Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kødranden opløste sig, vi lå 'alene' alle 3. Hun koncentrerede sig om mig, kælede. legede med min nu slatne pik, slikkede den begærligt ren, og sagde så til sin mand: Nød du det ? Det var jo det du længe har villet.

Han nikkede mens han kiggede ned i sandet , ja det var det vel svarede han.

SEX I DAG?

Jeg sagde til ham : Du har en ualmindelig sexet og skøn kone, pas godt på hende, hun er ekstremt vild.

Imens legede jeg med hendes kusse, hendes skamlæber svulmede, spermen drev ud af hends kusse ned mod hendes bagerste hul.

Jeg lod en finger trænge op i hendes stramme hul, hun gispede, men spredte benene endnu mere. jeg lod 2 fingre trænge op og hviskede til hende: Har du nogensinde fået en pik i dette hul. Hun gispede nej aldrig. Jeg hviskede næste gang får du den her. Hun gøs, nej det kan jeg ikke du er for stor. Vent du bare og se sagde jeg smilende.

Vi rejste os begge to, hendes mand kunne se at han lige i dette øjeblik ikke eksisterede i hendes bevidsthed, og gik i vandet. Vi legede, omfavnede hinanden tæt, tungekyssede, hun klamrede sig til mig og hviskede: Jeg vil have mere, meget mere, og hvis det indebærer at du tager mig bagi er jeg villig til det, bare jeg får din store pik at mærke igen. Hun stod med ryggen til mig, helt tæt, min pik rejste sig og flød op mellem hendes ben. Hun gned min pik mod sin kusse, jeg gned hendes kusse med min fingre og hun kom sagte men voldsomt, rystede og dirrede, nu er jeg parat til dig bagi sagde hun.

Vi gik op af vandet hun med strittende brystvorter jeg med stiv pik så alle kunne se det, stolt gik vi op til vores tæppe igen ignorerede hendes mand fuldstændig, jeg fandt noget glidecreme frem og begyndte at smøre min pik ind, og derefter smurte jeg hendes stramme lille hul godt og grundigt ind, hun stønnede imens. Kødranden etablerede sig igen, man skulle tro at der var et signal som en spion udsendte og derefter samlede de sig :-) .

Vi lagde os i ske, medens jeg først bearbejde hendes stramme hul med 2 og lidt efter med 3 fingre. Hun stønnede sagte, og jeg lod pikhovedet presse mod hendes strarnme hul. Hun pressede sig bagud mod mig, og pludselig gispede hun højlydt, mit pikhovede var trængt ind i hende. Her ventede jeg lidt mens hun vænnede sig til det med grimasser af smerte og fryd.

Laangsomt kneppede jeg hende dybere og dybere indtil hele min pik var begravet i hendes stramme røvhul. Vi lå sådan stille lidt indtil hun hviskede : knep mig så for fanden. Det lod jeg mig ikke sige 2 gange fik hende op på alle 4 og begyndte en metodisk meget hård røvpul af hende. Jeg ved ikke hvad der kom over mig for normalt er jeg ret blid ved en kvinde første gang jeg knepper hende i røven, men jeg tror jeg ville vise hendes mand at hun var min, at hun ville gøre hvad som helst for at få min store pik og at hun bare ville give sig fuldstændig hen til mig.

Jeg kneppede hende hårdt, meeget hårdt, hun skreg vildt både i smerte men også mere og mere i vellyst, denne gang kunne jeg holde meget længere så det vilde ridt varede vel 5 8 minutter, hun kastede hovedet rundt skreg ja ja ja ja jeg kooommmer, knep mig mer, knep mig mer, jeg er din jeg er din.

Jeg eksploderede langt oppe i hende,hun udstødte et vild hyl og besvimede. Undervejs havde hun gennemvædet vores tæppe endnu en gang med sine vilde sprøjt. Jeg lå tungt ovenpå hende min pik skrumpede og gled til sidst ud af hende. Jeg rullede væk fra hende, kælede for hendes skønne bryster og hun kom op til overfladen igen.

Hun kyssede mig dybt, og vendte sig mod sin mand: Har du set hvad du har gjort ? Kan du holde til at se mere ? For jeg vil mere, meeget mere. Han nikkede spagfærdigt. sad med stiv pik, hun forbarmede sig over ham og slikkede ham til han kom.

I den næste tid besøgte jeg dem ofte, gennemkneppede hende foran hendes mand, hun blev mere og mere frigjort og vild. Jeg begyndte at 'låne' hende uden han var med, hun blev endnu mere liderlig når han ikke var der.

Blev hun så gravid ? Ja det gjorde hun :-) Ville hun beholde barnet? Ja det ville hun med hans akcept, de vidste begge at det ikke er hans, skulle jeg betale ? , nej det nedlagde han veto mod da han ikke ville indgå aftalen om at jeg i så fald ville have ubegrænset adgang til hans kone indtil barnet blev myndig.

Ses vi stadig ? Ja hun kommer her rimelig ofte, uden ham, og giver sig fuldstændig hen til mig, og ja hun er gravid igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.