BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har næsten hele mit liv haft en fetish for sæd, min egen sæd andres sæd, bare sæd. Og da jeg først havde taget de første skridt i den biseksuelle retning, gik der ikke længe før jeg havde smagt på andre mænds. Det tændte og tænder mig stadig at modtage hans gave i næsten en hver form. I starten når man som jeg, først har fantasier om sin egen udløsning og lyster til at gøre diverse med den, forsøger man på forskellige måder at får udlevet de fantasier. Jeg kom dog hurtigt til den konklusion at slikke sin egen sæd op var en ret stor udfordring da al lyst til det forsvandt i takt med at det blev sprøjtet ud af min krop. Men efter flere år i swinger miljøet og diverse bekendtskaber af forskellige slags, samt flerkanter både med mænd og kvinder havde jeg virkelig fået appetit til at prøve mine grænse. Jeg havde på det tidspunkt ved flere lejligheder set og deltaget i gruppesex sessions med kvinder der simpelt hen ikke kunne få nok. Jeg havde set kvinder sutte den ene fyr tom efter den anden. Min egen erfaring ind til da, var med 3 mænd hvor jeg modtog hver udløsning, men jeg ville mere og jeg talte med en veninde om det og hun kunne sagtens se et fedt setup i det så længe hun bare måtte deltage i en eller anden form, det ville hun nemlig ikke gå glip af. Vi har det ofte sådan med hinanden at vi rigtig gerne vil være der hvis nogen flytter grænser eller gør noget vildt. 1 for at se det og opleve hele scenariet 2. for at være der for sin ven og kunne trøste hvis nødvendigt. Jeg havde intet i mod at hun skulle være med, og jeg havde allerede en ide om hvordan det skulle være.

Det er aldrig svært at finde deltagere til underlige ting i en swinger klub, men overlod planlægning til min veninde. Og I ydmygelsens navn gjorde hun en indsats for at finde mænd som jeg ikke normalt havde med at gøre eller mænd som ikke tidligere havde set mig i en homoseksuel situation. Det er rigtig grænseoverskridende og kræver en stor portion tillid til et andet menneske at overdrage sådan en opgave. Men skal jeg være ærlig så elsker jeg hendes måde at tænke på, for hun gør det hele så meget autentisk.

SEX I DAG?

Lige for at beskrive hvad jeg gik efter, så var min drøm et ’Eyes wide shut’ setup med en gruppe af mænd, der skulle bære masker så jeg ikke kunne kende dem. Bare det at skrive det her nu, flere år efter oplevelsen gør mig nervøs fordi jeg så tydeligt husker hvor usikker jeg var.

Torsdagen jeg aldrig skulle glemme blev en realitet, scenen var sat og vi havde taget en separat rum i klubben da min veninde ikke mente at det show var for hvem som helst og at eventuelle tilskuere ville kunne forstyrre, så det var helt privat eller så privat som sådan et setup kan blive. For privat var det ikke, min veninde havde besluttet at jeg skulle smide alt tøjet ude ved baren. Hun stod foran mig i det lækreste outfit, glinsende lak kjole som gjorde hende virkelig godt, skarp makeup og en attitude, der ikke var til at tage fejl af. Hun gav mig mit metal halsbånd på (den slags der lukkes med en lille umbrako skrue). Hun bad mig stikke hænderne frem hvorefter hun lukkede et sæt håndjern om mine håndled, låste en kæde i halsbåndet og rykkede i den så jeg begyndte at bevæge mig. Nervøsiteten kørte maks i det sekund men på trods af det kildede det i hele kroppen da vi langsomt gik igennem hele klubben hen til det rum hvor jeg skulle udleve min fantasi.

Døren var åben da vi kom frem til rummet og hun trak mig ind i det let belyste rum. Fuck tænkte jeg, da jeg så 9 delvist påklædte mænd stående , 4 i hver side og 1 i midten først for, ved indgangen. Jeg kunne ikke genkende en eneste af dem, og stilheden var virkelig skræmmende. Min veninde var ved at knække sammen af grin pga. mit ansigts udtryk. ’det her er ceremoni masteren’ informerede min veninde mig, jeg kiggede intensivt på ham for at se om jeg kunne se hvem det var, men han var sgu for godt forklædt og han fortrak ikke en mine. Jeg tænkte det har hun sgu gjort godt. For enden af de 2 rækker mennesker stod der en slags bord, med et glas på, hele midten af rummet var oplyst så alle kunne se hvem jeg var.

Jeg blev trukket ned bag det lille bord og kæden blev låst fast i gulvet. Den var så kort at jeg måtte sætte mig på knæ for ikke at stå akavet. Jeg kiggede rundt på alle deltagerne og tænkte om det her nu var en god ide, men min pik syntes det var mega spændende og ville gerne rejse sig. Lisa (min veninde) stillede sig hen bag mig og lagde et hånd på mit hoved hvorefter ceremoni masteren sagde ’om lidt bliver du trukket hen til hver af deltagerne, du skal tage deres pik frem sutte den stiv, og sige følgende’ , ’Tak for at du lader mig sutte din pik og at du giver mig lov til at drikke din livgivende sæd’. ’dette gentager du ved alle’….

Lisa låste kæden fri fra gulvet og trak mig hen til den første mand, jeg fik med besvær fisken hans pik frem og skulle til at tage den i munden. Der fik min veninde lige korrigeret med et dask over hovedet ’hvad var det du skulle sige?’ og jeg sagde med det samme ’Tak for at du lader mig sutte din pik og at du giver mig lov til at drikke din livgivende sæd’, fuck det var grænseoverskridende at sige det til en anden mand jeg intet forhold havde til på det tidspunkt. Jeg tog hans pik i munden og der gik ikke længe før den var godt stiv, jeg har igennem tiden fået mange komplimenter for mine pik sutter evner, så det tager som regel ikke længe at få en fyr til at være sprøjteklar. Inden jeg kom så langt var jeg hevet vider til den næste, og den næste og jo længere jeg kom jo mere stive var de pikke jeg fiskede ud. Jeg kunne heller ikke selv skjule min liderlighed for min var hårdere end jeg regnede med, jeg nød virkelig hele seancen, nød at smage forskellige pikke, nød de forskellige størrelser, ja alt var bare top frækt.

Jeg nåede godt rundt i lokalet og blev præsenteret for en usædvanligt stor pik, her skulle der kæmpes for at få suttet den, til gengæld var det rigtig lækkert, for ham den sad på var godt med i legen, massere af lyd og nedværdigende bemærkninger. Det kunne jeg rigtig godt lide og jeg gav den lige lidt ekstra opmærksomhed, slikkede liderligt op ad skaftet, kyssede hans nosser og lod min tunge drille det pulserende pikhoved. Han fik en grundig tur og den var godt hård inden jeg blev rykket videre. Jeg havde virkelig ikke lyst til at slippe den dejlig pik. Men videre til ceremoni masteren, her stoppede flowet for jeg var usikker på hvad jeg skulle. Jeg blev kommanderet til at sætte mig og åbne munden. Master lagde sin halv stive pik i min mund og hans hånd på mit hoved og begyndte i roligt tempo at kneppe min mund, pikken voksede sig stor og hård mens han bare forsatte med at køre den helt ned i min hals så min næse ramte hans mave. Jeg gaggede ved hvert stød og forsøgte at tage fra, men her var ingen kære mor, han forsatte ufortrødent ind til jeg forsigtigt blev hevet væk og beordret tilbage bag det lille bord og låst fast i gulvet.

Jeg var godt tændt min pik strittede lige ud i luften, alt det pik sutten havde gjort mig godt liderlig. Jeg sad som paralyseret og betragtede flokken af stoddere, der alle stod og spillede pik. Lisa gik rundt og gejlede dem op, kyssede lidt med dem og rørte ved dem, satte sig på knæ og suttede deres snart sprøjteklare pikke. Hun var endda så venlig at kommer over til mig for at stikke sin tunge i min mund så jeg kunne smage pikkene. Det var så frækt.

Der gik ikke læge før den første fyr gjorde opmærksom på at han gerne ville kommer. Lisa rejste og gik hen til mig med det største smil på, tog fat om glasset og gik hen til fyren, tog et greb om hans pik og spillede den forsigtigt af ned i glasset. Jeg skal i den grad love for at hun fik malket hver en dråbe ud af ham for han havde svært ved at holde balancen, men tømt blev han. Hurtigt efter gav den næste lyd fra sig, og den næste og den næste. Ham med den dejligt store pik kaldte prustende på Lisa som var godt i gang med at holde glasset så fyr nummer 5 kunne tilføje sin udløsning til samlingen i glasset. Den store pik skød tykke stråler af brænd varm sæd ned i det efterhånden godt fyldte glas, og det gik ikke stille af sig.

Da de sidste mænd havde tømt sig blev glasset sat tilbage på bordet og ceremoni masteren gik hen og stak igen sin pik i munden på mig og jeg gik grådigt i gang med at sutte den så godt jeg kunne. Der gik da heller ikke længe før han trak den ud, vendte sig om og med et brøl fyrede sin udløsning af. Ham med den store pik var åbenbart klar til at komme en gang til, og det var med hjælp fra Lisa, så han fik lov at give en ladning mere til glasset.

Alle mænd var nu kommet og jeg anede svagt hvad der nu skulle ske. Det kunne blive et af to ting oppe i mit hoved, og jeg blev da heller ikke specielt overrasket da Lisa låste mine hænder fast til kæde i gulvet, rakte ud efter glasset og bad mig åbne munden… Puha tankerne fløj rund i hovedet, fuck det her var pisse frækt og min liderlighed forstyrrede min fornuft. Jeg åbnede munden og glassets indhold ramte min tunge og min mund fyldtes med sæde fra ni mænd. Jeg forsøgte så godt som muligt at synke, og det gik (hvis jeg selv skal sige det) rigtig godt, for der var ikke noget der ramte ved siden af selvom det krævede 3-4 mellemsynk at få det ned. Jeg vil gerne hurtigt sige at selvom jeg har en sæd fetish, så blev den godt nok sat på en prøve og da Lisa bad mig stikke min tunge ud og slikke glasset, havde jeg ikke lige mere behov for mere. Men hun var insisterende og stak sin finger ned i glasset, fiskede det sidste op og stak fingeren i munden på mig.

Ceremoni masteren gik hen foran mig og bad mig kysse hans pik og sige tak. Herefter smed han maskinen og afslørede hvem han var. Det var ca. her det fuckede totalt med mit hoved, for jeg skulle gentage denne øvelse med samtlige mænd hvis sæd jeg lige havde drukket. Turen kom til ham med den store pik, her faldt min verden sammen. Det var en fyr som jeg slet ikke har kunnet finde melodien med, vi har være i konflikt fra dag et, så da jeg så hans smørrede grin og vi i de sekund begge vidste at jeg var hans bitch, han var et rigtigt mindfuck. De forlod alle rummet og lod mig sidde tilbage alene, knækket og sæden fra 9 mænd i min mave og smagen efter det i min mund.  

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.