BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde netop startet på vores længe ventede ferie, og der var intet planlagt så alle muligheder var åbne. Børnene skulle af sted til bedste forældre og det gav min kone og jeg mulighed for at få taget trykket på den ekstra gode måde. Jeg drømmer tit om at min kone tager kontrollen og er en ægte domina. Vi har leget et par gange og det har altid været noget vi begge har nydt meget, især mig fordi jeg altid bliver betragtet som den dominerende alfa han i de fleste selskaber, hvilket jeg normalt heller ikke har noget imod for det meste.

Inspiration til seancerne kan være svære at finde, men jeg har altid fuld tillid til min kone og stoler 100% på hende. Vi har aldrig talt om grænser hvilket jeg synes har været befriende i og med at jeg ikke skulle sætte grænser for hendes fantasier. Vi taler aldrig om legene inden vi går i gang men improvisere undervejs og det kan give nogle spændende situationer for os begge.

SEX I DAG?

Næste morgen var jeg liderlig som sædvanligt, min kone sov stadig så jeg gav hende en halv time inden jeg lagde mig i ske med hende så hun kunne mærke min stive pik. Da jeg havde ligget der 5-10 minutter uden hun havde reageret begyndte jeg at kysse hendes nakke og nusse hende ned ad ryggen. hun reagerede stadig ikke så nu begyndte jeg at blive irriteret. Jeg tog fat om min pik og begyndte forsigtigt at spille min pik af, jeg sørgede for at hun kunne mærke bevægelserne når min hånd kørte op og ned af skaftet. Stadig ingen reaktion. Jeg lagde mig over i min egen side lidt små irriteret at hun ikke reagerede på mine egoistiske tilnærmelser efter noget tid vendte min kone sig mod mig og spurgte om hun skulle spille pik på mig... Jeg blev paf for den slags ord plejede hun aldrig at bruge uden forudgående provokation. Jeg svarede 'JA' og hun et fast greb om pikke og begyndte at onanere den, der gik ikke længe før jeg kunne mærke min orgasme var på vej og jeg lagde hovedet helt tilbage i puden, hun viskede 'er du ved at komme skat?, kommer du for mig?' ordene var lige jeg skulle bruge for at komme og da jeg mærkede de første sammentrækninger stoppede hun brat og greb hårdt lige under pikhovedet. Jeg sprællede og forsøgte at gøre mig selv færdig ved at støde imod hende hånd, men hun holdt ved så min udløsning blev holdt tilbage. Hun smilede til mig og sagde 'ikke endnu skat, jeg bestemmer hvornår du kommer'. Hun fiskede vores håndjern op af skuffen i senge bordet og satte mine hænder fast til hovedgærdet, hun rejste sig og gik up på badeværelset og tændte for bruseren. Da hun var færdig kom hun og frigjorde mine hænde og jeg fik lov at rejse mig. Håndjernene blev igen sat på denne gang på ryggen og min kone fulgte mig ud under bruseren.

At bliver vasket af sin kone er virkelig et turn on, hun var grundig omkring min igen stive pik og sørgede for at den var helt ren. Så hentede hun barber skum og skraber og gik i gang. Næsten alt blev fjerne og jeg stod tilbage med en 1½ cm. bred stribe der gik lidt op fra pikken. Jeg tror aldrig min pik havde været så hård og jeg tiggede om at hun ville tage den i munden, hun kiggede op på mig mens hun tog fat om roden på den, åbnede munden og sagde 'sådan her' pikke gled ind og ud igen uden at røre hendes læber. Min frustration var komplet, og bad klynkende om forløsning hvortil hendes respons var at tænde det kolde vand, jeg forsøgte at undgå de iskolde vandt stråler men min kone sørgede for at jeg ikke kunne stikke af og effekten af den kolde behandling fik min sextase til at fortage sig og min rejsning til at falde. Det gjorde det muligt for min kone at sætte et kyskhedsbur på og låse det fast med hænge lås, hun låste til gengæld mine hænder fri og bad mig vaske mig ordentligt inden hun smuttede ud af døren. Der stod jeg tænkte hvad hun havde gang i, hendes behandling havde virkelig fået lysten til boble inden i og mens jeg vaskede mig tænkte jeg på hvad hun havde af planer for os.

Efter badet stod jeg og betragtede det penis hylster hun havde sat på, jeg undersøgte om det kunne fås af på andre måder end med nøgle, men designet var så smart at en ring omkring nosserne sørgede for at det ikke kunne komme af og krumningen på hylsteret sørgede for at jeg ikke kunne få rejsning. Tanken om at være 100% under hendes magt var meget pirrende, jeg smilede til mig selv i spejlet mens jeg tørrede mig færdig og gik spændt tilbage til soveværelset.

I soveværelset stod min kone iført ganske almindeligt tøj, på sengen lå der hvad der lignede armbånd men det var de kæder vi havde lavet, der kunne bæres uden at give for meget opmærksomhed. Hun hjalp med at få dem på, de blev låst og den lille nøgle tog min kone sig af og gik ud af rummet. Jeg tog tøj på og gik ud til hende i køkkenet, jeg spurgte til hvad hun havde af planer hvortil hun svarede at det skulle være en overraskelse men at jeg skulle love at adlyde og spille med uanset hvad. Jeg kiggede på hende med en vis mistænkelighed for sådan havde hun aldrig startet tidligere.

Jeg fik bind for øjnene og blev sat i bilen, vi kørte meget længe og da vi kom frem blev mine hænder igen sat i håndjern på ryggen jeg blev ført ind og fornemmede at der var andre til stede. Faste hænder greb i mine arme og jeg ført over og bukket over et eller andet. bindet blev flået af og jeg så min kone og en del andre mennesker hun vendte sig om og sagde 'Du er en swinger klub og her er en masse mennesker som vi skal have sex med, de er alle professionelle swingere og har lavet en plan om hvad der skal ske'. Jeg var målløs og jeg forsøgte at rejse mig men blev hurtigt presset ned mod bordet igen, jeg forsøgte at komme fri men en hånd om nakken holdt mit ansigt mod pladen så jeg ikke kunne røre mig.

To kvinder kom over til min kone og begyndte at tage tøjet af hende hun kyssede inderligt den ene af dem og da alt tøjet var kommet af stod hun som den eneste nøgne i rummet. Den anden kvinde gik på knæ og begyndte at slikke hende mens hun forsat kyssede den første hendes hænder famlede op og ned ad hendes bryster og min kone stønnede højere og højere mens hun kæmpede for at holde sig på benene. Kvinden på knæ rejste sig og sagde 'hun er klar'. Min kone åbnede øjnene og kiggede forvirret rundt. Hun blev i et fast greb bukket over modsatte ende af det bord hvor jeg lå, så jeg kunne kigge hende i øjnene. Hun smilede og blinkede til mig, en af mændene stillede sig bag hende og trængte op i hende i ét langt stød, han begyndte roligt at kneppe hende og jeg kunne tydeligt se at hun nød det. Den næste havde stillet sig i kø og var klar til tage over når den første blev træt, han spillede på sin pik og en af pigerne rullede et kondom på. Han tog hårdt fat og stak ligesom den anden helt i bund første gang, min kone klynkede af lyst mens hun nu blev taget af nr. 2 fyr. Jeg blev rejst op og ført over så jeg bedre kunne se hvad der foregik. En tredje mand kommenterede at det at det snart måtte være hans tur, han sad i sofaen nøgen og var tydeligt større end de andre, en af kvinderne som så ud til at være den der bestemte sagde til ham at han kunne komme til om lidt. Hun trak en over som blev presset i knæ og instrueret i at sutte hans pik, da jeg fik set ordentlig efter var det en mand i kvinde undertøj og makeup, han var tydeligt vandt til dette og han suttede grundigt på han store pik og gjorde den om muligt endnu større. Han sluttede af med at rulle et kondom på hans pik hvorefter han rejste sig.

Den anden fyr havde vendt min kone på ryggen og de to kvinder havde bundet hendes ben så han kunne komme helt i bund. De to der holdt mig låste mine håndjern fast til en stor stolpe, så jeg ikke kunne stikke af. Nr. 2 fyr trak sig ud og gik over til manden i makeup og satte sig til at snakke.

Få sex i dag

Mand nummer 3 stillede sig klar mellem min kones lår og satte sin store pik for, han pressede hovedet ind og min kone sukkede højt og stønnede 'mere' hvorefter han trængte i bund. Det var mere end hun kunne klare, hun dirrede på bordet og skreg sin orgasme ud. De to kvinder kælede hendes bryster og kyssede hende så hun rigtig kunne nyde det. Fyren gik i gang med at kneppe hende, pikken kom næsten helt ud inden han trængte ind igen hun nød behandlingen og al opmærksomheden. De kvinder der kærtegnede hende skiftedes til slikke hendes fisse mens der var en mand der bollede hende. Næste fyr stod nu klar mellem min kones ben og hende som jeg gik ud fra var den, som bestemte kom over til mig og begyndte at forklare. 'Din kone har skrevet til os for at høre hvad vores klub gik ud på og ville gerne være medlem og sagde at du havde et åbent sin. Dagen i dag er udelukkende en indvielse af din kone og en anerkendelse fra dig af hendes seksualitet'. Jeg kiggede på kvinden foran mig, hun lignede en der mente hvad hun sagde men jeg tog alligevel mod til at spørge om hvad indvielsen gik ud på. Hun svare 'kan du ikke se det? alle mændene, der er her i dag skal have sex med hende, og længere er den sådan set ikke'. Hun stak hånden ned i mine bukser og mærkede på penis hylsteret, 'din kone har gjort lige som hun skal, du skal blot kigge på og nyde synet' Det var ikke så slemt tænkte jeg, men hvor mange mænd var der. Jeg forsøgte at tælle, nr. 5 var i gang med min kone og der stod 2 ovre ved baren, det var dem som havde holdt mig fast plus ham i dametøjet, det gav 8.

Efter hvad der føltes som en evighed havde alle 8 mænd fået lov at kneppe min kone og det var nu igen blevet ham med den store piks tur. De to kvinder som tidligere havde kælet med hende havde fundet stropper frem til at fiksere hendes arme langs siden og hun havde fået nogle puder i ryggen så hun bedre kunne se hvad der foregik. Han bollede hende med lange dybe stød og spurgte om hun kunne lide det, hun smilte og stønnede 'åh gud ja, jeg elsker din store pik'. Jeg kiggede lidt misundeligt på og tænkte hvordan sådan en lille stodder kunne rende rundt med sådan en stor pik.

En af kvinderne kom over og sagde at det var tid, han tog hårdere fat og så mere og mere sammenbidt ud i ansigtet, efter 2 minutter trak han sin pik ud kvinden ved siden af ham rullede kondomet af og satte igen pikke for min kones åbning og stødte i bund, jeg skulle til at kommentere men bosskvindens hånd for min mund kvalte ordene og hun tyssede på mig. Min kone kiggede beundrende på ham da han afleverede sin udløsning langt oppe i hende, i roligt tempo gjorde han sig færdig og det så ud som om der var meget for det dryppede på gulvet da han trak sig ud. 'Nåh ja, for resten så skal alle klubbens mænd komme i den kone som en del af indvielsen' kom det fra bosskvinden hånligt.

Næste mand stod klar og leverede inden for sekunder sin ladning i hende, kvinderne omkring tog sig af de tømte mænd og sørgede for at de blev nusset og plejet. Jeg kiggede efter køen af mænd der angiveligt skulle til, og så at fyren med makeup på sad på knæ suttede hver mand inden han skulle levere sin udløsning i min kone. Jeg kom til at sige 'lorte job' så bosskvinden hørte det hvortil hun svarede 'det er min mand du taler om, og det er vigtigt for en mand at kende sin plads'. Da han havde gjort sidste mand klar til min kone hjalp bosskvinden ham op og tog hans stive pik i munden, hun viste ham over til min kone, så han præcis som de andre kom i hende. Han kyssede bosskvinden og takkede, hun gik endnu en gang i knæ og slikkede ham nu helt ren.

To af mændene kom over og låste mig fra stolpen, jeg blev ført over så jeg kunne se min kones fisse smurt ind i sæden fra de 8 mænd der havde været i gang med hende. Bosskvinden kom over og sagde 'det er nu tid til at du anerkender hendes seksualitet'. Jeg fik ikke meget tid til at tænke over det inden jeg blev hjulpet ned på knæ foran hendes fisse. Bosskvinden sagde til min kone 'du skal bede din mand om at slikke dig ren og til orgasme'. Jeg var målløs endnu engang. 'skat, jeg vil have at du slikker alt den dejlige sperm op og får mig til jeg komme' lød det fra min kone, min tunge fandt hendes indsmurte skød og jeg gik i gang med at slikke, jeg følte mig meget ydmyg som jeg sad der på knæ og slikkede de 8 mænds udløsning i mig, min kone stønnede liderligt under behandlingen, bosskvinden roste mit arbejde og sagde til mig kone, at af en nybegynder tog jeg det flot. Kommentaren fra bosskvinden gjorde mig meget stolt og jeg slikkede grådigt videre til min kone kom med et veltilfreds støn og gispede sin orgasme ud. Hun blev sluppet fri og jeg kom på benene igen. Hun var tydeligt i ekstase efter al den opmærksomhed og det gik op igen op for mig at der stod en nøgen man på hver side af mig og holdt mig i hver arm. Min kone gav mig et kæmpe kys og vendte sig mod bosskvinden og spurgte 'hvad så nu?' bosskvinden svarede 'du er nu indviet og du er nu velkommen her så ofte du har løst, men dit medlemskab er ikke fuldgyldigt endnu, så der er visse regler du skal følge'. Min kone var tydeligt tilfreds med dagens bedrifter og afleverede nøglerne til mit penis hylster til bosskvindens mand. Jeg fik fremstammet om ikke det ikke var en dårlig idé, hvorefter jeg igen blev tysset på at bosskvinden, som sagde 'ind til videre bestemmer vi hvornår du få din frihed, det kan tage kort tid eller lang tid helt afhængig af hvordan du acceptere din kones ønsker'. Jeg fik fornemmelsen af min kone der stod med smil på ved siden af mig og drejede hovedet og fik det bekræftet. 'hør her skat, du har plaget om at jeg skulle tage kontrol og det har jeg gjort.

Jeg fik bind for øjnene igen og blev ført ud i det fri. Jeg nåede lige at føle alene da en person tog min arm og førte mig videre, jeg hørte noget åbne og blev bedt om at løfte fødderne, her var koldt og der blev lukket efter mig en kæde blev sat i mine håndjern og strammet til så jeg nu stod lettere foroverbøjet, jeg var ærlig talt bange nu. En mande stemme sagde 'du skal lige vente her. Tiden gik tankerne fløj gennem mit hoved. Hvad lavede min kone, hvad skulle der ske med mig. En dør åbnede og jeg kunne høre kvinde stemmer, jeg mærkede at mine bukser og t-shirt blev klippet op og flået af, sko og strømper blev også brutalt revet af mig. Jeg blev løst fra den akavede position og trukket lettere foroverbøjet videre og fik bindet af. På et bord foran mig lå den lak nederdel, nylon strømper og er korsæt. Kvinden ved siden af mig begyndte at klæde mig på, først korsettet så nylon strømper og til sidst nederdelen. Jeg blev presset ned på knæ på det hårde beton gulv og fik nu lagt makeup. Jeg var nu så ydmyget at jeg havde løst til at skrige, men jeg holdt ud og fik lagt den komplette makeup. Jeg blev igen fastgjort og fik bind for øjnene. En dør smækkede og jeg ar nu alene igen.

Døren gik op og jeg blev ført ud i en bil og blev kørt væk. Bilen stoppede, jeg blev skubbet ud og kørte hurtigt igen. Jeg anede ikke hvor jeg var, men min kones stemme beroligede mig og da hun fjerne mit blindfold kunne jeg se at jeg var hjemme i vores egen indkørsel, trygheden kom tilbage og jeg fik en del mere overskud. 'Hvor er du fin, skat. Jeg håber du har hygget dig. Hun førte mig inden for og jeg blev mødt to af hendes veninder, de fnisede i kor da jeg trådte ind. 'Ja, det er her er så vores slave, jeg havde tænkt mig at vi skulle have lidt glæde af ham' kom det fra min kone. Jeg blev placeret mit i stuen på knæ og min stillede sig foran mig og løftede op i sin nederdel, hun beordrede mig til at slikke hende. De to andre piger sad i sofaen kiggede på. 'Han er en fin lille tøs' kom det fra Louise, hun rejste sig og begyndte at knappe sine busker op. 'Jeg vil slikkes bagefter' sagde hun. Min kone nikkede og skubbede mig væk. Louise rejste sig og overtog min kones plads, hendes hånd greb min nakke og mit hoved blev presset mod hendes allerede våde fisse. 'Slik, din lille luder' hvæsede hun grinende. Jeg stak omgående tungen i hende og det føltes som et elektrisk stød da den ramte hendes klit. Jeg slikkede alt hvad jeg kunne, det var ekstremt ophidsende at slikke en "fremmed" foran min kone, og det kunne ses at jeg nød det.

Berit havde trukket sine nederdel op sine trusser til sidde og legede med sig selv mens hun betragtede mit arbejde. 'træk tøsen her over' kom det kommanderende fra hende. Men kone rejste sig og kom med hundesnor og halsbånd som hurtigt blev sat på og jeg blev rykket hårdt af sted hen over gulvet til Berit ventende skød: Jeg begravede grådigt min tunge mellem hendes ben, jeg var i den syvende himmel sådan at kunne få lov at betjene 3 kvinder på den måde. Jeg tænkte slet ikke over at jeg sad foran dem i dametøj i ført makeup og stadig med mit penishylster stramt monteret omkring kugler og pik.

Berit nærmede sig orgasme og hun var en del mere larmende en jeg var vandt til men det tændte mig meget at høre hende tilfredsstillet. Louise satte sig ved siden af og gjorde klar til at det blev hendes tur igen, jeg sørgede for at Berit orgasme havde lagt sig helt inden jeg stoppede slikkeriet. Louise greb hårdt fat i snoren og beordrede mig på til at slikke hende. Der gik ikke mange minutter før hun var klar, hun kneb sine bryster da hun kom og bevægede underlivet i mod min tunge. Hold kæft hun var fræk, jeg nød virkelig at slikke hende.

Min kone havde gjort klar og da jeg var færdig med Louise trak hun mig ind i soveværelset og låste døren. Resten af aftenen hørte jeg dem grine og tale højlydt om hvad jeg i min tøse forklædning kunne udsættes for. Jeg var ekstremt liderlig, men eftersom min hænder var bundet på ryggen og pikken låst inde var der lille chance for at jeg kunne få forløsning.

Pigerne var gået og min kone kom ind til mig, hun låste mine hænder fri og jeg fik lov at tage tøj og makeup af. Jeg spurgte om ikke hun manglede noget da jeg stod foran hende kun iført kyskhedsbæltet. Min kone kiggede op og ned og sagde at det kunne hun ikke se.

Jeg kravlede i seng og jeg kunne høre min kone og hendes veninder sludre løs mens jeg faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.