BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ugerne gik og min dejlige søde kone Tina blev mere og mere glad, og mere og mere selvsikker. Hun skinnede som en sol og spredte glæde overalt hvor hun kom frem. Hun gik til sine torsdags logemøder og kom hjem hver gang, udmattet, tilfredsstillet og fortsat liderlig, og med masser af rengøringsopgaver til hendes lykkelige mand.

Hun spiste sundt og trænede mindst 4 gange om ugen i det eksklusive træningscenter som Jesper havde anvist hende. Centeret lå midt i København og var ledet af en yngre dame i 40érne ved navn Lone, som allerede havde fået to børn igennem logen. Lone var fantastisk sød og tog godt imod min dejlige kone og snart var der udviklet hårde træningsprogrammer og rutiner. Der var en overvægt at unge lækre piger i centeret og en lille gruppe på 4 synes at holde sammen og kende hinanden godt. Det var virkeligt lækre piger, som alle havde blå mærker forskellige steder på kroppen. I badet så du, at de alle 4 havde opsvulmede ydre skamlæber på deres smukke veltrimmede fisser. De bar præg af, at blive brugt til hård sex. Lone så du kiggede og sagde: det er marcos piger, de kender hinanden ud og ind, fordi han tvinger dem til at udføre seksuelle lesbiske shows sammen til hans fornøjelse, grinede hun. Han er vist nok rigtigt hård ved dem.

SEX I DAG?

Hjemme i hverdagen, red du mit ansigt hver morgen indtil du kom i ekstase, Seancerne blev vildere og vildere – du red mit ansigt som om det var en hest, alt imens du råbte en masse om hvor skønt det var at du nu blev kneppet af rigtige mænd, med rigtige pikke og rigtige faste kroppe. Du yndede at fortælle mig, hvor meget du havde savnet at blive tilfredsstillet rigtigt, i alt den tid hvor du havde måttet nøjes med min lille tissemand. Det blev et fast ritual, at når du var kommet, så skulle dit stramme numsehul slikkes rigtigt godt igennem bare for det tilfældes skyld at din logemester måtte have lyst til at bruge det senere på dagen.

En aften lå vi på sofaen. Jeg nussede og masserede dine fødder og var i himlen alene derved. Du lå og skrev med Mads. Skat, han er så lækker ham Mads. Jeg elsker at blive kneppet af den store tykke pik – jeg kommer altid i de vildeste orgasmer når han tager mig. Lige siden jeg første gang havde ham i munden under bordet, har jeg trængt og trængt til mere af den pik. I skrev næsten sammen hver dag. Mads bad typisk om at få billeder tilsendt af dig, din fisse, dine bryster, eller af mig når jeg slikkede din fisse eller dine tæer.

Skat, Mads siger han har brug for min hjælp fredag aften og nat. Jeg er derfor ikke hjemme før lørdag morgen, bare så du ved det.

Fredag aften kom – du gjorde dig klar – du sang og var glad – der var høj musik, og jeg sørgede for at der var rigeligt at den champagne du så godt kunne lide. Du iførte dig hvide nylon knæstrømper, stram sort og ekstremt kort nederdel, og hvid business skjorte der sad stramt over dine store ungpigebryster. Dit hår sad i den der fletning til den ene side, som du ved jeg elsker så meget, og du havde perfekt makeup og røde negle.

En taxa afhentede dig og skulle køre dig til Dángleterre hvor middagen og natten skulle foregå.

På vej ud af døren kysser du mig forsigtigt og smiler til mig. Jeg glæder mig til at se dig i morgen igen skat – men allermest glæder jeg mig til at se Mads igen i aften. Så var du væk.

På hotellet ventede Mads i receptionen på dig. Han tabte næsten mælet da han så dig. Han kyssede dig på munden og dine ben var som gele da du mærkede hans tunge presse sig ind i din mund og hans hænder glide op under din nederdel og kærtegne dine faste baller. Du ser vidunderlig ud dejlige Tina sagde han og smilede endnu engang. I aften og i nat skal du være sammen med George – som er en meget vigtig klient af mine. Jeg har sagt til ham, at han gerne må bruge dig i nat indtil i morgen tidlig, og at han skal betale dig 10.000 kr. for ydelserne. Til gengæld er der kun to regler, dels må han ikke kneppe din dejlige røv som jo tilhører din logemester, og dels skal han bruge gummi. Jeg forventer så at du gør ham rigtigt rigtigt glad og hjembringer mindst 5 kondomer fyldt med sæd i morgen når du skal hjem til din mand. Mads rakte dig et brev – her i brevet står hvad du skal gøre med kondomerne når du kommer hjem i morgen, men du skal først læse brevet i morgen når du træder ind i din lejlighed.

Nu førte Mads dig venligt til bords i hotellets michelin restaurant. Her ventede George, en ca. 60 årig, halvkraftig amerikansk forretningsmand, der var elegant og dyrt påklædt.

Efter et stykke tids hyggelig spisning siger Mads, Tina vil du gå ud på toilettet og tage dine trusser af og give dem til George efterfølgende tak ? Du gør som befalet og George modtager gaven med et stort smil og nikker anerkendende til Mads.

Mads takker nu for en dejlig aften og siger pænt farvel. Han giver min dejlige smukke kone et stort knus og presser sin store pik ind mod dit underliv mens han gir dit knus. Du ønskede at det var Mads der skulle bruge din stramme fisse i nat, men anerkender at du har en opgave og en kunde som venter.

I suiten bliver du igen tilbudt champagne og George byder dig at stå foran ham så han kan røre ved din lækre ungpigekrop og mærke på de faste varer. Han kærtegner blidt dine inderlår og mærker fissesafterne løbe ned af benene allerede. Veltilfreds trækker han tøjet af dig, og trækker dig på knæ foran sig mens han trækker sin pik frem og propper den ind i din mund.

Klokken 9 næste morgen beder han dig venligt om at gå mens han rækker dig de aftalte 10.000 kr. plus en ekstra bonus på 5.000 kr.

Du er frustreret for du har kun nået at samle 4 sædfyldte kondomer og var af Mads blevet påbudt at hjembringe mindst 5.

I hotelgangen ser du en ung rengøringsassistent gå ind på et værelse for at rydde op. Du presser dig ind i rummet efter ham, og lukker døren efter dig. Du er målrettet. Han er kun 20 – knapt en mand endnu – men uden yderligere varsel smider du tøjet og nærmest tigger ham om at kneppe dig. Du smider ham på sengen og rider ham nøgen indtil han fylder dit 5. kondom med sæd. Den unge polak er helt forvildet da du professionelt tager dit tøj og går.

Hjemme i entreen i vores lejlighed læser du spændt det brev som mads gav dig omkring hvad du skulle gøre med de 5 sædfyldte kondomer.

Du smiler da du åbner døren ind til vores soveværelse. Jeg ligger nøgen – kun iført mit pink pikbur.

Du kraver om på siden af mig. Kysser mig og nusser mig, og aer blidt mine spændte og fyldte nosser og klemmer dem hårdt. Smerten jager igennem mig, men også spændingen og lysten.

Vil du vide hvad din uskyldige og trofaste kone har lavet i nat ? spørger du, mens jeg nikker febrilsk...

Først Pressede George mig ned på knæ, efter han nærmest havde flået tøjet af mig.

Han tvang mig til at slikke hans pik og han kneppede mig langt ned i halsen. Han brugte mig virkelig som en luder. Herefter smed han mig nærmest i sofaen og tog mig i missionærstillingen og ikke ret længe efter tømte han sig i det første kondom helt oppe i min snævre fisse. Min dejlige kone er tydeligvis tændt af at fortælle mig om hændelserne og nu smører hun – på befaling af Mads i brevet – sæden fra det første kondom ud i ansigtet på mig og ind i munden på mig. Hvordan smager den første orgasme han fik i din kones luderfisse skat ? Det var en meget tung portion sæd der blev smurt ud i ansigtet på mig og ind i min mund og jeg svarede ikke på hendes retoriske spørgsmål.

Hun fortsatte; herefter tvang han mig til at slikke hans store pik stiv igen, og slikke hans røvhul og hans nosser. Han bruge mig virkelig beskidt og tog min ind over spisebordet i doggystyle. Han kneppede hårdt og ufølsomt – det handlede alene om hans fornøjelse, men jeg kom mindst to gange da han kneppede mig bagfra. Snart fyldte han kondom nummer 2 som du nu har fornøjelsen af at smage. Jeg håber du kan smage på hans sæd hvor meget han havde lyst til din trofaste kone skat ?

Om natten, mens jeg lå og sov, mærkede jeg igen hans kraftige hænder på min krop. Han æltede mine bryster og trak mig pludselig over sig. Jeg nåede lige at få et kondom på ham, før han tvang mig til at ride ham hårdt. Åh gud min fisse brændte – jeg trængte så meget til pik og havde allerede fået så mange orgasmer af hans store gammelmandspik. Jeg kneppede ham hårdt og professionelt og endelig kom han i en tredje sædfyldt orgasme som du nu skal smage. Hun smører sæden ud i mit ansigt, og tvinger min mund åben så det kan løbe ned i munden på mig. Smag på ham skat – smag på min første kunde – smag på hans tunge sæd.

Om morgenen ville han have mig igen – Han vågnede med en kæmpe ståpik som jeg suttede godt klar og lækker. Efter montering af kondom kneppede han mig igen doggystyle i sengen. Jeg kom 3 gange bare af pikken. Det er så vidunderligt skat, at jeg nu kan komme bare ved at blive kneppet (af andre mænd). Din lille tissemand har aldrig kunnet give mig orgasme. Han fyldt kondomet og nu smager du det også. Håber du ved, hvor heldig du er, når du får alt det sæd jeg malker ud af mine kunder.

Efter jeg havde fået mine penge og var gået – så kneppede jeg altså også lige en ung polsk tyr – han var kun 20 år men jeg red ham til en kæmpe orgasme så nu får du en lille bonus i form af ungtyre sæd. Min dejlige søde kone smører nu den polske sæd ud i håret på mig, i hele ansigt, og endelig tvinger det sidste ned i halsen på mig

Åhh skat jeg elsker dig, smiler du og lægger dig forsigtigt til at sove.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.