BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Til Helene og Sten.. I ved hvem i er hvis i har læst det her.. Tusind tak for en fantastisk tid og oplevelser jeg aldrig vel glemme. Sten, du er og vil altid være et forbillede for alle mænd. Du er om nogen i balance og fuldstændig dig selv. Jeg elsker dig. Og du Helene, du blev forbilledet for alle mine fremtidige kæreste, og min nuværende kone er så lig dig på de vigtige punkter uden for soveværelset, jeg elsker dig for evigt.

I starten af min tid i swinger miljøet var, der fuld fart på. Massere af oplevelser og nye indtryk der gav mig en masse erfaringer og en dybere forståelse for de forskelligheder mennesker har. Jeg havde været medlem i nogle måneder før jeg havde fundet mine ben i klubben. Mange ting skulle lige bearbejdes og mange mennesker skulle læres at kende. I det hele taget en meget overvældende oplevelse, og i starten kiggede jeg bare på, og talte med folk.

SEX I DAG?

Jeg faldt i snak med et for mig ældre par, dvs. hun var 43 og han 44, så Helene og Sten var små 20 år ældre end jeg. Syntes dengang at det var en KÆMPE alders forskel, den dag i dag hvor jeg selv er i start fyrrene ser verden lidt anderledes ud. Det her fantastiske par viste mig en mig en helt ny verden, en verden af forståelse og ægte interesse for gode oplevelser sammen. Denne historie handler om en oplevelse jeg den dag, i dag ikke kunne forestille mig at være foruden, men aldrig havde forestillet mig at skulle have. En oplevelse der vendte alt det jeg troede jeg var og stod for på hovedet.

Jeg havde siden jeg meldte mig ind ikke haft nogen seksuelle erfaringer med nogen fra klubben. Det sørgede det rare "ældre" par for at ændre på. Kvinden var mere end almindeligt interesseret i mig, og ville rigtig gerne invitere mig på en 3 kant med hendes mand, jeg var efterhånden klar til at tage næste skridt, og hun var rigtig god til at skabe en tryg stemning, så jeg sprang på.

Præstations angsten var stor da hun begyndte at kysse mig foran hendes mand, men han lod til at nyde det og klædte sig af. Hun knappede mine bukser op, og jeg fik vristet mig ud af dem, smidt T-shirten og stod så her i underdrenge og sokker med en pik der stod lige ud i luften. Hendes mand var helt nøgen og havde stillet sig hen til os, og kyssede nu med hans kone. Hun begyndte at gnide hans pik mens hendes hænder gik på opdagelse på min krop. 'Tror ikke vi har haft så ung en fyr før' kom det fra hende. Stensmilede og svarede 'neej, det er vist en rekord'. Hun kyssede ned ad hans krop og da hun nåede hans pik, slikkede hun drillende op og ned den. Stenkiggede på mig, som for at betragte min reaktion. Jeg stirrede stift ned på hende, og hun holdt øjenkontakt mens hun lukkede læberne om hans pik. Det hele boblede inden i, som om jeg var et sted der var uvirkeligt.

Jeg zappede ud af trance da Stenspurgte om ikke jeg skulle have resten af mit tøj af. Jeg nåede ikke at tænke før kvinden havde lirket en finger i linningen på mine boksere og flået dem ned om knæerne. Stengrinede og sagde 'skynd dig lidt'. Jeg kom ud af sokker og underbukser og stod nu bag hende, der knælende suttede pik. Stentog forsigtigt fat i mig og trak med hen til sig, så vi stod side om side. 'kom, tag det roligt, vi skal nok passe på dig'. Kvindens hånd fandt min pik, og hun begyndte forsigtigt at køre hånden op og ned af den. Efter kort tid, flyttede hun sin mund over på min, og gik i gang med give mig en suttetur jeg ikke tidligere havde oplevet. Stille og roligt, som om hun nød mere at give mig end jeg nød at modtage. Hun skiftede mellem vores pikke, og sørgede for at vi begge to fik stimulering nok til at se sol, måne og stjerner.

Hun rejste sig op og stak sin tunge i Stens mund og de kyssede voldsomt. Hun greb min hånd og førte den ned mellem hendes ben og hold da op hun var klar. Hun trak mig over til sofaen, hvor hun satte sig og førte mig ned på knæ og efterfølgende blidt trak mit hoved ned til hendes skød. Sikke en befrielse det var ikke at skulle koncentrere sig om at kolde bade. Nu kunne jeg slippe lidt og få lov at give. Og jeg elsker at slikke fisse, virkelige en kæmpe turn on for mig. Så jeg gik i gang det bedste jeg kunne, i min verden.

Når man går ned på en kvinde med en million gange mere erfaring end en selv, skal man forvente at blive korrigeret, fandt jeg ud af. Jeg var for hurtig og for voldsom, fik jeg at vide. Så jeg tonede engagementet ned og gik på opdagelse i denne skønne kvinde. Jeg glemmer aldrig hvor dejligt hun smagte og hvordan hun responderede på mit arbejde da jeg havde fundet rytmen. Der gik ikke længe før der kom godt med lyd på hende, og jeg havde i min koncentration glemt alt om hendes mand, som sad et stykke væk og legede med sin pik. Jeg så op af hendes fyldige krop og parret kigge intenst på hinanden. Det slog mig kort at her lå jeg og slikkede en anden mands kone, mens han kiggede på og så ud til at nyde showet. Jeg tænkte ved mig selv at man som par er nået et punkt, langt væk fra mine bristede parforholds jalousi og intriger, når man sammen kan nyde hinandens glæder på den her måde.

Hun vinkede Stenover, og han kravlede på knæ hen til hende i sofaen så hun kunne sutte hans pik mens jeg slikkede hende. Hun blev om muligt endnu mere våd af da han kom med i legen. Og det gjorde at mit slikkeri blev endnu mere koncentreret, nu vil jeg høre hende komme. Og arbejdet gav afkast efter få minutter sitrede hendes krop i orgasmen og var stoppet med at sutte Sten, og holdt blot hans pik i munden, mens hun stønnede sin orgasme ud.. Jeg var pænt tilfreds med mig selv lige det, skulle jeg hilse at sige..

'jeg vil kneppes' kom det fra hende. Stenrejste sig og gik over til deres taske, hev et kondom frem, og bad mig tage det på. Ærligt har aldrig været god til kondomer, men forstod fuldt ud hvorfor det her var nødvendigt. Fik dog ikke selv lov til at putte det på, hans kone tog opgaven og fik på sekunder rullet det på. Jeg kunne herefter tage fat i hende, fik hende vendt om og bukket hende over armlænet, og satte min pik for så jeg kunne glide ind i hende. Nøj, en følelse. Hun tog i mod i én glidende bevægelse, og hun gjordet det i ét langt støn. I roligt tempo begyndte jeg at kneppe hende, ind og ud forsigtigt men bestemt satte jeg langsomt tempoet op. Blev pludselig glad for at kondomer nedsætter følelsen en smule. Hendes mand stillede sig foran hende, tog fat i hendes hår og førte hendes mund til hans pik. Han var lidt mere voldsom end jeg, for han kneppede hendes mund i lange dybe stød og holdte et stramt greb om hendes hår. Jeg forsøgte at følge trop fra min ende, og det var ikke uden effekt. Klaskene og stønnene var fantastiske. Og der gik ikke mange minutter før hendes mand brølede sin orgasme ud i rummet og fyldte hendes mund med sæd. Hun slubrede det i sig, og det var mere end jeg kunne klare. Min pik trak sig sammen og jeg pumpede min udløsning ud i kondomet mens jeg var dybt inde i hende. Følelsen var så intens og min pik blev bare ved og ved. Til sidst klaskede jeg totalt sammen over hende, kunne lige akkurat samle mig nok til at trække mig ud og smide mig i sofaen. Hun lagde sig kælen i mit skød, stadig med sæd i ansigtet. Stenkyssede hende dybt og det lod til at de var tilfredse.

Sikke en start tænkte jeg, og min usikkerhed omkring min præstation gjorde at jeg måtte spørge, hvordan det havde været for dem. Kvinden svarede 'søde skat, du var vidunderlig og jeg synes vi skal gøre det igen, er du frisk på det?' jeg svarede med et stort smil 'ja, det kan i fandme tro jeg er'. Stenkiggede på os, og stemte i 'så fedt at du gide lege med os, vi har virkelig manglet en som dig'.

Ugerne gik og jeg var sammen med det her par næsten hver gang vi sås, faktisk var jeg kun sammen med dem, jeg ville have alle de oplevelser med, som det kunne give. Hvorvidt de knaldede andre end mig var jeg ikke helt klar over, én ting var sikkert. De to mennesker var nogle af de rareste og mest velafbalancerede jeg til dato havde mødt.

Sessioner flyttede sig fra klubben og hjem hos dem. Hvilket passede mig ganske fint men normalt noget man undgik. Ind i mellem, i klubben har man tilskuere på, og de her tilskuere kan godt være lidt anstrengende.

Det var næsten som om jeg var flyttet ind. Vi sov sammen ind i mellem, spiste sammen, havde sex sammen på og gik også ud sammen og her kom min første åbenbaring. Jeg havde godt anet at Stennød meget når jeg kneppede Helene, han nøjedes med bare at kigge på nogle gange og det undrede jeg mig meget over. Jeg var som andre fyre på jagt efter at få udløsning så ofte som muligt. Men her var en mand hvis nydelse (mentale udløsning) gik ud på at hans kone blev taget sig af og tilfredsstillet UDEN ham. Underligt i min verden... På det tidspunkt...

Vi havde gennem tiden eksperimenteret rigtig meget og det blev sjovere og sjovere. Helene fandt en dag et sæt håndjern frem og kiggede drilsk på os begge.. 'har i lyst?' Sten var hurtig til at svare at han ikke skulle bindes på nogen som helst måde... Så kiggede hun på mig 'så er der kun dig tilbage'. Jeg nikkede og svarede 'ja, lad os da bare give det et skud.' 'rolig nu, tiger' svarede hun.. Jeg vil gerne styre legen i dag.

Hun beordrede mit tøj af, så jeg stod helt nøgen på gulvet foran to fuldt påklædte mennesker. Det var sindssygt pirrende at stå der, totalt blottet i deres stue, en søndag formiddag i Juli måned. Det er vel ikke nødvendigt at sige at min begejstring var til at få øje på. 'Ned på knæ' kom det fra hende. Jeg adlød og satte mig ned så jeg stod på mine knæ, hun skubbede mig helt ned så jeg sad rigtigt, helt nede. Hun smilede, mens hun hev op i sin kjole og trak sine trusser af. Hun stillede sig foran mig og sagde 'slik mig'. Jeg lænede mig frem og gik straks i gang. Hendes hånd holdt mit hoved fast og jeg støttede med mine hænder på hendes lår. Hun kiggede ned 'kig på mig' jeg kiggede op og fik øjenkontakt. 'Må jeg give dig håndjern på nu?' jeg nikkede og hun fjernede sin fisse fra min mund og gik bag mig. Hun satte sig på hug og førte mine arme om på ryggen af mig. Håndjernene klikkede på, jeg var nu fanget. Hun vimsede tilbage storsmilende og stillede sig igen parat il at modtage min tunge. Fuck hvor var jeg liderlig nu, min pik strittede, jeg slikkede og slikkede ind til hun igen trak sig væk. Hun gik over til sin mand og de begyndte at kysse.. 'Har du set vores lille slave dreng', Sten svarede 'er han vores?' 'ja', kom det var hende.

De gik virkelig til den, og var ved at indhalere hinanden. Noget jeg den dag i dag, stadig synes dejligt at se på. To personer der havde været sammen i for mig en menneskealder, ikke kunne få nok af hinanden. Hun flåede tøjet af ham og slikkede ned ad hele hans krop. Med et fast greb om hans nosser trak hun sig ned og begyndte at sutte hans pik. Sten hoved bukkede bagover i et støn og hun gjorde sig umage. Hun stoppede op, rettede sig op og med armen om ham gik de over til mig. Her sad jeg på knæ, mine hænder uhjælpeligt låst på ryggen og stirrede direkte ind i skridtet på en +40 årig mand. Helene bukkede sig ned og slikkede på hans pikhoved mens hun smilede til mig. 'vil du smage' spurgte hun. Jeg sad som lammet og stirrede på hende. Hun lukkede munden om pikken og lod den glide op og ned nogle gange. Men det svup smuttede pikken ud, hun tog fat om nakke på mig og borede tungen helt ind i munden på mig. Det var en vild følelse, smagen kunne jeg godt regne ud var smage af pik, det skræmte mig ikke men trickede godt nok min lyst til at flygte. Og alligevel kyssede grådigt tilbage. 'Vil du sutte hans pik sammen med mig' jeg nikkede... 'må jeg fodre dig med den?' 'jaa' stønnede jeg.. 'sig det' kom det fra hende og jeg stemte i 'må jeg sutte pik sammen med dig?' hun smilede og bukkede pikken ned så den stod lige ud for min mund. Jeg stak tungen ud og hun førte mit hoved hen til spidsen. Det var uvirkeligt at mærke hans pikhoved på min tunge. Det smagte ikke grimt, og hun kørte pikken rund på min tunge og læber et par gange og jeg lod min tunge drille pikhovedet. Jeg slappede mere af og lod så hovedet ind i munden. Hun trak den straks ud, og sagde 'nu ikke så grådig' mens hun grinede.

Få sex i dag

Jeg havde lyst til mere, men hun holdte mig hen udelukkende for at drille. Hun klaskede hans pik blidt på mit ansigt mens hun smilede. 'Det er første gang hva'..

Jeg sad der og kigge på misundeligt mens hun grådigt suttede løs. Hun besluttede sig til at sætte sig ved siden af mig, så vi kunne kæle for hans pik begge to. Og sikker en følelse, vores tunger på hver side af skaftet. Vi skiftedes til at tage pikken i munden og tage den så langt vi kunne. Forbavsende nemt at sutte pik, konstaterede jeg mens mit hoved rytmisk sørgede for gøre mit bedste til at give nydelse. Indrømmet at give det blowjob var mega frækt, jeg havde aldrig tidligere tænkt at det var noget jeg ville kunne tænde på, men her var jeg, totalt i ekstase mens jeg grådigt suttede pik sammen med en dejlig kvinde. Overtalelsen af mig selv var det, at hun var der, som gjorde det okay, den dag. For jeg nød det virkeligt.

Sten nød det også og han gjorde hurtigt, men meget galant opmærksom på at han var tæt på. Helene stoppede op og sagde 'jeg vil spare dig for at tage hele ladningen i munden, men du må gerne smage hvis du vil'. Hun lukkede læberne om pikken igen, kiggede op på sin mand mens hun suttede intenst lod hånden malke løs. Min mund fandt hans nosser og jeg slikkede forsigtigt og tog en af dem i munden. Sten kom, og hold da op hvor han kom. Hun satte tempoet på pikspilleriet ned, og langsomt onanerede hans sperm ud i hendes mund, hun gjorde meget ud af at han skulle være helt færdig inden hun fjernede munde og lod mig se hvor meget han var kommet. Hun skubbede pikken hen til mig, og lod en lille klat varm sæd glide ud af munden og ned på pikken. Jeg var ikke sen til at smage, overraskende nok, var det en del nemmere at slikke en anden mands sæd, end når jeg alene havde forsøgt efter at have spillet den af..

'mere' sagde jeg og hun gentog øvelsen, denne gang med noget mere. Jeg tog hele pikken i munden for at få hele oplevelsen med og ikke lade en dråbe gå til spilde. Her gik det op for mig hvor følsom en pik er efter orgasme. Manden dansede og sitrede og skubbede mig væk. Lidt skuffet slap min mund pikken, blot for at få presset Helenes tunge ind i stedet, hun lod resten af udløsningen komme over i min mund, mens vores tunger mødtes i et lækkert vådt kys. Vidste med sikkerhed at jeg sank en hel del af Stens sprerm der, og det samme gjorde hun. Og hold da kæft hvor var det kinky..

Sten smed sig i sofaen og sagde 'hold da kæft hvor var det godt, jeg er helt færdig' Jeg sad stadig på gulvet på ømme knæ, uden forløsning. Helene hjalp mig op, og trak mig ud i deres entré foran et stort spejl, så jeg kunne se mig selv. Jeg havde rester af Stens sæd rundt i ansigtet, Helene kyssede mig på halsen og stillede sig bag mig. Lod sit hoved hvile på min arm mens hun spillede den af på mig. Hun bad mig se i spejlet mens hun bragte mig tættere og tættere på udløsning. I et halvt klynkende støn skød jeg min ladning ud over deres flise gulv og over på deres spejl. Med et fast greb masserede hun alt hvad jeg havde ud af mig, hun låste mine hænder fri og jeg kyssede hende dybt og holdt hende tæt. Det gik pludselig op for mig hvad der var foregået.

Det var ikke helt uden konsekvenser at have suttet Stens pik. Det krævede noget arbejde med mig selv. Havde jo altid opfattet mig som hetroernes hetro. Og her hjælper det at have med erfarne mennesker at gøre. De gav mig plads, talte med mig og sørgede for at jeg fik styr på tankerne. Der gik dog noget tid inden vi så hinanden igen.

Da jeg endelig mødtes med parret, var jeg så liderlig at da Helene lukkede mig ind, angreb jeg hende i et grådigt tungekys. Jeg var så glad for at se dem. Helenes hånd klemte hårdt min pik og hun sagde 'tror lige vi skal have dig ned på jorden igen'. hun hev mig hen så jeg kunne stå op ad bar disken. Hun trak bukserne ned og gik straks i gang med at sutte min pik. Det trængte jeg til i en sådan grad. Sten satte sig i deres sofa og så på mens han smilede. 'Jeg er glad for at se dig' kom det fra ham' jeg smilede tilbage, det var svært at holde øjnene åbne under hendes behandling. Men jeg fik fremstammet 'Må jeg sutte din pik igen' til Sten. Helene afgav en stille suk slap min pik og kiggede op 'åh gud hvor er du fræk'

Sten rejste sig og kom over. Kiggede på mig 'er du sikker?' jeg svarede 'ja, jeg er helt sikker. Helene rejste sig op og kyssede mig og derefter kyssede hun sin mand. Jeg satte mig på hug og knappede Stens bukser op, fiskede hans halv stive pik ud og begyndte at kysse den blidt. Den voksede stødt og jeg trak forhuden tilbage så jeg kunne lade min tunge smage hans nu våde pikhoved. Sten og Helene stod over mig og kiggede måbende ned på mig. Tror at de troede jeg havde øvet mig de sidste uger, men det havde jeg ikke. Jeg havde fantaseret en hel del om lige netop det her. Helene holdt pikken og så mine hænder kunne holde i mod på Stens lår. Jeg suttede løs, og nød hvert et sekund. Ville bare have mere og have den så langt ned i halsen som muligt.

Sten trak sig væk og tog resten af sit tøj af, Helene strippede ned til trusser og BH. Han tog mig i hånden og vi gik over til sofaen så han kunne sætte sig på ryglænet og jeg kunne komme til og ligge behageligt. Jeg gik i gang med at lade tungen slikke hans nosser, jeg slikkede fra pungen op til spidsen, slugte pikken og suttede løs. Lod den komme ud og forsøgte at få begge hans nosser ind i munden. Helene sad i lænestolen og så på to nøgne elskende mænd. Hun holdt ikke længe til at se på, for jeg mærkede hende trække sig ind under mig, og begynde at sutte min stive pik og det gjorde hun grundigt.

En fugtig finger fandt min åbning, det var uvant og gjorde ondt. Det stoppede hende ikke for ind kom den. Hun vristede sig ud og stillede sig ved siden af mig. En kold gelé rendte ned mellem mine baller og fingeren blev forsøgt mast ind igen. Denne gang gav jeg lettere efter, men det det gjorde stadig ondt. Hendes anden hånd fandt min pik og kombinationen fik mig til at slappe så meget af, at smerten blev erstattet af nydelse. Mit pik sutteri blev mere intenst af at få finger. Én finger blev til flere, og jeg tænkte efter hånden slet ikke på at det havde gjort ondt i starten. Jeg klaskede Stens pik mod min tunge, og kiggede liderligt på ham. Og så kom det fra mig 'vil du ikke kneppe mig'

Sten kigge på mig og nikkede. Helene trak sine fingre ud af mig, og gik over til en kommode for at hente gummi. Sten hoppede ud på gulvet og fik sat kondomet på sin pik. Jeg var blevet på mine knæ i sofaen, så Stenskulle bare stille sig bag mig, og tage for sig. Lige i det her øjeblik var jeg bange, for når først den pik er inden i mig, er alle de labels jeg forsøgte at sætte på alting, VÆK.

Jeg mærkede en hånd på min hofte og Stens pik mod min åbning, han pressede på. Jeg var varmet godt op og slappede helt af og det gjorde at hans pik næsten gled forbi min ringmuskel smertefrit. Langsomt gled han i bund og da hans hofte ramte mine baller vidste jeg, at jeg nu var hans.

Forsigtigt begyndte han at kneppe mig, hans hænder tog et fast greb om mine hofter og hans rolige stød tændte for min stønnen, jeg kiggede ned til min strittende pik, og over hvor Helene sad og legede voldsomt med sig selv. Tænkte at jeg godt ville slikke hende i mens, men det lod ikke til at stå i kortene. Hans stød blev hårdere og hårdere og jeg begyndte at få ondt igen. Havde bare løst til at han blev færdig, og det lod til at han tænkte det samme, for han trak sig ud og sagde 'kom her' flåede kondomet af og skød hele ladningen ud i mit ansigt og over mit bryst. Jeg var så heldig at få noget i munden igen, det fik mig til at hjælpe ham færdig med hånd og mund. Forsigtigt lod jeg hans orgasme aftage i min mund mens jeg slikkede hans pik ren. Helene kom i et hyl et halvt minut efter, hun havde kneppet sig selv med en DILDO mens hun kiggede på homo sex.. frækt tænkte jeg. Hun rejste sig og kom over for først at kysse sin mand og derefter mig, hun tog fat om min pik og begyndte at sutte. Jeg lænede mig tilbage i sofaen smurt ind i sperm fra hendes mand og efter sekunder måtte jeg overgive mig og lade orgasmen rulle hen over mig med 300 km/t. Vores øjne mødtes og jeg gispede efter vejret mens min pik kom i hendes mund. 'sikke meget' kom det fra hende da hun rejste sig op og igen kyssede hendes mand.

Jeg var brugt op, færdig og havde ondt bagi da jeg forlod deres hus nogle timer efter. Lidt flov, en smule ydmyget over at jeg lige var blev kneppet af en mand men stadig stolt over at være en oplevelse rigere. Fra den dag, var vi et par. Jeg flyttede ind og boede hos dem i knap 3 måneder inden vi "slog op" jeg ser dem stadig den dag i dag, de er dog ikke så aktive swingere længere men mit forbillede vil de altid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.