BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste fortsatte med at vinternøgenbade 3-4 gange om ugen. Dog blev de næste alle sammen af noget længere varighed. Særligt i weekenderne tog hun nu fast afsted tidligt både lørdag og søndag, hvilket betød, at jeg ikke længere fik mine faste morgenknald. I stedet måtte jeg liste ud på badeværelset og onanere, men jeg vidste hun fik pik på stranden af ham den lille fede mand.

Om aftenen i sengen fortalte hun mig altid om, hvad hun havde lavet med ham. Han havde sågar fået et navn. Mogens hedder han. Når hun fortalte om det, enten lå vi ved siden af hinanden og onanerede, eller også var det imens jeg oksede rundt ovenpå hende. Typisk med det resultat, at jeg kom hurtigere end normalt. Meget hurtigere. Kun til en kommentar fra hende om, at Mogens holder meget længere, og sørger for at hun er komme inden.

Denne lille fede mand, som hun stadig kaldte ham. Ulækre lille fede mand, mens hun rynkede på næsen. Det er unfair at han har fået sådan en stor dejlig pik, som samtidig knepper mig til fantastiske orgasmer, sagde hun.

Det var tydeligt, at hun nød at gøre mig til hanrej. At kontrollere min mandighed, men samtidig og tydeligt, at hun selv nød Mogens' kontrol over hende. Det var kommet synligt til udtryk, da han havde fortalt hende, at hun godt kunne fjerne den grimme ulækre busk hår hun havde mellem benene, hvis han skulle kneppe hende igen. Straks hjemme fra stranden var hun gået på badeværelset for at fjerne alt håret. Siden har hun pænt plejet det, så hun er helt glat som Mogens ønsker det.

Min kæreste fortalte, at når hun kom før Mogens til Bellevue, og var gået i vandet, så sad han ofte på bænken, nøgen, ventende på at hun kom op. Så kommanderede han typisk, at hun skulle kravle op og hen til ham og sutte ham. Hvilket hun gjorde. De dage kom hun ofte hjem med munden, nogle gange ansigtet, smurt ind i sæd.

Men de fortræk oftest til toilethusene ud for nudistdelen af stranden, hvor badebroen også ligger. Mest for ikke at genere nogle af de andre vinterbadere. Ikke at der havde været nogen kommentarer den vej fra. De fleste var ældre nøgne mænd, som roste Mogens for hans pikstørrelse og bearbejdning af hendes mund eller fisse, afhængig hvor den lige var inde.

Hvis min kæreste og Mogens mødtes og gik i toilethuset inden badning, så ville Mogens altid afslutte med at komme udover hendes ansigt, hvorefter de samme nøgne gik ned af badebroen for at dyppe dem i det kolde vandt. Alt imens kunne de andre badegæster se min kærestes spermfyldte ansigt.

Badede de først, gik de nøgne ned til toilethuset, hvor de kneppede. Her var Mogens mere kreativ med placering af ladningen. Det kunne fortsat være udover ansigtet på min kæreste, men også i fissen, munden, udover brysterne, numsen og ryggen. Dog altid med besked om, at hun først måtte fjerne det, når hun var hjemme.

En sjælden gang imellem lavede hun samme stunt som første gang, hvor hun straks gik hen og tvang mig ned for at slikke hendes fisse ren for Mogens' sæd. Det var altid først efter, at hun havde tjekket, at vores datter ikke var hjemme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.