BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en dejlig varm forårsdag. Vi var nyforelskede og havde taget fri fra arbejde for at kunne nyde hinanden. Det ville vi gøre med en dejlig skovtur i dyrehaven. Forinden havde jeg taget dig hurtigt på køkkenbordet, hvor jeg tænkte, at naboerne ville kunne se alt hvis de kiggede ind, fordi køkkenbordet løftede dig op i højde med vinduet. Men det var jo dine naboer, så hvis det ikke generede dig, at vise din våde fisse frem medens jeg slikkede dig, så for min skyld ingen alarm - forholdet var jo nyt, så jeg risikerede ikke så meget. Og så har det altid tændt mig, hvis min kæreste var lidt exhibitionistisk.

Men altså, vi klædte os på efter badet. Du valgte en tynd trøje, så man kunne ane dine brystvorter (du bruger næsten aldrig BH, da dine bryster alligevel sidder perfekt), og en knælang slå-om nederdel. Det var varmt så du havde ikke taget dine selvsiddende strømper på. "Er du tilfreds" spurgte du stille, men med en anelse selvsikker provokation i stemmen. Du har nok kunnet se tilfredsheden i mine øjne, medens jeg vurderede tøjet. "Næsten" sagde jeg, medens jeg langsomt gik hen til dig, rakte ind under nederdelen og trak dine trusser af. Du løftede fødderne og viste mig derved, at jeg ikke havde taget fejl - du kunne godt lide din krop.

SEX I DAG?

På vej i S-toget kiggede jeg provokerende så langt op under nederdelen jeg kunne uden at synke helt ned i sædet. Vognen var vel halvt fyldt op med mennesker, så jeg var jo nødt til at styre mig. Men du syntes åbenbart jeg skulle have lov at se mere, så du løftede benet i vinduessiden op på mit sæde, så jeg kunne skimte din dejlige fisse med de mørke krøller.

Langsomt blev du mere og mere modig og spredte benene stadigt mere, så jeg til sidst kunne se fissen helt tydeligt. Nederdelens bløde stof var gledet halvvejs op af dine lår (nedaf var det jo, sådan som du sad). Lige inden Ordrup syntes du åbenbart din lille lækre pariserrøv skulle længere frem i sædet og så skete det som ikke må ske i et halvfyldt S-tog - din nederdel gled kortvarigt hele vejen op over din fisse, så din let våde revne og halvdelen af dit venusbjerg kom til syne. Du fik lynhurtigt rykket nederdelen ned, så det igen kun var mig der kunne se din fisse.

Jeg prøvede at finde ud af, hvor mange der mon havde opdaget dit lille "uheld"? Der sad tre fyre på sædet skråt bag mig - havde nogle af dem mon set noget? Deres livlige snak var i hvert fald blevet betydeligt mere dæmpet. To ældre kvinder på sædet på den anden side af gangen kunne også have set noget, men lod sig i hvert fald ikke mærke med noget. Men jeg var helt sikker på, at fyren ved siden af dig havde set noget han kunne lide - hans øjne havde meget tydeligt søgt ned mod dit skridt i samme øjeblik kjolen forsvandt. Og bulen i hans bukser viste mig, at han syntes dine lange slanke solbrune ben (du er næsten 180 cm høj), dine flotte mørke krøller og dine fugtige skamlæber passede godt til hans ideer om en smuk pige.

Nå, vi steg af toget ved Klampenborg. "Tilfældigt" valgte din sidekammerat at spørge os om vi havde noget ild? "Hold kæft, hvor frækt" tænkte jeg, det er sgu da kun piger der bruger den score replik. Mine følelser var i vildrede - det var et nyt forhold, men du var fandme også sød og dejlig, så jeg havde ikke lyst til at miste dig. Præcis hvor fræk var du mon egentligt - jeg anede det ikke fordi forholdet var så nyt. Men det var jo også ved at udvikle sig til en rigtig fræk leg det her.

Medens jeg tænkte, havde du fortalt at vi var ikke-rygere og fyren havde fortalt, at det egentligt var fint nok for han ville jo også have meget bedre af at stoppe. Han ville også bare på skovtur, så da du spurgte mig om vi ikke skulle invitere Per (som han hed) til at følges med os hørte jeg mig selv sige "jo, det kunne da være hyggeligt". Men indeni var jeg stadig i syv sind.

Vi fandt et sted uden for mange mennesker og spiste vores madkurv (Per fik også noget, da han ikke selv havde taget en madkurv med). Som det nyforelskede par vi var havde vi naturligvis holdt i hånd og kysset hinanden medens vi gik (Per gik på din modsatte side). Efter maden lå vi på tæpperne og slappede af - vi lå lidt tæt for Per havde jo heller ikke taget et tæppe med.

Varmen, nyforelskelsen og det frække i situationen drev mig til igen at kysse dig, uden at jeg på nogen måde var afklaret omkring, hvor mine grænser egentligt var i det her. Og jeg anede ikke, hvor langt du havde lyst til at gå. Så det blev til lidt kysseri, lidt snak alle tre lidt mere kysseri osv. I starten meget ærbart og hyggeligt, men efterhånden blev kyssene mere krævende, og hænderne vandrede mere og mere. Der var ikke meget snak nu og mine hænder kærtegnede dine bryster under din trøje medens vi kyssede til den helt store guldmedalje. Dine ben begyndte at sprede sig og knæene løftede sig ind imellem fra jorden. Alle dine vridninger med kroppen havde drejet din slå-om nederdel, så slå-om nederdelen lå åben imellem dine ben. Hvis nederdelen krøb bare en anelse længere op ville Per igen kunne se din fisse - denne gang belyst af den kraftige sol.

Min stive pik vandt slaget - jeg ville have dig igen. Jeg befriede din overkrop for trøjen og kyssede dine bryster. Jeg lå halvt ind over dig nu og kunne mærke dine kussehår igennem de tynde lag stof som adskilte vores kønsorganer og ben. Per var begyndt at kærtegne dine arme, men blev snart mere modig og kærtegnede også dine bryster og ydersiden af dine ben. Din nederdel var for længst kravlet op, så din fisse var blottet og denne gang gjorde du absolut intet for at skjule dig for Pers begærlige øjne.

Tværtimod trak du knæene helt op og bad mig slikke din fisse. Du var meget, meget våd og min tunge var ikke engang begyndt at slikke dig endnu. Og fordi du var så våd og tydeligvis havde været det ret længe, smagte din honningkrukke utroligt lækkert og ophidsende. Der er altså et eller andet i fissesaft der ophidser mig i en grad så jeg glemmer tid og sted.

Medens jeg slikkede dig tog Per sig en række stadig mere vovede friheder med din krop - I tungekyssede, han æltede og åd dine bryster og hans hånd gled ned til din kusse og kappedes med min tunge om at mærke dig mest. Du bad mig om at komme op og kysse dig på munden, noget jeg allerede flere gange havde erfaret at du godt kunne lide når du blev slikket af mig.

Men pludseligt blussede alle mine jalousifølelser og min manglende afklarethed op igen da jeg mellem kyssene så dine hænder føre Pers hovede ned mellem dine ben. Efter et stykke tid hvor Per kærligt slikkede din fisse, trak du benene endnu mere op omkring ørerne, og efter nogle sekunder, hvor din eneste kontakt med omverdenen var dine svage lyde af absolut nydelse hørte jeg for første gang nogensinde lyden af din orgasme.

Jeg kan huske, at jeg bemærkede, at dine fissesammentrækninger først startede nogle sekunder efter, at din orgasme var begyndt, men det jeg især kan huske var mine forvirrede følelser over, at jeg endnu ikke havde givet dig en orgasme efter en uges intensiv kæresterier, medens fremmede Per uden besvær gav dig en lige midt i dyrehaven.

Efter din orgasme fik du hevet bukserne af Per. Medens jeg følte mig noget overflødig begyndte du at sutte den af på Per. Det var ret tydeligt, at I var i drømmeland og havde glemt alt om, hvem der egentligt var din kæreste. Efter et stykke tid kiggede du op på Per og jeg hørte dig fortælle ham, at han havde en utrolig lækker og stor Pik og at du glædede sig til at mærke den oppe i dig. Det var lidt psykedelisk - du havde sagt nøjagtigt det samme til mig første gang du suttede den af på mig. Dengang havde jeg tænkt at det var fedt, at være udstyret med sådan en stor pik som min. Men jeg kunne godt selv se, at Pers pik ikke bare var stor - den var enorm!

Få sex i dag

Efter et stykke tid lagde du dig igen på ryggen med spredte ben. Jeg fandt et kondom frem til Per, men da jeg igen vendte mig var han allerede ved at trænge ind i dit allerhelligste rum med sin enorme pik, medens du stønnede "åh, ja, hvor er du dejlig stor". Jeg følte mig som en skolelærer da jeg mindede dig om kondomet, men du kiggede bare på mig med et sløret blik og sagde at det var så dejligt, at Per kneppede dig rigtigt!

Per ville naturligvis prøve dig grundigt - både forfra, bagfra og fra siden. Og det virkede som om, at det bare blev dejligere og dejligere for dig. Medens han pulede dig bagfra røg dine fingre ned til din klitoris og du kom hurtigt igen. Hvornår skulle jeg egentligt have noget med dine orgasmer at gøre?

Medens Per kneppede dig hårdere og hårdere i missionær stillingen hørte jeg dig sige, at han skulle blive ved. Hvad tænkte du egentligt på - jeg vidste at du ikke var beskyttet mod graviditet. Per virkede nu ikke som om han havde tænkt sig at sprøjte nogen andre steder end i din fisse, så medens kæmpepikken sprøjtede din fisse fuld af sperm så jeg dig kigge kærligt ind i hans fraværende øjne med et lykkeligt blik.

Per lå længe med sin pik i dig, medens i tungekyssede. Efter et stykke tid lagde han sig ved siden af dig. Endelig vendte du din opmærksomhed lidt imod mig og spurgte om jeg ikke også kunne tænke mig at bolle med dig uden kondom. Trods mine oprørske følelser var jeg ikke sen til at glide ind i dig - Per skulle i hvert fald ikke være den eneste der bollede dig uden kondom.

Jeg tog utroligt lang tid om at komme; sikkert fordi det hele var så frækt og forvirrende for mig på samme tid. Og måske også fordi du virkede mere interesseret i Per end i mig medens vi bollede. Ikke så snart havde du fortalt mig, at du ville tages bagfra før du havde Pers halvstive pik i munden. Den fik du hurtigt suttet tilbage til størrelse XXL, og medens jeg fik besked på at kneppe dig lidt mere stille gav du hans pik det helt store blowjob.

Efter et stykke tid sagde Per, at han ville komme i din mund. Du tog kortvarigt munden væk fra kæmpepikken med et drillende smil, som jeg vidste betød, at det ville du ikke. Du havde allerede adskillige gange fortalt mig, at du syntes tanken om sperm var frastødende, så du havde aldrig og ville aldrig lade en fyr sprøjte dig i munden.

Efter et stykke tid spurgte Per igen om du ikke ville lade ham komme i din mund. Igen var svaret det drillende smil. Du havde efterhånden suttet længe på Per nu og det var ret tydeligt, at du var tændt. Men det var nok ikke så meget pga. min pik der stadig kneppede dig bagfra, som det var pga. Pers store pik som du hele tiden roste så snart dine hænder et par sekunder overtog din munds arbejde.

"Du sutter så dejligt på min pik", sagde Per, "må jeg ikke godt sprøjte i din mund"? Denne gang svarede du ikke med dit velkendte smil og da Per kort efter igen fortalte dig, at han så gerne ville sprøjte i din mund svarede du med et "uhm", medens din mund fortsatte sit arbejde.

Kort efter sprøjtede Per din mund fuld af sperm med et brøl. Du slugte det hele, medens du fortalte Per, hvor fræk han var. Per spurgte dig om du kunne lide det, og du svarede "ja, lidt", men at det kun var ham der måtte komme i din mund! Det sidste sagde du med øjnene rettet imod mig, men Per kunne tydeligvis godt lide, hvad han hørte. Ydmygelsen af mig syntes total, men på en underlig måde ophidsede det mig også, så jeg langt om længe sprøjtede min sperm op i din fisse, så den kunne konkurrere med Pers sperm om at befrugte dig.

Medens jeg lå udmattet ved siden af dig, og tænkte på hvor smuk du var, livede Pers pik igen op til dåd. Så medens du lå med lukkede øjne, gled Per igen op i dine fisse. Du åbnede kortvarigt øjnene, smilede og sagde "åh, hvor frækt Per", medens du løftede benene så han rigtigt kunne komme til. Imens kørte dine fingre rundt i din fisse og du kom igen. Hele dit underliv glinsede af dine ophidsede safter og vores sperm, og jeg så Per flytte pikhovedet hen til dit røvhul, medens du sagde "forsigtigt Per, jeg har aldrig prøvet så stor en pik bagi før".

Og det tror jeg var rigtigt, for du ville ikke lade mig prøve bagi. Men nu trak du benene endnu mere op, så det ikke ville gøre helt så ondt, når Per lod sin kæmpepik forsvinde op i dit røvhul. Efter et stykke tid lykkedes det Per, at få kæmpepikken indenfor, medens du ømmede dig lidt, men sagde: "Du er så dejlig Per". Det gjorde åbenbart mindre og mindre ondt, og til sidst stønnede du: "Tag mig hårdt, Per", medens dine fingre igen arbejdede på din kilder. Du var helt væk nu, og fik ikke mindre end 3 orgasmer inden Per brølende pumpede din røv fuld af sperm.

Efter det, skiftedes Per og jeg til at kysse dig i et stykke tid, men magien var brudt og vi brød hurtigt hver til sit. Oplevelsen havde rystet mig, men du var jo også en utroligt dejlig pige, så jeg besluttede mig for at lade oplevelsen forblive et dejligt minde.

Epilog: Virkeligheden indhentede os. Efter en måneds tid stod det klart, at du var blevet gravid. Jeg var sikker på, at det ikke var mit barn, men du dyssede mig ned og sagde at jeg jo heller ikke havde brugt kondom ude i dyrehaven. Jeg besluttede mig for, at vente og se resultatet af blodprøven, og da den langt om længe bekræftede, at det ikke var mit barn (Per har vi aldrig mødt, siden) var jeg blevet så glad for dig, at vi blev sammen. Og som du siger, så er det jo ikke så meget anderledes end hvis det havde været et barn fra et tidligere ægteskab.

Men nogle gange føler jeg mig som en hanrej pga. hele den oplevelse. Heldigvis er det sjældent - som regel bruger vi historien som et frækt rollespil i vores sexliv. Men i vores fantasilege bliver historien naturligvis meget mere voldsom: Så er der ikke kun Per, men en lang række mænd der "prøver" dig. Og endnu flere der spiller pik til det der foregår (gad vide, hvor mange der i virkeligheden så os)? I vores fantasilege er der heller ikke tale om en enkeltstående hændelse, næ i fantasien bliver fyrene til faste bolle venner der bruger din altid villige krop, som de lyster.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.