Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg gik i 10 klasse havde jeg en tysklærerinde Frk. Larsen, som så skidegodt ud. Hun var vel 26-27 år og ugift, og så vidt vi vidste ingen kæreste. Hun havde store bryster, en flot figur og hun gik næsten altid i tætsiddende kjoler, der gik til midt på lårene. Alle vi drenge i de store klasser var mere eller mindre forelskede i hende, og havde tit frække fantasier om hende.

Når vi skulle have tysk, sørgede vi for at åbne vinduerne på vid gab, det brød hun sig ikke om, og straks hun kom ind i klasselokalet gik hun over for at lukke dem. Hun skulle rigtig strække sig for at nå dem, og vi fik et rigtig godt glimt af hendes trusser, når hun lænede sig ud af vinduet for at nå håndtaget.
Hun havde et hidsigt temperament, og var let at tænde. Vi gad ikke tysk, og kom mest for at kikke og fantasere om Frk. Larsen. Når hun rigtig blev hidsig på en, tog hun fat med begge hænder i håret på vedkommende og ruskede helt vildt frem og tilbage.
En dag var det mig det gik ud over, jeg havde sikkert fortjent det, men oveni fik jeg en eftersidning, som skulle ligge i forlængelse af tysktimen, som ellers var dagens sidste time.

SEX I DAG?

Da alle de andre var gået og døren var lukket ud til gangen, fandt hun en tekst som jeg skulle oversætte til tysk, men hun ville rette stile imens.
Da hun kom ned til mig med teksten, sagde jeg til hende at jeg ikke i fremtiden ville finde mig i at hun hev og ruskede mig i håret. Det skal lige indskydes at jeg på det tidspunkt var bryder på eliteplan, var 185 cm høj og bestod af 85 kg muskler.

Hun grinede hånligt, og spurgte hvordan jeg ville forhindre det. Jeg svarede bare, at det ville hun ikke bryde sig om at finde ud af. Så tog fanden ved hende, og hun greb med begge hænder i mit hår, og ruskede hovedet frem og tilbage i et vildt tempo i et overraskelses angreb. Jeg får fat i begge hendes hænder, samtidig rejser jeg mig op, og idet jeg trækker mig baglæns, presser jeg hendes hænder nedad, så hun må ned på knæ, og slippe taget i mit hår. Da jeg nu har fat i hendes hænder, vrider jeg dem over på ryggen af hende, og holder begge hendes hænder med en hånd. Hun råber op at jeg skal slippe hende, ellers svarer hun ikke for følgerne. Hvilke følger spørger jeg, jeg havde jo advaret dig, og nu gør jeg gengæld svarede jeg.

Hvis ikke du slipper, så….., hvæser hun. Så hvad, spørger jeg, samtidig tager jeg hende på det ene bryst med min frie hånd, det overrasker hende, og hun vrider sig, men sidder fast med begge hænder som i en skruestik, i min ene hånd, grebet i hendes hænder er så hårdt at hun ømmer sig højlydt. Jeg bliver ved med at føle på hendes dejlige bryster, uden at hun kan forhindre det, i starten var det for at ydmyge hende, men jeg begynder at synes godt om situationen, hvor jeg har magten over hende. Hendes kjole var forsynet med knapper fra hals til talje, og jeg begynder at knappe den op, alt imens hun vrider sig, dog uden at det hjælper hende. Da jeg har blotlagt hendes BH, stikker jeg hånden ind og føler på BH´ens stof, for derefter at lade hånden vandre op til overkanten af den, og trække den ned under det ene bryst, så det er blottet, og derefter gøre det samme ved det andet bryst. Hun vrider sig, og prøver at sparke mig, men jo mere hun kæmper, jo mere klemmer jeg og vrider hendes arme opad, så det gør rigtig ondt på hende, det får hende til at være mere rolig, så jeg kan udforske de blottede bryster nærmere. Jeg gramser på skift på dem, og nulrer og klemmer og trækker i hendes brystvorter, som bliver stive og struttende.

Hun prøver flere gange på at sparke mig, men får et hurtigt vred i armen til gengæld, som igen får hende til højlydt at ømme sig. Hele seancen er kørt helt af sporet, hun vil ikke give op og undskylde, og jeg kan ikke stoppe og tabe ansigt, og derfor fortsætter jeg med at føle på hendes dejlige bryster, samtidig med at jeg har presset hendes dejlige vridende røv op mod bulen i mine bukser. Da jeg har følt nok på brysterne, lader jeg hånden vandre ned mod hendes skridt udenpå kjolen. Hun skælder ud, og forlanger at jeg slipper hende, da det er ved at gå op for hende, hvad der snart vil ske. Jeg slipper selvfølgelig ikke, lader hånden fortsætte til kanten af kjolen, for derefter at lade den vandre op ad hendes lår. Hånden når til trusserne, og jeg føler rigtig grundig i skridtet på hende, hun klemmer lårene sammen, men med mine egne ben tvinger, jeg hendes fra hinanden så de spredes, og giver plads til min hånd. Jeg får fingrene ind i hendes trusseben, for kører oversiden af hånden frem og tilbage på hendes behåring, der ikke føles særlig kraftig. Jeg fjerner hånden, og stikker den ind i det andet bukseben, og igen føler jeg hen over hårene, på vej ned mod hendes fisse, som føles dejlig blød, varm og fugtig.

Da jeg når den giver det et sæt i hende, og hun prøver at trække sig væk fra de undersøgende fingre, med det resultat, at hun gnider den lækre bagdel mod min stive pik, der strutter inden i mine bukser. Hun kan ikke undgå mine fingre, der prøvende presser langemand ind mellem de fugtige skamlæber. Den glider let og uden modstand ind, og jeg begynder at køre den frem og tilbage mellem læberne. Hun protesterer og vrider sig ikke længere, men er begyndt at stønne så småt. Hun sidder stadig fast i et jerngreb, men jeg kan mærke at hun nu slapper af i arme og ben, som om hun har fundet sig i sin skæbne. Jeg bliver ved med at onanere hende med langemand mellem hendes skamlæber, som nu er så drivende våde, at man skulle tro hun havde tisset. Hun begynder at stønne endnu mere og vride underlivet, og snart kommer hun i en kæmpeorgasme. Da den er klinget af, slipper jeg hende, er lidt flov og ved ikke hvor jeg skal kikke hen, men står med en rejsning så stor. Hun tager min hånd, og trækker mig med ned på gulvet så jeg ligger på ryggen, og trækker selv sine trusser af, får åbnet mine bukser og trukket dem ned, så min pik står stiv og strunk i fri luft. Hun skræver over mig og får min pik placeret mellem hendes skamlæber, og sænker sig til roden af min pik i et hug. Hun styrer selv tempoet, og hver gang jeg er tæt på udløsning, trækker hun sig væk, men snart sprøjter jeg kaskader af sperm op i hende, dog uden at jeg mister rejsningen, og hun begynder at ride mig som en vild og kommer hurtigt i en ny orgasme. Da den er ovre, ligger hun sig slapt ned over mig, kysser mig på munden og siger undskyld.

Vi griner lidt af det, og hun fortæller at det er mere end 2 år siden hun har været sammen med en mand, og det måske er skyld i at hun har opført sig hidsigt og frustreret over for os drenge i de store klasser. Jeg lover at holde det skete hemmeligt, men spørger om det er muligt at få ekstraundervisning i tysk engang i mellem. Hun svarer at dette var eneste og sidste gang hun gav ekstraundervisning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.