sprøjte højt opad min mave og brystkasse.

Hun slikkede spermen af hendes hånd, og sagde hun var klar om 5 minutter. Der stod hun et par lyserøde bikinitrusser med snører i siden. Hun fik pakket en kurv med tæppe, håndklæder osv.

Imens vaskede jeg min sæd af mig. Fandt et par badeshorts. Så var vi ellers klar. Min kæreste tog hendes badehåndklæde om sig, og vi gik ud til bilen.

Vi kørte tilbage til Bellevue, hvor min kæreste lige var kommet fra, men gik ikke ned til nudistdelen. Vi gik modsat, hvor vi lagde os i første række til vandkanten. Det vil gøre, at min kæreste vil kunne ses af flest mulig.

Da vi fandt en plads, smed min kæreste håndklædet, og begyndte at lægge tæppet ud. Foroverbøjet må det have været et frækt syn for solbaderne, som havde frit udsyn til hendes bryster hængende langt under hende. Ude fra vandet havde de et dejligt syn af hendes store baller.

Jeg havde super travlt med at se efter, hvem der på stranden kiggede efter hende, så jeg fik ikke rigtig hjulpet med at lægge tæppet ud. Da det var klar lagde jeg mig ned. Min kæreste blev stående og fandt solcremen frem. Stående smurter hun sig nu ind. Først fronten, hvor brysterne fik en længere god indsmøring. Dette gjorde hun med ryggen til vandet og front mod de solbadere der lå på stranden.

Dernæst vendte hun sig rundt og begyndte på benene, som hun forsøgte at holde strakte, mens hun bøjede sig ned.

Synet af hendes indsmøring havde allerede givet mig en bule i badeshortsne. Og forhåbentlig også andre.

Færdig med benene løsnede hun snørerne i bikinitrusserne, som faldt langsomt ned mellem hendes solcreme fedtede lår. En ny klat solcreme i hænderne, og ballerne blev grundigt smurt ind.

Bikinitrusserne blev samlet op. Hun drejede sig igen, så solbaderne bagved os nu havde frit syn til hendes nøgne glatte fisse. Langsomt fik hun bundet trusserne op igen. Først ved den ene hofte, så den anden.

I løbet af dagen lå der mange forskellige rundt om os. Børnefamilier. Ældre/pensionister. Bedsteforældre og børnebørn, nogle alle tre generationer. Unge i tyverne. Teenagere. Større og mindre grupper af fyrer, kvinder og blandet.

Min kæreste holdt sig meget aktiv, så hendes nøgne bryster kunne få opmærksomhed. Der blev løbet frem og tilbage fra tæppet til vandet, fra tæppet til toilethuset, går ture op og ned af vandkanten og på badebroerne.

Den ene gang var en gruppe på fem unge mænd i start tyverne på vej forbi os og ud i vandet. Der var vel knap kommet, så vandet gik dem til knæene før min kæreste stod ved siden af dem. Gående meget tæt på dem. Jeg kunne se inde fra tæppet, at hun straks faldt i snak med dem, mens de gik længere ud i vandet. Særligt to af fyrene talte meget med hende, og stod tæt på hende. De tre andre begyndte at kaste en bold mellem dem.

De var kommet ud, så vandet gik min kæreste til navle, og hoften for fyrene. Nu så man kun hendes nøgne overkrop, og brysterne som rystede mere eller mindre afhængig af hvor store bølger eller vandskvulp der ramte på vej ind mod stranden. De to fyre på hver side af hende, så ud til at holde godt øje med hendes hoppende bryster.

Pludselig stod hun og kyssede den ene af dem. Han havde en arm om hende, mens øvrige hænder var under vandkanten. Efter et par minutter gentog scenen sig med den anden fyr.

Kort efter kom hun alene tilbage til mig på stranden. Som aftalt, skulle hun straks fortælle, når hun var lykkedes med noget frækt på stranden.

Hun fortalte, at fyrene havde løsnet og trukket lidt ned i badeshortsne, så hun havde kunne rive den af på dem, mens de kyssede. Fyrene havde samtidig haft en hånd nede i hendes trusser. Begge, som jeg kunne se, var kommet hurtigt i hendes hånd. Modsat udholdenhed, havde de nogle flotte trænede kroppe og et par rimelig lange pikke.

Hun fortalte videre, at hun havde kunne mærke, at det tændte hende, at stå der i fuld offentlighed og gøre noget uartigt. I det sagt, tog hun min hånd ved siden af hende og førte den ned foran i hendes trusser, hvor jeg begyndte at massere hendes klit til hendes første lille orgasme på vores strandtur...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.