Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag morgen var startet eksplosivt :-) en ladning fyret af i munden på Anette, derefter lidt fræk leg på toilettet. Ved 8 tiden vågnede jeg igen og kunne høre puslen i køkkenet. Jeg stod op og gik ud i køkkenet uden at tage morgenkåbe på, som jeg ellers gjorde når hun var på besøg. Hun stod der helt nøgen, skøn og puslede med kaffen. Hun vendte sig og vi omfavnede hinanden dybt og vådt, jeg trak hende tæt ind til mig, holdt om hendes baller og kunne mærke min pik rejse sig mellem hendes ben. Hun smilede til mig, spredte benene og lod pikken stige op mellem dem og gned sig frækt på den.

Sådan stod vi lidt og hun hviskede: jeg har fantaseret om den store øhh pik hele natten og grinede. Hun var våd, sjaskvåd. Og havde endnu ikke vænnet sig til helt naturligt at sige PIK. :-)

SEX I DAG?

Vi har en opvask sagde hun og begyndte at vaske op mens jeg tørrede af. Undervejs kunne vi ikke lade hiananden være, kærtegnene allevegne var mange. Nive let i hendes vorter, en hånd rundt om min pik, en finger let mod hendes stramme bagerste hul, hun vejede mine kugler i hånden, rigtig gejle hinanden op.

Anette sagde jeg, nu må du fortælle hvad der er sket, du som aldrig har villet bade nøgen på stranden, i hvert fald med mig, du som altid har gået her i meget tækkelige natkjoler, du som jeg ikke har kunnet få et ægte kys fra, hvad er der sket ?

Hun rødmede og her er så hendes fortælling:

På ferien i Italien med vores venner du ved jeg fortalte om den tur til nudiststranden? Hvor jeg så vores venner nøgne for første gang, og ikke turde smide trusserne for min mand? Jeg ville gerne for første gang, vores venner ser så frække ud, jeg så Maria's glatte øøhh kusse, den var meeget tiltrækkende fandt jeg ud af, jeg så Giacomo's store øøøh pik, også helt glat, varmen stemningen, jeg blev våd ved tanken. og så så jeg min mands sure fjæs, hørte hans sure kommentarer, sådan kan man ikke, sådan gør man ikke, osv i den dur. Endnu en god dag var ødelagt af hans fordomme, snæversyn og katolske opdragelse, 20 års ægteskab passerede revy, med den ene begrænsning efter den anden.

 Da vi kom hjem til dem den aften fik jeg en lang snak med Maria, jeg fandt ud af at den strand vi var på ikke bare var en nudiststrand, men at der var masser af sex i krogene, at Maria og Giacomo kom der ofte for at have sex med andre, mænd, kvinder og par. Nogle gange var de der alene, nogle gange som par. Hun fortalte om de fantastiske oplevelse de havde haft, hun spiddet på flere pikke, legede med kvinder, Giacomo lege med andre kvinder og mænd.

Den nat kunne jeg ikke sove og besluttede, at jeg nu ville forsøge at åbne mig mod andre, finde mine grænser udleve mine indestængte behov. I øvrigt fik jeg heller ikke pik den nat.

Med de ord lænede hun sig ind over køkkenbordet, spredte benene, og sagde de magiske ord: Jeg er klar til din store pik, træng op i mig.

Jeg stillede mig bag hende spredte hendes skamlæber med fingrene og mærkede hvor våd hun var. Lod pikhovedet presse mod hendes våde kusse og med et gisp fra hende var pikhovedet oppe i hende. Hun rystede og hviskede: stille og jeg svarede  ja din liderlige tøs, ingen skrigen her :-). Konen lå jo stadig og sov.

Langsomt pressede jeg hele pikken op i hende , hun stønnede sagte ååååhhh hvor du fylder mig ud, jeg kan næsten ikke lade være at skrige. Jeg kneppede hende langsomt og blidt, det føltes som en evighed, hun kom med en sagte stønnen flere gange og med ét kom jeg dybt oppe i hende, ååhh jeg har aldrig mærket en mand sprøjte i mig før, sååå skønt og så kom hun igen. Jeg stod der, holdt om hende, kærtegnede hendes bryster, og hviskede: Anette dette er begyndelsen til en pervers rejse i sexualitens verden, din sexualitets verden, må jeg tage dig med på den rejse ?  Åhh ja sagde hun, og jeg svarede vi begynder i dag på stranden. Hun gyste ved tanken, hvad  mener du ? Vent og se, føl, mærk og lad dig lede sagde jeg. Trak pikken ud af hende vendte hende om lagde hende på bordet, spredte hendes ben og slikkede hendes spermfyldte skønne glatte kusse til hun kom.  Atter en gang sprøjtede hun voldsomt, jeg drak begærligt hendes safter.

Morgenmad sagde hun, nu, jeg er sulten. Jeg grinte, ja piksulten, hun grinte, også det, meeget.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.