Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste skulle møde to af mine bedste venner for første gang. Hun er en langbenet sag med brune øjne, små bryster og meget slank. Jeg er helt almindelig af udseende, måske lidt til den pæne side. Men den ene af mine venner (Kim) er typen pigen bare vil nedlægges af, og min kæreste var ingen undtagelse, skulle det vise sig.

Vi sad og small-talkede lidt i stuen, da han begyndte at tale meget direkte med hende. Jeg kunne se hendes kinder blive let rødmende, så jeg vidste hun bestemt ikke var upåvirket, selvom hun kun lige havde mødt ham.

Da vi lidt senere stod i køkkenet og lavede lidt kaffe og kage, hviskede jeg i hendes øre, at jeg kunne se han tændte hende. Hun gjorde intet forsøg på at skjule det, men indrømmede at han gik lige i trusserne på hende. Det måtte jeg da lige mærke, og hun var ganske rigtigt mere end våd under nederdelen.

Vi er vel sådan et helt almindeligt par, men jeg var på en eller anden måde tændt af, at hun var så tændt. Så jeg tog lige så stille og trillede hendes trusser ned af benene på hende, og placerede dem i vasketøjskurven. Selvom vi var alene i køkkenet rødmede hun nu endnu mere end før, og det var let at se at hun blev lidt stakåndet og meget tændt.

Nå, vi gik ind i stuen til de to andre, spiste og drak kaffe, men ikke meget skete. Jeg foreslog lidt cognac, men de andre ville åbenbart hellere have fri bar fra barskabet. Så der blev drukket lidt rigeligt. Og i løbet af nulkommafem havde min ene ven (ikke den flotte) foreslået, at han da gerne ville have en bodytequila af min kæreste, hvilket hun dog afslog. Men Kim var hurtig med at supplere, at han egentligt også kunne tænke sig en bodytequila.

Det hele blev åbenbart pludseligt uoverskueligt for min kæreste. Hun blev igen stakåndet og rødmende og alle kunne se det, så det tog ikke lang tid for de to om at overbevise hende om, at hun skulle give bodytequilaer. Og helt slemt var det vist ikke, for hendes brystvorter strittede til den helt store guldmedalje - især da Kim begyndte at kysse og bide i dem efter tequilaen.

Nu ville hun danse - hun mente det måtte være betaling for tequilaen. Så hun dansede lidt med os på skift. En af gangene jeg dansede med hende, spurgte jeg hende hviskende, hvor mange stive pikke hun havde mærket op ad sin mave i dag? Tre, hviskede hun tilbage. og jeg har altså lyst til dem. Gør det noget? Jeg sagde ikke noget, men kyssede hende let.

Men nu kom Kim og dansede tæt med hende bagfra, medens jeg dansede med hende forfra. Hun blev igen stakåndet og blussende rød i hovedet - det var bare så frækt at mærke. Så jeg kørte lige så stille fingrene op ad hendes lår til hendes bare fisse. Jeg forventede at finde den våd, men fandt den drivvåd og med Kims fingre der legede med den.

Sådan stod vi lidt, indtil hun sagde, at nu skulle Kim prøve en fisse-tequila. Det vidste vi ikke hvad var, men det viste sig at det bare betød han skulle smage hende, med eller uden tequila, citron eller andet. Hun satte/lagde sig ned i sofaen med vidt spredte ben, så Kim rigtig kunne komme til.

Jeg var vildt tændt, men sansede da at hente videokameraet, så vi kunne genleve oplevelsen senere. Og den blev vild. Kim og jeg fik lov til alt: kneppe hende i alle huller og fylde hende op som vi lystede. Min anden ven fik lov at fylde hendes fisse med sperm to gange, så helt snydt har han jo nok ikke følt sig, men han gik på et tidspunkt.

Min kæreste blev mere og mere krævende - hun ville have begge pikke på samme tid, jeg skulle slikke hende medens Kim kneppede hende osv. Medens jeg gjorde det råbte hun pludseligt, at han har sgu den dejligste pik jeg nogensinde har prøvet.

Kim blev vores faste husven, indtil jeg blev fyret og han overtog hende. Men hvor var det dog frækt, så længe det varede...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.