Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når jeg tænker tilbage på de sidste 16 måneder og hvad der er forandret i min kones og mit liv, er det ikke småting der er sket. Vi har haft nogle af de mest grænse overskridende stunder som vi begge har nydt meget, også selvom at både hende og jeg har måtte sætte egne behov og interesser til side så partneren kunne få sine dækket.

Jeg husker første gang min kone ville have mig med til en trekant med en anden mand, det er lidt underligt at tænke tilbage på fordi vi netop altid havde brugt et venne par på længere nede i kvarteret, og her var vi helt enige om at alle måtte lege mere eller mindre med alle. Men min kone ville nu gerne noget andet, hvilket hun iflg. vores regler godt måtte.

SEX I DAG?

Vi har nogle klare regler i forhold til at sig nej til at opfylde fantasier for hinanden, man har ét nej pr. 3 ønsker, og jeg havde været for hurtigt til at bruge mit ene nej. Så hendes fantasi stod i at vi skulle have en trekant med en anden mand. Umiddelbart var der ikke det store i det ud over at det var første gang vi kun skulle have en ekstra i sengen, og det var lidt spændende hvad han ville blive for én. Min kone havde helt klart en forventning om at han skulle være yngre end os og gerne med erfaring inden for området. Jeg havde ikke de store præferencer da det umiddelbart kun skulle dreje sig om hende, så det lod jeg være op til hende. Det første vi gjorde var at lave en profil på scor, par mit i 30'erne søger fyr til at behage kvinden. Vi fik nok 50-60 henvendelser inden for de første 3 dage, så lukkede vi for tilmeldinger og gik i gang med at læse de mange mails. Rigtig mange var fusere, som i fyre der bare var ude på at få noget fisse uden forpligtigelser, og så en masse der ikke var som vi ønskede. Da vi havde kasseret samtlige henvendelser talte vi om hvad næste skridt skulle være, jeg kom på ideen at vi evt. kunne finde en escort fyr via et bureau, så det gjorde vi. En mail med vores ønsker blev sendt af sted og vi fik hurtigt svar tilbage, fyren der svarede var i begyndelsen af 30'erne, så lidt ældre end vi havde håbet, men havde ellers alle andre kvalifikationer, vigtigst var at min kone tændte på ham, hvilket hun absolut gjorde. Hun var meget betaget af ham og fandt straks kalenderen frem og sagde 'vi lejer ham for en hel weekend, så kan vi rigtig hygge os' hun ændrede dog mening da prisen for en weekend var 7000 kr. Det blev så til en lørdag fra middag til midnat og datoen var den kommende weekend, så hun var ikke til at skyde igennem efterfølgende.

Min kone ville møde ham alene inden vi skulle have ham på besøg, mest for at se om kemien passede til hende og om det var en der også holdt hvad annoncen lovede. Efter hendes møde kom hun hjem og var helt vild, 'hold da kæft en lækker fyr, ham glæder jeg mig til at have med i seng'. Jeg tænkte at det var fedt det gik så let.

Det blev lørdag og vi stod op, min kone rendte febrilsk rundt i huset for at få det hele til højre ret, jeg havde egentlig ikke så travlt og var lidt misundelig over hendes forelskelse i den fremmede fyr. Da hun var færdig med at gøre alt klar samt hundse rundt med mig, vimsede hun ud i bad. Da hun var færdig og dejlig lækker hoppede hun i sit frække læder dress, hun kommanderede mig af sted i bad også. Jeg kom ud af badet og gik ind i soveværelset kiggede min kone på mig 'hvorfor har du ikke barberet for neden, glatte kugler og en fin trimmet stribe' Jeg smuttede ind på badeværelset og fik gjort tingene som hun ville have dem, fik godkendelse og ville tage tøj på. Min kone kiggede på mig og sagde 'du kan tage dit kyskhedsbælte på' jeg kiggede på hende og fik fremstammet at jeg nok gerne ville have en smule mere tøj på. Hun kom over og tog fast greb i min arm og hvæsede at hun nok skulle bestemme og at jeg bare skulle adlyde.

Da klokken blev 12 ringede det på døren og jeg fik besked på at åbne, uden for stod denne mand vi havde lejet til at kneppe min kone, han hed Per og virkede som en flink fyr, vi gav hånd og jeg bød ham inden for. Jeg viste ham ind i stuen og bad ham sætte sig til rette i sofaen. Per var iført cowboy bukser og en skjorte og blev en smule overraske da min kone trådte ind iført sit læder korsæt, høje hæle, G-streng og strømper. Han rejste sig og min kone kyssede ham dybt og længe, hendes hånd kørte ned ad bukserne til hans skridt, så hun kunne føle efter hvad der var i vente. Jeg synes det var lidt fedt at se hende så tændt, og samtidig vidste jeg at hun også ville have fuld valuta for pengene. Havde det været en gratis fyr fra scor, havde han fået lov at slippe lettere, men ikke ham her han skulle bruges fuldt ud og til alt hvad hun ville have. Hun kiggede på ham og spurgte om han ville have suttet pik, han nikkede og begyndte at knappe sine bukser op. Min kone stoppede ham og sagde 'du starter med at give min mand et blowjob, du tror da vel ikke at jeg sutter pik på dig bare sådan lige?'. Per kiggede overrasket på hende og stammede lidt sagte 'næ, øh' Jeg sagde hurtigt 'ellers tak, jeg springer over!' Min kone kom over og sagde 'jeg har virkelig lyst til at se Per sutte din pik'. Hun trak min t-shirt af og bad mig sætte mig i stolen. Hun gik tilbage Per og de begyndte at kysse hedt, Per slap min kone og kom over til mig, han begyndte at kæle for bulen uden på mine bukser, min kone instruerede ham til at åbne dem, han adlød og knappede op. Jeg kunne på det tidspunkt ikke sige at jeg ikke var tændt, og min pik begyndte at rejse sig.

Per kørte sin hånd over boksershortsene og jeg lagde hovedet tilbage og bare nød det. Min kone kom straks over hjalp med at pakke og kyssede mig hedt mens hun kørte hånden ned i mine shorts og trak pikken frem. Hun tog den frem og viste den til Per som straks i gang med at sutte og slikke. Han var god til det.

Efter noget tid begyndte min kone at hjælpe ham. Det var til dato det bedste blowjob jeg nogensinde havde fået. Min kone og Per arbejdede hektisk, hun begyndte at leje med min røv, kørte fingeren stille og roligt rundt i takt med at min pik kom helt ned i halsen på en af dem. De skiftedes til enten at sutte min pik eller slikke min nosser..... Jeg var i himmelen, efter noget tid tænkte jeg overhovedet ikke over at en mand suttede min pik.... En finger masede sig op i mig og kørte forsigtigt ind og ud, jeg kiggede ned og Per var væk, min kone kiggede op på mig og sagde at jeg bare skulle slappe af og nyde det.

Jeg fandt Per ovre ved sofaen I fuld gang med at betjene vores VIDEO kamera. Han havde smidt sine bukser og legede med sig selv imens han ivrigt skiftede vinkel for at få det hele med. Han satte kameraet på stativ og bad min kone komme over og slikke ham. Min kone svarede hurtigt at han lige måtte vente og bare nyde showet. Min kone rykkede sig så jeg kunne komme op, jeg vaklede lidt og min kone hjalp mig helt ud af bukserne hvorefter hun satte sig i stolen. Jeg begyndte at slikke hende, hun stønnede da jeg ramte hendes klit, hun greb fat om mit hoved og pressede i mod, hendes stønnen afslørede at hun var ved at komme, hun skubbede mig hurtigt væk, rejste sig og bad Per sætte sig. Hun gik med det samme i gang med at sutte ham meget grundigt, hendes tunge kørte op og ned af skaftet og legede vildt med hans kugler. Hun tog fat om nakken på mig kyssede mig intenst, hun sørgede for at jeg fik det hele med. Min kone kiggede mig i øjnene og sagde 'hjælper du mig ikke?' Jeg tøvede men rykkede ansigtet tættere på og åbnede munden. Ganske forsigtigt førte min kone Pers pik ind i min mund, og jeg lukkede læberne omkring den og begyndte at sutte. Vi hjalp hinanden med at give Per et godt blowjob, ind i mellem stoppede min kone og kiggede på mens min tunge arbejde på at få Per i den syvende himmel.

Jeg mærkede min kones hånd glide ned mellem mine baller, og da jeg kiggede efter hende stod hun med en lilla DILDO, som hun smurte grundigt ind i glidecreme og forsøgte at presse op i mig. Jeg kiggede op på Per, men han var helt væk i trance under min intensive behandling. Hun tog hårdere fat og dildoen kom ind. Hun bollede mig i lange seje stød med dildoen, det gjorde lidt ondt og jeg forsøgte at slappe af.

Per stønnede og min kone stoppede sit forehavende og kom ned mellem Pers ben. Hendes hånd på min nakke skubbede i takt med at mit sutteri og Pers stønnen blev højere og pludeslig mærkede jeg pikken rykke og et stort suk indikerede at Per kom. Min kone trak hans pik ud af min mund og sagde 'ikke endnu, han skal holde længe'. Han kiggede ned på os og havde svært ved at holde udløsningen tilbage, men et fast greb fra min kone om hans sprøjte klare pik sørgede for at han ikke skød hele min sin udløsning ud over mig.

Min kone overtog dildoen igen og arbejde den op mig, Per stillede sig ved siden af så hun kunne sutte ham igen hvilket hun gjorde med stort velbehag . Jeg fik den i røven af hende og jeg kunne høre at Per var yderst tilfreds med hendes mund arbejde.

Kameraet snurrede og jeg forsøgte at fjerne mig fra dildoen men min kone holdt mig fast og bad mig kravle op i sofaen og stille mig på alle fire, uden at tage dildoen ud. Hun havde bollet mig et par minutter mens jeg stod i sofaen da hun bad Per om at hoppe op bag mig, jeg kiggede på hende og sagde 'det gør du ikke'. Hun stoppede og kiggede på Per og begge kiggede på mig med undren. Så sagde min kone 'Per skal kneppe dig og du skal nyde hvert et sekund' Per satte sin pik for min røv og pressede til, jeg forsøgte at kravle væk, men han holdt godt fast om mine hofter og min kone fnisede og udbrød 'han stikker af fra dig, du må hellere holde fast. Det gjorde Per, hans pik gled langsomt forbi ringen og ind, den føltes meget lang, da jeg mærkede at hans nosser ramme mine var jeg fyldt ud. Min kone var havde filmet mit ansigt med sin telefon mens han trængte ind, hun grinede og sagde 'så, nu er du ikke jomfru mere'. Per begyndte at kneppe mig , hver gang kunne jeg mærke hans boller klaske mod mine, min kone sad i stolen og kiggede på. 'knep hans bøsserøv' råbte hun. 'Sig du kan lide at få pik'. Jeg følte mig ikke specielt mandig, men havde nu heller ikke kæmpet så meget i mod, som jeg havde kunnet. Min biseksuelle side havde fået lov at komme frem.

Få sex i dag

Per ville rides, og satte sig i sofaen, jeg kravlede over ham, og satte mig på hans pæl med fronten mod ham, min pik var ikke helt tryg ved det og havde tabt noget af rejsningen. Jeg gled ned over ham og begyndte at ride, min kone lagde sig mellem hans ben og slikke på hans nosser, da jeg havde reddet ham noget tid ville han igen til at bolle mig, han bad mig lægge mig på ryggen. Min kone satte sig så hun kunne se at filme. Han satte pikken mod min røv og gled i bund uden problemer. Han kneppede mig hård og længe og jeg kunne se på hans ansigt at der ikke var langt igen. Min kone gik over og lagde hendes hånd på hans skulder og jeg kunne se at hun havde givet grønt lys. 4 stød og jeg kunne mærke hans pik vokse og sprøjte alt den opsparede sperm langt op i mig, han forsatte forsigtigt og gjorde sig færdig inden han trak sig ud. Her lå jeg så, gennempulet og meget pinlig over situationen, min kone havde fået mig til at dyrke sex med en mand. Per hjalp mig op og, min kone filmede alt hvad hun kunne og missede ingen detaljer. Jeg var flov og følte at jeg havde gået langt over grænsen. Min kone forsikrede mig at det var super frækt og jeg skulle glæde mig til at se filmen.

Per sad og sundede sig og fik lidt at drikke. Min kone synes det ville være en fantastisk idé med en scene mere til filmen, vi havde jo masser af tid tilbage. Per sagde at han sagtens kunne igen, så han var frisk. Jeg ville ikke være lyseslukker så jeg meldte mig også til og spurgte hvad hun havde tænkt sig.

Hun kravlede på knæ over til os og sagde' jeg vil sutte begge jeres pikke og så vil jeg have dem i begge ender'. Vi rejste os op og hun begyndte at sutte os, hun gjorde sig umage og gav sig god tid. Jeg tror hendes plan var at vi skulle lires helt på i gear, så vi bare ville give den fuld gas når hun skulle kneppes. Jeg var i hvert fald klar og at dømme ud fra Pers rejsning var han også.

Jeg hjalp hende op så jeg kunne tage hende bagfra mens hun suttede Pers pik, hun var våd og klar og jeg trængte ind uden problemer og gik i gang med at kneppe hende.

Klaskene måtte kunne høres langt væk og hvis ikke det så Pers stønnen for hun var virkelig ivrig med blowjobbet. Det var ekstremt frækt at dele sin kone med en der så åbenlyst nød hendes arbejde.

Efter noget tid byttede vi plads og det passede min kone rigtig godt, hun havde glædet sig til at få noget fremmed, så hun vendte rundt, hendes læber lukkede sig om min pik og Per hamrede sin i bund. Hun gav et klynk, men Per havde et fast greb om hendes hofter og trykkede til, så hun hulkede højt. Han var hård ved hende og hendes sutten var næsten helt gået i stå og brugte mig bare til at holde balancen , hun kunne åbenbart ikke koncentrere sig om begge dele. Jeg fjernede mig og bad Per sætte sig i sofaen. Hun hoppede hurtigt på igen og jeg stillede mig overskrævs på Per så hun kunne sutte mig igen, det var hun ikke interesseret i, hun puffede til mig bad mig holde væk . Hun red ham hårdt, for mig lignede det at hun skulle have betalt Per tilbage for hans hårde behandling for lidt siden, hans ansigt så i hvert fald anstrengt ud. Hun lænede sig frem og stak grådigt tungen i hans mund, hun slikkede på hans bryst vorter inden hun rettede sig op. Hun kiggede over skulderen for at se hvad jeg lavede, hun smilede og bed sig underlæben da hun hårdt stødte sin røv mod hans lår, hun satte tempoet op, hun ville straffe Per så meget som muligt og sikke en straf det var.

Per var tæt på at komme for anden gang så hun hoppede af og bad ham rejse sig, jeg fik ordre til at hjælpe hende med at gøre ham færdig. Og inden jeg fik kommenteret på situationen sad jeg på knæ og min kone fodrede mig med hans stive pik. Jeg troede man slap hvis man var den passive i sex akten, men nej. Jeg suttede grundigt, min kone hjalp til og Per stønnede. Vi sørgede for at gøre det så behageligt så muligt uden at være for hårde ved ham. Virkningen udeblev da heller ikke, og jeg satte munden om hans pikhoved og lukkede tæt, min kone kørte hånde op og ned ad skaftet og da han kom holdt hun godt fast om min nakke og spillede hans pik. Sæden pumpede ud munden på mig og jeg blev forskrækket over hvor meget der var. Jeg kørte tungen forsigtigt rundt om pikhovedet og min kone sørgede for at jeg fik pikken helt ned i halsen da hans sidste sammentrækninger blev afleveret, hun slap grebet og jeg suttede roligt videre. Jeg fjernede munden fra hans pik og min kone kiggede mig i øjnende og bad mig sluge. Jeg sank to gange og havde slugt hver en dråbe. Jeg fik igen besked på at sutte hans pik og slikkede den helt ren, jeg sørgede for at alt blev slikket op for det ville jeg selv have ønsket, jeg var nu så meget i rollen at det ikke betød så meget hvad jeg gjorde for alle grænser var udviskede.

Min kone rejste sig og kyssede Per, Per legede med hendes bryster, han tog hans hånd ned til fissen og han begyndte at leje med hende. Jeg sad forsat på gulvet med en anden mands pik i munden, min pik var meget hård og strittede ud i luften, det tændte mig meget at være så underdanig.

Jeg havde meget lyst til at kneppe min kone men da jeg spurgte om det snart var min tur, afviste hun mig. 'du kan spille den af selv' lidt overrasket tog jeg fat om min pik og onanerede, jeg suttede samtidig på Pers pik, som nu havde mistet lidt af hårdheden, hendes fødder legede med min kugler og hun trådte let på dem. Alle de indtryk gjorde at jeg kort efter sprøjtede ud over min kones fødder, jeg havde tabt fokus fra Pers pik og koncentrerede mig udelukkende om at spille mig selv ordentligt af, jeg troede aldrig jeg skulle stoppe med at sprøjte, og min orgasme var fantastisk.

Per trådte tilbage og satte sig i sofaen, han havde fået hvad han kunne tage mente han. Min kone kiggede på mig og sagde 'slik mine fødder rene din lille bøsse' Jeg satte ansigtet ned og stak tungen ud. Jeg labbede hele ladningen i mig og slugte så meget jeg kunne få op med tungen. Min kone kiggede ned på mig med et overbærende udtryk i ansigtet, hun sagde' sådan en lille sæd container, det klarede du flot'. ydmygelsen var komplet, et er at blive underkastet og udnyttet af en anden mand sammen ens en kone, det er noget helt andet når hun samtidig kommenter på det. Hun bad Per smutte ind i soveværelset. Jeg ville rejse mig men hun bad mig blive siddende på knæ. 'jeg vil ikke have dig med' hun fulgte efter Per og jeg kunne høre at hun låste døren.

kort tid efter kunne jeg høre at de var i gang, jeg gik i køkkenet og tog mig en sodavand, det var rart at få skyllet alt det sæd ned.

Jeg kunne høre min kone stønne, og ind i mellem hørte klask fra når Per gav hende smæk, sengen slog mod væggen og det var helt sikkert at hun blev kneppet hårdt, og da de langt om længe var færdige kom Per ind til mig og sagde 'din kone venter på dig'. Jeg gik ind i soveværelset og på sengen lå hun med at stor smil på. Jeg kiggede ned af hende og kunne se at Per havde skud en ladning op i hende og delvist ud over hende, jeg vidste nu hvad klokken havde slået og med tanke i at hun elskede at ydmyge mig, spurgte jeg ydmygt om jeg måtte gøre hende ren. Hun kigge på mig 'du er en lille svans, kan du godt lide sæd?' jeg svarede 'ja, og jeg vil gerne slikke det af dig'. 'så kom i gang, sørg for at alt bliver slikket op'. Jeg lagde mig mellem hendes ben og gik forsigtigt i gang, min tunge spillede op ad hendes inderlår og jeg smagte igen på Pers udløsning. Hun kørte en finger rundt i en af klatterne på hendes mave, sæden hang i en stor dråbe fra fingeren og hun stak den ned til mig. Jeg åbnede velvilligt munden og labbede det i mig, hun gentog det flere gange til klatten på maven næsten var helt væk. Herefter gik slikkede jeg selv resterne i mig, jeg sørgede for at alt var slikket op. Hun stønnede under min behandling, og hendes hånd aede mit hoved. Det var tydeligt at hun nød mig så underkastet og jeg var selv ganske tilfreds med at ligge der.

Min kone var ren og lækker, Per havde fået 3 udløsninger som alle var havnet på hos mig på den ene eller anden måde. Per kom ind i værelset igen og fortalte hvor dejligt det havde været at kneppe os og at han aldrig havde forestillet sig at han ville nyde det så meget. Min kone takkede ham for indsatsen og sagde hvis han blev trængende kunne han altid ringe, så stod jeg til rådighed. Per sagde tak fik sine penge og smuttede.

Min kone så på mig og sagde, ''du har ingen anelse om hvor meget jeg tænder på at se dig så underkastet, det må vi gøre en anden gang'. 'jeg vil vildt gerne se det igen'. Jeg smilede og sagde at det var fint for mig, jeg understregede vigtigheden i at hun var der, for det var dominansen fra hende der gjorde det for mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.