Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle om hvordan mit første ægteskab endte, og hvilken nedværdigelse jeg følte efter hændelsen. Selv om det er nogle år siden har jeg stadig svært ved møde en bestemt slags mennesker i hverdagen, men det fremkommer af historien.

På det tidspunkt var både jeg og min kone 40 år gamle. Vi havde ingen børn da min kone havde en god karriere at passe og jeg havde det samme, og jeg har hende mistænkt for ikke at ville ofre den nødvendige tid på børn på det tidspunkt.
Hun var taget af sted på Kursus i Svendborg om mandagen, og jeg var ude at rejse for mit firma. Jeg kommer hjem Torsdag eftermiddag, og tager fejlagtigt ned for at hente hende, da jeg havde hørt det som sent torsdag i stedet for Fredag.
Jeg kommer derned sent, ca. 22:30 og da jeg er klar over hvor de holder til går jeg direkte derover. Jeg møder en ansat jeg kender dernede og taler lidt med ham om vejr og vind, og han fortæller mig at der har været mange på kursus i denne uge, så han er ikke klar over hvornår de er færdige, men at der også har været et hold psykisk handikappede drenge som alle har taget sig meget af i løbet af ugen.
Jeg går over imod området hvor de er indkvarteret og også har kursusaktiviteterne, og ser at en dør til en terrasse står åbent. Da jeg kommer derhen og vil til at gå ind, ser jeg at Min kone er derinde sammen med 3 relativt store drenge. Hun er ved at rydde op efter dagens lektioner, og jeg kan se at der er blevet taget hul noget Øl og små grå som der bliver drukket en del af mens de rydder op. Min kone går ud med noget service, og mens hun er væk kan jeg se de her drenge lave tegn med armene som om at de har fået et jern på af hende. Jeg kan høre at det må være nogle af de her handikappede drenge, da de ikke pakker tingene ind når de siger hvad de mener. Et eller andet får mig til at blive stående for at se hvad der vil ske.
Min kone kommer ind igen og begynder at rydde nogle hynder af stolene, mens de drikker nogle flere ”små grå”, og jeg kan høre at de må have fået deres part af det stads. Min kone bukker sig ned og vil tage nogle skriveredskaber op fra gulvet, og præsenterer samtidig rimeligt meget af sine lår inklusive det øverste bare stykke for drengene, hvis øjne er ved at trille ud af hovedet. Hvis jeg skal beskrive min kone, er det en virkelig flot sild med rigtig meget til både gården og gaden, og med den skønhed en moden dame er i besiddelse af. De store drenge her er som jeg fik at vide af pedellen 15 år alle sammen, da de har været brugt som indlærings materiale for de voksne kursister.

Den ene af drengene kan slet ikke styre sig længere, og rækker en hånd op under hendes korte nederdel, og tager fat i hendes lår helt oppe under fissen på hende. det giver et sæt i hende, og før hun kan nå at få sig set om er hun oppe og ligge på et bord. En af de andre tager fat i hendes arme og holder dem fast over hovedet på hende, mens han lægger hånden over hendes mund, så hun ikke kan skrige. Jeg står et øjeblik og er i vildrede med mig selv om jeg skal gribe ind og stoppe det her, men hun ser ikke ud til at stritte voldsomt imod, og jeg synes også at hun legede med ilden, så jeg vil afvente hvad det udvikler sig til.

Ham der startede det har fået hele hånden op i trusserne på min kone og er i gang med at bearbejde fissen på hende med et par fingre. Hun begynder at ligge uroligt med underlivet, og benene kommer op i vejret helt af sig selv uden at der er nogen der hjælper til. Den tredje kammerat rejser sig og hjælper gutten med at få hendes trusser trukket af, og jeg kan se at hun selv løfter røven så det kan lade sig gøre, uden meget besvær. Den ene går nu ned på knæ og begynder at slikke fisse på hende. Af hendes udbrud kan jeg høre at han må være eventyrlig god til dette lille job da begynder at jamrer sig og lægger benene op omkring hans hoved og klemmer lårene omkring ansigtet på drengen. Jeg kan se på hende som hun ligger der at hun er temmelig beruset, men det er ingen undskyldning.
Den tredje hjælper lukker sine bukser op og løfter sløret for en moppedreng af en pik. Det kan godt være at de er handikappet på andre områder men de er i hvert fald blevet udsyret med et ordentlig jern, kan jeg se da ham der holdt hendes arme også åbenbarer et jern af dimensioner. Da de jo ikke er vant til holde sig tilbage i nogen sammenhænge tager den ene gut fat i skjorten på kammeraten der slikke fisse, og rykker ham bagud så han falder på røven, hvorefter han stiller sig op imellem min kones ben, og tager fat omkring den store pik, for at mase den op i fissen på min kone. Han klør godt nok på men der er problemer med at få dyret ind, så han kører den lige op og ned af revnen på hende nogle gange, og jeg skal ellers love for at hun er våd så det vil noget. Da det store overdimensionerede pikhoved er blevet godt fedtet ind sætter han det et stykke in i hende, for derefter at banke den i bund i et hug. Det er første gang hun skriger, og det er kun på grund af liderlighed. Han står stille og roligt med den i bund et stykke tid, da skruestikken omkring hans kølle næsten har taget pusten fra ham. Hun ligger og kikker op på ham, og da der ikke sker noget, beder hun ham om at pule hende alt hvad han kan. Der er ikke så meget med teknik her, så han råboller hende meget længe, med den store pik der farer helt ud og ind af fissen på hende, og hun ligger og bliver ved med at opildne ham til at kneppe alt det han kan.
Øjnene kører rundt i hovedet på hende og hun kan kun sanse pikken der arbejder i hendes dåse. Jeg står og tænker på om hun bliver så klar i hovedet at hun kan nå at kaste ham af inden han sprøjter i hende, men det ser ikke ud til at strejfe hende overhovedet, da hun er i en anden verden. Den ene orgasme kommer brølende efter den anden, og til sidst kanjeg se på gutten at han må give op, og pumpe den ene skylle sperm efter den anden op i fissen på hende. Hun ligger bare og siger:
NEJ NEJ NEJ IKKE ENDNU, JEG VIL HAVE MERE PIK, DU MÅ IKKE KOMME ENDNU.

Han bliver nu simpelt hen revet ud af fissen på hende og den næste stiller sig hen og banker sin lige så store pik i fissen på hende. Han begynder at kneppe hende i et rasende tempo, og der er ingen problemer da den første dreng har smurt hende grundig ind i sperm, så han kan bare køre løs. Normalt ville en ung gut der knepper i sådan et tempo komme ret hurtigt. Sær når han har overværet sin kammerat stå og kneppe en dame mens han så på det, men de her drenge er ikke normalt indrettet, så han grovpuler hende helt vildt i de næste 15 minutter. Nu kan jeg godt se at hun ser ud til at være lidt brugt, men det er hun selv ude om, så jeg vil håbe at de fortsætter, hvilket de også gør. Hun låser benene på ryggen af ham for at tage nogle af de værste bevægelser med pikken ind og ud af fissen, der begynder at gløde på hende. Orgasmerne kommer stadigvæk helt ukontrollabelt på hende, og da hun får en speciel stor en banker han pikken helt i bund på hende og tømmer nosserne for enorme mængder sperm i hende. Han fjerner sig fra hendes ben, og jeg kan se at hendes fisse er mere udblokket end jeg nogensinde har oplevet, og skamlæberne er røde og hævede. På nuværende tidspunkt har hun glemt den tredje gut der også vil kræve at få dyppet pikken i fissen på hende.
Hun rejser sig med besvær op og falder forover og ned på knæ på en hynde der ligger på gulvet. Lige foran hende står den sidste gut der er en stille og rolig og velovervejet fyr, meget anderledes end de to andre. Han har selvfølgelig sit kæmpe jern ude af bukserne og klar, og da hun går ned på knæ, kommer hendes hoved lige imod ham og han får hende styret på plads så hun får dyppet den store pik direkte ind i sin mund. Hjemme vil hun ikke sutte pik, så det her er jeg lidt spændt på hvordan det går.

Hun sidder som lammet et par sekunder med munden helt nede over den store pik, og pludselig sætter hun den ene hånd omkring hans nosser og den han den omkring skaftet på hans pik og begynder at sutte pik på ham. Jeg er dybt rystet over den ekspertise hun lægger for dagen da hun begynder at sutte ham af.
Han nyder det åbentlyst og går ned på knæ, men hun følger efter med sin grådige mund. Den dreng der skød den første ladning af i hende er nu klar igen, og han sætter sig hen bagved hende og begynder at lege med hendes udblokkede fisse og hendes snævre røvhul. Spermen fra de to drenge løber ud af hende og ned i hånden på ham så han får listet en meget fedtet finger i røven på hende, efterfulgt af en til. Da han mener at tiden er inde til en tømning mere sætter han pikken hen til hendes snævre røvhul og får den lirket ind i hende. Han begynder nu at røvpule hende ganske langsomt og forsigtigt, da det klemmer voldsomt omkring hans pik.
Ham der har pikken i hendes mund mener nu at tiden er kommet til at han skal have fissen skruet ned over sin pik.. Han trækker den ud og lægger sig ned på gulvet, hun følger efter med det til følge at ham der røvpuler hende smutter ud. Hun sætter sig hen over den nye pik og skruer fissen forsigtig ned over den lige til roden, da den jo er blokket ud og pløjet op i en grad så der ikke er pladsproblemer mere. Hun begynder nu stille og roligt at kneppe ham så hun får pik ud i de fjerneste kroge af sit underliv. Jeg kan godt se at det gør en lille smule ondt, men at orgasmerne og nydelsen har overtaget. Hun bliver nu pulet, eller skal vi sige puler sig selv helt vildt i 10 til 15 min. Til sidst får hun en orgasme der tager pusten fra hende, og hun falder sammen samtidig med at han skyder en ladning sperm op i hende. Hun falder sidelæns af ham og ligger på hynden på gulvet.
De tre drenge der garanteret aldrig har fået fisse før, tager nu fat på at benytte sig af at hun er færdig som sanger, de puler hende på skift i løbet af de næste 2 timer og da de er færdige sejler spermen ud af hende, og hun er halvt bevidstløs af alt det pik hun har fået. De er dog så meget mænd at de hjælper hende ind på hendes værelse, og lægger hende i seng.

Næste dag ringer til mig og siger at jeg ikke behøver at komme og hente hende, da hun selv kommer hjem. Jeg konfronterer hende med hvad jeg har oplevet, og hun siger til mig at det har hun ønsket sig længe, men nu var chancen der tilfældigvis, og det var hun ikke ked af.
Ugen efter da jeg kom hjem en aften lå hun oppe i soveværelset med to af drengene, der pulede hende så det sang i fissen på hende. Jeg hentede min nabos søn og hans kammerater, de har altid været vilde med hende, og så gav jeg drengene 1000 kr for alle 5 at pule hende til de ikke kunne mere. Hun endte på sygehuset, men da var jeg rejst permanent.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.