BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste lå og sundede sig lidt. Nød solens varme stråler, som bagte ned på hendes nøgne overkrop, hvor hendes bryster flød ud og nærmest blev et med brystkassen. Hun nød bestemt os hendes fræk nye jeg, som havde leget med to unge mænd i vandet, mens familien Danmark svømmede i vandet og solbadede på stranden omkring hende.

Der gik ikke længe, så var de fem unge fyre på vej op. De talte lystigt sammen, men blev alle fem stille med blikket stift rettet ned på min kæreste, da de gik forbi os henimod deres plads.

SEX I DAG?

Hun havde set deres blikke igennem solbrillernes glas, og slikkede sig let over læberne, som et lille show for dem.

Tilbage på deres plads, var det tydeligt at fyrene fortsat talte om min kæreste og kiggede i hendes retning så ofte som mulig.

Jeg prikkede til hende og sagde, at jeg syntes hun skulle prøve om hun kunne få tømt de sidste tre fyre. Den var hun straks med på. Kort efter rejste hun sig, og topløs gik hun langsomt igennem sandet ned mod toilethuset bag denne del af stranden. Da hun er ved siden af fyrene, vender hun hovedet mod dem og siger noget, jeg ikke kan høre, samtidig med at hendes venstre hånd griber op og klemmer hendes venstre bryst. (Hun fortalte senere, at hun havde spurgt "Hvem er næste?").

To af fyrene havde hurtigt rejst sig og gik ind i toilethuset efter hende. Hun havde med det samme kommanderet pikkene frem, og selv ned på knæ. Hurtigt greb hun ud med hver hånd efter en semistiv pik. Skiftevis begyndte hun at slikke og sutte pikhovederne, hvilket betød at de to unge pikke i løbet af ingen tid stod store og stive i hendes små hænder.

Min kærestes sutteri blev intensiveret. Hun gik både dybere og sugede hårdere på de stenhårde stive pikke. Hver gang hendes læber og mund lagde sig rundt om og sugede sig ned over den ene pik, rykkede hun kraftigt i den anden. Selvom den ene hånd hele tiden arbejdede hårdt, var hendes bevidst og fokus på pikken i munden. Hun var derfor slet ikke opmærksom på den anden fyrs kraftigere og kraftigere stønnen før han skød en, to, tre store ladninger afsted, som alle blev leveret langs hendes venstre tinding. Ned over øre og kind. Op over hendes hår.

Munden blev hurtigt fjernet fra den anden pik, og hun udbrød "Hvad fanden har du gang i?". Men inden mere skete, tog fyren, som havde mistet hendes varme mund om pikken, styring. Et solidt greb i håret og en hånd om pikken, blev hendes mund hurtigt presset tilbage ned over den store stive pik. Pikken blev presset længere og dybere ind end hun nogensinde tidligere har prøvet med en pik. Hun følte, hun var med at blive kvalt. Heldigvis for hende, satte den hårdhændet behandling og lydene fra hende gang i spermudviklingen hos fyren. Han har trak pikken ud, og lige akkurat ude af munden begyndte han at sperme voldsomt. Hvert et sprøjte blev leveret op over næsen, pande og hendes pandehår. Spermen løb og dryppede langsomt ned over øjnene.

"Hvad fuck har I gang i?", skreg hun efter dem. "Jeg kan ikke gå ud sådan her!", fortsatte hun i en høj skinger stemme.

De to fyre gad helt sikkert ikke høre på det. Hurtigt greb de fat under hvem arm, mens hun første at tørre sperm væk fra øjnene. "Hvad laver I?", spurgte hun chokeret. De trak hende hen til udgangen af toilethuset, hvor den ene skubbede hende ud med et hårdt tryk mellem skulderbladene. "Skynd du dig ned til din kæreste, so", sagde han bestemt og nedladende, da han skubbede. Samtidig greb den anden fat i sløjfen på venstre side af hendes bikinitrusse. Sløjfen gik straks op, og mens hun væltede forud af døren tilbage på stigen foran sandet, med hele hendes fokus på ikke at falde - så faldet stoffet både for og bag på trussen i en fin fold hen over hendes brede røv, så kun den ene balle var dækket. Tilsvarende foldede den sig foran, så det øverste af hendes sprække var synlig.

Da hun har genvundet balancen og stod sikkert på fødderne, greb hun straks ned efter stropperne og kæmpede febrilsk med at binde en sløjfe. Alt glemt i dette øjeblik om, at hendes ansigt og hår var smurt ind i frisk sperm.

Strandgæster i sandet kiggede på hinanden. Forbigående på stien kiggede på hende. Det var en blanding af forargede blikke, stirrende og dem der grinede og viskede om hende.

Sløjfen bundet gik det igen op for hende, hvordan hun så ud! Hun satte i løb igennem sandet ned mod vandet, hvilket betød at hendes hængebryster og store baller hoppede og dansede vildt. Hun havde så travlt, at hun ikke koncentrede sig om hendes løb. Det er kan være svært at holde balancen i det fine sand, når man går med fuld power. Halvvejs ned ved vandet forsvandt den ene fod i sandet, og hun faldt lige så lang hun er på ansigt og bryster i sandet. Det gav tydeligt flere grin blandt de øvrige strandgæster, samt de to fyre, som var trådt ud af toilethuset. Usikkert fik hun rejst sig op igen og grædende fik hun fundet vej ned til vandet. Hendes ansigt og hår så forfærdelig ud. Sandet havde klistreret sig til den friske sperm.

Et godt stykke ude begyndte hun at vaske sig. Hun blev derude i et godt stykke tid efter hun var stoppet med at vaske sig. Da hun kom tilbage sagde hun: "Kan vi ikke godt køre hjem?". "Nej. Aftalen var en hel dag med at vise dig frem og lege med fremmed pik. Klokken er kun lidt over et. Men vi kan godt finde en anden strand", sagde jeg bestemt. Hun snøftede at det vil være dejligt. Vi samlede vores ting. Hun tog badehåndklædet om sig for at dække hendes bare bryster.

For at komme væk og op til vores bil, måtte vi gå forbi fyrene, som var blevet kæphøje efter den seneste performance. Så den femte fyr kunne ikke dy sig, da vi gik forbi. "Hvad med mig? Skal jeg snydes?", sagde han. Min kæreste svarede ikke. End ikke kiggede i fyrenes retning. Hun fortsat hendes langsomme skridt i sandet, mens jeg stoppede op. Kiggede på fyren, og sagde "Selvfølgelig ikke. Følg med os op til bilen". Han sprang hurtigt op og fulgte med os. Jeg sagde straks til min kæreste, at hun kunne være rolig. Jeg vil være lige ved siden af hende, men en aftale er en aftale.

Oppe ved bilen bad jeg dem sætte sig ind bagerst, og at min kæreste skulle give mig håndklædet, så han kunne lege med hendes bryster, mens hun suttede ham.

Det blev et noget længere langsomt og intenst blowjob, hun gav, end jeg havde forventet. På et tidspunkt tog hun pikken ud af munden. Vendte hovedet mod mig og spurgte om hun ikke godt måtte få pik i fisse.

Hvordan kunne jeg fornægte hende det, så hurtigt stod jeg med hendes trusser i hånden. Imens sad hun på fyrens pik med front mod ham. Hænder om nakkestøtten bag ham. Hendes bryster hængende i hovedet på ham, hvilket han udnyttede til kraftigt at sutte og bide i hendes bryster. Hun red ham i et astadigt tempo til han fyldte hendes fisse med sperm.

Kort efter var han på vej tilbage til stranden, mens min kæreste nu sad omsvøbt af badehåndklædet på passagersædet, med sæden løbende ud af fissen og ned på håndklædet, mens jeg kørte os længere op af Strandvejen til en lille intim strand nord for Rungsted.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.