BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Maj: Det var lørdag eftermiddag og børnene var lige blevet hentet.

Jeg stod under bruseren, - vandet rislede ned over kroppen og mine hænder gned sæben ind i huden, - Jeg skulle til middag hos Per, sammen med et par af hans venner. Han havde fortalt at de hed Hanne og Niels og at han også havde haft sex med dem tidligere, - og at jeg kunne forvente en ny sexoplevelse sammen med dem.

SEX I DAG?

Jeg blev varm ved tanken, - må jo indrømme at jeg var fanget i Pers svingerunivers og at jeg nu også elskede at have sex sammen med flere på engang, både med mænd og kvinder.

Min højre hånd gled ned til skødet og jeg begyndte at kæle for klitten, - den reagerede prompte og jeg masserede den blidt. - Jeg begyndte at ånde tungere og min pegefinger smuttede op i hullet og så masturberede jeg mig til en lille orgasme.

Vaskede mig så færdig, tørrede mig, og håret fik lige en omgang med tørren, gik så ind for at klæde mig på.

Vidste jo at Per var vild med min hvide knapskjorte og den laksefarvede nederdel så det blev det. – ingen trusser eller bh. – Kom dog så til at tænke på at jeg skulle cykle så det blev til et par trusser alligevel. - Vi havde aftalt at jeg skulle være der ved 17 tiden, - han skulle lige ha' lidt hjælp til maden.

Jeg ankom faktisk til tiden. Døren var åben så jeg gik lige ind. Per kom mig i møde og vi kyssede inderligt. - Jeg pressede underlivet mod ham og nød følesen af hans lem.

Sagde "Har vi tid til at jeg lige sutter dig"! – Han svarede "Desværre skat, ville enormt gerne, men Hanne og Niels kommer om kort tid, så vi må i gang med maden"!

Der var købt ind til gordon bleu, kødet var tilberedt og skulle kun steges men der skulle laves bernaise, så det gik jeg i gang med. Per havde også forberedt kartoflerne, så de stod i ovnen.

Mens jeg arbejdede med sovsen stillede han sig bag mig og trak nederdelen op over mine hofter, stak hænderne ned under trusserne og klemte mine baller. Hviskede "Jeg er vild med din faste røv, din snævre fisse og dine dejlige bryster".

Jeg blev varm over hele kroppen, og fremstammede "Per, for pokker, det går galt med sovsen hvis du forsætter!". Han trak mine trusser ned og jeg trådte ud af dem. Han trak nederdelen på plads og hang trusserne op på en krog i køkkenet. - Sagde "Så min skat, nu er du klar til gæsterne!". - Forsatte " Der er foresten noget jeg ikke har fortalt", - jeg mumlede "Hvilket?", mens jeg gjorde alt for at sovsen ikke skulle skille.

Han grinte og svarede "Niels har en pik som er enorm, - Din mund og fisse vil virkelig komme på arbejde!".

Jeg slukkede for sovsen, vendte mig mod ham og svarede " Gør det noget at jeg siger, at jeg tit har tænkt på hvordan det ville være at møde en fyr med en kæmpe pik?". Per kyssede mig og sagde "Ikke det fjerneste. - Du skal blot nyde det!".

Vi gjorde os færdige i køkkenet, dækkede bord og var så klar til gæsterne.

De kom planmæssigt og vi tog mod dem i entreen.

Hanne var ca. på samme højde som mig, en smule mere spinkel og med små bryster som aftegnede sig bag hendes mørkegrønne bluse, hendes ansigt var omkranset af mørkeblond pagehår, - hun så enormt dejlig ud.

Niels var faktiskt også spinkel, dog ca. på højde med Per. – Mit blik faldt et kort øjeblik på hans skød og kunne godt se at der var fyldt godt ud i de stramme jeans. – Ville ikke sige at han var smuk, men han havde alligevel et eller andet charmerende over sig.

Per sagde "Velkommen til, - håber på en hyggelig aften". – Han tog om Hanne og gav hende et klem. - Hun lagde armene om ham og hendes mund søgte hans. De kyssede og hun sagde "Har længtes efter dig, der er gået alt for lang tid siden vi sidst har set hinanden!".

Så kiggede de begge på mig og Hanne sagde "Du må jo være den Maj som Per har fortalt om. Du er enormt smuk. – Giver du et kys som velkomst?".

Jeg smilede, nikkede ja, tog om hende og vores munde mødtes. Hendes tunge skød lynhurtig ind i min mund og fandt min. - For pokker hvor kyssede hun godt. Hun afbrød kysset, så på mig og sagde "Vil du også give Niels et velkomst kys". - Svarede "Selvfølgelig". – Trådte hen til ham, greb ham om nakken og trak hans mund mod min. Han var heller ikke ueffen og jeg nød hans tunge mod min. Samtidig måtte jeg lige konstatere hvad det var han havde i bukserne. – Pikken var, som Per havde sagt, enorm. Min hånd kunne knapt nå om den og så var den ingen gang stiv. – Han trak sig tilbage, grinte og sagde " Uhm Maj, du er skøn, - glæder mig til den videre aften".

Per sagde "Så, nu er det ligesom i kender hinanden, - lad os så få noget mad!".

Jeg så på Hanne og spurgte "Hjælper du i køkkenet". - Forsatte, henvendt til Per og Niels "Så kan i jo sørge for vinen".

Hanne og jeg gik i køkkenet og det første hun lagde mærke til, var mine trusser på krogen. Hun grinte og sagde "Nå da, har i bollet medes kartoflerne kogte?". – Svarede "Desværre var der ikke tid, men nu er jeg totalt nøgen under tøjet". - Trak så op i nederdelen så hun kunne se min mørkhårede fisse. - Hun mumlede "For pokker, hvor jeg glæder mig til at smage den".

Vi gjorde maden færdig, jeg kaldte på Per og bad ham hjælpe med at bære ind.

Måltidet var perfekt og vinen god. Niels viste sig at være en god underholder og snakken gik lystigt.

Per sagde "Vi har desværre ikke forberedt dessert, men med to så dejlige kvinder er det det jo muligt at I kan byde på noget?". – Jeg svarede "Har du noget specielt i tankerne?". - Han grinte og svarede "Kun jeres munde og skød, - men lad os lige få ryddet af og komme over i de blødere gemakker".

Per havde investeret i en sofagruppe, så da vi havde ryddet at bordet placerede vi os der. - Vi havde glas og vin med, så vi forsatte snakken lidt, mens vi nød vinen. - Per og jeg sad ved siden af hinanden og modsat sad Hanne og Niels.

Hanne sagde "Maj, skal vi se at komme i gang med desserten, - jeg har denne her at byde på!". - Hun vendte sig mod Niels, lagde hænderne over hans skød, knappede op, lynede ned og trak bukser og underbukser ned over hans lår. - Pikken strittede frem.

Per havde ikke løjet, det var et monster af en pik. Den stod helt op til navlen, gættede på at den måtte være lidt over 20 cm lang og lidt over 5 cm i omkreds og pungen hang stor mellem lårene.

Hanne grinte og sagde" Hvad siger du til den slikkepind? – Kom og smag!".

Jeg åndede dybt, så på Per og sagde "Tør næsten ikke?". Han grinte og svarede "Du kan godt".

Hanne og Niels tog tøjet af og sad nu nøgne i sofaen. - Jeg fik lynhurtigt skjorte og nederdel af og gik nøgen de få skridt over til dem.

De sagde i kor "For pokker, hvor er du dejlig". Jeg smilte og svarede "Tak, det er i også".

Jeg lagde mig på knæ foran dem.

Hanne havde sine hænder over de små bryster. Hun skilte fingrene så vorterne blev synlige, de strittede ca. 2 cm frem, - hold da op, hvor var de skønne. - Hun grinte og sagde "Det er mit hemmelige våben, - forestil dig dem mod din clit, eller mod et pikhoved!".

Niels sad og gned den store med venstre hånd. Han rakte den højre frem og klemte om mit venstre bryst, Hanne greb om det højre. Jeg var drivende våd i fissen og havde en hånd dernede. Deres hænder masserede og klemte brystkødet og vorter. Det var enormt lækkert. -Havde helt glemt Per, men så mærkede jeg ham bag mig. Hans pik gned mod mine baller, han lagde hænderne om mine hofter, trak mig lidt bagud og så stødte han den stive op i min fisse. Jeg gispede af vellyst og udbryd "Jaee, knep mig, - så prøver jeg at få den der kæmpepik i munden".

Niels flyttede sig lidt og fjernede sine hænder så jeg kunne komme til. - Jeg tog om pikken med begge hænder, den ene over den anden, mine fingre kunnne ikke nå om den, den var enorm. Pikhovedet var som en stor blå blomme, fugtig og glinsende. Jeg slikkede op af den del af skaftet som var over mine hænder. Nød det spændte kød, lod tungen rotere om strengen og pikhovedet. – Havde dog lidt svært ved at koncentrere mig, da jeg jo samtidig havde Pers pik i kussen, men så hørte jeg Hanne sige "Per, lad nu Maj nyde det hun er i gang med, jeg trænger også til opmærksomhed!". Per svarede "Undskyld Hanne, - jeg er bare vild med Majs røv og kusse, men nu skal jeg være hos dig!". Per trak sig ud af mig, og jeg fornemmede hvordan han fik bugseret sig op over Hanne. - Hørte hende udbryde "Jaee, stød den op i mig!", - hørte hende så stønne af velvære.

Så glemte jeg alt om Per, og hengav mig fuldt ud til det jeg var i gang med. Jeg klemte om den enorme pik, gned den og nød kødet mellem fingrene, så forhuden glide op og ned om det det store ollen, - hørte Niels stønne " Kom så med munden!". – Jeg slikkede igen om pikhovedet, satte så læberne ned over det, suttede blommen ind så den fyldte min mundhule ud. - Tænkte, hvad så! – Men også, briste eller bære!.

Åbnede munden så meget jeg kunne og arbejdede mig så ned over stiverten. Hørte Niels gispe af nydelse. Han stak hænderne ned og greb om mine bryster.

Det lykkedes mig at komme ned til min øverste hånd, fjernede den og stak den ned til min drivvåde fisse. – Gned på klitten og fik lige en lille orgasme.

Forsatte og fik pikken yderligere et stykke ned i halsen, men nu begyndte det knibe med vejrtrækningen, måtte ha' luft. Jeg trak den ud af munden, så hvordan den glinsede af mit spyt og mundvand. - Niels udbryd "For dælen Maj, hvor er det godt, gør mig nu færdig!". Jeg så på ham og sagde " Øjeblik, du skal lige prøve det her også!".

Jeg rejste mig lidt, greb om brysterne og pressede dem omkring pikken, spyttede ned, og så gled den store kødpølse perfekt mellem dem. Niels stønnede af velvære, gispede og mumlede "Kan ikke mere!".

Jeg tog den i munden igen, gentog en langt ned i halsen, men begyndte så at sutte på den del der ikke spærrede min luftvej. Samtidig gned jeg den og der gik ikke længe før jeg hørte ham udbryde "Jaee, nu kommer jeg". – Jeg ville se hvad han kom med, så jeg løftede hovedet, åbnede munden, så på ham og udbryd "Kom så med det". - Og mon ikke det kom. - Han oversprøjtede min mund og ansigt og jeg måtte gøre alt for sluge spermen. – Jeg måtte bruge en hånd til at skrabe det overskydende ind i munden.

Jeg vendte mig mod Hanne og Per. - Så deres ansigter tæt mod mig.

De havde tilsyneladende fulgt med i mit sutteri. Hanne smilede og sagde "Maj, det var enormt flot, - jeg måtte bruge meget lang tid før jeg kunne gøre det, du lige gjorde". Forsatte "Per har lige afleveret sin ladning i min fisse, så skal vi ikke lige se at få vasket os lidt så vi er klar til næste omgang dessert!".

Jeg grinte og svarede "Uhm, god ide". Vi rejste os og gik til toilettet. - Per havde inddraget en del af køkkenet så der nu var en rimelig stor bruseniche.

Jeg åbnede for bruseren, skyllede mit ansigt af for sædrester. Så rettede jeg den mod Hannes skød. Hun skilte skamlæberne så strålen kunne ramme korrekt. Hun stønnede "Slik lige fissen". - Jeg gik ned på knæ og lagde munden over den, skød tungen ind i hullet, slikkede op mod hendes clit og suttede på den. Hun gispede af velvære og kom så i en orgasme.

Åndende og sagde " Skønt, du er ikke kun god til at sutte pik, du er også god til at slikke fisse!". Så tog hun under mine armhuler, trak mig op, lagde sig sig så på knæ foran mig og sagde "Nu vil jeg smage din fisse, - er du klar?". Jeg gispede " Mon ikke, kom med din mund og tunge!". Hendes tunge skød ind i mit drivåde fissehul. Hun stak to fingre op og masserede op mod g-punket, tungen roterede om clitten, så løftede hun sig lidt, greb om et bryst og pressede det mod clitten og gned den lange stive brystvorte rundt om den. Det var enormt dejligt og der gik ikke længe så kom jeg i endnu en orgasme.

Jeg var forsat liderlig,- sagde til Hanne "Lad os komme ind til mændende igen, - mon ikke de er klar til næste omgang dessert nu!". Hanne grinte og svarede "Niels er altid klar, han kan forsætte i flere timer, og jeg må indrømme at det nogen gange er for meget, men man jo tage det søde med det sure". Hun forsatte "Det er dejligt en gang imellem at få en pik af normal størrelse, - derfor er jeg glad for at være sammen med Per i dag, hans pik passer perfekt i min fisse!". Jeg smilede og sagde "Uhm ja, Pers er den bedste jeg har kendt, men nu vil jeg også prøve din mands kæmpepik, - ved ikke om jeg kan få den op, men vil prøve!".

Vi skyllede os af, tørrede os og gik ind i stuen. - Jeg havde taget et par vaskeklude med. Tænkte at deres pikke lige skulle tørres lidt af.

De sad afslappede i sofaen, snakkede og drak vin. De så på os, og Per sagde "Fik i lige hygget jer lidt?". Hanne smilede, svarede "Uhm ja, - og det var godt".

Jeg gav dem kludende, sagde "I skal vist også renses lidt!". - De gjorde hvad jeg sagde.

Hanne og jeg satte os modsat dem. Jeg så på Hanne og sagde "Skal vi give dem lidt at se på". Hun nikkede. - Vi løftede vores ben op så hælene hvilede på sofakanten, spredte dem så vores mørkhårede fisser blev fuldt synlige.

Jeg lagde mine hænder over min, spredte skamlæberne så de kunne se det glinsende våde hul. - Lod så venstre hånds pegefinger glide rundt på clitten. Sagde "Kan i li'hvad i ser". - De nikkede bejaende.

Så så på Niels. - Hans store lem havde atter rejst sig til fuld størrelse. Han gned op og ned af den. – Per sad også og gned sin, - skønt at se to stive pikke

Jeg kunne ikke vente mere, måtte prøve at få den i mig!. - Rejste mig og gik over til ham.

Så lige på Per, - han smilede og sagde " Har fortalt Niels om dit snævre fissehul. – Han har lovet at give dig den tid det tager!".

Min krop rystede, jeg var helt oppe at køre. - Nu skulle jeg ha'den enormt store pik i fissen.

Niels havde lagt sig tilbagelænet på sofaen. - Jeg spredte benene og placerede mig over ham. - Sænkede mig, tog om pikken og gned den mod skødet. Lagde den ned mod hans mave, skilte så skamlæberne så den lå som en pølse i varmt brød. - Uhm, hvor var det lækkert og jeg stønnede af nydelse. Niels lå med et saligt smil, kunne se hvordan han også nød det. Jeg lænede mig over ham, gned brysterne mod ham og søgte hans mund, vi kyssede liderligt. Hold da op hvor var det godt.

Så lige på Hanne og Per, han lå over hendes bryst og gned pikken mod hendes store stive vorter. - Hørte hende stønne "Stik den ind i min mund, - du ved jeg elsker at blive mundkneppet!".

Måtte igen koncentrere mig om det var mellem mine lår. Min clit gned mod den stive, jeg pressede mod den, bevægede hofterne frem og tilbage og kom så i en skøn orgasme.

Få sex i dag

Var nød til lige at få vejret igen, så jeg lod mig atter falde ned over ham. Mumlede "For pokker Niels, hvor er det godt". - Forsatte "Giv mig et øjeblik, så prøver jeg at få din store op i mig!". - Han kælede for min ryg, lod hænderne masserede mine baller, skilte dem og så mærkede jeg hvordan en finger skød op i det bagerste hul. Det gippede i mig og jeg løftede mig op igen, udbrød "Niels, for pokker, vent lidt med det! - Nu er jeg klar til at tage pikken op i fissen".

Jeg greb om den med højre hånd, skilte læberne med venstre, satte den mod hullet. Tog en dyb indåndning og stødte mod den. Det store pikhoved gled ind og fyldte mit snævre fissehul. Sad lidt, pressede så yderligere, den gled langsomt op og fyldte mig totalt ud, mine safter gjorde at den gled smertefrit. - Han begyndte at kneppe og jeg gjorde hvad jeg kunne for at følge med. Den gigantiske pik var enormt lækker i fissen. Jeg stønnede højlydt, kroppen rystede i nydelse og jeg fik den ene orgasme efter den anden. - Så mærkede jeg hvordan hans hænder klemte hårdere om ballerne, han stødte hårdt op og kom så. - Den varme sperm sprøjtede op i mig. Han gispede, slappede lidt af, men bevarede rejsningen.

Det udnyttede jeg, roterede hofterne rundt om den, og nu hvor jeg var godt smurt gled den helt og aldeles som jeg ville ha' den. Det var helt fantastiks at være fyldt ud på den måde.

Tænkte lige, Hanne havde ret, - han kan blive ved! – Gad vide hvor længe, for nu ville jeg også have en pik i det bagerste hul.

Jeg vred mig lidt for at få kontakt til Hanne. Hun suttede stadig Pers pik, alt mens han gned hendes fisse. - Tænkte, - Ser ikke ud til at han er kommet endnu!

Spurgte så "Hanne, tilgiv mig, men må jeg ikke lige få Pers pik i stjernen".

Hun trak pikken ud af munden, smilede og sagde "Jo da, jeg hjælper". - De trak sig fra hinanden.

Hanne krøb ned bag Niels og mig, sagde "Slikker jer lige".

Jeg hørte Niels stønne af velvære, ikke nok med at hans pik stadig blev bearbejdet af min fisse så fik han åbenbart også suttet nosser.

Så mærkede jeg et par fingre presse mod stjernen, - jeg greb om mine baller, trak til hver sin side så numsehullet blev åbnet. Fingrene gled op og udvidede hullet, - Lækkert.

Hørte så Hanne sige "Kom så Per, - stik din stive op".

Per placerede sig bag mig, - Niels spredte sine ben yderligere så han kunne komme til og så kom den uhindret ind i mit åbne røvhul. –Uhmmm, hvor var det godt. – De fandt hurtigt en rytme således at jeg blev kneppet til fulde, - både i fisse og røv. – Sol, måne og stjerner, hvor var det lækkert, - har aldrig været så fyldt ud. - Hanne lænede sig ind over os, hendes mund søgte min og vi tungekyssede. – Lækkert.

Tænkte lige, - hvor længe kan de blive ved. - Så fornemmede jeg en helt ny følelse, hele min krop skælvede, alt gik op i en enhed og så kom jeg i en kæmpe sprøjteorgasme, - For pokker da, hvor det skønt!.

Niels udbryd " For dælen Maj, - kommer igenn"!, - hans sperm ramte min livmoder - Per fulgte efter med en dyb brummen, - Sæden skød ind i mit numsehul. – Det var utroligt skønt at mærke deres sperm, både i fissen og røven! - Per trak sig ud, lod lige pikken glide rundt på min baller for at tørre de sidste dråber af.

Jeg løftede mig fra Niels, - pikken var utrolig nok ikke faldet helt. - Hanne greb om den, tog den i munden og suttede ham ren.

Vi lå nu alle fire afslappede på sofaen.

Jeg så på dem, smilte og sagde "Det var godt nok det bedste knep jeg nogensinde har fået"! -foresatte henvendt til Niels "Din store pik er utrolig dejlig at kneppe".

Det var Hanne der svarede "Ja, den er skøn, men Pers er heller ikke så dårlig! – Nå, men skulle vi ikke lige se at få rengjort os?"

Vi rejste os og gik ud til badeværelset. – Det knep lidt med pladsen til fire personer men så meget desto bedre. - Vores kroppe stod tæt og vi skiftets til at sæbe hinanden ind. – Kunne ikke holde mig fra Niels'es store lem, tog om det med begge hænder og masserede sæben rundt om det. – Utroligt nok rejste den sig igen.

Hanne så det, lagde sig på knæ, tog en klud, tørrede pikken og mine hænder af for sæbe og sagde "Nu vil jeg også ha' fyldt munden ud"! - Jeg førte pikken ind i hendes mund, hun slugte den i et hug! – Måtte skynde mig at flytte hænderne.

For pokker da, pikken gik helt ned i halsen på hende! Hun holdt den der i flere sekunder og drejede hovedet i cirkler, men måtte så ha' luft. – Hun så op på mig, grinte og sagde "Det kommer af lang tids øvelse". – Hun gentog manøvren og Niels gispede af velvære. -Jeg trak hans hoved mod mit, åbnende munden og kyssede ham liderligt. – Skønt.

Pers, nu stive pik gned mod mine baller, jeg rakte en hånd bagud, greb om den, førte den lidt ned således at den lå klemt mellem dem og pressede mod min fisse. Jeg bukkede mig fremover og så gled den op i mig. - Uhmm, det var skønt igen at få den velkendte pik i kussen!

Stillingen gjorde også at jeg nu havde hovedet nede ved Hannes. Hun suttede stadig på Nielses store. Hun så på mig, smilte og sagde "Vil du smage"! - Hun vippede den op mod min mund, jeg lod lige tungen glide rundt om pikhovedet, tog den så i munden. - Århhr, hvor det godt, pik i kusse og pik i mund! Der gik ikke længe før jeg kom i en ny kæmpe orgasme.

Jeg vred mig, gispede og stønnede "Åhhr, hvor pokker hvor var det godt!".

Hanne havde overtaget Nielses pik igen, og jeg så lige hvordan han oversprøjtede hendes ansigt.

Så vendte jeg mod Per. Han var uforløst, stod og gned pikken heftigt. - Jeg så op på ham, smilede og sagde "Kom så med det"! – Åbnede munden, pikken gned mod min tunge og jeg fik lige ollenet ind i munden, så kom han og spermen fyldte min mund, - for pokker hvor jeg elsker det. Jeg sank det og slikkede ham ren.

Hanne havde rejst sig, jeg rejste mig også, tog bruseren igen og skyllede os af. -Vi grinte og Hanne sagde "Så har vi vist endelig fået tømt deres punge"!

Vi tørrede os, gik ind i stuen, satte os og Per skænkende vin. - Må indrømme at jeg efterhånden var godt mæt af sex, så jeg drak ud, rejste mig og gik over til Hanne og Niels, kyssede dem på skift og sagde "Tak for en enorm dejlig aften, håber at det kan gentages?, - jeg lægger mig nu!"

De smilte og Hanne sagde "I lige måde, vi ses forhåbentlig snart igen!".

Der gik ikke så længe, så kom Per ind i soveværelset. Han lagde sig tæt mod mig og sagde "Nu er de kørt, så nu er vi alene , - håber du nød Nielses store og Hannes tunge"!

Jeg svarede "Det var skønt, må indrømme at det var enormt dejligt at blive fyldt ud af en pik på den størrelse"! Han grinte og svarede" Forstår det, men nu må du nøjes med min, og den er vel heller ikke så ringe!". Jeg svarede "Elsker den, den er perfekt til min fisse" Jeg tændte på snakken og blev liderlig igen. Lagde mig på ryggen, spredte benene, spredte skamlæberne så fissen var vidt åben.

Sagde "kom så med den".

Per lagde sig over mig, han havde en hånd om pikken. Han gned pikhovedet mod klitten. -Ahhr, hvor var det godt. Jeg fjernede hans hånd, tog om den og dirigerede den til at ramme mig bedst muligt. Jeg gispede og kom i en lille orgasme. - Førte den så til hullet og han pressede den op. - Skønt!

Jeg lagde benene over hans skuldre, kneppede mod ham og nød hvordan den ramte mig dybt.

Tænkte så, - vil ha' den i røven, - tog om hans hofter, stødte ham bagud så pikken smuttede ud, løftede hofterne lidt, greb om ballerne så "stjernen" åbnede sig. – Han fattede hvad jeg ville og stødte så pikken op i det snævre baghul.

Uhmmm, hvor det godt, - jeg gned fissen, førte to fingre ind og mærkede pikken gennem den tynde membran der adskilte røv og kusse. – Det var enormt lækkert og jeg kom i en ny stor orgasme.

Per gispede og fremstammede "For dælen Maj, hvor er du dejlig, elsker dig". – Han kneppede vildt, - jeg nød det til fulde. – Så på ham med vidt åbne øjne, og ubrød "Elskede Per, kom så over mig". – Han trak sig ud, tog om pikken, lænede sig over mig, onanerede den, og så kom hans dejlige sperm ud over mig. Noget af det lagde sig over mine bryster og jeg masserede det ind i det bløde brystkød. – Han sad nu overskrævs over mig så pikken var lige ud for min mund. - Jeg slikkede om det stadig blottede pikhoved og rensede det for de sidste dråber.

Vi faldt udmattede om ved siden af hinanden. Jeg kælede for han ansigt, trak det mod mig. Kyssede ham og mumlede "Per, min skat, hvad finder du så på næste gang? – Glæder mig allerede til et nyt træf med dine venner".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.