BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vinternøgenbadning var blevet til sommerferienøgenbadning med Mogens' pik for min kæreste.

Sidste i juli havde jeg en aftale om, at vores datter og jeg skulle op til Nordsjælland for at besøge min mor. Denne morgen havde min kæreste også planlagt et tidligt nøgendyb på stranden med Mogens. Hun tog derfor afsted inden vores datter var oppe. Hun sagde: "Hyg jer og giv et kys fra mig. Hils din mor." Hvorefter hun hurtigt var ude af døren.

SEX I DAG?

Da jeg skulle bruge bilen, måtte Sarah tage cyklen. Hun var derfor iført en let stropløs sommerkjole (uden noget under) og en rygsæk med håndklæde, og iført et par ankelsandaler. Hårelastikken om håndleddet og på med cykelhjelmen tog hun afsted.

Omkring frokosttid ringede min telefon. Det var Sarah. Eller, det var det ikke. Det var Mogens, som ringede fra hendes telefon. Han sagde, det nok var bedst, hvis jeg kom og hentede hende, hvorefter jeg fik adressen. Jeg fandt hurtig på en undskyldning for at køre og efterlade vores datter hos min mor. De syntes heldigvis begge, at det var hyggeligt, at vores datter kunne overnatte hos min mor.

Jeg kørte afsted. Fandt adressen. Gik op til hoveddøren og ringede på. Mogens åbnede kort efter. Kun iført hans badekåbe. "Hej. Jeg henter hende lige", sagde han, og var hurtig væk. Lidt efter kom han tilbage støttende, nærmest halvt slæbende, halvt bærende min kæreste. "Ja, øhm, alle hendes ting og tøj skulle være i tasken", sagde han og pegede på hendes taske. "Der er hendes cykelhjelm. Cyklen efterlod hun ved Bellevue", fortsatte han. "Tak", sagde jeg, og overtog grebet om min nøgne kæreste og hendes taske og cykelhjelm. Så kunne jeg ellers slæb hendes nøgne krop ud til bilen ved vejkanten på villavej. Mogens kom lige med en kommentar mere; "Hvad er dit nummer? Jeg sender dig lige et link, så du kan se hvad din lille luder har haft gang i". Som største selvfølgelighed gav jeg mit nummer.

Vi kom ud til bilen. Fik sat Sarah på fortovskanten opad bilen, mens jeg lagde hendes ting i bagagerummet. Åbnede bagdøren og fik løftet hende ind og ligge på bagsædet, hvorefter jeg kørte os hjem.

Hjem fik jeg først tømt bagagerummet, inden jeg kom tilbage ud til carporten for at bære Sarah ind. Mogens' ord, " lille luder", rungede i mit hoved. Begyndte at tænkte, at min lille luder sikkert havde fortjent det, som havde slået hende helt ud. Fortjent for at gøre mig til hanrej ved at agere hotwife. Altid så sober og pæn, men pludselig, skulle hun vise sig frem og have pik. Fra Mogens. Morten. De unge fyre. Pizzamændene. Flere og flere. Det var kun Mogens, som fik lov at kneppe hende igen og igen, men det noget luderagtigt, at hun hoppede fra pik til pik.

Sarah og Sanne havde iøvrigt talt sammen om, at Sarah godt kunne tænke sig mere af Mortens fantastiske pik, som hun kaldte den. De havde også talt om partnerbytte, men Sanne havde ikke haft lyst. Hun havde sagt, at hun syntes min pik så for lille og tynd ud på stranden. Så hellere med ham Mogens, som Sarah selvfølgelig havde fortalt hende om.

Sarah blev lagt direkte i seng. Hun sov allerede i bilen. Mine tanker farede rundt med, hvad der var sket med Sarah. Ved 17-18 tiden fik jeg en sms fra et nummer, som jeg ikke kendte. Det var Mogens, der skrev "Klik på linket og se din luderkone. Hun skal øve sig noget mere, hvis hun skal kunne holde til det. Mogens"

Jeg fandt min bærbar frem og satte mig i sofaen. Fik sendt linket til min mail og åbnede den på skærmen. Jeg skulle downloade en fil. Da den endelig var downloadet kunne jeg straks se min nøgne kæreste hjemme hos Mogens. Jeg så videoen. Den varede over 3 timer. Så rystet og forarget jeg var, lige så liderlig blev jeg. Da videoen sluttede var min pik godt tømt og slidt fra at onanere. Jeg var vel kommet en håndfuld gange. Min pik var forblevet stiv hver gang, mens mit blik var stift rettet mod hvad der skete i videoen.

Næste morgen, da Sarah var kommet til bevidsthed, dog stadig godt øm og huden føltes spændte op pga. den indtørrede sæd. Hun var ikke blevet vasket bagefter, hverken hos Mogens eller da vi kom hjem. Jeg fortalte, at jeg havde hentet hende og Mogens havde sendt mig en VIDEO, så nu ville jeg gerne høre hendes historie af hændelserne.

Hun fik et meget skamfuldt udtryk i ansigtet. Kiggede væk. Blev rød i hovedet.

"Jeg kom ned til stranden. Pakkede mit tøj ned i tasken inden, jeg ville gå ud på badebroen. Mens jeg stod der, nøgen bøjet henover tasken, kom der to ældre herrer i badekåbe. De kommenterede på min numse, hvorved jeg pr. refleks vrikkede med den. Jeg havde ikke engang kigget bagud, så havde endnu ikke set dem. Den ene kommenterede på mit numsevrik, at jeg måtte være en frisk pige, der trængte til en mand. Straks fik jeg et rapt klap på den ene balle, hvorefter hånden fortsatte ind mellem mine baller indtil manden havde fundet min klit. Jeg blev våd med det samme, hvilket han bemærkede og fortalte til den anden mand.", fortalte Sarah. Hun fortsatte: "Han spurgte om, han havde ret i, at tøssen trængte til at mærke rigtige mænd. Jeg kom vist til, ret højt og hurtigt at råbe ja. Inden jeg nåede at tænke nærmere havde han flyttet hånd, og i stedet var hans pik oppe i min fisse. Den anden mand havde åbnet hans badekåbe og ført hans pik ind i min mund.".

Jeg afbrød hende, og spurgte uden at tænke: "Nød du det? Var det gode pikke?". "Ja", svarede hun. Hun var i forvejen tændt ved tanken om at Mogens skulle kneppe hende, så hun var klar til nærmest enhver pik, som havde tilbudt at fylde hendes våde saftige fisse. De to herrer føltes rutinerede, som om de vidst lige præcis, hvordan de skulle bruge deres pikke for at få hende til at komme, fortalte hun.

Det havde ikke varet længe før hun kom, og kort efter kom de to herrer i hvert deres hul. Med åbentstående badekåbe inviterede de Sarah med ned for at tage deres morgendyp i vandet. Sarah gik med dem. Rygsækken var det eneste der holdt hende fra at gå helt nøgen med to ældre herrer i åbenstående badekåbe og dryppende pik. Hun kunne mærke sæden løbe mellem lårene på hende, ligesom hun ikke havde tørret sig om munden.

For enden af badebroen hilste de på to andre mænd, som var på vej op af vandet. Sarah følte, at de kiggede en ekstra gang på hende. Ikke kun fordi hun var en nøgen - og i forhold til dem - ung kvinde.

Hun gik i vandet med de to herrer, som lige havde kneppet hende. Kort efter kom Mogens. Han kom hurtigt ned i vandet til de andre. Sarah havde omfavnet ham, og ville kysse ham, men blev afvist. Hun skulle lige vaske sig først. Mogens kysser nemlig ikke mundfisser.

De gik alle fire op sammen. Mogens satte sig på bænken, og kommanderede Sarah til at sidde på hans pik, med ryggen til ham. Mens hun langsomt kneppede sig selv på Mogens' pik, talte han med de to herrer om de havde lyst til mere med hans ludertøs. Det havde de. Hvor ofte fik de mulighed for at kneppe en villig kvinde, 25, 30, 35 år yngre end dem selv.

Det blev hurtigt aftalt, at de alle ville tage hjem til Mogens, samt invitere nogle venner. Alle som nok ikke har haft en 34-årig fisse om deres pik i 2-3 årtier. Nogle har måske ikke engang fået sex i et år.

Sarah hørte kun sporadisk dele af samtalen, da hun var mere fokuseret på at ride sig til hendes egen orgasme på Mogens' pik. Da hun lagde hendes slappe krop tilbage mod Mogens' store mave, tog han om hendes bryster og fortalte hende, at de tog hjem til ham, så de kunne fortsætte uden at have travlt.

De tog deres ting. Sarah fulgte i hendes orgasmerus blindt med. Mogens gik ned af badebroen mod sandet med en lang stiv pik strittene foran hans store mave. Min kæreste satte sig ind i Mogens' bil. De to herrer fulgte efter i deres biler.

Hjemme hos Mogens, kom de hurtigt indenfor og Sarah blev straks kommanderet til at smide badehåndklæder, gå på knæ og begynde at sutte de to herrer. Imens fandt Mogens det kamera, og stativ, som skulle optage den VIDEO, jeg senere fik tilsendt. Min kæreste gik til den det bedste hun kunne. På videoen kunne jeg se, at klokken ikke var mere end lidt over 8, da de startede med at filme.

Sarah skiftede hyppigt mellem de to pikke. Den ene i munden, den anden i hånden. Den ene i hånden, den anden i munden. Hun gejlede dem op, og holdt dem kørende så længe, at de andre mænd, de havde inviteret, ankom mens hun sad på knæ i stuen.

1, 2, 3, 4, 5 mænd ankom. Nogle var hurtige, andre langsomme til at komme ud af tøjet. Alle 5 så ud til at være i alderen 60-80 år. Nogle tykke, nogle tynde og ranglede. Tynde og tykke pikke. Lange og korte pikke.

Jeg så på videoen at Mogens udleverede glas og pille til alle. Efterfølgende er jeg ret sikre på, at det var en omgang Viagra, så det rigtig kunne nyde og kneppe min liderlige kæreste.

De næste tre timer gik først med, at Sarahs mund og hænder fik arbejdet med alle 8 stive gamle pikke. Alle stoppede og roteredede inden de var tætte på at komme. På den måde blev min kæreste sat på overarbejde.

Hun fortalte, at hun havde forventet, at hurtigt kunne have fået de gamle pikke til at komme, og derefter nyde en god omgang med Mogens. I stedet var hun den eneste der kom hurtigt, og mange gange.

Min kæreste blev lagt på ryggen på gulvet, hvorefter den første hurtigt var ovre hende med pikken hurtigt inde i den drivvåde fisse. Næste fyr satte sig over hendes hoved, så hun kunne sutte og slikke hans lange løg. Efter kort tid byttede mændene mellem benene på hende. Manden over hovedet blev på skifte siddende i cirka samme tid, som to nåede at være en tur i hendes fisse.

På skifte gav de hende 5-10 hårde dybe stød i fissen. Skift. 5-10 hårde dybe stød. Skift.

Når munden ikke suttede, stønnede og skreg Sarah højt. En blanding af liderlighed, nydelse, udmattethed og ømhed.

Mogens fik en idé om, at de hellere måtte opdrage den slemme unge tøs. Sarah blev derfor lagt henover sofabordet. Knæene svajende over gulvet, mens armene spredt blev bundet til bordbenene. Herefter begyndte mændene at klappe hendes store runde bløde faste baller. Først let og frisk. Dernæst med stor kraft, og til sidst hurtigt og hårdt. Min kæreste lå og vred sig. Hun skreg i smerte. Tårerne trillede ned af hendes kinder. Hendes overkrop var mast ned mod bordet, hvilket maste hendes store bløde hængebryster.

For at ydmyge hen total, kom Mogens til sidst med en fluesmækker, som han ivrigt lod falde på begge allerede godt røde baller. Slap fluesmækker og havde hurtigt ført hans store pik op i endetarmen på min hulkende kæreste. Han greb godt fat i begge Sarahs store baller, og stødte hårdt. Han kneppede hende hårdt og vildt til han udbrød et brøl. Mogens tømte sig oppe i min kærestes endetarm.

Han satte sig i en lænestol ved siden af. Imens løsnede de 7 andre mænd Sarah arme. Hun blev båret over til sofaen, hvor hun blev sænket ned over en mand, som sad klar. De fandt en rolig rytme, hvor hun stille rokkede på hans stive pik, mens han klemte og suttede hendes bryster. Pludselig begyndte han at stivne, hvilket vist var et tydeligt signal om, at han tømte sig i den 30 år yngre fisse på hans pik.

Han væltede hende ned på ryggen i sofaen. Hurtigt var næste mand i køen over hende. Pikken var straks i fissen, så den ikke kunne nå at blive kold. Han sled og slæbte ovenpå hende. Jeg kunne se min kærestes hoved svinge fra side til side. Rallende rullede den ene lille orgasme efter den anden igennem hendes krop. Til sidst blev det for meget manden, som tømte sig i hendes fisse.

Turene gik herefter på skift mellem de sidste 5 mænd, som en efter en tømte sig i min kærestes fisse. De sidste 3 fik lov til at gøre alt arbejdet, da Sarah blot lå og klynkede under dem eller sad på dem, hvor de løftede hende op og ned på pikken.

Hun var så tændt og våd, samt klitorisen følsom, at orgasmerne konstant rullede igennem hendes krop fra fissen til tæerne. Fra fissen til hovedet.

Da den sidste gamle mand lå ovenpå min kæreste og pulede hende endnu mere sanseløs end hun var i forvejen, kom Mogens ind med en kasse øl. "D'herrer! Så skal der skåles for tøssen. Villig og billig, men ikke så udholdenhed", proklamerede Mogens til stor latter. De 7 mænd fik alle en øl, mens de overværede den sidste mand tømme sig som den syvende i min kærestes ubeskyttede fisse.

Alle 8 fik en ekstra øl før Mogens ringede til mig, kunne jeg se på videoen. I mens de drak ud, lå min kæreste stille på gulvet. Formentlig et blackout, eller tæt på. Gennemkneppet som aldrig før.

Da Sarah havde fortalt om hendes oplevelse, og vi sammen havde set videoen, var vi enige om, at hun fremover skulle være en gangbang hotwife. Det skulle filmes, så jeg bagefter kunne onanere til det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.