Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Arbejdskollega. – Men også forsættelse af vennesex.

Per:

SEX I DAG?

Det havde været en hård uge på arbejde, - tegnestuen havde et konkurrenceprojekt som skulle sendes ind senest fredag, så der var blevet knoklet fra tidlig morgen til sen aften hele ugen. Projektgruppen som bestod af 3 arkitekter og mig som konstruktør, havde også en sekretær som hed Maj, der var enorm dygtig til skrivearbejdet. Hun var en dejlig lille kvinde med en sexet udstråling og med en lækker krop, men jeg vidste at hun var i forhold og havde 3 børn, så jeg havde ikke gjort noget for at komme i kontakt, selvom jeg godt ville. Posthuset lukkede kl. 17.30 og kl. 17 havde vi fået plancherne pakket ind og så gik det i rask trav over til posthuset. Vi nåede det og så blev vi enige om at dette måtte fejres med en øl. Og gik så hen til vores stambodega som lå lige ved siden af tegnestuen.

Vi fik bestilt en omgang øl, snakken gik lystigt og den ene øl tog den anden. - Maj sad til venstre for mig, og jeg fornemmede der var ved at opstå et eller andet mellem os. Hendes lår lå tæt mod mit og hun gjorde ikke noget for at flytte det så jeg pressede mit en smule mere mod hendes. Hun begyndte at gnide sit lår mod mit, alt mens hun stadig var i snak med en af de andre. Hun afsluttede sin samtale, rejste sig og spurgte mig, om vi skulle danse. - Kunne jo kun sige ja, og vi gik ud på det lille dansegulv. - Hun var iklædt en hvid kortærmet knapskjorte og en laksefarvet kort nederdel og så forbandet godt ud.

Vi svingede lidt jive, men da musikken skiftede til et lidt mere stille nummer gled hun ind mod mig, lagde armene omkring mig og pressede sit højre lår ind mellem mine ben. Nu reagerede pikken for alvor og spændte mod buksestoffet. Hun gned underlivet mod den, tog om min nakke og trak mit ansigt ned mod hendes. Vores munde mødtes og vores tunger slikkede og suttede . - Hun kyssede enormt godt.

Hun bugserede os hen i baggrunden af de andre dansende, således at kollegaerne havde svært ved at se os. Hun knappede skjorten et par knapper op og trak den lidt til side, så jeg kunne se hendes dejlige små bryster som blev støttet af en hvid bh. - Hun sagde" Kan du li' hvad du ser", - forsatte " Per, jeg har i lang tid haft lyst til at elske med dig, - vil du?". – Jeg svarede " Maj, - dine bryster er dejlige, og jeg har tit tænkt på hvordan det vil være at sammen med dig, - så selvfølgelig!".

Hun smilte, kyssede mig igen og sagde så " Lad os tage hjem til dig". – Vi aftalte hurtigt at jeg gik først og at hun så skulle følge efter. - Jeg gik hen til bordet og takkede farvel til de andre, gik ud og ventede små 10 minutter, så kom hun ud.

Vi skulle have hendes cykel med, så den hentede hun lige.

Jeg havde i mellemtiden fået ny lejlighed i Valby så nu var afstanden til arbejde betydelig kortere end den gang hvor jeg boede i Ishøj.

Vi fik fat i en taxi og kørte mod Valby. - I vognen sagde vi ikke meget, men vores hænder kærtegnede kroppene uden på tøjet. Da vi kom hjem til min bolig gik turen direkte til soveværelset.

Maj stillede sig foran mig, smilede og sagde " Nu skal du se mig nøgen"! – Så knappede hun hurtigt skjorten op, trak den af, så fulgte bh´en, nederdel og trusser. – Hold da op hvor var hun dejlig! – Hendes skød var dækket af fint sort kønshår og hendes små faste bryster var kronet at brystvorter der struttede af vellyst.

Jeg havde kun nået at få skjorte og T-shirt af. Pikken spændte mod buksestoffet og hun begyndte hurtigt at knappe op og lyne ned, - lagde sig på knæ, - trak bukser og underbukser ned, så jeg kunne træde ud af dem.

Hun greb om pikken som nu var fuldt erigeret, - trak forhuden tilbage så pikhovedet blev blottet. Hun lod lige sin tungespids glide rundt om det, kiggede så op på mig, smilede og sagde "Jeg elsker at sutte pik, så nu får du lige en tur, men du må love mig at du ikke sprøjter, - du skal jo også op i min fisse".

Må sige at hun overraskede mig ved at være så ligefrem, men det var jo enormt liderligt.

Jeg tog hendes ansigt i mine hænder og svarede "Skal gøre mit bedste"! - Trak så hendes ansigtet hen mod den stive. Hendes mund lukkede sig over den. Hun havde en hånd nede ved pikroden og den anden rundt om mine nosser. Munden sugede og tungen arbejdede på undersiden af skaftet. Hun suttede enormt godt og jeg var ikke i tvivl om, at hun nød det, - kunne høre hendes mumlende suttelyde!. Hun var i stand til at tage den helt ned i halsen, men kun et kort øjeblik, så måtte hun ha' luft. Den svuppede ud af munden, men hendes hånd gned den heftigt. Hun løftede den op mod min mave og suttede så henholdsvis den ene og den anden kugle ind i munden. Enormt liderligt. Tungen gled igen op af pikken og roterede om pikhovedet.

Hun trak sig lidt tilbage, - så op på mig og sagde " Kan du li' det?" Jeg smilte til hende og sagde " Det er skønt, - du sutter enormt godt og jeg elsker at få mundkneppet pikken.

Hendes ansigt lyste op i et stort smil og hun sagde "Så er det godt at jeg også elsker at blive mundkneppet".

Hun havde stadig et fast greb om den stive og gned den nu mod sit ansigt, pressede den mod kinderne, mod næsen og mod hagen, lod igen tungen glide rundt om ollenet.

Så sagde hun " Ved du hvad jeg også kan li' - jeg er vild med at få pikken mod mine brystvorter og mellem babserne".

Jeg mumlede " Uhm, det er også hvad jeg kan li'".

Hun rejste sig fra sin knælende stilling, pressede sin dejlige krop mod mig, lagde en hånd om min nakke og trak mit ansigt mod hendes. Hendes tunge slikkede rundt om det og så mødtes min tunge hendes i et vildt liderligt kys. - For pokker hvor var det godt.

Hun sagde " Sæt dig på sengekanten og spred benene!"

Gjorde som hun sagde og et øjeblik efter lå hun atter på knæ foran mig.

Hun greb om den stive med højre hånd, gav den nogle hurtige slik, så løftede hun sig lidt og pikken var nu lige ud for hendes dejlige bryster. - Hun tog, med venstre hånd om sit højre bryst og pressede pikhovedet mod det. – Hun lod det gnide rundt om og mod den stive brystvorte.

Det var enormt godt og jeg havde efterhånden svært ved, ikke at komme, men jeg måtte jo holde ud, for jeg havde jo lovet at hun også skulle have pikken i kussen.

Jeg så på hende, - hun var helt optaget af at give sig selv og mig fuld nydelse.

Hun skiftede, således at det nu var venstre brystvorte der fik turen.

Så skete det. - Hun tog om begge bryster og klemte pikken mellem dem. Hun lod noget spyt glide ned og min presæd og hendes spyt gjorde at pikken gled perfekt mellem de bløde bryster. Hun kiggede på mig og mumlede " Det er enormt dejligt at have din pik mellem brysterne, men jeg kan jo se på dig at du er tæt på at komme!"

Jeg fremstammede "Du har ret, det er så lækkert, og hvis jeg nu lover at jeg nok skal kneppe dig efter en lille pause, - så lad mig komme nu". Hun klemte brysterne endnu mere tæt omkring pikken. Smilte og sagde "Så kom da, - jeg tager dig i munden".

Pikken forsvandt fra de dejlige babser, og så havde hun den i munden, hun gav den et par sut, - så måtte jeg kapitulere og min sæd sprøjtede ind i hendes dejlige mund. Hun havde trukket ansigtet en smule tilbage og jeg kunne se hvordan spermen ramte hendes mund, tunge og ansigt.

Hun slikkede det i sig, og det der var gået ved siden af samlede hun op med fingrene, for så at slikke dem rene. - Hun så på mig og sagde " Skønt med varmt sperm, elsker det".

Hun slikkede pikhovedet rent, - rejste sig og sagde " Nu må vi jo håbe at du ikke har lovet for meget. – Jeg vil enormt gerne have din dejlige pik op i fissen". Smilte og forsatte " jeg er på pillen, så du skal ikke pakkes ind". - Sagde så "Har du noget at drikke?".

Jeg lå tilbagelænet på sengen, så på hende og nød hvad jeg så. - En vidunderskøn pige som lige havde givet mig en skøn orgasme.

Jeg rejste mig, tog om hende, kyssede hende blidt og sagde " Selvfølgelig, lad os tage et glas koldt hvidvin, men jeg skal lige have vasket pikken". Maj smilte og sagde "Jeg bør jo også lige have tørret mig lidt ren". - Vi gik ud i badeværelser og rengjorde os.

Jeg åbnede en flaske, tog et par glas og så vi gik ind i stuen. - Jeg nød synet af hende, - hun havde en enorm lækker stram røv og faste lår. – Kom til at tænke på at det jo nok skyldes at hun cyklede frem og tilbage fra arbejde hver dag.

Jeg satte mig i sofaen og Maj satte sig lænestolen overfor.

Jeg skænkende vin, vi skålede og smilte til hinanden. Hun slikkede sig om læberne, nød vinen, og jeg så den dejlige tunge som lige havde roteret om mit pikhoved.

Jeg spurgte " Sig mig, hvorfor du gør det her, - jeg ved jo at du er i et forhold?".

Hun så på mig, smilte og svarede " Helt ærligt, - jeg elsker sex, og jeg kan ikke leve foruden. – Samtidig kan jeg fortælle dig at Leif er flyttet. – Det gik ikke!, - så nu er jeg alene mor med 3 børn, men det skal ikke forhindre mig i at få pik når jeg har lyst". – Og det har jeg nu!". Hun løftede benene op, så hendes hæle hvilede på stolekanten, hvilket gjorde at hendes kusse blev fuldt synlig for mig. - Hun lod venstre hånd glide ned over maven for så at lægge sig over det mørke hår i skødet. - Hendes højre hånd lukkede sig om hendes venstre bryst og jeg så hvordan vorten struttede ud mellem hendes fingre.

Dejligt syn, - jeg tog om pikken som allerede var ved at rejse sig igen.

Hun sagde " Per, jeg er enormt liderlig, - jeg tager lige en spiller, - nyd det!"

Hun slap brystet slikkede og førte hånden ned mod fissen, skilte skamlæberne med begge hænder så jeg kunne se det dejlige lyserøde hul. - Klitten øverst var fyldig og strittede som et modent bær.

Hun lod en pegefinger glide rundt om den. - Den anden hånds langemand gled ind i hullet og jeg så hvordan hun bøjede den op mod g-punktet, så fulgte et par fingre til og nu kneppede hun sig selv med tre fingre. Hun havde lukket øjnene og hengav sig fuldstændig til sin egen nydelse. - Hendes åndedrag blev heftigere og hun stønnede mumlende om hvor godt det var. - Kroppen begyndte at ryste og så kom hun i en skøn orgasme!

Jeg havde onaneret medens jeg så på hende, men var jo også klar over at jeg skulle ind i den dejlige fisse, så jeg rejste mig hurtigt, tog de få skridt over mod hende og lagde mig på knæ foran hende.

Hun så på mig med sløret blik, og sagde "Ku'du li' hvad du så?".

Jeg grinte, og sagde " Jeg elsker at se en pige nyde sig selv, og det gjorde du jo perfekt!".

Hun smilte og sagde " Nu skal du kneppe mig og jeg lover dig en overraskelse!".

Jeg studsede, - hvad kunne det være?

Hendes fødder var igen nede gulvet, men benene var spredt således at kussen var parat til min indtrængen. - Jeg tog om skaftet og lod pikhovedet gnide mod hendes klit. Hun gispede og stønnede " ja, gør det, - jeg elsker det".

Jeg lod pikken glide fra klitten ned mod hullet. - Pressede mod det, og så var det lige som at støde mod en "mur". - Skamlæberne skiltes, men jeg kunne ikke umiddelbart komme videre.

Hun greb om mit hoved, så på mig, smilte og sagde " Det var overraskelsen, - jeg har en enorm stram og snæver fisse, - mine fingre kender den, men når den skal have pik så strammer den til, og så skal der virkelig presses til".

Hun flyttede sig lidt i stolen, - skød kussen yderligere frem mod mig. – Flyttede min hånd som jeg holdt om pikken med, - tog om den med et fast greb, - gned den og satte den mod hullet, - sagde " Du presser og jeg presser imod".

Det var helt hen i vejret, men da hun satte pikken mod kussen gav jeg los i alle hæmninger og pressede til. - Hun stødte i mod mig og så var jeg inde.

Sol, måne og stjerner, - det var fantastiks, - har aldrig oplevet noget lignende.

Kussen strammede om pikken så det var en fryd. Jeg tænkte, - det klarer jeg ikke længe men samtidig ville jeg jo ikke gå glip af det her vidunderlige knep.

Få sex i dag

Jeg så på hende. – Hun klemte om sine bryster og stødte mod mig hver gang jeg ramte hende dybt. Hun gispede og stønnede " Uhm, hvor er det godt, - knep mig, - jeg elsker din dejlige pik i min fisse". Hun slap det ene bryst og lod hånden komme ned til fissen og massere klitten, mens pikken arbejdede i hullet.

Jeg kunne næsten ikke holde til mere, men tænkte, at der jo måtte være andet og mere der skulle prøves så jeg trak mig tilbage og lod pikken glide op og ned mellem hendes skamlæber, således at den igen gned mod klitten. Hun gispede og stønnede "Åhhr gud, hvor er det dejligt!". – Hendes hånd lagde sig over den og hun pressede den endnu tættere mod fissen og kom så i en lille orgasme.

Jeg greb hende om skuldrene, trak hende op mod mig lod min tunge finde hendes. Vi kyssede liderligt. Hun suttede på min tunge som var det en pik og jeg nød det til fulde. Så afbrød jeg kysset, sagde " jeg vil bolle dig bagfra, - lad os komme ind i sengen".

Hun smilte og sagde " Ja, lad os, - så jeg skal kneppe dig ligesom du ønsker det".

Vi kom ind til sengen, - hun lagde sig på alle fire, således at hendes dejlige faste røv pegede mod mig, vrikkede lidt med den og lod overkroppen falde ned mod sengen, drejede hovedet så på mig og sagde" Knep mig så bagfra".

Hun lod en hånd komme ned mellem benene og stødte en finger op i det dejlige mørkhårede fissehul.

Jeg stod med pikken i hånden og nød synet.

Så kravlede jeg op bag hende, lod den stive glide rundt på hendes baller, for så at sætte den mod kussen. Hun stødte bagud og jeg frem og så var jeg inde i den snævre fisse igen.

Hold da op hvor var den stram, min forhud gled ekstra langt ned og jeg gispede en lille smule af smerte, men for pokker, - det var enormt lækkert. Hendes røv arbejdede imod mig og mine nosser daskede mod den. Hendes fingre tog om nosserne og pressede dem op mod kussen. - Skønt.

Mine hænder havde fat om hendes baller og jeg skilte dem så jeg kunne se hendes stjerneformede numsehul, - lod min højre hånds tommelfinger presse mod det.

Hun spjættede og gispede "Jaee, stik den ind". Gjorde som hun sagde, og tomlen gled ind i det mørke hul.

Hendes røv roterede om pikken og så kom hun i en enorm orgasme. Kroppen skælvede og rystede, hendes arme flagrede rundt i luften og hun skreg orgasmen ud!

Så faldt hun ned på maven og min pik kom ud i det fri.

Det var lykkedes mig ikke at komme, men det havde været tæt på!

Jeg tog om den stadig stive og lod den glide rundt på de dejlige baller, så tog jeg hende om hofterne og fik hende bugseret rundt så hun nu lå på ryggen.

Hun trak vejret dybt, smilte op til mig og mumlede " Per, for pokker, jeg er ikke blevet kneppet så godt nogensinde, - vidste ikke at det kunne være så dejligt". - Forsatte "Giv mig et øjeblik til at sunde mig, så skal jeg nok sørge for at din dejlige pik får hvad den har fortjent".

Jeg lagde min hænder om hendes bryster, tog brystvorterne mellem tommel og pegefinger og klemte om dem. Hun lagde sine hænder over mine og gjorde hvad hun kunne for at få mig til at klemme om de stive vorter. Hun stønnede " Uhm ja, jeg elsker at få vorterne klemt, de er enormt følsomme og det går lige til fissen".

Hun slap min ene hånd og lod hånde glide ned over maven for så at lægge sig over skødet.

Hun løftede underlivet op mod mig og masserede fissen, - mumlede " Gir du den lige lidt tunge".

Jeg tog igen om hendes baller og løftede hende lidt op og satte munden mod fissen, lod tungen glide ind i det snævre hul og slikkede så op mod klitten, den var opsvulmet og mindede om et kirsebær. Min tunge roterede rundt om den og der gik kun et øjeblik, så spjættede hun i en ny orgasme.

Hun greb mig om hovedet og trak det væk fra fissen, smilte og sagde " Din dejlige fisseslikker".

Hendes hænder tog mig så om skuldrene og hun skubbede mig bagud, sagde " Læg dig på ryggen så skal pikken få, hvad jeg har lovet".

Jeg lagde mig hurtigt på ryggen, dog hvilende på albuerne, så jeg kunne se hvad der foregik. Hun lå nu mellem mine ben. Hendes hænder havde fat om pikken, hun lod noget mundvand sive ned over den og så masserede hun den og mine nosser på eventyrlig dejlig vis. Fingrene gled op og ned og indimellem rundt om det blottede pikhoved, - hun sørgede for at der hele tiden var spyt nok til at massere med.

Mit åndedrag blev mere og mere heftigt og det var svært ikke at lade den sprøjte! – Hun så på mig, klemte så hårdt om pikken for ligesom at forhindre mig i at komme, grinte og sagde "Du er tæt på, ik!, - men du må vente lidt endnu"!

Jeg trak vejret dybt og prøvede at slappe lidt af.

Hun satte sig overskrævs på mig, tog om pikken, lagde den op af min mave for så at og læne sig lidt frem. - Så lå den mellem hendes skamlæber, hun spredte dem, pressede ned så skaftet lå klemt mellem dem. Hun gjorde alt for at gnide sin klit mod pikken, gispede og stønnede " Uhm, hvor er det skønt, - elsker at få klitten gnedet af en stiv pik".

Jeg greb hende om hofterne, løftede hende lidt op og sagde "Maj, for pokker, lad den nu komme op i dig". Hun greb hurtigt om den og satte den mod hullet, rejste sig og stødte sig ned over den. – og igen havde jeg pikken i hendes fantastiske stramme fisse.

Hun sad nu på hug over mig og hun roterede med underkroppen således at pikken gled i alle vinkler, samtidig med at hun stødte op og ned.

Hendes dejlige bryster dinglede foran mig, - jeg greb om dem, klemte og nød fornemmelsen af det bløde kød mellem fingrene.

Hun stønnede og fremstammede " Jeg er tæt på igen, - lad os komme samtidig!" Så var det ligesom om at kussen kneb ekstra om pikken, - jeg gispede højligt og fremstammede "Jaee, nu kommer jeg" og så gav jeg los. - Min sperm sprøjtede op i hende og samtidig kom hun i en ny enorm orgasme.

Hun faldt ned over mig og pikken slap ud af hullet, - hun havde dog hurtigt en hånd om den og lod sig så glide ned for at tage den i munden, suttede og slikkede sine og mine safter i sig, så op på mig og sagde " For pokker Per, - du må love mig at dette skal gentages".

Jeg smilte til hende, sagde " Kære Maj, tror du jeg vil gå glip af den mest dejlige pige og hendes helt vidunderlige snævre fisse, - du har bare at kontakte mig når du har mulighed for et gensyn".

Så rejste hun sig, tog sit tøj og klædte sig på, sagde "Jeg må hjem, - Leif har passet børnene, men han sover når jeg kommer og jeg sover i stuen!".

Hun gav mig et hurtigt kys og så var hun væk. - Hørte døren gå i, og så lå jeg bare med en helt vidunderlig fornemmelse af et pragtfuldt knald.

Forsættes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.