Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fået nyt job og i den forbindelse fandt jeg et lille fitnesscenter i nærheden,  allerede den anden gang jeg var der var det ligesom om at jeg havde kommet der hele mit liv, alle var søde og naturlige, ikke som så mange andre steder. En torsdag aften var vi 5 tilbage, 2 piger som begge så godt ud, den ene en typisk fitness pige med stramt tøj og håret sat i en kæk hestehale, den anden mere almindelig med T-shirt (der godt nok strammede over de store bryster) og almindelige jogging bukser. vi 3 fyre var i gang med at træne bryst da den ene pige (Liz) begyndte at skælde den anden (Lone) ud. Inden vi så os om var pigerne røget i totterne på hinanden og de væltede om på gulvet hvor Lone fik revet hul i Liz' triko så det ene bryst var blottet, dette gjorde hende helt vild og sparkede Lone med fuld kraft, inden vi nåede at skille dem ad. Jeg havde grebet Lone bagfra og holdt hedes arme om livet, hun sprællede for at komme fri og jeg kom derfor til at tage hende på de store bryster det så ud til at det fik hende til at slappe lidt af. De 2 andre gutter havde taget Liz og lagt hende ned på ryggen og Ole sad overskrævs på hendes mave og holdt hendes arme hendes bryster var blottede og hendes vorter var stive.
Per sad og holdt hendes ben,  så dukkede en af de små service-piger op og sagde: DET ER FORBUDT AT SLÅS HER, SÅ I UDMELDTE! det fik Lone til at gå amok og kalde hende en lille møjfisse,  service-pigen (Lotte) gik hen til os og stak Lone en flad og tog fat i hendes T-shirt og rev den i stykker, jeg prøvede at skubbe hende væk,  men det lykkedes kun halvt og jeg fik kun fat i hendes lille trøje mens hun bakkede, med det resultat at hun bakkede ud af trøjen og stod med nøgen overkrop,  de små bryster var faste med rejste vorter.
Per greb fat i Lotte og tog hende på brysterne samtidig med at Ole også var begyndt at ælte Liz' store bryster, hun så ud til at kunne lide det for hun havde fat i hans pik og kælede for den uden på bukserne.
Jeg havde stadig fat i Lone og jeg kunne ikke lade være med at lade en hånd løbe op til hendes store bryster og nive hende i brystvorten, hun reagerede ved at stikke sin hånd bagud og tage mig på låret,  jeg gik videre og stak hånden ned i hendes bukser og fik fat i en lille fisse uden hår,  hun var drivvåd og hun stønnede da jeg stak 2 fingre op i hende,  hun vendte sig om og satte sig på knæ fiskede min pik frem og tog den i munden. Omkring mig havde Ole fået lusket sin pik i munden på Liz og hun suttede som hendes liv afhang af det, Per havde trukket bukserne af Lotte og lå og slikkede hendes lille ungpige fisse, hun tog sig på de små faste bryster og nød det.
Ole rejste sig og sagde: NU SKAL DER TRÆNES IGENNEM! og løftede Liz op i en maskine som man træner lår i og lagde sig på knæ og stødte sin store pik dybt op i hendes fisse, hun hylede: MERE- KNEP MIG! FYLD MIG MED PIK! Lotte havde lagt sig på gulvet og kaldt mig hen,  jeg stak min pik i hendes lille mund og hun kunne næsten ikke gabe over den,  samtidig havde Per stukket 4 fingre op i hendes lille spæde fisse og 2 andre op i hendes jomfru røvhul, hun hylede en orgasme ud og faldt sammen.
Lone havde sat sig på en bænk og onanerede heftigt, så vi kastede os over hende Per bad hende sutte hans lange pik mens jeg spredte hendes ben og stak alle mine 25 cm ind i hendes vidunderlige fisse,  den var stram som en skruestik og her var en pige som kunne bruge hendes fisse,  efter et stykke tid sagde Per: JEG VIL OGSÅ KNEPPE HENDE! og lagde sig på bænken ved siden af: RID MIN STIVE PIK! Lone adlød og sænkede sin fisse ned over den spændte pik,  da hen havde redet lidt var hun helt vild: KNEP MIG FYLD ALLE MINE HULLER MED PIK! det skulle hun ikke sige 2 gange så jeg løftede hende af Pers pik og bankede min pik op i hendes fisse, hun hylede: SÅ KNEP MIG DOG! Per stak sin pik op i hendes røv og sammen fik vi fundet en rytme, Ole var stået af Liz efter hendes 4 orgasme og stod ved siden af og stak sin pik i munden på Lone,  hun var nu totalt udblokket men det skulle blive vildere! Lotte kom hen og deltog ved at kramme Lones bryster hun slikkede vorterne og lod sin tunge glide ned til Lones fisse og slikkede hendes klitoris samtidig med at hun fik pik i alle huller.
Lotte kikkede op på mig og sagde: I SKAL KOMME UD OVER MIT ANSIGT! ALLE TRE!, hun lagde sig på bænken ved siden af og stak hele hånden op i sin lille fisse jeg var ved at komme, så jeg sagde: LAD OS GIVE PIGEN HELE LADNINGEN! jeg stillede mig klar og skød en ladning varm sperm med i Lottes mund og ansigt,  jeg var dårligt blevet færdig før Ole skubbede mig væk og pumpede en kæmpe ladning sperm ud over hendes ansigt, Lotte slikkede og stønnede: GIV MIG MERE! og nu kom Per og stak sin pik i hendes mund, han kom og kom og fyldte hedes mund og ansigt med sperm.
Nu var det på tide med et bad og vi gik alle ud under bruseren i omklædningen, mens vi stod der lød der et "HALLO ER DER NOGEN" Lotte havde glemt at lukke døren, Per og Liz var optaget af hinanden, så da Liz tog Pers pik i munden stod Lottes mor i badet og gloede med øjne så store som tekopper, hun tog fat i armen på Lotte og skreg: HVAD FANDEN BILDER DU DIG IND; DU VED DU SKAL RINGE TIL MIG NÅR DU FINDER EN NY PIK! hun smed jakken og afslørede en lille top på som kun lige dækkede hendes kæmpe e-skåls patter, hun kastede sig på knæ ind i badet og slugte min pik til roden, hun suttede som en damphammer hun rakte ud efter Oles stive pik og vendte sig om mod Lotte og Lone og sagde:SKRID MED JER ;HER ER KUN PIK NOK TIL MIG! de gjorde hvad hun sagde og hun suttede videre på vores pikke.
Per tog fat i hedes kæmpe patter og befriede dem, Liz havde trukket hendes nederdel og trusser af og lå og slikkede den store fruefisse, hun sagde: I SKAL KOMME I MIT ANSIGT, DRENGE! og Ole overgav sig først og skød en stråle sperm i hendes mund og 3 mere i hendes ansigt,  det var tydeligt at hun ville have det ligesom sin datter (eller også havde datteren lært det af sin mor!)så jeg stillede mig klar og stak pikken i hendes mund, da jeg kom trak jeg pikken ud og pumpede min sperm ud over hendes ansigt, Per kunne ikke holde til mere og skød kanonen af over hendes kæmpe patter, dog nåede hun at få det sidste skud på hagen! Fruen var totalt i ekstase og rystede i den ene orgasme efter den anden.
det var tydeligt at hun elskede at få sperm i hovedet. Da vi havde badet satte vi os uden for og fik en kop kaffe og moderen sagde: DU ER VELKOMMEN I VORES LILLE KNEPPE-KLUB, VI MØDES TIRSDAG OG TORSDAG!!! jeg glæder mig til det bliver tirsdag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.