BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Pia og min kone brugte meget tid sammen, de havde mange fælles interesser og nød hinandens selskab utroligt meget også uden for sengen. Jeg var ret fascineret af de to når de var sammen, der var en meget intens energi i mellem dem og det var tydeligt at de to var et giftigt team, og ville kunne gøre en hver mand utilpas.

Pia var blevet meget uafhængig efter vores seancer og hun blev mere og mere frigjort efter som hendes grænser blev prøvet og hun fik lov at udforske uden for de trygge rammer hun normalt ville have oplevet, hvis ikke hun havde mødt min kone og jeg. Min umiddelbare mening er at hun var blevet et monster, og det skriver jeg ud fra de oplevelser jeg har haft med hende. Hun kunne virkelig finde på de mest bizarre ting og jeg tror helt sikkert hun ville nyde et være domina fuld tid. Hendes mand var dog ikke interesseret i dette da han selv ville være den dominerede og derfor kom det kun kortvarigt til udtryk når vi var sammen med dem, her kunne hun få lov enten at dominere mig eller min kone.

SEX I DAG?

Pia og min kone lavede nogle ret frække ting, og her kunne det godt betale for mig bare at spille med, der var rig mulighed for at få prøvet nogle ting, som jeg ikke normalt ville få lov til. Pias interesse i at ydmyge mænd blev oftest lagt på hylden når hende og min kone havde sex og det gjorde hende mindre farlig at være i selskab med.

Min kone skulle på tur med nogle veninder og det havde kommet Pia for øre og hun havde indfundet sig hos os da min kone var ved at gøre sig klar. Da jeg trådte ind ad døren og så hende i sofaen blev jeg en anelse overrasket og spurgt hvorfor hun ikke var hjemme hos sig selv. Hun svarede at Jan var hos hans forældre og at de i øvrigt ikke ragede mig. Min kone stak hovedet ud af soveværelset og bad om opføre mig ordentligt.

Jeg satte mig overfor Pia, som sad med et smørret grin i ansigtet som om hun ville sige noget. Min kone kom ind i stuen 'for resten så passer Pia dig mens jeg er væk og du har bare at gøre som hun siger'. Jeg var lidt forbavset, hun kendte udmærket min holdning til Pia hvilket muligvis var derfor de var kommet på at hun skulle være i huset mens min kone var ude. Tag endelig ikke fejl, Pia er meget sexet og hendes åbenhed tænder mig, men hun kan være hård og ubarmhjertig når det tager hende. Og jeg vidste at hun ville nyde at pine mig en hel dag, for hun var ganske klar over at jeg ville være frisk på det meste, hvilket hun fandt ekstremt pirrende. Hun havde udfrittet min kone i et forsøg på at få slibrige detaljer om hvor langt hun havde fået mig til at gå. Min kone er dog ikke en der fortæller sådan noget og hun holdt sig til at jeg er frisk på udfordringer og at hun var yderst tilfreds.

Min kone kyssede mig farvel og susede ud af døren. Jeg vendte mig om og kiggede på Pia. Hun sagde 'jeg har fået lov at lege med dig, og jeg håber du vil lege med. Jeg lover at jeg nok skal være en sød domina'. Domina tænkte jeg, hvorfor skulle hun lige vælge det ord af alle, måske fordi hun vidste at det ville gøre mig nervøs og jeg ville være skræmt på forhånd. Hun afbrød mine tanke og sagde 'at hun ikke rigtig havde forberedt noget men at min kone havde givet ok til at hun måtte bruge mig som ønskede.

'Det eneste jeg har taget med, er det her halsbånd, jeg ved at din kone har været ude at shoppe nye ting', jeg kiggede undrende på hende og må have lignet et spørgsmåls tegn for Pia supplerede hurtigt 'din kone har bedt mig teste et par nye ting fra "kassen". Jeg vidste at min kone havde haft nogle planer, men ikke helt hvad de var og at gøre mig til forsøgs kanin var absolut ikke uinteressant.

Pia bad mig smide alt tøjet, jeg adlød og stod nøgen foran hende. Hun gik rundt og inspicerede mig, og kommenterede hvad der skulle gøres. Pludselig kom det 'skrid i bad og sørg for at være glat forneden. Når du er færdig kommer du herind igen'. Jeg adlød og smuttede ud i bruseren og sørgede for at følge instruktioner.

I stuen stod Pia nu iført lange lakstøvler, matchende trusser og corsage, hun var sminket op til det helt store og jeg havde svært ved at tage øjnene fra hende. Der stod min kones veninde i fuld udrustning med vores læder pisk i hånden og lignede en million. Min pik rørte på sig, Pia så det og svingede straks pisken så jeg krummede sammen. 'Vend dig om slave' jeg vendte mig om og fik øje på det jeg skulle have på, som lå i sofaen. Et kyskheds bælte, der sørgede for at jeg ikke kunne få rejsning og så det før omtalte halsbånd, ikke den store udfordring tænkte jeg og hoppede i grejet. Pia kiggede alvorligt på mig og sagde 'nu skal du i arbejde, gå ud og støvsug min bil'. Jeg kiggede undrende på hende og spurgte om hun mente jeg skulle gøre det nøgen. 'nej, det kan du vel ikke' hvorefter hun smed et stue pige kostume i lak over til mig. Pinligt, tænkte jeg, at skulle marchere ud i gården og ordne bil i denne mundering. Jeg vimsede dog alligevel ud i gården og håbede på at ingen kom forbi og så dette optrin, Pia fulgte efter og fik tøjret mig så jeg lige nøjagtigt ikke kunne komme i dækning hvis der kom nogle forbi.

Støvsugeren larmede og jeg fik gjort et fint stykke arbejde, Pia holdte øje og kom ind i mellem hen og klappede mig i røven. Jeg stod lænet ind i kabinen og hendes hånd kørte up under nederdelen til mine kugler, hun knyttede hånden omkring dem og klemte hårdt sammen, jeg faldt automatisk ned på knæ, Pia fulgte med og hendes hånd var låst om mine nosser. Hun hviskede 'du gør det godt slave' og låste mig fri fra kæden der sad i halsbåndet og skiftede den med en hundesnor. Jeg blev beordret ind i bilen og hun satte sig bag rattet. Hun havde nu taget en nederdel på men hun lignede stadig det hun var. Min herskerinde for dagen.

Vi landede kort efter hos Jan og Pia. Da vi sad i indkørselen løftede Pia op i nederdelen og vores nye påspændings DILDO kom til syne. Lang og slank med udprægede årer, et flot hoved og store nosser. 'du kigger', sagde Pia. Jeg spillede med og sagde 'Du har en lækker pik, må jeg sutte den'. Pia tog sin mobil og startede kameraet 'hvad sagde tøsen?' jeg gentog sætningen nu for rullende kamera. Pia nikkede og jeg gik i gang. Jeg slikkede blidt på hovedet mens jeg kiggede hende i øjnene, slikkede ned ad skaftet og nappede hele vejen op inden at hovedet forsvandt i min mund. Pia filmede det hele og kommenterede mit arbejde, jeg suttede og var efterhånden godt tændt og lidt pinlig berørt, Pia sagde at det så godt ud på kamera. Efter 10 minutter fik hun nok. 'så din lille pikslikker, skrub ud af bilen. Jeg gik ud af bilen og ventede på Pias næste ordre, hun fulgte efter og åbnede døren og bad mig gå ind.

Det lod til at det kun var os to, så jeg ventede høfligt på hendes næste besked. 'Der ligger et par trusser til dig på sengen i gæsteværelset, hop i dem og kom ind til mig igen'. Jeg gik ind og så et par læder G-strengs trusser ligge der, jeg hoppede i dem og rendte tilbage til stuen. Jeg blev beordret på knæ og Pia fandt den helt store sminke kuffert frem. 'Jeg nød virkelig at se dig i fuld sminke første gang vi mødtes, og jeg har siden haft vildt lyst til at give en mand sminke på, og Jan nægter'. Jeg var overvældet og pirret på samme tid. Pia var grundig og jeg fik den helt store tur. Da hun var færdig fik jeg håndjern på og jeg blev trukket op på benene og ud på gulvet. Pia startede VIDEO kameraet og jeg bad mig posere for hende, efter 10 minutter ydmygelse trak hun mig hen foran spejlet i gangen så jeg kunne se mig selv. 'Yndig', tænkte jeg. Pia stillede sig ved siden af mig og kiggede på mig i spejlet mens hun fortalte hvor dygtig hun synes jeg havde været og at hun godt forstod hvorfor min kone elskede at pine mig.

Pia rakte mig en støvkost, og beordrede mig til at støve af. Modvilligt gik jeg i gang i stuen, 'bagefter kan du tage opvasken' kom det spydigt fra hende.

Mens jeg stod med opvasken iført håndjern og gule gummi handske, kunne jeg se Pia sidde i sofaen og lege med sig selv. Jeg spurgte om jeg skulle slikke herskerindens fisse. Hun kiggede op og sagde at det syntes hun var en god idé. Jeg gik hen og satte mig mellem hendes spredte ben så jeg kunne trække trusserne til side. Jeg slikkede forsigtigt op ad hendes lår, først det venstre og så det højre. Jeg arbejdede mig langsomt op langs skamlæberne og op til klitoris. Mine fingre massere i roligt tempo hendes åbning og hendes stønnen afslørede at jeg ramte rigtigt. Jeg kiggede op og smilede og forsatte min arbejde. Der gik da heller ikke længe før hun kom, hele hendes krop rystede mens min tunge suttede på klitten og 2 fingre kørte hurtigt ind og ud af hende. Jeg kælede forsigtigt med hendes underliv og lod hende nyde den aftagende orgasme. Da hun var kommet til sig selv rejste hun sig og hoppede i påspændings dildoen igen, hun stillede sig tronende foran mig og viftede med den store flotte pik ud for mit ansigt. 'Sut det' kom det fra hende. Mine læber lukkede sig om dildoen og jeg suttede det bedste jeg kunne.

Jans bil trillede ind ad indkørselen og han hans øjnede blev store da han fik øje på mig gennem vinduet. Han kom ind ad døre og Pia sprang ham i møde med et stor kys. 'se hvad jeg har lånt', vi kan gøre lige som vi vil med ham ind til på søndag. Jan smilede, og sagde at han skulle mødes med nogle venner nede i klubben om en halv time og at han lige ville have et bad inden. Pia kommanderede mig ind i stuen, ved siden af sofaen stod en slags bænk, som tydeligt var indrettet til at låse folk fast i forskellige positioner. Pia sagde 'hvis du makker ret, så slipper vi for at tvinge dig til noget' Jeg kiggede undrende på hende og spurgte hvad de havde af planer. Pia smilede og sagde at jeg ikke skulle være bekymret, der ville ikke være så meget jeg kunne gøre ved det alligevel. Min bekymring blev ikke mindre efter det, Pia er meget udfordrende og jeg havde en fornemmelse at jeg skulle gennemleve et mareridt de næste dage.

Pia afbrød min tanke strøm, med et træk i hundesnoren 'kom' sagde hun. Jeg fulgte med ud i gangen og ned til badeværelset hvor jeg kunne høre af Jan stadig var i bad. Pia åbnede døren og trak mig ind i deres overraskende store badeværelse. 'ned på knæ' kommanderede hun samtidig med at hun trak ned i mit halsbånd. Jan kom ud af badet og gik hen til os. 'skal tøsen ikke lige sutte din pik inden du smutter' jan tøvede ikke, han tog fat om sin pik, bad mig åbne munden og stikke tungen ud. Han lagde sin halvstive glinsende våde pik på min tunge og Pia beordrede mig i gang med at sutte. Jan satte sig forsigtigt til rette på bænken og jeg sad nu mellem hans ben med hans nu helt stive pik i munden, han stønnede under min behandling. Pia førte min anden hånd op så jeg kunne lege med Jans nosser mens jeg spillede hans pik i min mund, hans stønnen blev mere og mere intens og jeg kunne mærke han var tæt på. Pia havde fra starten filmet med sin telefon og da han var ved at være sprængklar masserede jeg blidt hans skaft mens jeg sugede forsigtigt på hovedet. Jan hev efter vejret da han sprøjtede sin sæd ud i munden på mig. Pia beordrede mig til at forsætte mit sutteri til han var helt færdig med at komme. Jeg adlød og gjorde mig umage ikke at være for hårdt ved det følsomme hoved. Pia stak kameraet ned til mig og bad mig åbne munden. Jeg ville gerne have lov at spytte ud, men Pia havde andre planer. 'lad os se dig lege med det' jeg gjorde som jeg havde set pigerne i PORNOFILM gøre, ud af munden og så videre. 'bed om at du må sluge, 'må jeg please sluge' Pia kiggede hvad vil du sluge 'må jeg please sluge Jans sæd' kom det gurglende fra mig. Pia smiled, nikkede og ladningen forsvandt ned i halsen på mig. 'puha, de var dejligt', Jan rejste sig og gik ud ad rummet.

Jan forlod huset og jeg fik lov til at hvile mig, efter dette. Må indrømme at jeg følte mig temmelig ydmyget og knækket, så jeg havde brug for noget alene tid. Pia trak mig ind i gæsteværelset, satte hundesnoren på en krog ved sengen og låste døren da hun forlod rummet. Jeg smed mig på senge og lod tankerne flyve gennem mit hoved. Hvad havde jeg dog gang i her....

Få sex i dag

Jeg måtte være faldet hen for jeg havde ikke opdaget at min kone var kommet ind til mig. Hun lå og nussede mig blidt og da jeg åbnede øjnene smilede hun og sagde 'hva' så pornostjerne' hun havde set filmen Pia havde optaget. Jeg havde virkelig brug for omsorg nu, men min kone havde andre tanker. Jeg blev trukket op fra senge og ud på badeværelset. 'Vi skal have lagt din makeup, så du ser pæn ud'. Jeg fik tegnet hele ansigtet op igen og denne gang med en meget rød læbestift. Fik besked på at hoppe i nogle høje hæle hun havde taget med, hvilket jeg med besvær gjorde. Jeg fik bind for øjnene og ført vaklende ud i gangen og videre op af et par trin. Bindet blev taget af og her stod jeg foran mennesker jeg aldrig havde set før, hvornår var de lige dukket op. Mænd og kvinder, der kiggede alvorligt på mig mens de talte lavmælt sammen. Jeg kiggede forvirret rundt for at finde et kendt ansigt, men lyset var for skarpt. Jeg fik øje på en ældre herre til venstre for mig bag en pult.

'Skal vi gå i gang' lød det fra manden bag pulten. I gang med hvad tænkte jeg. 'I byder på denne ynkelige slave tøs mødom, hun er erfaren i oralsex og kan iflg. ejeren gøre hvad som helst. Det højeste bud får lov at tage mødommen med hjem i dag. Det behøver ikke at være byder de udfører akten, byder skal blot sørge for, eller overdrage mødommen inden for 30 minutter efter auktionen er slut. Seancen skal udføres her på adressen inden for 2 timer. Auktionens vinder får efterfølgende et certifikat samt en videofilm, som bevis.

Jeg var målløs, hvad fanden havde de to haft gang. Jeg kiggede febrilsk rundt efter in kone men fandt hende ikke, jeg tænkte at jeg skulle bruge mit stop ord og overvejede det et kort øjeblik men tænkte ved mig selv. Man lever kun én gang, og hvis min kone vil det her så gør jeg det fandme.. 'kan tøsen går lidt frem og tilbage så vi kan se hvordan hun ser ud?' kom det fra herren. Jeg stivnede, men Pia kom op på scenen, tog fat i snoren og trak mig af sted. 'Tøsen er iført kyskhedsbælte' Pia løftede op i nederdelen og trak trussen til side, så alle kunne se. 'hun er glat barberet og kan leveres opvarmet og klar til brug'. Jeg vaklede frem og tilbage på scenen. Jeg var flov, som aldrig før. 'Vi starter på 10 kroner', lød det. Auktionen var i gang og budene fløj rundt i luften. Inden jeg fik set mig om blev der slået i bordet med hammeren og sagt solgt. Pia trak mig ned fra scenen og førte mig tilbage til gæsteværelset, døren blev låst. Og jeg gik straks i gang med at finde måder at stikke af på. Men i et rum uden vinduer med en låst dør, gjorde det svært.

Jeg hørte stemmer ude i gangen og døren blev låst op. Min kone og et yngre par kom ind i rummet, pigen kom hen til og kiggede undersøgende på mig og vendte sig til manden og sagde 'hun er perfekt, synes du ikke skat', manden svarede 'jo helt i orden' Min kone kom over til mig og sagde' bare rolig skat, jeg er hos dig hele vejen'. Min kone vendte sig til parret og spurgte om de ville i gang med det samme. Pigen svarede at det ville de, og hun spurgte hvad de så måtte gøre med mig i den efterfølgende tid. Min kone svarede 'lige hvad i har lyst til, hvorfor?' pigen svarede 'fordi min mand har nogle venner med, som trænger til at få taget trykket og vi vil gerne overraske dem. Min kone smilede kiggede på mig 'jeg har en idé, som jeg tror de vil kunne lide, min kone hviskede til pigen. Pigen nikkede anerkendende blinkede til manden.

En syngende lussing fra min kone samt kommandoen 'kom i gang din svans' fik mig vækket. Det betød at skulle ned på knæ og kravle hen til manden. Pigen satte sig på en stol i hjørnet, min kone havde startet VIDEO optagelsen og tændt lyset så alt kom med. Manden tog sit bælte af og åbnede sine bukser. 'tag hans pik ud' sagde pigen. Jeg adlød og fiskede hans pik ud af bukserne. 'leg med den' jeg gik forsigtigt i gang med at spille hans pik med min venstre hånd. 'træk forhuden tilbage og leg med din tunge på hovedet mens du kigger ham i øjnene' min tunge drillede hans pikhoved og jeg kiggede op, som jeg var blevet instrueret til. Hans pik blev hurtigt stiv og pigen kommanderede mig til at begynder at sutte ham. Jeg gik i gang og ud fra hans stønnen at dømme gjorde jeg det rigtigt. Pigen kom over, stillede sig ved siden af sin mand og lagde en hånd i nakken på mig og skubbede mit hoved rytmisk så pikken længere og længere ind. Efter noget tid satte hun sig bag mig og holdt mine arme så jeg nu kun brugte munden. Jeg suttede i hvad der føltes om en evighed og var flere gange ved at få hans pik galt i halsen da pigen trak mig væk fra ham. Hun rejste sig og kyssede manden inderligt, 'var det godt skat' manden nikkede. Parret trak mig op og manden tog resten af sit tøj af og satte sig i sengen. Jeg blev bedt om at tager overdelen at mit kostume af og forsætte mit blowjob. Jeg lagde mig mellem hans ben, og suttede løs, som den luder jeg følte jeg var. Min nederdel blev trukket op og mine trusser flået af. Pigen stod bag mig og beundrede min uskyldige røv. 'glæd dig skat, han ser dejlig stram ud', jeg mærkede noget koldt rende ned mellem mine balder og mærkede nu hvordan pigen forsigtigt varmede mit røv op, først med en finger og siden flere. Seancen var ikke uden effekt for mig, kyskhedsbæltet spændte voldsomt om min pik der forsøgte at blive stiv. Pigens fingre i min røv og hendes mands pik i min mund var mere end frækt.

'jeg tror hun er klar nu' kom det fra pigen. Min kone gav mig et kondom og bad mig rulle det på mandens pik. Jeg fumlede lidt med indpakningen men fik hurtigt rullet det på. Manden rejste sig og stillede sig klar bag mig, kvinden spredte mine balder og manden begyndte at køre sig pik forsigtigt mellem dem. Min kone filmede løs, da han satte pikhovedet for min røv og pressede forsigtigt. Jeg løftede hovedet, kiggede direkte ind i linsen på et VIDEO kamera og kom til at stønne da hans pik gled op i mig, ydmygelsen var komplet og jeg ville allerhelst væk. Min kone smilede til mig, og forsatte sin FILM produktion.

Han bollede mig forsigtigt i rolige stød, kvinden jublede og råbte tillykke til manden, som forsigtigt satte tempoet op. Han stønnede højt hver gang han stødte i bund og jeg kunne mærke hans nosser mod mine ved hvert stød. Jeg kunne fornemme at han var tæt på at komme, og det glædede mig ufatteligt meget jeg ville have det her overstået hurtigst muligt. Jeg begyndte at støde i mod for at hjælpe processen på vej og ikke uden effekt. Han greb fast om mine hofter og med et brøl skød hans sin ladning op i mig. Det var en befrielse at han kom så hurtigt, for min grænse var for længst overskredet.

Manden klaskede fuldstændig sammen og jeg kørte mine luder røv forsigtigt frem og tilbage mens jeg malkede ham for de sidste dråber til han var ved at blive slap. Min kone spurgte om han var færdig, manden kiggede tilfreds på hende. Han trak sig ud, kondomet blev i mig. Parret forlod rummet og sagde til min kone at de ville give de andre besked. Min kone svarede 'jeg får lavet det certifikat og redigeret filmen, så i hvert fald kan få noget med hjem i dag. Min kone trak forsigtigt kondomet ud og beordrede mig ned på knæ og filmede mig mens hun tømte hans store ladning fra kondomet ud i min mund og over mit ansigt. Jeg slugte og slikkede mine læber.

Min kone kyssede mig inderligt og ønskede mig tillykke. 'det var det vildeste og frækkeste jeg har set, tak fordi du gjorde det for mig skat'. jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare, og havde bare lyst til at få et bad og noget normalt tøj på.

Min kone mindede mig om at jeg havde en sidste opgave, Jeg blev trukket ud af rummet og ned ad gange hvor vi mødte nogle af tilskuerne fra auktionen, de smilede da jeg passerede dem med mit ansigt indsmurt i sæd fra en anden man. Jeg blev trukket igennem det rum hvor resten af selskabet stadig stod og hygge snakkede og fik lidt drinks, de fleste lod som ingenting hvilket var en stor lettelse. En mand og en kvinde stoppede min kone og de talte lavmælt sammen, min kone smilede og nikkede med hovedet da hun trak mig videre. Kvinden kiggede mig intenst i øjnene mens hun smilede og sagde 'vi ses'.

Jeg blev lukket ind i et af husets bagerste rum hvor Pia allerede sad og ventede på mig, hun rakte mig et håndklæde så jeg kunne tørre mit ansigt. Pia beordrede mig på knæ og trak mig en foran et hul i væggen hvor der på hver side hang en kæde, jeg vidste nu hvad min sidste opgave var, Pia låste kæderne fast i mit halsbånd og bankede to gange på væggen.

En stiv pik kom genne hullet, Pia greb om den og pressede mit hoved hen mod den så jeg næsten fik den galt i halsen. Pia strammede kæderne og jeg begyndte at sutte. Fyren kom meget hurtigt under min behandling og hans udløsning fyldte min mund. Jeg åbnede øjnene så Pia med sin skide mobil telefon, hun smilede da jeg forsigtigt lod udløsningen rende ud på gulvet. Næste pik kom gennem hullet og jeg kunne starte forfra, den var noget større og jeg fik den næsten galt i halsen når han stødte i mod. Jeg suttede så godt jeg kunne til han var færdig.

Pia løsnede mig og kyssede mig farvel da hun slap mig fri. Jeg fandt det første badeværelse og fik vasket mig ansigt og skyllet munden, jeg var brugt op. Jeg fandt en badekåbe og gik ud for at finde min kone så vi kunne komme hjem. Jeg havde brug for at bliver bekræftet og det skulle være nu.

Da vi kom hjem var min kone mere end almindeligt tændt, jeg fik mit kyskhedsbælte af og hun gav mig det bedste blowjob jeg i mit liv har fået. Sikke en aften, men sikker en oplevelse. Jeg vil have mere..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.