Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var 5-6 år holdt min mor en damefrokost for 6-7 veninder i alderen 25-35 år. Det var en for den tid traditionel frokost med snaps og øl, og damerne holdt sig ikke tilbage med hensyn til de våde varer. Bordet de sad ved, var meget stort, bredt og med en dug der gik godt ned over kanterne. Jeg sad på gulvet for enden af bordet og legede med biler, og der var ingen der ænsede mig. På et tidspunkt var der en af mine biler der rullede ind under bordet, og jeg kravlede efter for at hente den, stadig uden at der var nogen der tog notits af mig. Da jeg havde fundet bilen, så jeg mig omkring blandt alle damebenene der var kjoleklædte og med nylonstrømper. Jeg syntes allerede dengang at det var en dejlig fornemmelse at røre ved nylonbeklædt hud, så jeg kunne ikke dy mig for lige at køre hånden op ad de par ben der var nærmest ved mig. Det gav et gib i damen da jeg rørte ved hendes ben lige over knæet, men jeg tror at hun opfattede at det bare var mig, så hun lod være med at reagere yderligere. Jeg aede forsigtigt på hendes ben fra knæet og opad mod strømpekanten, og hun spredte benene så jeg lettere kunne køre hånden frem og tilbage, hvilket jeg tog som en invitation til at fortsætte. Hun nød det, og jeg var henrykt for at få lov til at stryge hen over de glatte ben. Hun havde nu spredt benene så meget hendes kjole tillod, og jeg havde masser af plads og et godt udsyn til hendes blondetrusser. Der var stadig ingen af de andre damer der havde bemærket noget, og jeg fortsatte mine kærtegn af de dejlige ben. Til trods for min alder vidste jeg jo godt at det jeg gjorde ikke var helt legalt, men jeg tog de spredte ben som en accept af det jeg foretog mig.
Jeg blev mere modig, og begyndte at kæle for det bare hud ovenover strømpekanten og op mod blondetrusserne. Det tillod damen også uden protest, så jeg fortsatte på begge lår, og nærmede mig hendes skridt, blondetrusserne så også dejlige ud, og jeg ville prøve at røre ved dem, for at mærke om de var lige så dejlige at røre ved som nylonstrømperne. Jeg lod mine fingre vandre hen over stoffet der dækkede skridtet, og idet jeg gjorde det, kunne jeg mærke et lille sæt fra damen, og jeg tænkte, at nu bliver jeg nok smidt ud, da jeg godt var klar over at det var forbudt område, men der skete ikke noget og jeg blev lidt modigere, så jeg ville kilde hende i skridtet, da jeg vidste fra leg med min søster at damer/piger var meget kildne lige der. Jeg kildede hende hen over trussestoffet og lagde mærke til at hun var meget fugtigvarm. Hun skød enden længere frem på stolesædet, så jeg lettere kun kilde hende, og jeg tog det som en invitation til at fortsætte og blev modigere, så jeg ville prøve om jeg kunne finde et punkt hvor hun var rigtig kilden. Jeg lirkede mine fingre ind under trussekanten, der var plads nok, for benene var helt spredt, og jeg kælede for hendes hår i skridtet med mine små fingre, op og ned kørte jeg fingrene, og nederst kunne jeg føle noget blødt, varmfugtig hud som var dejlig at røre ved, så det koncentrerede jeg mig om. Damen sad lidt uroligt på stolen, og kort efter rejste hun sig, og jeg kunne høre at hun sagde til de andre damer at hun skulle på toilettet. Jeg troede at min dejlige leg var færdig for i dag, men blev dog siddende under bordet, også for at kikke på de andre damers ben og trusser.
Damen fra før kom tilbage til bordet og satte sig igen, og genoptog samtalen med de andre damer. Jeg vendte tilbage til hendes ben, for at prøve at genoptage legen fra før. Hendes ben var samlede, så jeg prøvede forsigtig at køre min hånd op over hendes nylonbeklædte lår. Jeg blev ikke sparket væk, så jeg prøvede på indersiden af lårene, hvorved hun spredte dem ganske let igen. Jeg fortsatte med at kæle, og kort efter var jeg så modig at jeg med en hånd på hvert knæ, spredte hendes ben så meget kjolen tillod, det fik jeg lov til uden modstand, og kunne se at hun ikke mere havde hendes blondetrusser på. Det tolkede jeg i min barnehjerne som en indbydelse til at jeg godt måtte kilde hende i skridtet igen. Hun skød igen ende frem på stolesædet, og jeg begyndte at kilde hende på det bløde våde stykke i hendes skridt. Jeg bemærkede at hun var meget våd, og troede at hun ikke havde tørt sig godt nok da hun var på toilettet. Min behandling af hendes tissekone gjorde den i hvert fald ikke mere tør, og hun blev lidt urolig på stolesædet med underlivet. Jeg tænkte at nu havde jeg fundet det sted på hende hun var mest kilden, og det bearbejdede jeg meget grundigt med en finger lige mellem hendes våde læber og op til toppen af tissekonen. Jeg bliver mere ivrig for at se hvor meget hun kan holde til at blive kildet, og fortsætter uden ophold med at køre mine små fingre frem og tilbage over de meget våde læber. Hun bliver endnu mere urolig og på et tidspunkt klemmer hun lårene hårdt samme om mine hænder, så jeg ikke kan bevæge dem. Hun holder lårene hårdt samlet i lang tid, og da hun endelig slapper af så jeg kan få mine hænder fri, skubber hun mig væk med hendes fødder, og jeg er klar over at nu er legen slut og jeg kravler ubemærket af de andre damer ud og genoptager legen med mine biler.
Kort efter rejser damen som jeg har kildet sig op, og siger at hun desværre allerede må hjem, da hun har lovet hendes mand at komme tidlig hjem. Jeg får et stort knus af hende, og hun visker til mig at jeg ikke sådan må kilde damerne, og jeg ikke må sige noget til nogen om at jeg kildede hende på tissekonen. Det lovede jeg hende, og jeg fik 5 kr. til slik og et stort kys til afsked.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.