Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I 1990 var min kone Pia og jeg på ferie i Spanien sammen med et jævnaldrende vennepar. Vi havde lejet et dejligt hus, der lå helt ugenert oppe på en bjergskråning. Huset havde al mulig tænkelig luksus, og deriblandt en dejlig pøl med stor omgivende terrasse, hvoraf en del var overdækket, så man kunne sidde udenfor og hygge sig til langt ud på aftenen. Parret vi var sammen med hed Helle og Bo, og de var dejlig frisindede ligesom os selv. Når vi lå på terrassen og slikkede solskin, var det sjældent at pigerne dækkede deres dejlige bryster, og ikke sjældent kom vi mænd ”tilfældigt” til lige at røre ved den anden kones bryster, det udløste ingen sure miner og pigerne kunne godt lide vores opmærksomhed. Vi fik hver dag, en del drinks i løbet af dagen, og var altid i godt humør og kom tit med frække hentydning til hinanden.
Bo og jeg havde kendt hinanden i mange år, og spillede på samme fodboldhold. Bo var godt bygget med en muskuløs krop, og ikke mindst et monster af en stor pik, min egen pik hører bestemt ikke til de mindste, men i sammenligning med Bo´s lignede det 10 års drengs. Rygterne om Bo´s monsterpik havde selvfølgelig bredt sig i omgangskredsen, og ikke mindst blandt kvinderne, også min kone Pia havde interesseret lyttet til dem. Hun havde en dag spurgt mig om det passede, hvilket jeg kun kunne bekræfte, hun sagde så at da ikke kunne være så meget større end min, som hun syntes var rimelig stor. Jeg sagde for sjov, at hun jo selv kunne undersøge det, en dag hun fik muligheden til det. Den mulighed fik hun på vores ferie.
En aften sad vi ude på terrassen med drinks og nød det dejlige vejr, vi havde i løbet af dagen fået en del at drikke, men den eneste der var synlig beruset, var min kone Pia. Hun havde lige været en tur i pølen, og havde kun T-shirt og trusser på, vi andre var i Shorts og T-shirts. Pia var meget interesseret i Bo, satte sig på hans skød, og spurgte for sjov, om ikke han kunne tænke sig at være gift med hende, så ville hun rigtig sørge for at forkæle ham og passe ham op. Bo syntes at det lød lokkende, men ville ikke lige sådan købe katten i sækken. Jeg syntes det var ved at udvikle sig spændende, så jeg sagde at han selvfølgelig godt måtte føle på varen. Det lod han sig ikke sige 2 gange, han begyndte at føle på Pia´s bryster udenpå T-shirten, og vi andre kunne se at hendes brystvorter strittede og pressede på T-shirtens stof. Helle syntes også det var sjovt at se Pia´s opførsel i beruset tilstand sammen med hendes mand, og nu opfordrede hun Bo til at mærke direkte på Pia´s bryster under trøjen. Bo adlød straks, og lod hånden glide op under trøjestoffet til de strittende brystvorter. Pia nød berøringen uden protest, og samtidig med at Bo masserede brysterne med højre hånd, havde han venstre hånd på Pia´s røv, det kunne Helle og jeg ikke se, da vi sad på den anden side af bordet. Bo havde fået hånden ind i Pia´s trusser ved balden, og kunne nu komme til at kærtegne hendes våde kusse uden at vi andre kunne se hvad der foregik. Pia nød Bo´s behandling som fortsatte, mens vi snakkede og skålede. Pia havde også, uden at vi andre kunne se det, fået hånden ind i Bo´s shorts, og kælede for hans pik, der voksede under hendes behandling. På et tidspunkt kan jeg se på hende, at det går op for hende at historierne om monsterpikken ikke var overdrevet. Jeg blinker til Bo, og spørger Helle om ikke hun vil en tur med i pølen, så turtelduerne kan være lidt alene. Det vil hun gerne, hun har nu også opfattet hvad der foregår på den anden side af bordet. Vi hopper i pølen, og svømmer hen til den ende hvor vi har et frit og godt udsyn til Pia og Bo, uden at de kan se os. Bo har allerede fået trukket Pia´s trusser af hende, og Pia er i fuld gang med at frigøre Bo for hans shorts, så monsteret kan komme ud i fri luft, og det er et monster, jeg har tidligere kun set den slap, men i stiv tilstand er den imponerende, den er tyk som mit håndled og mindst 25 cm lang, pikhovedet er lige så stort som et lille æble. Pia´s fisse vender direkte mod os, og den glinser i det kunstige lys, af hendes safter, der driver ned af lårene. Bo får hende op at stå, hen over hans pik med røven mod ham, og trækker forsigtig hendes kusse ned over den. Til trods for at Pia er utrolig våd kan han ikke uden videre komme ind i hende.
Hele forestillingen har også gjort sin virkning på Helle og mig, hendes hånd har længe været nede i mine badeshorts, og jeg har min hånd nede i hendes bikinitrusser, hvor jeg har fundet en dejlig fedtet kusse. Helle trækker selv bikinien af, og siger til mig at jeg skal tage hende bagfra mens hun holder ved poolkanten. Jeg får mig anbragt bag hendes struttende røv, og kører let pikken ind i hende. Hun visker at jeg skal bolle hende med langsomme bevægelser mens vi ser resten af forestillingen oppe ved bordet.
Det er nu lykkedes Pia at få Bo´s pikhoved indenfor i skeden, og arbejder forsigtig op og ned for at vænne sig til størrelsen, alt imens Bo kæler for hendes bryster, der nu er nøgne. Jo mere hun arbejder, jo mere lykkedes det for hende at få indenfor, men vi kan se, at det indtil nu kun er en fjerdedel som er kommet ind. Helle visker til mig, at det er dejlig for en gangs skyld at prøve at kneppe en normal pik. Jeg synes også at hun har en dejlig lille mis, og boller hende stadig med lange rolige tag. Pia har endelig haft held til at få pikken helt i bund i sig, men halvdelen af monsterstangen er stadig i fri luft. Pia´s kusse har nu tilpasset sig størrelsen, og hun begynder et vildt ridt op og ned, samtidig med at hun klynker af liderlighed. Der går ikke mange minutter før hun kommer med et skrig, og i det samme kan vi se at Bo også får udløsning. Dette syn starter ligesom en kædereaktion, for Helle og jeg kommer også samtidig.
Vi lader dem komme til hægterne inden vi går op til dem igen. Da vi bagefter snakker sammen, siger Pia at hun alligevel efter prøveperioden ikke vil bytte mand, da hun vil blive for øm i kussen.
Da vi er kommet i seng, takker hun mig for at give hende lov til at løbe linen helt ud og prøve hendes hemmelige drøm: Monsterpikken.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.