Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kones introduktion af det nye par i vores sexlege havde åbnet en masse døre syntes hun. Jeg var ikke helt enig i alle tankerne, men havde endnu ikke haft chancen eller lysten til at sige nej, på trods af at min kone hele tiden forsikrede mig om at jeg skal være 100% okay med alt der foregår. Jeg havde flere gange været tvunget til diverse mærkelige ting, Pia og min kone kunne finde på hvad som helst for at ydmyge mig, så jeg havde været udsat for lidt a hvert.

En varm juli morgen sagde min kone pludselig 'jeg har lånt dig ud til Pia, hun har en fantasi der skal prøves' Jeg sagde' hvad? det bestemmer jeg vel selv. 'tja' sagde hun, men vil du ikke gøre mig glad?'. det kunne jeg ikke svare nej til, og min kone nød efterhånden meget at være den dominerende part i forholdet så jeg sprang på. 'Du skal være hos Jan og Pia i morgen ved 10 tiden, jeg kommer senere'

SEX I DAG?

Dagen efter trissede jeg ned til deres hus, humøret var fint og jeg havde lidt sommerfugle i maven. Jeg havde ikke fået nogle ledetråde hvilket på en side passede mig fint og på den anden side knap så fint. Pia var totalt utilregnelig og hun havde fået en voldsom seksuel opvågning efter vores første møde. Jan og jeg talte ikke sammen andet en når vi så hinanden til noget aftensmad ind i mellem, og her havde han klaget lidt over at Pia havde presset på for at dominere ham, hvilket han absolut ikke var interesseret i, han spurgte tit hvordan jeg havde det med at være underdanig. Jeg forklarede ham at vi også ind i mellem byttede og at min kone også blev bundet. pisket og udnyttet.

Jeg bankede på og Pia åbnede, smilede og sagde 'godt du kom, kom inden for' Jeg gik ind i entreen og videre ind i stuen 'sid ned' sagde Pia. Jeg satte mig og kiggede ud i deres have, der sad Jan, han rejste sig og kom ind. Jan forklarede at Pia havde talt meget om vores første møde, og da jeg slikkede min kone mens hun red Jan, jeg kunne ikke sige noget til det andet end at det også tændt mig meget. Jan forklarede videre at hans kone også ville prøve det samt noget andet, som han ikke helt ville ind på. Jan rejste sig og gik igen ud i haven og lagde sig på et tæppe. Pia rejste sig også og smuttede ud af døren ud til Jan.

Jeg forstod at hun ville have mig med, og da jeg endelig var kommet ud lå Jan i boksershorts og Pia lå og nussede ham, Pia rejste sig, kiggede på mig og spurgte 'har du lyst til sutte pik sammen med mig' jeg tøvede kort og sagde herefter ja, 'godt' sagde Pia, hun trak shortsene af Jan og begyndte at kæle for Jans pik, jeg lagde mig på den anden side og tog forsigtigt fat om hans nosser, Pia bad mig om at kysse pikken som nu var vokset, jeg adlød, hun smilede frækt og bad mig smide tøjet. Nu lå Jan og jeg helt nøgne sammen med et stk. påklædt Pia, det var meget pirrende. Vores tunger drillede pikhovedet og vi skiftedes til sutte hans pik eller slikke hans nosser. Vores munde mødtes ind i mellem til at saftigt kys hvorefter den ene fokuserede på hovedet og den anden slikkede ned ad skaftet. Jan stønnede af begejstring og kiggede ned på os. Pia holdt pause og lod mig forsætte mens hun havde et fast greb om Jans nosser, hun kysser ham og sagde at hun lige ville hente noget at drikke og vi bare skulle forsætte, jeg forsatte min gerning og gjorde alt hvad jeg kunne for at give ham et blowjob i samme kvalitet som jeg selv ville modtage det, pikken kom godt under behandling og hans nosser fik al den opmærksomhed de kunne, og at dømme ud fra hans stønnen måtte jeg ramme noget rigtigt.

Det næste jeg hører er min kones stemme foran mig 'hvad fanden laver du din klamme svans', jeg stopper straks det jeg havde gang i og fjernede munden fra Jans stive pik, kigger spørgende op på min kone og får fremstammet, 'Hvad?!, du bad mig gå herned og hjælpe Pia med en fantasi'... Min kone siger 'ja, det er rigtigt men hvor er Pia, hun er ikke indenfor og hendes bil holder ikke i indkørselen' nu blev det underligt, Jan rejser sig og hopper hurtigt i shortsene og tager sin T-shirt på og siger 'jeg må have sovet, jeg vidste ikke.....' Min kone afbryder ham,' det er helt i orden, min mand må være pik liderlig igen siden han bare sådan går i gang med at sutte pik på min venindes mand. Jeg forsøger at forsvare mig, men bliver afbrudt af min kone der råber at hun ikke vil høre på det. Pia står ud af bilen og kommer over til os og spørger hvad der sker. Min kone er ikke sen forklare at hun som aftalt kom 10:30 og da ingen åbnede ville hun gå ud og vente i haven, her fandt hun sin mand sutte pik på Pias mens han sov i haven alle detaljer blev genfortalt og jeg blev helt flov. Pia rystede på hovedet, og sagde 'at det absolut ikke var i orden' Jeg forsvarede mig og sagde at det hende der havde givet mig ordre på det, Pia sagde at hun havde bedt mig vente i stuen mens hun hentede noget at drikke hos købmanden. Mine kone svarede 'for helvede købmanden er 5 minutter væk, kunne du ikke vente 5 minutter uden at sutte en pik?' jeg anede ikke hvad jeg skulle svare, og da det gik op for mig at det her nok var en del af legen var jeg så pinlig berørt at jeg ikke vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg stod nøgen på græsplænen med sammen med 3 fuldt påklædte mennesker.

Min kone snerrede 'det er fandme flot at du nu har du fået gjort Jan liderlig, du har bare at gøre arbejdet færdig' hun kommanderede mig på knæ og fiskede Jans pik ud af shortsene bad mig gå i gang igen. Pia skubbede mig ned på knæ og jeg begyndte igen at sutte Jans pik, Pia og min kone stod på hver sin side og kom med nedværdigende kommentarer og instruktioner til hvordan jeg skulle sutte. Pia sagde 'at mit talent for at måtte være medført' min kone fulgte op 'ja, vi havde ikke været sammen længe før jeg fik ham til at give en DILDO et blowjob. og så det med at han vil have den i røven' ..... Ydmyget måtte jeg finde mig i at min kone bede Jan om at kneppe min mund, for det var jo det mindste hun kunne gøre, hans hænder samledes bag min nakke og han begyndte at køre pikken ud og ind i et stadig højere tempo. Jans pik var meget stiv og jeg prøvede så godt jeg kunne at følge med.

Min kone stoppede mig og sagde at Jan skulle have lov at kneppe hende som kompensation og at jeg skulle hjælpe til, hvilket Jan synes var en super god idé. Jeg bliver skubbet væk og min kone smider tøjet og lægger sig på tæppet i græsset, jeg bliver bedt om at ligge mig ved siden af min kone.

Pia lægger sig til rette mellem min kones ben, Jan sidder på knæ ud for hendes ansigt. Det er ret frækt at set på og jeg nyder den gode udsigt, ind i mellem kigger Pia op på mig, smiler og forsvinde ned mellem benene på min kone igen. Min kone sutter grundigt på Jans pik, som om han ikke har fået den suttet nok.

Jan ruller et kondom på og gør klar til at tage min kone, han trænger forsigtigt ind og støder ganske langsomt i et langt roligt tempo. Han støder igennem og min kone løfter sig op på albuerne. 'hold da op hvor de kan kneppe, de arbejder godt sammen hva'' Pia står og kigge ned'. 'Man bliver helt misundelig' de ord får mig til at tænke over hvad jeg egentlig har gang, men da jeg ser min kone bliver gennemkneppet og Jans nosser slår mod hende hver gang han støder i bund og hendes krop der står spændt i en bue da hun da hun får sin orgasme, må jeg konkludere at det her er helt rigtigt. Der findes simpelt hen ikke noget bedre en at se ens kone være tilfredsstillet. Jan trækker sig ud og min kone bytter plads med Pia. Hun drejer om på siden og er som besvimet på tæppet.

Pia tager grådigt fat om Jans pik, ruller kondomet af og fører den ind i hende. Lange hårde stød får Pia til at blive mere fjern i blikket hun få mere og mere besvær med at holde øjenkontakt Jan støder hårdt og Pia tager fat i nakken og fører mit ansigt ned til hendes skød. 'slik mig', komme det fra hende. Hun lader Jan køre løs lidt tid inden hun beder ham stoppe. Hun siger 'vi skal ikke glemme hvorfor vi har en slave her' Jan siger 'det er også rigtigt'. Min tunge arbejder hårdt på hendes klitoris og hun stønner højt. Jeg slikker Pia det bedste jeg kan og virkningen udebliver da heller ikke, hun stønner veltilfreds. I mellem stødende fra Jan rammer min tunge Jans stive skaft. Jeg stopper for også at slikke hendes bryster, jeg kan se hun nyder hvert sekund af behandlingen. Når Jans pik smutter ud er min mund over den med det samme, jeg sutter grundigt og gør ham klart til at komme tilbage i Pias fisse. Pia hiver mig op hun vil smage, smagen af pik og hendes egne safter gør hende om muligt endnu mere vild. Jan har godt fat i Pias hofter, han trykker og løfter hende rytmisk, hun er som spiddet på hans pik, hun skriger 'hold da kæft en god pik, lov mig du aldrig stopper' hun kigger på mig og smiler. Jeg ligger med mit hoved på Pias mave og han begynder at stønne højere og højere, han bliver mere og mere voldsom, med et trækker han pikken ud og et stort brøl afslører at han kommer. Han sprøjter hele ladningen ud i min åbne mund og i ansigtet på mig, Pia holder mit hoved og da Jan har trukket sig væk presser hun det tilbage på hendes klit. Pia er smut ind i udløsningen fra Jan, men jeg sørger for at slikke så hun også kan nå at komme en gang mere, 10 sekunder efter ryster hendes krop og hun falder sammen. Jans sæd render ned af mit ansigt. Min pik er meget stiv og jeg kommer i tanke om at jeg er den eneste der ikke har fået udløsning.

Min kone spørger 'blev i færdige' Jan kigger ud bag Pia og siger 'det må man sige, det fandme en god pikslikker du er gift med, han får virkelig gjort noget ved sagerne' Min kone smiler. 'Ja, han er noget helt specielt'. Pia tager en finger ned og griber et par dråber af hans udløsning, der render ud, hun stikker fingrene i munden og grynter med velbehag. Min kone lægge sig mellem hendes ben og begynder at "rydde op" hun slikker grundigt for at få smagt noget Jans udløsning noget, som jeg sjældent har oplevet hende være interesseret i normalt, det må være stemningen. Jeg gør jo også ting som jeg ikke ville gøre hvis jeg blev spurgt ude i det virkelige liv. Jans pik bliver også slikket helt ren, og min kone kravler hen og kysser mig på munden, halsen og ned af maven. Da hun når min pik begynder hun forsigtigt at sutte på den, hendes hånd finder vej til skaftet og hun spiller den forsigtigt af samtidig, Pia tilbyder med det samme sin hjælp og der ligger nu to sexede kvinder og kæmper om min pik som er ved at være tæt på at eksplodere. Jan rejser sig og hopper igen tøjet og går ud af rummet.

Jeg holder min udløsning til min kone har overtaget pikken, et let bid i mine nosser fra Pia får mig til at komme kraftigt, Pia overtager og hun når at tage hele min udløsning hvorefter hun kommer op til min mund, vores tunger mødes og deler udløsningen, den vandre mellem vores munde, og mens min kone gør mig færdig beder Pia mig om at vise hende min hvad jeg har i munden. Jeg åbner munden og vise Pia alt det sæd jeg fik overleveret fra hende, Pia siger til min kone at hun skal kigge op, jeg får besked på at synke og bliver belønnet med et stort våd kys af Pia. Min kone har gjort mig ren og rejser sig. Jeg har behov for lige at sunde mig, og min søde kone kysser mig blidt og siger 'bare bliv liggende' og jeg er nu alene med Pia.

Hun kigger på mig og spørger om jeg er okay. Jeg svarer 'jeg er mere end okay, en god udløsning er ikke noget man kan sige noget dårligt om'. Hun nikker anerkendende og siger 'det er svært at have almindelig sex efter man har fået så meget opmærksomhed'. Hun fortæller også at hende og Jans sexliv har lidt en del efter deres besøg første gang hos os. Jan havde været fyr og flamme inden de skulle over til os, men havde bedt Pia love at hun ikke ville have sex med mig. Det synes jeg var meget underligt eftersom Jan flere gang havde knaldet min kone. Pia sagde 'du ved dobbelt moral' Jeg svarede ', men alligevel, vi er vel alle sammen i samme båd' Pia sagde 'tildeles, Jan vil helst ikke komme ud hvor han ikke kan bunde, så hvis dette skal forsætte er det vigtigt at han er tryg. Min kone kommer med mit tøj, lægger det og siger 'skal vi kommer hjemad?' jeg havde det nu meget godt med at sidde nøgen og sludre med Pia , hun havde trods alt lige haft min pik i munden. Min kone skynder på mig og jeg hopper i tøjet, kysser Pia og siger tak for i dag.

På vejen hjem taler vi om seancen og er begge enige om at det er voldsomt spændende og udfordrende sex vi har med Jan og Pia. Min kone siger at hun elsker at se mig kigge på at hun har sex med en anden, jeg er enig, der meget frækt og jeg nyder hvert sekund.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.