Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der lå vi hun våd af mit pis, hendes kusse drivende af det sidste af Per's sperm. Hun havde et fjernt udtryk i blikket. Jeg spurgte hende: Er du OK ? Ja sagde hun jeg er så liderlig men er klar til mere, kan I ?. Ja sagde vi samstemmende om lidt er vi klar igen.

Vi gik i vandet så vi kunne få alle de frække safter skyllet af, og lagde os igen alle 3. Nogle gik forbi og kiggede nysgerrigt på os men vi lå meget ærbart hver for sig.

SEX I DAG?

Jeg sagde til Anette: Du er nu på vej ud i liderlighedens og perversiteternes sti. Du er kun lige begyndt. Flere mænd, lidt urin, få slikket din spermfyldte kusse, vil du videre ? JA svarede hun med eftertryk. Dagen skulle bringe hende videre det næste lille stykke. En times tid efter kunne jeg se hendes hånd bevæge sig rytmisk, hun spillede hans pik der omgående blev stiv. Den skal jeg have mere af sagde hun. Per legede med hendes kusse, jeg spredte hendes ben så han kunne komme bedre til alt imens jeg suttede på hendes brystvorter. Et gisp undslap hende. Per havde lagt sig på alle 4 over hende hans pik jernhård, og han begyndte at lade den glide op og ned mellem hendes skamlæber. Et fantastisk erotisk syn. Hun pressede sit underliv mod hans pik der gled langsomt op og ned. Han standsede, pressede pikhovedet mod hendes klitoris og masserede den. Hun stønnede sagte. Pik sagde hun, giv mig din pik, NU.

Jeg førte den ene hånd ned og spredte hendes skamlæber, og den anden tog jeg om Pers pik og dirigerede den mod hendes våde kusse. Langsomt denne gang pressede Per sin pik op i hende, jeg kiggede fascineret på mens den trængte op i hende og udvidede hendes kusse, et liderligt syn. Hun stønnede og forsøgte at presse sit underliv op mod pikken men jeg holdt hende nede. Endelig var pikken helt oppe i hende, hun og Per tungekyssede, mens han langsomt begyndte at kneppe hende. Jeg legede med en finger i hendes stramme bagerste hul, først sagde hun nej ikke der men umiddelbart efter stønnede hun jjjaaahhh.

Sådan lå de og kneppede i lang tid, Anette kom i små orgasmer næsten hele tiden, Per stønnede ååhh hvilken stram våd fisse, den er så skøn. Da jeg på et tidspunkt jog 2 fingre op bag i Per stødte han til dybt og hårdt og Anette kom i en stor orgasme sprøjtede hans pik til med kussesaft og skreg JJJAAAHHH. Nu begyndte han målrettet rejsen mod sin anden udløsning den dag. Igen gennemkneppede han hende uden hensyn til hende, hun skød sit underliv op mod ham og og lod orgasmerne gennemryste sig. Hun kom og kom mens han bankede den store pik dybt op i hende, indtil han med et brøl bankede pikken den i bund endnu en gang og sprøjtede sin varme sperm dybt oppe.

Han trak sig ud, hans sperm drev af hende og jeg slikkede hende ren for hans sperm mens hun hulkede af liderlighed. Jeg var nu blevet stiv igen og dennegang endelig jog jeg pikken hårdt op i hende, hun kom med et skrig, og så bankede jeg pikken i hende meget hårdt, gang på gang på gang og hver gang skreg hun vildt. Hun sprøjtede uafbrudt, det væltede ud af hende Per lod en hånd glide ned ved hendes stramme røvhul og lod 2 fingre trænge op i hende. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhhhhhhhhhhhhhhhhhh skreg hun mer mer mer, 3. finger kom med op i røven på hende, jeg kunne mærke fingrene gennem den tynde membran og fyrede ladningen af i hende.

Kort efter jeg trak mig ud af hende og Per slikkede hende og så rejste han sig og pissede hende direkte i kussen for at spule de sidste rester af hende. Hun rejste sig på den ene arm og med dan anden hånd dirigerede hun hans pik så han pissede hende i ansigtet, åbnede munden og lod pisset fylde den, sank gang på gang for til sidst at slikke de sidste dråber af.

Kys mig onkel sagde hun, og jeg kyssede hende dybt mens jeg kunne smage hans pis i hendes mund.

Sådan fortsatte det dagen igennem indtil sidst på eftermiddagen. Anette var nu blevet grundigt gennemkneppet af 2 store pikke på skift dagen igennem, hun var blevlt grundigt introduceret til golden showers (hun havde sågar beæret os med selv at pisse os i munden på skift, og nydt at blive slikket undervejs midt i hendes gyldne stråle).

På den korte vej hjem spurgte jeg hende Har det været en god dag? Hun kiggede på mig med drømmende øjne den første dag i mit nye sexliv, jeg vil have meeget mere.

Jeg svarede: Det får du i morgen min skat, rigtig meget mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.