Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi boede i vores lækre lejlighed i København. Stor penthouse med udsigt midt i byen. Du, min utroligt lækre hustru Tina, på bare 35 år. Bare 165 høj, slank, stor lækker numse og meget store faste bryster. Et altid smilende ansigt, og et totalt vindende væsen. En helt igennem lækker tøs som folk vender sig om efter på gaden.

Vi havde været sammen i snart 12 år. Jeg var 15 år ældre end dig, og i enhver henseende utroligt godt tilpas med at du var netop min kone.

SEX I DAG?

Jeg forgudede dig, og vi var forelsket i hinanden og livet. Du var fra en ung alder meget interesseret i at udforske det erotiske univers, og vi havde prøvet enkelte oplevelser i swinger verdenen, uden at vi dog var specielt erfarne.

Du tændte på at være submissiv og underdanig tøs for en Herre. Du var ikke bange for at der blev taget fat.

Vi havde tit leget med fantasien om, at du blev tøs for en Herre, der var bedre udrustet end jeg, og som brugte dig rigtigt som en tøs, mens jeg ventede hjemme på dig.

På nettet havde jeg fundet en annonce fra en loge, der kaldte sig ALFA logen. Det virkede seriøst, men også en smule omstændigt. Du skulle underkaste dig en online intelligens og personlighedstest først, og herefter skulle man/vi igennem en afsluttende samtale i vores lejlighed, hvor loge mesteren ville fortælle os lidt mere om konceptet og også vurdere endeligt om vi kunne være noget for logen.

Efter vellykket online test blev der aftalt møde hos os, og dagen oprandt.

Vi var begge meget spændt, og du havde fået besked på at du blot måtte bære eet stykke tøj, hvilket så var blevet til en tætsiddende og meget lille sommerkjole.

Da vi åbner døren for loge mesteren, bliver vi præsenteret for ham ved navnet Jesper. Jesper var en flot høj mand, plus 50 år, og meget stor men slank krop. Mørkhåret og med et meget insisterende blik.

Jesper sætter sig i sofaen i vores tv stue ved siden af køkkenet. Jeg har på forhånd hældt kold champagne i glasset til os alle tre og vi sætter os overfor ham i hver vores stol.

Jesper starter med at takke for vores interesse for ALFA logen og begynder at fortælle historien. Logen er u-politisk, u-racistisk og uden anden holdning eller formål end at vi ønsker at øge kvaliteten af det genetiske materiale hvormed Danmark bliver videreført. Vi er en gruppe på 3 mænd, alle højt intelligente, velhavende, veludseende og veludrustede. Vi arbejder målrettet med at sprede vore gener mest muligt, men kun parret med intelligente og smukke piger i den fødedygtige alder (derfor online testen). Vores koncept bygger på to stader. Stade 1 kaldes fælles stadet, og Stade 2 er det individuelle stade. Stade 1 – fællesstadet – bygger på at den udvalgte loge-pige hengiver sig og sin krop til logen i en periode på 3 måneder. I denne periode skal loge-pigen ikke bruge prævention, og hendes mand må ikke have ubeskyttet sex med hende. Hun skal hver uge indfinde sig til logemøde med de 3 logemedlemmer. Her skal hun servere for logen, og være til rådighed for logen. Logemedlemmerne vil bedække hende så meget som overhovedet muligt. Det handler om hård sex, sex uden følelser, hvor loge-pigen giver sig hen som tøs for de 3 herrer. De er alle 3 meget udholdende og kan mindst tre gange. Tøsen skal derfor regne med at blive spermet i fissen mindst 9-10 gange i løbet af en typisk logeaften. Alt sperm skal i fissen ad hensyn til muligheden for at gøre hende gravid. Logemesteren har eksklusiv ret til hendes tøse-røvhul og vil lejlighedsvist anvende det til opvarmning, men alt sperm skal i fissen.

Jeg kan se på dig, min lækre kone, at fortællingen påvirker dig. Du sidder uroligt på stolen og kigger lidt flovt på Jesper. Han stopper op i sin fortælling og kigger på dig, mens han siger søde Tina pige, kom her over og sid på knæ foran mig, og tag mine sko og sokker af, og giv dig til at massere mine fødder.

Du gør som befalet – sætter dig foran ham, på knæ, og tager hans fødder i dine hænder. Han tager blidt sin store hånd om nakken på dig, og bevæger let dit hoved ned på sit lår så kinden ligger let på de stramme jeans. Hans store pik ses meget tydeligt under stoffet, og han  sørger for at din smukke opstrammer næse kommer til at ligge lige ved det opsvulmede pikhoved, der ses meget tydeligt gennem stoffet. Du kan ikke undgå at dufte hans mandlighed gennem stoffet og han aer dit hår og dit ansigt blidt mens pikken tydeligvis vokser inde under stoffet.

Nå, hvor kom vi fra ? spørger han retorisk og kigger direkte på mig, din mand der sidder og ser på min kone der ligger på knæ foran en fremmed Herre.

Nå ja, du skal jo, som loge-pigens ægtemand, også være klar over de forventninger der knytter sig til dig i det her. Du skal fortsætte med at forgude og forkæle din dejlige hustru. Sørge for, at hun har alt hvad hun skal have, og ikke skal bebyrde sig selv med arbejde og andet lignende. Hun skal behandles som den dronning hun er i dit liv. Hun skal have fri til at pleje sig selv, og sin træning. Hun bliver tilknyttet et eksklusivt træningscenter, hvor en personlig træner vil sørge for at hun træner sin krop mindst tre gange om ugen, så den er sund og lækker for logen. Du skal ikke forvente at du i denne fase 1 kan dyrke sex med hende som vanligt. Hun vil blive brugt meget intensivt at logen, og vil formentlig være øm mange dage efter et loge møde. Vi er nødt til at være sikre på, at det er rigtigt ALFA sperm som gør hende gravid. Vi skal være sikre på, at det er et elitebarn hun bliver svanger med, så din lille betatissemand skal ikke blande sig. Derfor vil den blive låst væk i et pikbur i alle de tre måneder som fase 1 varer. Nøglerne til pikburet vil opbevares af logen. Din daglige funktion i sengen med din frue er at sørge for at slikke hende ren efter at logen har brugt hende, men også at sørge for at slikke hendes fisse til orgasme hver dag, gerne to gange, så hun holdes konstant liderlig. Du skal også slikke hendes stramme røvhul, som du nu ved tilhører hendes logemester eksklusivt.

Jeg begynder også at sidde usikkert på stolen – er meget tændt på konceptet og tænder voldsomt på at se min lækre hustru sidde på knæ, med ansigtet i favnen på hendes nye logemester, hvis pik nu truer med at ødelægge bukserne. Hans greb om dit ansigt er nu hårdt og du presses tættere og tættere på den meget store pik.

Jesper beder dig nu om at lægge dig på maven ind over sofabordet.

Som hendes mand skal du være opmærksom på, at når hun først er redet til af logemesteren, så er fase 1 gået i gang, og hun vil blive indkaldt til første logemøde indenfor en uge. Du skal være opmærksom på, at det nu er logen som bestemmer over hendes stramme ungpige krop, og det er hende som bestemmer over din mangelfulde beta-krop.

Jesper løfter langsomt den lette sommerkjole op over numsen på dig, min lækre kone. Han ælter ballerne grundigt og tager sine egne bukser af. En kæmpe pik kommer til syne, men du kan ikke se den. Den er mindst 20 cm. Og meget tyk. Langsomt skiller han dine baller ad, og dine safter flyder ned af benene. Han kigger velfornøjet på sin nye logetøs og presser let på røvhullet med den kæmpe store pik, der er meget større end noget du har prøvet før. Du sitrer af forventning da du kan mærke den mod åbningen af din røv. I eet hug presser han del helt i bund og du hyler og skriger over den hårde og brutale pik der spidder dig og nærmest kløver dig i to. Ret hurtigt begynder han at kneppe dig hårdt – helt ud – og helt ind – nosserne klasker hårdt mod din klit og du skriger og hyler. Tårerne løber ned af kinderne på dig, så ondt har det gjort, men nu nyder du det.

Nå lille loge-tøs, i dag rider din logemester dit snævre røvhul til så du ved hvad der venter dig. Er du klar til at overgive dig til logen ? spørger Jesper, med pikken godt begravet i din snævre røv.

Jaaaaaa skriger du – med tårene væltende ned af kinderne – dels i forløsning over endelig at blive taget som den tøs du er, og dels fordi det gør ondt med den kæmpe store pik…

Tag dit første ALFA sperm brøler Jesper i brunst, da han hurtigt tager pikken ud af røven og presser den op i fissen i et hug lige som han kommer. Han fylder dig op med så meget sperm at det løber ned ad dine ben……

Og nu slikker du hende ren bagefter, når jeg er gået siger han henvendt til mig, mens han tager sit tøj på.

Efter tre måneder vil fase 1 være overstået. På dette tidspunkt regner vi bestemt med, at tøsen er gjort gravid med ægte ALFA sperm og således med et elitebarn i sigte.

Herefter går fase 2 i gang.

Det vil her være tøsen selv som vælger. Fase 2 er nemlig en individuel fase, hvor tøsen vælger om hun vil fortsætte sit nye liv som hotwife ved enten at fokusere på en selv at bestemme sin udlevelse af sit nye sexliv, i hvilket tilfælde hun vælger sin ægtemand  til i et hotwife/cuckold forhold. Eller hun kan vælge at overgive sig til en af de tre logemedlemmer og tilbyde sig eksklusivt som hans kontraktslige tøs for 1 år af gangen. Hun vil således få denne logeherre som sin specifikke herre, og han vil eksklusivt bruge tøsen og bestemme hendes videre træning.

Senest i morgen tilgår information omkring mødetidspunkt for næste logemøde…

Herefter forlader Jesper lejligheden uden øvrige bemærkninger.

 

Fortsættes i næste afsnit…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.