BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste og jeg har altid haft god sex, hjemme i sengen, i naturen og andre steder. Men det har altid været os to eksklusivt, da hun ikke har ville involvere flere, det til trods for hendes eventyrlyst med sex offentlige steder og i swingerklub. Dog alt kun os to i akten. Det ændrede sig, d agun blev vinterbader.

Om hende, kan jeg fortælle, at hun er 34 år, ca. 165cm høj, fyldig rund men stadig fast numse, fyldige lår, med busk mellem benene, hvor bikinikanten trimmes og volumen holdes nede. Derudover fin timeglas figur, en C-skål som hænger ganske let efter et barn engang har hængt i dem, og med små brystvorter der bliver lange ved ophidselse, brunt hår til skuldrene, som enten hænger løst eller bundet op i hestehale.

SEX I DAG?

I vinters besluttede hun sig efter et par års tilløb at spring ud i det som vinterbader, så en morgen i januar tog hun afsted til Bellevue for at prøve det. Det blev planlagt længe. Hjemmefra skulle bikinien først på, så hun hurtigt kunne hoppe i, når hun havde taget tøjet af. Så skulle håndklæde og undertøj lægges til, så hun hurtigt kunne få det på, når hun kom op.

Da hun kom hjem efter den første tur, og havde fået et varmt bad, fortalte hun, at det ikke var den bedste plan. Det havde været pisse koldt, at stå længe der på badebroen - først at fumle med at lægge tøjet klar, dernæst komme op, tørre sig og få al det tøj på. Og så alligevel ikke være blevet helt tør.

De næste par gange gik bedre. Her havde hun undladt at tage undertøj på efter hun havde tørret sig. Hun var så kommet hjem hurtigere for at få varmen igen. Hun havde dog lagt mærke til, hvordan andre af vinterbader er gjorde. Nogle kom og gik iført badekåbe eller sweatpants og sweatshirt. Hun valgt at prøve det sidste. Samtidig besluttede hun sig også for at gøre det topløs. Badebroen er alligevel ved nudistdelen af stranden, og flere af de andre vinterbader hun havde set - primært ældre mænd - var nøgne når de smed badekåben. Så slap hun også for med kolde hænder at skulle åbne bh'en.

Hun fortalte indimellem også om de mandlige vinternøgenbadere. En havde lagt hans badekåbe på bænken ved starten af badebroen, og spankulerede nøgen hele vejen ned af badebroen. Han havde været i god form, med en lang pik som daskede mellem lårene, når han gik. Ellers var der mange ældre. Nogle i god form, andre det modsatte. Hun fik fortalt lystigt om deres fysik og de forskellige vedhæng. Særlig en gik igen og igen.

En mand, slut fyrrerne. Lille og meget fed, som hun beskrev ham; 5-10cm højere end hende. Halvmåne på toppen. Stor maven. Sådan en der vælter ud over buksekanten og nøgen normalt vil dække kønsdelene. Normalt! For det gjorde det ikke hos ham. Hans store pikhoved plus lidt af skaftet var altid synlig under den store mave, fortalte hun. Han havde flere gange begyndt at tale med hende, når hun stod og tørrede sig. Han havde ikke travlt med at komme i vandet. Selvom hun ofte fortalte om ham, så var det med tone af, at hun syntes han var ulækker.

Når, men efter godt en måned, hvor hun vinterbadet 3-4 gange om ugen, besluttede hun sig for, at hun også ville vinterbader helt nøgen. Hun var ikke blufærdig, og når så mange andre kunne, så kunne hun også. Derudover slap hun helt for vådt badetøj, som hun skulle pille af hendes kolde våde krop. Samtidig købte hun en varm onesie, som hun kunne have udover hendes nøgne krop før og efter vinterbadet.

Historierne fortsatte om det nøgne mænd hun møder på badebroen.

Yderligere en måned senere. Hun er væk noget længere end hun plejer. Hun skal trods alt hjem, have et bad og klæde om og afsted på arbejde. Da hun endelig kommer hjem, siger hun ikke så meget. Smider hendes onesize. Går hen til mig - jeg sidder ved spisebordet og spiser min yoghurt. Hun sætter den ene fod op på stolen ved siden af mig. Tager fat i mit hår. Mens hun hiver mit hoved ned til hendes busk, kommanderer hun: Slik mig.

Da mit hoved kommer ned til busken kan jeg se, at den ser noget rodet og klistret ud. Ligesom ved en klat sperm i busken. Da min tunge rammer sprække kan jeg mærke og smage sæden. Hvad f****n. Hun som altid har sagt, at sex kun skal involvere os to, har fået fremmet pik - og hun viser mig der ligefrem i stedet for at skjule, at hun har været en utro kælling.

Chokeret - og liderlig ved tanken og smagen - slikkede jeg hende til hun kom. Hun sagde tak, og gik straks ud på badeværelset for at tage et bad. Lamslået spiste jeg min yoghurt op og tog på arbejde.

Først da vi om aftenen lå i sengen spurgte jeg indtil, hvad der var sket til morgen. Hvem havde kneppet hende? Hvorfor havde hun ladet en anden mand knepper hende?

Så fortalte hun.

Hun har nede i vandet og havde ikke lagt mærke til at der var kommet andre, så hun var blevet noget overrasket og lidt forskrækket, da hun var på vej opad trappen til badebroen, da en mand havde spurgt om hun skulle have en hånd med at komme op fra de glatte trin. Hun havde kigget op, og måbet ekstra, da hun kigge lige op i skridtet under maven på den lille fede ulækre mand. Hun havde stirrer lige op på hans nedadhængende store pikhoved.

Hun havde nok stirrer lidt længe, da han tog et halvt skridt frem. En hånd om pikken og gik lidt ned i knæ, hvorved pikhovedet nu lå som en prop i hendes mund. Hun klemte straks let med læber om pikhovedet. Tungespidsen frem for at smage på den. Hun lod tungen cirkle rundt om hans urinrør.

Han træk sig så væk, og træk hende samtidig med op på badebroen. Førte hende hen og sidde på bænken. Stillede sig foran hende, hvorefter hun greb ud efter hans pik og førte din til hendes mund igen. Hun glemte at om at hun var våd og kold. Liderligheden varmede hendes indre. Efter kort tid stod hans pik stor og stiv lige frem mod hende. Han hev hende op at stå, sat sig selv på bænken, vendte hende rundt og fik hende sat ned over hans stive pik med ryggen til ham. Begge hans hænder fløj om foran hende og greb hvert et bryst, som blev klemt voldsomt mens hun begyndte at ride ham. Næsten samtidig kom en anden ældre herre, som hun også havde set flere gange, ud på badebroen. Han hilste på den lille fedme mand ved navn og noget mere som hun ikke fangede. Han smed hans badekåbe på bænken ved siden af dem og gik i vandet.

Min kæreste var helt oppe at køre over den store pik i hende, og efter kort tid havde hun fået den første orgasme. Nogenlunde samtidig med at den ældre herre var kommet op af vandet. Han havde smukt og sagt, at der er nok en der kan lide stor pik. Han tog derefter hans badekåbe på og gik.

Den lille fede mand var ikke færdig, så min kæreste fortsatte med at ride ham. Imens hun fortalte alt dette, havde hun onaneret min pik, og jeg kom nu kraftigt. Det sprøjtede udover min mave og brystkasse. Et enkelt sprøjt ramte min hage.

Hun fortsatte med at fortælle og spille min pik. Lige med en indskudt bemærkning om, at den lille fede fyrs pik var ihvertfald en halv gang større end min lille pik.

Hun var fortsat med at ride ham, men han ændrede tag om brysterne til at klemme om brystvorterne og hive dem ligeså langt frem og op, så hans arme kunne strækkes. Hun sagde det gjorde pisse ondt, men gik også i fissen. Hun kom igen, men kunne også høre han var på vej til at komme. De første par sprøjt var kommet oppe i hende inden han havde sluppet brystvorterne, hvorefter næste sprøjt ramte hendes busk.

Da han var kommet sagde han, at hun hellere måtte skynde sig hjem, og gik straks ned i vandet. Forvirret og stadig godt liderlig havde hun taget onesien på og kørt hjem.

Hun sagde til sidst, at det ikke vil blive sidste gang, hun skulle have den pik - eller en anden lækker pik fra badebroen, og jeg måtte finde mig i det, hvis jeg fortsat ville være sammen med hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.