Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Må jo nok skrive lidt om hvad der så skete!

Ved morgenmaden, dagen efter så Lene og Hans på os med blink i øjnene og Lene sagde "Nåh, i hyggede jer nok i går"! - Vi grinte, og Hanne svarede bramfrit "Ja, mon ikke, - og det var skønt" - Hun tøvede lidt, men forsatte "Vil i være med en anden gang"? Lene smilte og svarede "Måske"!

SEX I DAG?

Vi fik pakket skigrejet og kom af sted. Vejret var rimeligt godt, men der var nogle truende skyer og efter frokost brød et heftigt snevejr ud, så vi søgte mod nærmeste hytte. At komme ind i en Østrigs bjerghytte er helt specielt, - der lugter af øl og spiritus, der er tilrøget og folk damper efter at være kommet ind i varmen. – Det er kort sagt skønt. – Vi var heldige at få et bord og snart gled øl og obstler ned i en lind strøm. Da snestormen var stilnet af, tog vi den direkte vej hjem til hotellet og klokken var da også blevet hen af spisetid. -Efter et hurtigt bad sad vi restauranten, og Hans, som var i overstadigt humør, bestilte vin så det baskede. Pigerne holdt sig ikke tilbage (jeg heller ikke) og stemningen steg. På højre side af mig sad Lene, hun var enorm dejlig, flot krop og skønne faste bryster, og jeg må indrømme at jeg altid havde været betaget af hende og har haft lyst til at kneppe hende. Hun bar en hvid bluse med knapper og jeg så på et tidspunkt at der var knappet lidt ekstra op, så der var udsigt til hendes kavalergang.Hanne sad på hendes anden side og jeg bemærkede at de sad meget tæt.

Ved at smugkigge så jeg Hannes hånd massere Lenes skød. - Lene lod som ingenting, men var blevet lidt mere rød i hovedet og hendes tale og latter var blevet mere stakåndet.

Modsat sad Bodil og Hans, og jeg bemærkede at han var blevet en lille smule fraværende. - Jeg lod min serviet glide ned på gulvet, og da jeg bukkede mig efter den, så jeg Bodils hånd klemme om hans pik udenpå bukserne.

Min pik svulmede, - så jeg greb Lenes venstre hånd og lagde den over pikken. - Hun drejede hovedet væk fra Hanne, så på mig med et smil og begyndte så at klemme om pikken. (Hvor jeg dog havde længtes efter det!).

Det var lige som tiden stod stille og at alle andre i lokalet var statister.

Efter kort tid, rømmede jeg mig og sagde "Tror i ikke at det er på tide, vi kommer op på et værelse"?Stilheden blev brudt og larmen fra lokalet vendte tilbage.

De grinte, og Hanne sagde "Jo, mon ikke"! - Og efter et øjeblik, hvor Hanses og min pik kom lidt til ro, gik vi op til vores værelse og mine øjne kunne undervejs ikke slippe Lenes vuggende bryster af syne. -Vi satte os på min seng, fandt glas og flasker frem og medens vi tog en drink så vi lidt undersøgende på hinanden. - Hanne, som sædvanlig, tog ordet og sagde "Det nytter ikke at modstå det, - vi har lyst til hinanden, - så vi kan lige så godt gå i gang"! Hun smed resolut blusen og hendes små brystvorter struttede af vellyst. - Bodil gjorde det samme, og hendes skønne bryster gyngede frit.

Lene så lidt betuttet ud, men tog så også sin bluse og bh af og for første gang så jeg hendes faste og smukke bryster helt nøgne. De var utrolig dejlige, ikke enormt store men runde og faste og med brystvorter som strittede af vellyst.

Hun så på Hanne og Bodil, og sagde "Jeg har aldrig prøvet pigesex før, men jeg vil gerne prøve det nu".

Hanne og Bodil rejste sig, smed resten af tøjet, tog Lene i hver sin hånd og førte hende hen til dobbeltsengen, - fik trukket det sidste af hendes tøj af og sammen lagde de sig på sengen. Hanne nærmede sin mund Lenes og hendes tunge slikkede forsigtigt Lenes læber. Der gik ikke lang tid, førend Lene sukkede dybt og åbnende sin mund for at modtage Hannes tunge.

Hans sad med øjnene klistret til sin kone og hans ene hånd masserede pikken uden på bukserne. - Jeg så på ham, og sagde stille "Er det ikke dejligt at se tre smukke piger kæle for hinanden"?

Han smilte og sagde, lige så stille "Jo, - det har jeg altid drømt om! – Men jeg har også tit tænkt på hvordan det ville være at se Lene blive kneppet af en anden mand! – Vil du"? - Jeg sagde "Ja, mon ikke! – for at være ærlig har jeg længe tænkt på, hvor skønt det ville være at bolle hende. – Men så skal du også kneppe Hanne og Bodil"!

Han grinte, og svarede "Jeps"!

Henne fra sengen lød der nu vellystig stønnen. Lene var hurtigt kommet efter det, og hun suttede som en gal på Bodils bryster, medens Hannes tunge arbejdede i hendes mørke hårede kusse. - Lene løftede sig pludselig så kroppen stod som i en bue, og hendes orgasme kom rullende, mens hun gispede højlydt. - Hun faldt tilbage på sengen, og mumlede: - Kom med en fisse, - jeg vil smage den! - Bodil var ikke sen, hun placerede sig over Lenes mund og snart rungede værelset af endnu en orgasme. Hanne slikkede forsat Lene, alt imens hun fingerkneppede sig selv. - Det var et fantastiks syn. - Både Hans og jeg havde taget tøjet af, og sad nu og gned pikkene.

Hanne kom med et lille hvin, og pigerne lå nu afslappet på sengen. – Der gik dog ikke længe før de løftede sig op på albuerne og så på os, Hanne hviskede (temmelig højlydt) "Har i set de stive pikke, – tror i ikke, de trænger til lidt opmærksomhed"!

Lene smilede og rejste sig, - hun havde smidt alle hæmninger, - strakte sin svedige smukke krop og lod hænderne glide rundt om de dejlige bryster, hun klemte vorterne mellem tommel- og pegefingrene, - så på Hans og sagde "Nu vil jeg bolles af Pers pik"! - Hans nikkede, - hun kom over til os. - Lagde sig på knæ foran mig, tog om pikken og lod sin mund glide ned over den. - Det var himmelsk, - hun arbejdede med både mund og tunge og jeg var stiv som aldrig før. - Jeg skelede over til Hans, og så hvordan Hanne og Bodil bearbejdede hans pik med munde og hænder.

Jeg vendte dog hurtigt opmærksomheden mod Lene. - Mine hænder havde fundet vej til hendes bryster, og endelig kunne jeg fornemme følelsen af dem. Hendes brystvorter var hårde som nødder og mine fingre klemte forsigtigt om dem. Hun lagde sine hænder over mine (alt imens hendes mund forsat bearbejdede pikken) og ved at trykke på mine fingre markerede hun at jeg godt måtte klemme hårdere, - hvilket jeg gjorde, og jeg mærkede med det samme hendes reaktion. – Hendes åndedræt blev heftigere og hendes læber strammede endnu mere om pikken.

Det var for meget, - jeg ville ikke komme endnu, så jeg slap brysterne og tog om hendes hoved, løftede det, og lagde min mund over hendes. Hendes tunge gled ind i min mund og vi kyssede vildt og inderligt. - Hun trak forpustet ansigtet til sig, så på mig og sagde "Nu skal jeg endelig have din pik i min kusse, - men inden skal du lige slikke mig"!

Alt imens var Hanne, Bodil og Hans kommet over til dobbeltsengen og ved lydene forstod jeg at pigerne gav ham samme tur som jeg havde fået aftenen før.

Lene strakte sig ud på sengen, spredte benene og med hænderne skilte hun skamlæberne så jeg kunne se hendes hul og klitoris. - Jeg lod, som en start tungen glide rundt på skamlæberne, for derefter at lukke munden over klitten og lade tungen bearbejde den. Hun spjættede og løftede skødet op mod mig. Hendes hænder lå om min nakke og ved at presse eller bevæge mit ansigt fik hun mig til at gøre lige hvad hun ønskede. - Jeg stak to fingre op i hendes fisse og fingerkneppede hende. - Hendes lår strammede om mit hoved og hun kom med et lidt tilbageholdt skrig.

Hun trak mit ansigt væk fra fissen, rejste overkroppen, greb mig om pikken og mumlede "Din dejlige fisseslikker". (Jeg bemærkede at hun kiggede over mod dobbeltsengen, og at hendes øjne fulgte Hanses røv, som gik op og ned medens han kneppede Hanne (Bodil lå ved siden af og slikkede hans nosser efter bedste evne)).

Jeg sagde "Er det det ikke skønt at se sin mand få fremmed fisse"? – Hun så på mig, smilte og svarede "Jo, - det er ligeså skønt som at få fremmed pik! – kom så med den" - Hun lagde sig igen på ryggen, spredte benene og førte pikken op i sig! - Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men det var som at komme ind i glødende lava! – hendes kusse var brændende varm og stram og den klemte om pikken ved hvert af mine stød. - Det var skønt, - og jeg vidste at det ikke ville vare længe før jeg kom. - Tog mig sammen og trak den ud af hende, - fremstammede "For pokker, hvor har du en dejlig fisse, - men nu vil jeg prøve noget jeg altid har ønsket mig"!! - Hun så mig, - smilte, og sagde "Hvilket da"?

Jeg svarede "Jeg vil kneppe dig mellem dine dejlige bryster"!

Hun greb hurtigt om brysterne, pressede dem sammen, og sagde "Kom med pikken og knep mine bryster"! - Jeg satte mig overskrævs på hende, - tog om pikken og pressede den mod en stiv brystvorte, - belært af tidligere pressede jeg hårdt, - hvilket da også resulterede i en højlydt stønnen, og hun gispede "Hvor jeg dog elsker at mine vorter bliver klemt og gnedet"! – Hun fjernede min hånd, - tog så om pikken, for herefter at presse og gnide pikhovedet skiftevis mod den ene og den anden brystvorte.

Jeg mumlede "Læg den så mellem babserne". – Hun reagerede prompte, førte den ned i kavalergangen og pressede brysterne sammen om den. - Oh, hvor var det skønt! – De dejlige bryster klemte om pikken og jeg begyndte at gøre kneppebevægelser, - hver gang pikken kom op mod hendes ansigt mærkede jeg hendes tunge slikke rundt om pikhovedet.

Atter engang måtte jeg trække mig tilbage, da jeg igen var tæt på at komme.

Hun så på mig og spurgte liderligt "Hvad nu"? - Jeg svarede "Jeg vil ind i din dejlige fisse igen, - sæt dig over mig"! - Hun rejste sig og jeg lagde mig på ryggen. - Hun satte sig overskrævs på mig, tog om pikken og førte den op i fissehullet. - Atter engang mærkede jeg hendes brandvarme skede, og jeg vidste at det ikke kunne vare længe før jeg ville sprøjte.

Hun rejste sig, så hun nu sad på hug over mig, hun spredte sin kusselæber og lod den glide henover pikskaftet, hun gned klitten mod den og jeg kunne se hvordan hun nød det. - Så førte hun den op i sig igen, og hendes skønne fisse klemte igen om pikken, - hendes bryster gyngede foran mine øjne, og hendes røv og kusse gik i hastigt tempo op og ned over den. - Hun lænede sig frem så jeg kunne nå at give hendes vorter et slik! - Nu var jeg tæt på, men gjorde alt for ikke at komme og jeg begyndte at modkneppe hende, hvilket resulterede i,- at hun kom i en orgasme som absolut ikke var undertrykt!

Jeg fik øjenkontakt, - smilte og spurgte "Vil du tage mig i munden"?

Hun så på mig med slørede øjne og nikkede, - for derefter at tage pikken ud af fissehullet, kravle lidt tilbage, og bukke hovedet over pikken. - Hendes mund arbejdede ligeså ihærdigt som da vi startede, og der gik ikke mange sekunder før end jeg mærkede sæden stige op, og jeg kom med en, nærmest hulken, i hendes mund. – Har aldrig oplevet noget lignende!

Da jeg havde fået vejret og åbnet øjnene, så jeg Hanne, Bodil og Hans stå umiddelbart op af os. - Hans så på Lene, smilede og sagde "Det var dejligt at se! – sådan et knald kunne jeg godt tænke mig". -Lene så på ham og sagde smilende, mens min sæd stadig dryppede fra hendes mund " - Det lover jeg du får, - hvis du altså er ligeså påhitsom som Per".

Hanne så på Hans og bemærkede lidt spidst "Har du måske ikke fået al den fisse som du kunne ønske dig"! - Han grinte og svarede "Jo, mon ikke, og det var dælme dejligt".

Forsættelse følger, - se " vennesex".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.