Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hans: Havde besluttet mig for at tage en fridag (sygedag), - Havde fået Lene til at ringe til arbejde, og sygemelde mig! – Lå nu i sengen og nød at se solen skinne gennem gardinerne.

Hørte hende så kalde for at sige, at morgenmaden var klar! – jeg stod ud af sengen og gik til badeværelset for at tage en hurtig skyller, - gik så ind i spisekøkkenet, hvor Lene sad, lige så nøgen som jeg. – Jeg nød synet af hende, - hendes dejlige bryster gyngede lidt medens hun smurte et stykke brød. – Vi nød morgenmaden og småsludrede om hvad vi skulle få dagen til gå med.

SEX I DAG?

Hun kunne ikke lade være med grine, og sagde: Ja, hvad tror du, - når vi nu endelig har en dag sammen skal vi da nyde hinanden og bolle det meste af tiden, - vi kan jo starte nu!

Hun rejste sig og mit blik faldt på hendes dejlige mørkhårede fisse.

Pikken begyndte at reagere. - Hun gik rundt om bordet og stillede sig bag mig. Hendes hænder begyndte at massere mine skuldre for så at glide ned over min brystkasse alt mens hun gned sine bryster mod min nakke og skuldre. Hænderne var nu kommet ned over maveregionen, jeg skubbede mig frem i stolen og lænede hovedet tilbage således at hendes bryster nu dinglede foran mit ansigt.

Hun fjernede sin højre hånd for så at gribe om sit venstre bryst, klemme om det og presse brystvorten ind i min mund. Jeg suttede den helt ind i munden og bed blidt i den. Vidste jo at hun elskede at få vorterne bidt og slikket. – Hendes venstre hånd var nået ned til pikken, som nu var nået til fuld erektion, hun glemte om den og begyndte at onanere den. Det var skønt, et bryst i munden og en hånd om pikken.

Der måtte ske noget mere, - men så ringede telefonen!

Lene sukkede, slap pikken og rejste sig fra sin foroverbøjede stilling. – Bliver nød til at tage den, sagde hun, det kan jo være vigtigt!

Hun gik hen til telefonen og jeg nød synet at hendes dejlige vuggende røv.

Hørte hende grine, og tænkte, - så kan det jo ikke være alvorligt. – Der gik lige lidt mere tid, så kom hun tilbage. Min pik var faldet tilbage til slap tilstand, men der gik kun et øjeblik så havde hun fået den tilbage til stiv tilstand igen, - hun lå nu på knæ foran mig og gned den blidt. - Kørte den lidt rundt på ansigtet, så på mig og jeg spurgte hvad samtalen drejede sig om, - hun smilede og sagde" Det var Gitte, - hun har også fri i dag, hun vil komme forbi ved 10 tiden". - Nåede ikke at svare, for nu tog hun pikken i munden, hendes mund og tunge arbejdede ihærdigt ned og op om den stive. Hun var enormt god til at sutte og jeg nød det i fulde drag. – Hun stoppede, klemte hårdt om pikken, så på mig og sagde "Nu sutter jeg dig tom, men du bliver nød til at komme i form igen, for der skal ske meget mere i løbet af dagen".

Hendes mund dykkede igen ned over pikken og hun gjorde alt for at få mig til at komme. – Der gik ikke længe så måtte jeg kapitulere og min sæd sprøjtede ind i hendes mund. Hun tog det hele, slikkede sig om læberne og sagde "Skønt at få din varme sperm i munden, elsker det.

Hun slikkede lidt omkring pikhovedet, slap så pikken, som nu var på vej ned igen. Mine hænder havde klemt hendes vorter medens hun suttede og hun fjernede dem fra brysterne, rejste sig og pressede kussen mod min mund, sagde" Giv mig lige en orgasme med din tunge", hun skilte fisselæberne med fingrene, således at hendes klit strittede foran min mund. - Min tunge arbejde på den, jeg lukkede læberne om den, suttede og slikkede og der gik ikke længe før hendes krop rystede og at hun kom med en lille hvin. Hun trak sig tilbage, og stønnede" Det var godt, - du kan bare det der med at slikke fisse"!.

Vi stod nu op begge to, - holdt om hinanden, kyssede og nød det.

Hun trak sig tilbage, tog mig i hånden og trak mig hen til sofaen.

Vi satte os, og hun sagde "Nu skal du høre, - jeg har en plan. – Gitte kommer som sagt forbi ved 10 tiden, hun ved ikke at du er hjemme i dag, så hun tror at jeg er alene! – For at være ærlig, så har hun og jeg mødtes nogle gange og haft sex". - Jeg grinte, og sagde "Tror du ikke jeg vidste det, - du har altid været ekstra liderlig de gange". - Hun smilte og sagde "Ja, for der er ikke noget bedre end en pik, - en tunge og fingre er godt, men en pik er bedre".

Hun forsatte "Godt, så går du ind i soveværelset og holder dig der, indtil det er tid til at Gitte og jeg kommer ind, og så skal du kneppe os begge". - Lad os nu tage et bad!

Vi gik ud i badeværelset, gned hinanden ind i sæbe og nød hinandens kroppe. Min pik begyndte at blive stiv, hun gned den lidt, men sagde "Niks, du må holde dig til det bliver din tur".

Hun skyllede sig af, tørrede sig, for så at gå ind i soveværelset for at klæde sig på.

Jeg skyllede mig også, tørrede mig og gik ind til hende. Hun stod foran spejlet og holdt om sine bryster, gned lidt på vorterne og sagde "De skal strutte når Gitte kommer". – Hun tog en mørkeblå bluse og trak den på, brysterne fremstod i fuld kontur og vorterne var tydelige.

Hun tog en småblomstret nederdel på, ingen trusser.

Sådan, sagde hun, nu er jeg klar.

Klokken var nu lidt i 10, jeg gik ind soveværelset, lagde mig på sengen og tænkte på Gitte. Hun var eventyrlig dejlig, hendes bryster var noget større end Lenes, og hendes brystvorter var som nødder når de strittede af vellyst. Hun kneppede og suttede enormt godt. Ikke fordi der var noget i vejen med Lenes sex, men jeg må indrømme at Gitte var en klasse for sig selv og pikken begyndte igen at røre på sig ved tankerne. – Dørklokken lød og jeg hørte Lene gå ud for at åbne.

Lene: Jeg gik ud for at åbne døren, Gitte kom ind og det første jeg gjorde, var at kigge på hendes bryster. De spændte mod hendes stramme grønne bluse og brystvorterne var allerede erigeret. - Vi gik ind i stuen, hun satte sig på sofaen og jeg spurgte om hun ville have kaffe. Hun smilte og sagde" - Nej tak, det eneste jeg vil nyde, er dine safter, - jeg har glædet mig helt vildt".

Jeg grinte og trak op i nederdelen så hun kunne se min kusse og sagde: - Så smag.

Hun greb om mine baller og trak mig hen til hendes mund. Hendes tunge kom frem og hun slikkede mig blidt op mellem skamlæberne. Jeg lænede mig lidt tilbage, spredte benene yderligere og pressede kussen op mod munden. Hendes tunge begyndte at arbejde hurtigere og så lukkede hun munden om min klit, og sugede medens tungespidsen kørte rundt. Der gik ikke længe så kom jeg i en dejlig orgasme. Jeg trak mig tilbage og tog bluse og nederdel af. Hun rejste sig og tog også sit tøj af.

Der stod vi, to dejlige kvinder, splitternøgne. Det var enormt lækkert. Vi greb om hinanden, vores munde åbnede sig og vores tunger spillede mod hinandens, alt i medens vores hænder udforskede kroppene. Hendes venstre hånd kom op til hendes venstre bryst og hun klemte om det, for så at presse det mod min mund. Mine læber lukkede sig om vorten, den var stiv og dejlig og jeg bed blidt i den. Hun stønnede" - Hårdere, jeg elsker jo at få vorterne suget og bidt i"!

Gjorde som hun sagde, og kunne fornemme at hun fik en lille orgasme. Min højre hånd havde også været nede på hendes kusse og gnedet hendes klit.

Vi trak os tilbage fra hinanden.

Hun satte sig på sofaen igen. Trak benene op, spredte dem og lod sine hænder glide ned over brysterne, maven for at havne over kussen. Hun lod et par fingre glide ind, kunne se at hun bøjede dem for at massere sig øverst. Hun stønnede "Slik mig så, - lad din tunge og fingre gennemkneppe mig"!. - Jeg lagde mig på knæ foran hende, lukkede munden over hendes fisse og lod tungen rotere, alt i medens jeg stak to fingre op i hende og masserede op mod g-punktet. Hun vred sig af vellyst og da jeg et øjeblik havde hovedet væk fra hendes kusse, for at få luft, så jeg at hun havde løftet sit venstre bryst op til munden og slikkede på vorten. Lækkert. - Jeg genoptog arbejdet, og der gik ikke længe før hun kom i enorm orgasme. Hun faldt til tilbage på sofaen, gispede og sagde "Hold da helt op, hvor er det skønt at blive slikket og håndkneppet, men jeg kunne nu også bruge en stiv pik, - hvornår skal vi bolle igen, Erik, Hans, dig og mig"?

Jeg havde løftet en hånd op til et bryst og klemte om vorten, hun greb om brystet og klemte det. Vorten strittede, men hun sagde "Nej, ikke mere lige nu", og fjernede så min hånd - Men forsatte, "du svarede ikke"?

Jeg smilte til hende og sagde "Ved ikke hvornår vi alle fire skal bolle igen, men jeg ved hvornår du skal få en stiv pik"! – Hun kiggede måbende på mig og sagde "Mener du det, - hvordan skal det så gå til"?

Jeg grinte og svarede "Hans ligger inde i soveværelset, han har taget en sygedag i dag og vi havde planlagt at bolle det meste af dagen, men så ringede du, og så måtte vi jo ændre lidt på planene, men jeg kan love dig for, at han har en stiv pik nu"!

Gitte rejste sig, så på mig og grinte, sagde så "Jamen, så må vi jo ind at hilse på den der stivert."!

Hans: Jeg havde rejst mig fra sengen, og stået og lyttet ved døren. Kunne kun høre lidt, men forstod at der skete ting og sager mellem pigerne. – Lagde mig igen på sengen og gned pikken, den rejste sig hurtigt ved tanken om to dejlige kvinder og deres munde og fisser.

Vidste jo at de hver i sær elsker at sutte pik, så jeg forestillede mig begge deres munde på pikken. Hold da op, hvor var jeg liderlig. Kunne næsten ikke vente, - min højre hånd spillede pikken og jeg fornemmede at det var tæt på at jeg kom.

Men heldigvis skete der det, at døren gik op og at Lene og Gitte kom ind, splitternøgne, hold da op hvor var de smukke, jeg slap pikken og nød synet at deres dejlige kroppe, de var lidt svedige af deres udfoldelser, men det gjorde det jo endnu bedre.

De så på min stive pik, og Lene sagde "Det var vist i sidste øjeblik, ellers var vi gået glip af den der stivert!"

Jeg grinte, og sagde" - Uhm, du har ret, men nu er den klar til jer."

Gitte sagde: - ja, Lene lovede mig jo at der var en stiv pik herinde! – De kom hen til sengen, og lagde sig på hver side af mig. Deres bløde kroppe lå mod mig og jeg nød deres bryster mod mig. – Lene greb om pikken og gned den. – Hun tog om Gittes nakke og førte hendes ansigt ned mod pikken, sagde: - Her Gitte, her har du din stive pik. – Sut den så! – Gittes mund lukkede sig om pikken, hun lod munden glide ned over den medens hendes tunge slikkede på skaftet. Det var skønt og jeg måtte igen koncentrere mig om ikke at komme. Der ventede meget endnu. - Lene havde lagt sig, så hun kunne slikke mine nosser. Hold da helt op hvor var det lækkert. De lå nu begge med hovederne mellem mine ben og deres hænder masserede pikken. Jeg kiggede ned, og så hvordan deres munde og tunger bearbejde pikhovedet og skaftet, og ind imellem så jeg også hvordan de også kyssedes hen over pikken.

Det var enormt lækkert. Mine hænder havde også travlt. Jeg klemte om deres dejlige bryster og vorter.

Det gik ikke mere, - jeg var tæt på at komme, så jeg trak mig tilbage, så på dem og sagde "Nu vil jeg op i Gittes kusse." Lene tog igen om pikken, trak Gitte nærmere, sagde" Sæt dig over ham, så sætter jeg pikken op i dig." - Gitte satte sig på hug over mig, spredte sine kusselæber, smilte og sagde " - Kom så med pikken. – Den skal helt op." - Hendes bryster dinglede foran mit ansigt og så førte Lene pikken op i hende. – Pikken gled ind i den brandvarme fisse, og hun stødte sig hurtigt ned over den. Hun begyndte at rotere med hofterne, alt i medens hun også gik op og ned. Det var enormt lækkert. Kussen strammede om pikken. Lene klemte min nosser alt imedens. Gitte lænede sig mere frem og slog sine bryster frem og tilbage over mit ansigt. Jeg nåede ind imellem at få en stiv brystvorte i munden. – Pludselig blev den stramme fisse væk, men blev så erstattet af Lenes mund, - hun suttede pikken som om hun aldrig havde bestilt andet. Hun løftede hovedet og sagde: Gitte, vend dig om, så jeg kan slikke din fisse medens du knepper.

Gitte var ikke sen, hun løftede sig, vendte sig og et øjeblik efter så jeg hendes dejlige røv og kusse medens Lene igen førte pikken op i hende. - Jeg kunne jo ikke se så meget, kun Gittes dejlige røv der roterede over pikken, men jeg fornemmede at Lene slikkede Gittes fisse og kunne også mærke hendes hænder på nosserne og nogen gange rundt om skaftet.

Gitte stønnede højlydt, og gispede: - Gud, hvor er det skønt, en pik i fissen og en tunge på klitten. - Og så kom hun i en enorm orgasme. – Hele hendes krop rystede og skælvede. Hun faldt forover og jeg så pikken glide ud af hende. - Lene greb om den, tog den i munden og suttede Gittes safter i sig.

Gitte var kommet sig, og sad nu og kiggede på Lene der stadig havde min pik i munden. Så bøjede hun sig frem og et øjeblik efter havde hun mine nosser i munden, slikkede og suttede. Nu kunne jeg ikke mere, og stønnede: Nu kommer jeg, - tag så ladningen!

Deres munde flyttede sig, for så at glide op og ned af pikskaftet. – Jeg gispede og kom så med et hyl. - Sæden sprøjtede ud over deres ansigter og de slikkede det ihærdigt i sig. - Hold da op, hvor var det skønt! - God dag at have en sygedag på!!

Gitte: Jeg lå totalt udmattet, men sov ikke, - Hans havde kneppet mig godt og grundigt, - Nåe ja, jeg havde jo også selv været medvirkende. - Havde ikke begreb om hvad klokken var blevet, men kom til at tænke på at jeg rent faktisk havde lavet en aftale med Erik ved 13 tiden. Han ville afspadsere resten af dagen, så vi kunne spise frokost sammen.

Rejste mig lidt og så på Hans, hans dejlige pik lå afslappet mellem lårene og hans bryst hævede og sænkede sig medens han blundede. - Kiggede så på Lene, hendes skønne krop lå også helt afslappet og hun havde også lukkede øjne. - Så at hun havde ur på. Rejste mig forsigtigt og gik rundt op sengen for lige at se på uret. Klokken sagde heldigvis kun 11.30, men så havde vi jo også elsket i halvanden time.

Jeg ruskede blidt i Lene, hun åbnede øjnene og så mig. Jeg lagde min mund over hendes og fandt hendes tunge, som med samme begyndt at rotere om min. Hun smagte af sæd, hvilket der jo ikke var noget mærkeligt i. Hun lod en hånd glide op og ned af min svedige krop, men løftede sig så op og sagde: - Tror du ikke at vi skulle gå ud i bad. Jeg smilede og sagde: Jo mon ikke, - det trænger vi vist til.

Vi gik ud i badeværelset og op i karet. Lod vandet fra bruseren løbe ned over os. Vi sæbede os ind og masserede hinandens kroppe. Mine hænder lå over Lenes dejlige bryster, kunne ikke lade være med at klemme om vorterne, som med det samme blev stive. Hun gjorde det samme på mig og mine vorter rejste sig mellem hendes fingre. - Skønt.

Vores hænder forsatte ned mod vores kusser. – Der blev skubbet et par fingre op og vi fingerkneppede hinanden. Samtidig kyssede vi, og der gik ikke længe før vi begge rystede i en lille orgasme.

Vi trak os lidt fra hinanden. Jeg tog bruseren og begyndte at skylle os af.

Døren gik op, og Hans kom ind. Han grinte og sagde: Jeg trænger vist også til et bad! Vi trak ham op i karet og sæbede ham ind. Vores hænder havde i sær travlt med at sæbe pikken ind. Den voksede og strittede frækt. – Jeg tog igen bruseren og skyllede den fri fra sæbe. Dykkede så ned og tog den i munden. Lene havde stillet sig bag ham og hendes højre hånd havde et fast greb om pikroden og hun onanerede pikken ind og ud i min mund. Jeg elsker jo at sutte pik og nød det i fulde drag, - kunne mærke pikhovedet i alle vinkler og min tunge arbejdede ihærdigt rundt om det. Hans greb om min nakke og trak mig helt ned over pikken og det lykkedes mig at tage hele pikken således at det kun var Lenes hånd der forhindrede at den kom helt ned i halsen. – Jeg måtte lige have luft og trak mig tilbage. Lene flyttede sig ned ved siden af mig og nu var det min tur til at føre pikken ind i hendes mund. Hun suttede ihærdigt og jeg prøvede også at få plads til min tunge. Hans gryntede tydeligt, hans krop rystede og så kom han atter engang ud over vores ansigter, vi begge gjorde hvad vi kunne for at smage sæden, især jeg! - Jeg elsker den lidt særegne smag af varm sæd.

Han så ned på os og sagde: For pokker, hvor var det lækkert. – Men nu må jeg have en pause.

Lene sagde: Ok, men der er jo lige det, - at jeg ikke har haft pikken i kussen endnu! – Så du har bare at tage dig sammen. Han grinte og svarede: Uhm, skal nok, men lad os nu lige tage lidt at drikke og slappe af.

Vi skyllede os lige af igen, tørrede os og gik ind i stuen. Hans gik ud i køkkenet og hentede en flaske kold hvidvin samt glas. Så sad vi, tre nøgne mennesker, og nød vinen og synet af hinandens kroppe. Mine brystvorter var stadig stive og jeg kunne ikke lade være med at klemme dem lidt. Lene havde hånden over skødet og ind imellem gned hun lidt på klitten. Det var enormt lækkert.

Så slog det mig. Hvad med Erik? – Jeg slap vorterne og sagde: Hør engang, jeg havde næsten glemt at jeg havde en aftale med Erik kl. 13. Spurgte " Hvad er klokken nu?" Lene så på sit ur, lidt over 12 svarede hun.

Jeg sagde: Skal jeg ringe til ham, og sige han skal komme her? Lene grinte og svarede: Ja, hvorfor ikke, det kunne da være rart med en frisk pik.

Få sex i dag

Hans så lidt surmulende på hende, men sagde så, med et glimt i øjet: Nå ja, hvis det endelig skal være.

Jeg kiggede på hans pik, som lå som en lille pølse mellem hans lår. Lænede mig ind over ham, tog om hans nakke og trak hans mund ind mod min, lod min tunge glide ind i hans mund og vi kyssede liderligt. Trak mig så tilbage, kiggede igen og så at "pølsen" nu var blevet til en betydelig større pølse. Jeg smilede og sagde: Ja, ja, du kan se at der ikke skal så meget til før du kan igen!.

Rejste mig så og gik hen til telefonen. Erik svarede med det samme. Hør her skat, sagde jeg. Jeg er hos Lene, - kan vi ændre vores aftale, således at du kommer her! - og forsatte, - Jeg lover dig, at der er noget godt i vente! - Erik svarede "Uhm, hvis jeg forstår dig ret, så kommer jeg med det samme".

Jeg lagde røret på og så hen på Lene og Hans. Lene sad og gned hans pik. – Men det så ikke ud til at lykkedes at få den stiv. Jeg gik hen til dem og sagde: Erik kommer om en halv times tid, - så på Lene, og forsatte "Så skal du nok få en stivert i kussen!". Hans grinte og sagde "Jeg er klar om en halv time! – Så hans pik bliver ikke den eneste hun får".

Lene og jeg gik ind i soveværelset for at ordne vores hår, som nu var tørt. – Skulle jo være præsentable for Erik. – Jeg spurgte "Skal vi tage tøj på?" – Lene svarede "Hvorfor dog, - det skal jo alligevel af igen!". - Hun smilede frækt.

Lene: Den halve time gik hurtigt og da dørklokken lød, gik jeg ud for at åbne. Erik stirrede måbende på mig, da jeg stod der, helt nøgen foran ham. – Havde lige nået at gnide mine brystvorter så de struttede stive og store. – Jamen dog, sagde han. – Hvad sker der?

Jeg skyndte mig at trække ham ind og lukke døren. Genboerne skulle jo helst ikke se mig splitternøgen foran en anden mand! – Jeg grinte og svarede: Jaee, vi holder bolledag, der er lagt i ovnen, kom og bag med! - Greb ham i skridtet og fornemmede han dejlige pik. – Du får fem minutter til at komme af tøjet og skylle sveden af dig.

Skubbede ham så ud på badeværelset og gik ind i stuen igen.

Gitte sad og klemte sine bryster, medens Hans stirrede på hende. Vorterne strittede vellystigt, hun slap dem, så på mig og sagde: Nå, hvad sagde han? - Jeg smilede og svarede: Ikke meget, - det nåede han ikke, men jeg gav ham 5 minutter til at gøre sig klar.

Gik så hen og satte mig ved siden af Hans. Havde stadig lidt vin i glasset, og jeg tømte det. - Skyndte mig så ud i køkkenet for at hente en ny flaske og et glas til Erik. Nåede lige at komme ind igen og sætte mig, inden Erik kom ind i stuen, nøgen og dejlig. Hans krop var sportstrænet og fast. - Pikken var en smule erigeret og vippede mens han gik.

Gitte rejste sig og gik ham i møde, sagde: Hej skat, - Lene og jeg har kørt Hans træt, så det var godt at du kunne komme med friske forsyninger. – Hun greb om hans pik og klemte den. - Erik så på Hans, grinte og sagde: Jamen dog, det ligner da ikke dig. - De gav hinanden en "High Five", - Hans grinte og svarede: Jeg er indtil nu blevet tømt tre gange, så du er velkommen til at tage for dig af retterne. - De er helt umættelige i dag!

Jeg så på Erik og sagde: Kom her og sæt dig og få et glas vin. Jeg klappede på sofapladsen ved siden af mig. Han satte sig og jeg lod en hånd glide op og ned af hans faste lår. Gitte satte sig på den anden side, skænkede vinen op, - også til os andre. - Vi skålede og nød den kolde vin.

Jeg fik en ide, - havde på et tidspunkt set en PORNOFILM sammen med Hans, hvor to piger slikkede pikke og hvor de dyppede pikkene i et glas champagne og herefter suttede det i sig.

Jeg sagde til Erik: Rejs dig lige op, og stil dig mellem os. Han gjorde hvad han fik besked på og jeg greb om hans nu erigerede lem. Tog mit glas og dyppede pikken i det, vendte den mod Gitte, og sagde "Smag så vinen på en anden måde". - Hun lod munden glide ned over skaftet og suttede begærligt. Jeg trak pikken ud af hendes mund, dyppede den igen i vinen og så var det mig der suttede vinen i mig. - En gang til kom den stive ned i glasset og nu suttede både Gitte og jeg vinen af den stive.

Erik gryntede og sagde: Stop nu, ellers bliver det en mærkelig blanding. - Vi grinte og svarede i kor " Vi vil godt smage"! – Men han trak sig tilbage, satte sig igen, tog en dyb indånding og klemte om pikken for lige som at forhindre den i at sprøjte.

Jeg så på Hans, han sad og gned pikken, og den stod stiv og stor. Gitte holdt over Eriks hånd og så fjernede hun den fra pikken. Sagde: Ok, skat, du får lige en pause, men så skal du også være klar til at kneppe Lene, - hun har ikke haft pik i kussen endnu.

Jeg smilede og sagde "Korrekt, og det trænger jeg til"!

Kom så til at tænke på, at sidst vi havde været sammen, havde Gitte haft analsex og to pikke oppe i sig. Tænkte hurtigt på om jeg skulle prøve det også. - Besluttede at det skulle jeg.

Hans og jeg havde prøvet et par gange med analsex, men det havde gjort lidt ondt og jeg havde ikke rigtig nydt det.

Jeg kantede mig over til Hans. Lagde en hånd over hans højre hånd, som stadig gned pikken.

Gned mine bryster mod ham og sagde, lidt hviskende: Kunne godt tænke mig at få to pikke! - Hvis nu vi prøver at få dig op i min røv igen, efter at Gitte har gjort den klar med lidt vaseline og sin tunge, tror jeg det lykkedes, - så kan Erik komme op i kussen. - Han så på mig og svarede: Hvis du virkelig vil og har lyst, så gør vi det!

Gitte og Erik sad og kælede for hinanden. – Jeg gik over til dem. Trak Gittes ansigt hen mod mig, kyssede hende og hviskede så: Jeg vil gerne have begge deres pikke i mig. – Hun smilede og sagde: Det er også enormt lækkert. - Jeg skal nok gøre dig klar.

Hun rejste sig og gik ud til toilettet. Kom så tilbage med et glas vaseline.

Hun så på Erik og Hans og sagde: Lene vil gerne have jeg begge, så nu gør jeg hende klar. - Hun gik ned på knæ foran mig og lagde munden over min fisse. Hendes tunge fik hurtigt min safter til at flyde og kussen blev våd og varm. Munden forsatte ned mod mit stramme røvhul. Jeg lagde hænderne om ballerne og trak dem fra hinanden. Hendes tunge kørte rundt om røvhullet og så mærkede jeg en finger glide op. Det var dejligt, og hun bevægede fingeren lidt frem og tilbage. Trak den så ud, tog glasset med vaseline og smurte fingrene ind i det. Hun smurte det rundt om anus. Lod så først en finger glide op igen, dernæst en til og så en til, nu var der tre fingre oppe. Hullet udvidede sig og jeg fornemmede en følelse jeg ikke havde haft før. Tænkte, - det tegner godt!.

Hendes mund lå igen over kussen, og suttede på min klit. – Jeg gispede, og stønnede: Uhm, hvor skønt.

Erik og Hans stod bag Gitte, hun vrikkede med røven, løftede et øjeblik ansigtet fra min kusse og så på dem. - Sagde så: Stik lige jeres stive op i mig, - så får de lidt ekstra smørelse.

Erik greb om hendes hofter og lod sin pik glide op i hendes kussehul. Kneppede hende, så jeg kunne høre hvordan hendes baller slog mod hans mave for hvert stød. Hun gispede, men lagde igen sin mund over min fisse. Tungen og hendes fingre genoptog arbejdet. Jeg vred mig og stønnede: Det må være nu! – Så på Hans som ikke havde haft pikken oppe i Gitte. Han grinte og sagde: Øjeblik, så er jeg klar til din dejlige røv! – Så skubbede han lidt til Erik, som trak sig tilbage og så stødte han pikken op i Gitte. Hun løftede hovedet igen og jeg så hvordan hendes ansigt fortrak sig i nydelse. Hanses pik kneppede hende til fulde. Hun åbnede munden og kom så i en enorm orgasme.

Hans trak sig tilbage og Gitte væltede om på siden. Hendes fingre var gledet ud mig, men jeg fornemmede hvordan mit røvhul stadig var vidt åbent. Jeg stak hurtigt to fingre op og masserede det. Gitte stønnede: Undskyld, det var ikke meningen, men deres pikke var for meget! – Hun rejste sig, tog fat i Hans og fik ham ned at ligge på sofaen, hans pik lå op af maven, stor og dejlig. Så sagde hun til mig: Sæt dig over ham. Gjorde som hun sagde, krøb op i en 69 stilling men inden jeg havde nået at sætte mig frem, fik jeg Hanses tunge i fissen.

Kunne så ikke lade være med at tage pikken i munden. Spyttede på den og gned spyttet ind i den. Den skulle jo være våd og glat når den skulle op i røven på mig. Trak mig så op, lænede mig tilbage og førte underlivet ned mod den. Gitte sad nu foran os, - greb om pikken. - Tog mig om livet med den anden hånd og førte mig frem mod den og sagde: Løft dig! - Jeg gjorde det og så begyndte hun at gnide pikhovedet mod mit røvhul. Jeg pressede mig en smule ned og fornemmede hvordan ollenet gled ind. Sad lidt og tog et par dybe indåndinger. Pressede så igen og så gled hele pikken op i mig, jeg gispede, men det var af nydelse. Det var vidunderligt, slet ingen smerte, men kun en enorm lækker fornemmelse. Jeg stak en finger op i kussen og søgte efter pikken i røven. Kunne mærke at der kun var en lille adskillelse. Pikken gled dejligt frem og tilbage.

Så åbnede jeg øjnene, så på Gitte som stod med Eriks pik i hånden. Hun smilede og sagde: Kan du li´ det. Jeg stønnede: Mon ikke, det er skønt!

Hun trak Erik hen mod mig og sagde: Nu kommer det mest dejlige, - det er når du får en pik op i kussen medens du har en anden i røven! – Og så førte hun Eriks pik op i mig.

Jeg gav et hyl fra mig, da den ramte helt oppe ved skillelinjen. Jeg var totalt fyldt op. De kneppede mig, som jeg aldrig var blevet kneppet før. Det forsatte en rum tid og jeg ved ikke hvor mange gange jeg kom, det var ligesom en flydende orgasme der aldrig ville stoppe! Jeg kunne høre dem grynte og stønne, og tænkte, nu kan det jo ikke vare længe inden de sprøjter. Så igen på Gitte, hun gned sin kusse helt vildt medens hun så på os. Jeg sagde: Tager vi dem i munden. – Hun nikkede bejaende, - dykkede ned og jeg trak mig tilbage og pikkene svuppede ud af kusse og røv. Gittes mund gled ned over Hanses pik og jeg vippede mig tilbage så jeg kunne få Eriks pik i munden. - Vi slikkede og suttede på deres dejlige pikke og der gik ikke længe før de kom med nogle ordentlige brøl. Vi gylpede deres varme sæd i os, men kunne ikke rumme det hele, så resten løb ned af vores kroppe . – Vi slikkede det af hinanden og nød det.

Så lå vi alle fire totalt brugt og udmattede, men jeg kunne ikke lade være med at grine, og sige: Hold da op, tror vi har slået rekord i knepperi! - Og så brød vi alle ud i latter og Hans sagde: Jeg tror jeg kommer til at tage nogle ekstra sygedage, - det her kan jo tage livet af enhver!

Forsættelse følger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.