Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min dejlige kone og jeg sejler hver sommer på togt i de danske farvande. For en del år siden var vi på vej til Skagen, og lagde kursen ind om Læse, nærmere bestemt Østerby Havn.
Vi fandt en plads i bunde af den "nye havn", så vi kunne ligge lidt for os selv. Det var dejligt sommervejr, så det var med at komme op på dækket og sole sig. Da vi have ligget der et par timer, kom der en stor tysk båd ind, den cirklede rundt i havne et par gange, for derefter at fortøje lige bag ved vores båd. Jeg kig op på broen for at hjælpe til med at fortøje den tyske båd. Det viste sig at de hed Jürgen og Ursula, og de var fra Hamburg.

Jeg lagde godt mærke til at Jürgen skævede hen mod hvor min kone lå, hun lå på ryggen med fissen lige i retning af os, men det skal dog siges at hun både have trusser og bh på, men da hun har en meget kraftig behåring i skridtet, stikker der altid noget ud ved trussekanten, det var sikker det Jürgen havde bemærket! Det skal siges, at jeg godt kunne tænke mig at min kone ville glatraget sin kusse, men det vil hun ikke! Båden blev fortøjet, og vi gik hvert til sit. Efterhånden var det blevet tid til at spise, så vi gik under dæk for at spise, efter spisningen satte min kone sig til at læse, hun læser meget. Jeg trak lugen tilbage og stak hovedet op, kiggede rundt, og så at Ursula lå og solede sig, noget jeg hurtigt lagde mærke til var, at hende trussekant var gledet væk, så en del af hendes ene skamlæbe var til fri beskuelse, Jeg stod og nød synet. Ursula havde solbriller på, så man kunne ikke se hendes øjne, men jeg havde på fornemmelsen at hun godt vidste at jeg stod og betragtede hende.

SEX I DAG?

Jeg gik under dæk og fortalte min kone om episoden. Hun mente, at det var helt tilfældigt, jeg sagde til hende, at vi sammen skulle kigge op, det skulle foregå forsigtigt! Det gjorde vi, og nu havde Ursula trukket hele trussekanten væk fra kussen, så man bogstaveligt talt kiggede lige op i hendes kusse, ikke nok med det, der var små dråber fra hendes kusse der sad på huden lige ved indgangen til kussen, hun var med andre ord skrup liderlig! Jeg kunne se at hendes kusse var glat som et poleret stykke træ, flot! Min kome begyndt at stå og tage mig på pikken, og jeg må indrømme at det var ustyrlig liderligt at se op i den våde, blanke kusse.

Vi gik under dæk for derefter forsigtig at åbne et koøje. Derfra kunne vi se Ursula. Jeg havde fundet min kones store sorte DILDO, i daglig tale kaldet "negerstaven", frem. Jeg tog nu trusserne af min kone, det viste sig at hun var lige så liderlig som Ursula, for staven gled med lethed op i kussen på hende. Jeg startede viberatoren, og der gik ikke ret lang tid før min kome fik sin første orgasme. Derefter blev hun lagt på køjen, hvor jeg kneppede hende som en gal, inden pikke gik på mig, trak jeg den ud, og stak den brutalt i munden, hvorefter min kone måtte synke spermen, hvilket hun gerne gør!

Da vi havde sundet os lidt, kiggede vi igen ud af koøjet, nu lå Jürgen ved siden af Ursula, og han havde et par badebukse på, hvor der ikke var megen elastik i, hverken i benene eller i livet.
Min kone sagde hviskende til mig, at hvis hans halvstive pik, som nu var på størrelse med min i stiv tilstand, blev stiv, så måtte han da være udstyret med en ren gigant.
Ursula rejste sig nu hurtigt op på den ene albue, kiggede rundt, der var ingen. Derefter tog hun og strøg unde på Jürgens badebukser et antal gange. Pikke voksede øjeblikkeligt, den kravlede ud over elastikkanten i livet, og ved hendes berøring faldt den ene af de store kugler ud ved benet. Der var her tale om rigtigt hængenosser!

Min kone gav et gisp fra sig, hvorefter hun udbrød:" Det var dog en kolosal pik". Ursula blev med at stryge på "kæmpen", hvorfor den voksede yderligere!
Det var mere end min kone kunne klare, selv om det ikke var så lang tid siden hun havde fået "negerstaven", gik hun og tog staven, og gav mig besked på at stikke den op i hendes kusse. Jeg måtte også en tur ned mellem hendes ben og slikke. Mens jeg slikkede hende forfra, kneppede "negerstaven" hendes kusse bagfra. Mens jeg slikkede og gav hende "negerstaven", fortalte hun hvad der sket hos "naboen". Hun fortalte, at Ursula have taget kæmpen i munden, for derefter at fremdrage en tupe fra sin taske. Hun trak nu sine trusser af, og kiggede hurtigt rundt i havnen, derefter gav hun sin glatte, og så den ud til, stramme fisse og det bagerste hun en omgang smørelse. Min kone fik orgasme, og jeg måtte holde hende, så hun ikke sanke sammen, og jeg måtte også holde hende for munden, så hun ikke kunne høres. Efter vi havde sundet os, kiggede vi ud af koøjet, og kunne se hvordan Jürgen kørte sit store organ ind og ud af Ursulas stramme fisse, hun forsøgte at være stille, men små "klagelyde" kom fra hendes læber. Efter et stykke tid, fandt Jürgen en dildo frem fra tasken, og kørte den forsigtigt op i Ursulas bagerste hul. Man kunne nu se at Jürgen satte tempoet op, og der gik da heller ikke ret lang tid før Ursula fik orgasme, som var langstrakt og klagende.

Nu kneppede Jürgen hende i et højt og krævende tempo, for pludselig at trækken kæmpepikke ud. Ursula snurrede rundt og tog den i munden, og vi kunne se hvordan hun måtte synke flere gange.

Hen på eftermiddagen gik vi en tur. Vi ville hen og bade nøgen, på den øde del af stranden. På vej derhen snakkede vi om at tyskerne måtte havde bemærket, at vi havde "luret" på dem. Min kone talte en del om hvordan det var at få en så stor pik op i sin kusse. Det skal siges, at vi har prøvet partner bytte et par gange, men eller er det ikke noget vi har dyrket!
Vi fandt en "gryde", hvor vi lagde os, efter at havde solet os et stykke tid, begyndt vi at kæle for hinanden, vi kan begge godt lide at kneppe i det fri. Da vi var et stykke henne i forspillet, skulle jeg se om der var nogen i nærheden. Jeg rejste mig op, med stik pik og det hele, og hvem stod ikke så langt fra os, rigtigt Ursula og Jürgen, jeg skyndte mig ned på knæ. Min kone spurgte, hvad der var på færde. Jeg forklarede hende, at tyskerne ikke var ret langt fra os. Hun sagde med det samme: "Lad dem komme herhen"! Jeg sagde, at så skulle vi havde tøj på. "Beskeden var: "Du kan tage tøj på, jeg gør det ikke"!

Jeg rejste mig og vinkede dem hen til os. De var nøgen, som gud havde skabt dem! Jürgens store tykke pik var halvstiv og de store hængenosser gyngede hver gang han tog et skridt.
Da Jürgen og Ursula trådte ned i vores "gryde", kunne jeg godt se på min kone, at hun fik et mærkeligt udtryk i blikket, og hun, som eller er god til tysk, kunne ikke få munden på gled. Situationen udviklede sig hurtigt, Jürgen fortalte åbent, at han havde fået øje på min kones kussehår, der stak uden for trussekanten, da hun lå og soledes sig på dækket, og at han i øvrigt have på fornemmelse at vi godt ville være med på en gang knepperi. De havde bevidst opført kneppescenen for os på båddækket, og de havde set vi var gået hen i mod den øde strand.

Nu tog situationen fart! Jürgen placerede sig ved min kone, og stod helt ugeneret og strøg på sin store pik, han fortalte, at den var målt til 27 cm. og for mig så den ud til at være tyk som en ølflaske. Han tog nu godt fat om min kones baghoved, og placerede den store pik i hendes mund. Jeg var ikke helt tryk ved situationen, for min kone var i en anden verden. Det var både ophissende og skræmmende at se hvordan Jürgen kunne styre min kone med sin store tykke pik. Det var ikke en situation der bekom mig vel, Min pik var kun 18 cm.!
Jeg kom dog på andre tanker, da Ursula stille sig med sin glatte indbydende kusse lige ud for mit ansigt. Jeg begyndt at slikke, og Ursula fik lagt sig på ryggen med spredte ben, så jeg rigtig kunne komme til. Vi kneppede i mande forskellige varianter. På et tidspunkt de jeg var oppe i min kones kusse, kunne jeg godt mærke at hun var blevet pulet godt igennem af Jürgen, hendes kusse var noget slap efter at hun var blevet bollet af kæmpepikken. Min kone fortalte mig, mens jeg kneppede hende, at hun havde fået de dejligste orgasmer, med Jürgen. Hun mente, at det skyldes hans usandsynlige tykke oh lange pik. Han var i stand til at kneppe hende til G-punkt orgasmer. Efter et stykke tid, hvor både alle havde fået udløsning, måtte jeg holde en pause. Jürgen kunne åbenbart blive ved. Så jeg lå og så på hvordan kan kneppe kvinderne på skift. PÅ en tidspunkt kneppe han min kone bagfra, mens Ursule masserede hans store nosser. Det var et fascinerende syn at se den helt unaturlige store pik spile min kones kusse ud. Under denne seance tog Ursula en dildo frem fra sin taske, hun pressede den forsigtig mod min kones bagerste hun, ganske langsomt gled den ind. Min pik begyndt nu igen at blive stiv, jeg fik bragt mig i stilling, og blev suttet af min kone, mens hun blev pulet af tyskerne. Jeg så ud af øjenkrogen, et ægtepar gå forbi, konen kiggede, manden trak hende hurtigt væk.

Vi blev på Læsø sammen med Ursula og Jürgen ugen uf, men har desværre ikke kontakt med dem, min kone taler tit om den store dejlige pik. Hun kunne faktisk godt tænke sig en omgang med sådan en stor en med mellemrum

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.