BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg sidder tilbage i min stol på jobbet og tænker, holds kæft hun har søgt efter en plæne fyr med pik sut for øje...... det var satans. Mine tanker fløj rundt i hoved for dette havde jeg ikke set komme..... Ny uge er begyndt og jeg tænker hvad mund der ville ske i denne sag..... jeg fik en SMS på næsten samme tid som sidst fra vores alarm, fik koblet på og kunne igen se at min kone gik rundt i huset og gjorde sig klar til dagens pik sutte tur........kunne høre det igen blev banket på i stuen som sidst men denne gang syntes jeg at kunne ane at var der ikke en fyr mere, kunne se at min kone gispede lidt da hun gik over med stue døren, hejsa kommer det fra den vanlige fyr, jeg har taget min gode kammerat med da jeg syntes vi har så meget at lave, vi går bare i gang med at slå græs så kommer du bare ud når du er klar, han sagde det hele så hurtigt at min kone ikke nåede at stille mod spørgsmål til ham........hun trippede rundt kunne jeg se og var lidt ude af sit gode skind men efter lidt tid tog hun mod til sig og gik ud i haven til dem, de skiftede på skift til at slå græsset kunne jeg se og når den ene ikke slog græs var den anden over og snakke med min kone mens hun fik berøringer på sin røv i de stramme bukser.

Må sige at de var gode til at pirre og gejle hende op til den næste opg. Der stod for døren. Plæne grejet fandt hurtigt sin plads i skuret og kort efter var de alle 3 i udestuen, kunne høre at den vanlige fyr styrede og var på, er hun ikke fræk kom det fra ham og den anden fyr nikkede tilbage, nå frække vil du vise os dine dejlige bryster, min kone var lidt presset kunne jeg se for nu var det ikke ligefrem hende som styrede hvad der skete, men efter lidt tid blev toppen trukket over hoved og frem kom et par modne bryster, de gik til opgaven med det samme og inde længe kunne jeg se at min kone nød at der var 2 fyre der legede med hendes dejlige bryster, kunne se at hun på et tidspunkt kiggede ned for at få synet at 2 unge fyre der legede med hendes bryster, den vanlige fyr begyndte igen at kæle for hendes fisse uden på buksen og det pirrede hende meget op, åååe ja sut mine bryster høre jeg lige pludselig min kone sige og de 2 fyre legede med dem i stor ivre. Min kone kunne ikke holde fingrene for sig selv og med et kørte hver sin hånd på pikken uden på de bløde drenge bukser, der skete noget kunne jeg se, der kom en bule i deres bukser og den blev ikke mindre som berøringen skred frem, fyren som styrede slagets gang fik min kone ned på den vanlige skammel, og med et stod der 2 godt stive pikke lige ind i min kones hoved, hun kælede for dem og skiftede til at kysse og slikke med tungen på deres pik hoved, kan høre at fyren siger til sin makker " er hun ikke fræk, bare vent til hun sutter " og så smiler de 2 fyre op, og med et tager min kone på skift deres pikke længer og længer ind i munden, det står på lidt tid og så trækker den vanlige fyr sig tilbage og lader sin ven få en stor slikke og sutte tur, kæl for dine bryster så han kan mærke du sutter ham og med et gør hun som befalet, hun sutter og sutter med en liderlighed jeg ikke har set før, med et skifter de over og der kommer et stort åååååååeee fra min kone som med et sluger pikke næsten til roden, den anden fyr leger med hendes bryst vorter og niver lidt i dem så der kommer lidt pive lyde fra min kone, kan se at de gør klar til skifte plads igen og han befaler igen til at min kone holder armene nede og bare sutter.

Lige pludselig kan jeg se at den vanlige fyr har en pose med ind og frem tager han nogle håndjern som han med et sætter på min kone bag om ryggen mens han så siger at nu kan hun ikke snyde og at hun bare skal sutte, med et bytter de plads og han skyder sin pik langt ind i munden på min kone, sådan ja, du er jo ved at lære det siger han mens han styre hoved med begge hænder så pikke kommer langt ind, kan se at de ser af de 2 fyre ser på hinanden og gør klar til at komme med deres sperm til min kone, den anden fyr står og spiller lidt pik mens den anden mundknepper løs i min kone og med et skyder han sin ladning sperm af i munden på min kone og han holder bare fast i hoved så intet går til spille, hun sluger og sluger en masse sperm og med et skifter de plads og 2 sek. efter kommer der en ladning sperm mere som hun igen kæmper med og sluger, det virkede som om hun bedre denne gang kunne klare opgaven, kan se at tåre er løbet ned af kinderne efter at de 2 pikke har været langt nede i halsen. Holde kæft du er ved at blive god, der skal ikke meget til før den er hjemme siger han og smiler til sin ven der også nyder synet at den liderlige Milf pik sutter. Han løsner hurtigt håndjern bag ryggen mens han igen roser min kone for hendes pik sutteri. Min kone sidder udmattet tilbage på skamlen og ser på de 2 fyre pakke deres pikke ind i deres bukser igen, den vanlige fyr roder igen med posen og har en kuvert med som han giver min kone mens han siger at hun først må åbne den noget efter de er gået, okay kommer det fra min kone mens hun ser efter de penge hun plejer at give, han læser hvad hun har gang i og siger at hun får det gratis denne gang med næste gang skal der bare være det beløb der står i kuverten. Min kone ved ikke rigtig hvad hun skal sige eller gøre men nikket bare og med et er de 2 fyre smuttet ud af stue døren igen. Min kone får samlet sig og tager posen og ser ned i den mens hun tager de håndjern der lægger på gulvet og putter dem i posen mens hun går mod køkkenet...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.