BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sidst på foråret, hvor solen står tidligere op, det er lunere i luften, men strandgæsterne også kommer tidligere. Særligt nudisterne ved området omkring badebroen. Der begyndte min kæreste at stå tidligere op, så hun og Mogens kunne mødes og knalde på stranden inden der kom for mange gæster.

Den lørdag, som jeg nu vil fortælle om, var hun godt liderlig. Hun havde kun være på stranden mandag morgen, så der var gået snart 5 dage siden hun var blevet kneppet af Mogens' store pik. Jeg havde ikke været så heldig i løbet af ugen, at hun i stedet havde haft sex med mig. Det nærmeste var fredag aften, hvor jeg inden hendes aftenbad, havde fået lov til at onanere og komme udover hendes bryster. Så kunne hun bagefter gøre sig ren og klar til næste morgen.

SEX I DAG?

Kl. 6 ringede vækkeuret. Hun var hurtigt oppe og i hendes onesie, hvorefter hun kørte til stranden.

Klokken var et godt stykke efter 10, da det ringede på døren. Jeg åbnede og så min kæreste stå der. Hun virkede groggy. Håret faldt ikke flot og glat ned som sædvanligt. Det var godt uglet til. Onesien var ikke lynet op. Hun forsøgte at holde åbningen sammen med en hånd i toppen. Det efterlod en stor åbning med frit syn til hendes mave og fisse samt en masse indtørret sperm. Det samme i hendes ansigt. Det eneste det dækkede, at hun holdt åbningen øverst lukket var, at der ikke var frit udsyn til hendes bryster. Det nederst af dem kunne dog ses.

Ved siden af hende stod en lille fed mand med halvmåne. Gætter på det er Mogens ud fra hendes beskrivelser. Han støttede hende lidt. Han stod der i badesandaler og morgenkåbe. En morgenkåbe som var hårdt presset med at lukke omkring hans store mave. Det betød, at der var frit udsyn til hans bryst og toppen af den store mave. Han var meget behåret og med nogle store manboobs hvilende på toppen af maven.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge nysgerrigt ned mod hans skridt for at se hans lange pik. Det bemærkede han straks. Samtidig med at han trak den en side af morgenkåben til side sagde han:"Er det denne her du vil se?". Jeg stammede overrasket ja. Glemte alt om min kæreste. Var kun fokuseret på den lange slappe pik, som hang under hans voldsom store mave. Tænk at min flotte kæreste vil kneppe så grim en mand blot på grund af pikken.

Mogens fik mig tilbage til situationen, da han sagde - samtidig med at han skubbede min kæreste imod mig. "Sørg lige for at vaske hende, og så skal hun vist i seng for at hvile sig". Derefter gik han.

Først søndag aften fortalte min kæreste hvad der var sket lørdag morgen. Hvilket også forklarede, hvorfor hun havde været væk dobbelt så længe som normalt.

Både hun og Mogens' havde været godt liderlige da de mødtes. De var straks gået ned til toilethuset, hvor hans pik allerede var semistiv. Stående over håndvasken havde han straks stukket den op bagfra i hendes våde fisse. Et godt, men hurtigt første knald den morgen. Med deres tøj og håndklæder over armen var de gået nedad badebroen. Min kæreste havde ikke kunne holde sig fra pikken, så med den frie hånd havde hun holdt om den på turen ned til enden af badebroen.

Dernede lagde de deres ting på bænken og min kæreste gik på knæ og begyndte at sutte Mogens' halvslappe og spermindfedtede pik. Imens stod han lettere foroverbøjet, så hans store mave hvilede på hendes hoved, hvorefter han rakte ned efter hendes bryster, som han hev op i ved brystvorterne. Han klemte hårdt i brystvorterne for at brysterne ikke skulle falde ned.

Da min kæreste havde suttet pikken tæt på stiv igen, havde Mogens skubbet hende væk og sagt at nu skulle de bade. De gik i vandet, hvor min kærestes hænder straks fandt Mogens' pik, og hendes læber fandt hans, hvorefter de kyssede dybt. Det var første gang de kyssede. Hun fortalte, at hun ikke kunne fjerne hendes læber fra hans igen. Det skete dog, da der oppe fra badebroen blev hilst. Det var en af de ældre faste mandlige nøgenbadere. Min kæreste mente han nok var tæt på de 70, men slank nydelig krop.

Den ældre mand kom ned i vandet og hen til det før kyssende par. "Jeg forstyrrer forhåbentlig ikke", sagde han med et grin. Min kærestes hænder var stadig omkring Mogens' pik, og hun stod tæt på ham med hendes bryster klemt mod hans manboobs. Mogens var hurtig til at svare, at den ældre mand skam ikke forstyrrer, men at han forhåbentlig ikke havde noget imod at de hyggede sig. Herefter vendte Mogens hurtigt min kæreste rundt, så hun måtte slippe grebet om pikken og stod nu med ryggen til ham. Hun kunne mærke hans pik ligge mellem hendes baller.

Hun stod nu med front til den ældre mand, som derved havde frit udsyn til hendes bryster over vandkanten. Brysterne som var hårdere og med lange brystvorter - en kombination af det kolde vand og hendes liderlighed. Mogens greb straks fat i begge de stive brystvorter og hev frem og op i dem. Æltede indimellem kort brysterne før han igen strakte brysterne ud ved brystvorterne. Henvendt til den ældre mand "Hvad siger du til sådan en par lange slappe bryster?". "De ser nu dejlige ud", svarede han, hvorefter han langsomt kom nærmere indtil han stod foran min kæreste. Den ældre mand rakte ud og tog fat om begge bryster, mens Mogens fortsat holdte dem udstrakt ved brystvorterne. Begge mænd stod nu og legede med hendes bryster i vandet.

Mogens afbrød det hele med, om den ældre mand ikke havde lyst til at de to tog min kæreste ned til toilethuset og knaldede hende. Det var han med på. Min kæreste blev slet ikke inddraget i beslutningen. Op af vandet, tilbage på badebroen kunne hun se to drive pikke. Stive på grund af hende, hvilket blot gjorde hende mere liderlig. De tre tog deres ting og skyndte sig ned til toilethuset.

Her blev deres ting hurtig smidt på gulvet, og min kæreste var ligeså hurtig på knæ foran de to mænd. En pik i hver hånd, som hun skiftevis førte til hendes mund. De havde smagt meget saltet. Formentlig en kombination af det våde saltvand de lige havde været i, og to liderlige pikke præsperm.

Den ældre mand havde ikke holdt længe og var hurtig kommet udover min kærestes ansigt. Han takkede Mogens for invitation og gik.

Herefter lagde Mogens sig på gulvet og kommanderede min kæreste op at side på hans pik. Oppe på pikken havde hun bøjet sig ned for at kysse Mogens igen. Her lå det lidt tid. Kyssende med den store stive pik der fyldte godt i hendes fisse. Mogens stoppede krydderier. "Rid min pik. Nu ved jeg, at du er en liderlig tøs, som elsker pik, og det skal du få. Rid", sagde han til hende. Hun hoppede op og ned på hans pik det bedste hun havde lært. Mogens' hænder holdt omkring hendes hofter, mens hende bryster hoppede ude af takt som hun kørte fissen op og ned af den lange pik.

Det tog ikke længe før hun stoppede og sad stille på pikken, mens orgasmen rullede fra fissen ned i tæerne og op til hjernen. Hun glemte alt om tid og sted. Nu gav hun slip. Orgasmen blevet brølet ud, og da Mogens med hænderne omkring hofterne begyndte at styre hende op og ned af pikken igen, kunne hun ikke længere holde stønneriet tilbage.

Yderligere en orgasme senere havde Mogens trukket pikken ud og sprøjtet op af hendes maveskind. Spermen drev nu langsomt ned fra maven og fissen og toppen af lårene.

Mogens rejste sig. Kyssede min kæreste, og sagde han lige tog et dyp mere. Væk var han.

Min kæreste sad nu - opad pissoiret, hvilket hun ikke selv havde opdaget, da hun var i en orgasmetåge - og prøvede at komme til kræfter.

Hendes tidligere stønner i var åbenbart hørt, da ind kommer to ældre nudister, som bekræfter, at de havde hørt rigtig. Mogens havde ikke været alene på toilettet. De kendte åbenbart Mogens.

De to mænd var vel omkring de 60 år, og så ganske almindelig ud for den alder. Den ene sagde: "Jeg skal lige tisse af inden". Han gik hen ved siden af min kæreste. Løftede hans slappe pik og begyndte at tisse. Først her opdagede hun, hvad hun sad op af, da den frisk pisstank ramte hendes næse, og stænk af pis ramt hende i hovedet. Knap var manden færdig med et tisse før han drejede pikke mod hendes ansigt og rystede den. Med den frie hånd tog han fat i hendes hår og trak hovedet helt hen til pikken, som straks forsvandt ind i hendes mund.

Den anden mand ville også være med, så kort efter overtog han grebet i håret og førte hans pik ind i hendes mund.

Stadig ikke nede fra orgasmerussen med Mogens, indfandt liderligheden sig hurtigt igen hos min kæreste. Nu greb hun selv ud efter pikken, når mændene skiftevis greb fat og trak i hendes hår.

"Hun har også andre huller" lød det efter nogen tid. Det var Mogens, som var tilbage. Han blev stående i døråbningen. De to mænd var hurtigere til at tage imod Mogens' opfordring. Den ene lagde sig ned, men kæreste blev sat ned over hans pik med ryggen til ham. Hans hænder greb straks om hofterne og klemte skiftevis på hendes runde fyldige baller. Den anden stod foran hende og greb igen hendes hår. Hun tog fat om hans pik og begyndte at sutte.

Hun begyndte stille og roligt at ride pikken. Brysterne hoppede igen med, hvilket manden hun sluttede syntes om. Så meget at han med den frie hånd, begyndte at slå ud efter dem med flad hånd. Når han ramte hørtes et fin rent klask. Imens fokuserede manden på gulvet sig mere om hendes dejlige røvballer, som han nu med begge hænder klemte og masserede alt det han kunne.

"Skift" brummede ham der fik suttet pik. Han ville også have fisse til pikken.

Hurtigt blev min kæreste trukket op og bøjet forover ved pissoiret. Manden maste hurtigt hans pik ind i hendes ekstremt våde fisse, mens han havde en hånd placeret på hendes ryg og en med fast greb om hoften.

"Fuck en lækker røv". "Enig". "Bedre end de slappe bryster, synes I ikke?". "Jo, bestemt". "Klask". Lød det.

Hånden omkring hoften smækkede indimellem hårdt til røvballen, så hele røven blævrede. Manden stødte hårdere og hårdere op i min kærestes fisse, som samtidig stønnede højlydt. "Fortæl hvad du vil have?", stønnede han til hende. "Pik. Pik. Jeg vil have pik", stønnede hun tilbage. "Fyld mig med jeres lækre stive pikke", fortsatte hun.

Det blev for meget for manden, som med et sidste voldsomt hårdt stød mod fisse og røvballer tømte sig helt oppe i min kærestes fisse. Knap var hans pik ude før den anden mand hårdt stødte hans pik op i fissen med kommentaren "Hvis du vil have pik, så skal du få pik".

Det kom bag på min kæreste, at den anden fyr var så hurtig og voldsomt oppe i hende, så hun fik ikke taget fra og hendes hoved gokkede mod pissoiret. Hun stod nu foldet sammen, mast mod pissioret og hovedet nede i pisrenden, hvilket blot spændte mere op på hendes store runde røvballer, som nu begge fik klask, mens manden lavede lange dybe stød i fissen.

Pludselig gik der panik i hende, da manden hurtigt skiftede hul bagved hende. Selvom hun forsøgte, var hun for liderlig til at gøre nok modstand, da han trængte ind i hendes bagerste hul. Han grinte, og henvendt til Mogens sagde han, at du sagde hun havde flere huller.

Efter kort tid, hvor hun analt var taget hårdt, trak manden sig ud og sprøjtede udover røvballerne.

Mogens bad dem holde vagt ved døren, da han vist godt kunne tage en ekstra omgang med hende inden det vidst er fyraften for hende.

Fladt på ryggen blev min kæreste nu lagt på gulvet, hvorefter Mogens lagde sig mellem hendes ben og førte hans igen stive stor pik op i min kæreste fisse. Den fisse, som er så begejstret for Mogens' pik.

Mens Mogens oksede løs ovenpå hende fik de også kysset en del. Hendes hænder var mest omkring hans hoved, så hun kunne holde hans læber mod hendes.

"Kan du lide min pik?". "Elsker din pik". "Virkelig?". " Ja, det er den skønneste, dejligste, store kneppepik. Jeg elsker din pik, Mogens". Lød det imens han pumpede pikken op i min kærestes fisse.

Så kom dagens sidste ladning. I et brøl fra Mogens kom første ladning i fissen, hvorefter han trak sig ud og de næste sprøjt blev leveret på min kærestes fisse og mave. "Tror det var nok for i dag", sagde Mogens og kyssede min kæreste dybt og inderligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.