Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Stadig lørdag. Det var vidunderligt for første gang at have pikken oppe i hendes dejlige og forbavsende stramme kusse. Nu gjalt det morgenmad, konen var vågnet, vi sad alle 3 og spiste morgenmad, laangsomt syntes vi 2 turtelduer. Når min kone ikke så det udtalte Anette ordene 'Stranden nu' lydløst. Jeg smilede og trak bevidst tiden ud.

Ved 10.30 tiden spurgte konen om vi skulle på stranden, det er jo dejligt vejr,og vi svarede begge i munden på hinanden jo det er da en god ide.

SEX I DAG?

Jeg hviskede til Anette: Ingen badetøj, hun nikkede. Hurtigt fik vi pakket tæpper, madpakke, vand håndklæder, massageolie osv. Et kvarter senere var vi på parkeringspladsen ved stranden. Jeg i T-shirt,og shorts Anette i en løs let sommerkjole og intet andet. Mens vi gik kunne alle se hendes bryster gynge under det tynde lette stof, og ingen kunne være i tvivl om at hun var nøgen under kjolen. Et enkelt par gjorde store øjne, hun smilede han grinede og tog sig til skridtet. En ung fyr kiggede en ekstra gang og fulgte ligesom med og kiggede intenst på Anette. Jeg hviskede til hende: Du har en beundrer. Hun smilede tak jeg har bemærket det.

Da vi kom ud af stranden til der hvor de fleste ligger nøgne stoppede jeg og beordrede hende til at tage kjolen af. Jeg selv smed også tøjet og den unge mand gjorde også. Anette gispede da hun så ham, samme pik størrelse som jeg ,men den stod fuldstændig jernhård og stiv og vippede for hvert skridt han tog.

Vi fulgtes ad ud af stranden og jeg indledte lidt småsnak med ham. Jeg kan se du kan lide hvad du ser sagde jeg til ham. Han grinede Om sagde han. Anette gik foran og vuggede frækt med hofterne. Vi fandt et sted at ligge hvor der ikke var andre, den unge mand fortsatte indtil han mødte en ældre lille fedladen mand.

Da vi havde fået lagt tæpper og det hele til rette, sagde jeg til Anette: Nu er det tid at vise dig frem. Hvad mener du spurgte hun. Nu vil jeg promere dig op og ned ad stranden, tage på dig mens alle ser på dig, i det hele taget vise dig frem. Vi gik tilbage af stranden og forbi flere nøgne mænd, hver gang standsede jeg, kyssede hende, tog hende i skridtet så mændene ikke kunne undgå at se hvad jeg gjorde. Hun blev hurtigt sjaskvåd i kussen. Også ud for et nøgent par gentog jeg det,og kvinden i parret  begyndte at lege med mandens pik. Jeg sagde til Anette der kan du lære noget, og så pressede, jeg hende ned på knæ og beordrede hende sagte til at slikke min pik så parret kunne se det.   Hun slikkede begærligt min pik, jeg tog om hendes baghovede og pressede hendes mund langt længere ned over min pik end hun før havde prøvet. Da jeg slap hende fri gispede hun og kvinden i parret grinede,lænede sig ned over manden og tog hans pik til roden i munden.

Vi gik tilbage og videre og så den unge mand gå ind i skoven bagved sammen med den lille fedladne mand. Hvilket spild sagde Anette,temmelig højt, den unge mand vendte sig smilede og forsvandt ind i skoven med den lille mand.

Vi lagde os på tæppet,og der gik kun få øjeblikke før Anette sagde: Pik jeg vil have din pik NU. Da der ikke var nogen i nærheden rullede jeg over hende tog hendes ben op på mine skuldre,og trængte op i hende i et langt stød. Hun gispede og kom i det samme. Langsomt kneppede jeg hende lange dybe stød, helt ud helt op i hende, hver gang gispede hun og rystede og dirrede. Jeg holdt mig i skindet , hun havde jo aldrig prøvet så stor en pik, så jeg ville ikke virkelig banke pikken op i hende selvom det var fristende.

Kort efter kunne jeg se den unge mand komme ud af skoven, direkte hen mod os grinende. Han kom helt hen til os, Anette havde endnu ikke opdaget det, men jeg kunne se hvad han havde for .Pikken stod stiv og han dirigerede den hen til hendes mund mens han sagde: Så du mener detteher er spild ? Hun gispede og han lod pikhovedet trænge ind i hendes mund. Der lå hun spiddet på 2 velvoksne pikke og så salig ud.

Du troede da ikke jeg ville spilde min store ståpik på den lille fede fyr vel spurgte han hende. Jo fik hun mumlet med hans pik i munden. Jeg havde bare en aftale med ham om at pisse ham overalt og i munden for 500 kr grinede han, det har jeg gjort nu, han er over alle bjerge, så nu kan jeg lege med dig din dejlige tøs.

I det samme sprøjtede jeg dybt oppe i hende mens hun kom med et skrig. Jeg trak mig ud af hende og gjorde tegn til ham om at tage over. Hun stønnede nej mere. Jeg sagde til hende ja du får ham nu

Med det tog han min plads, hendes ben var end ikke kommet ned igen, så med hendes ben på sine skuldre bankede han hæmningsløst pikken op i hende. Han kunne jo ikke vide at hun ikke var vant til store pikke.

Og så gennemkneppede han hende hårdt og brutalt, bankede den store pik op i hende uden noget hensyn. Han blev ved længe, meeget længe og hun bare kom og kom, stønnede, skreg, hulkede,Ja ja ja,mer mer, åååhhhguuud efter en rum tid spændtes hun op i en flitsbue, rystede og skreg vildt, MER MER. Han var formidabel han kunne blive ved.

Da jeg jo tidligere  havde leget med hende mens hun tissede, og jeg nu skulle tisse stillede jeg mig på knæ ved hendes hovede, lod pikken trænge ind i hendes mund og lod pisset rinde. Den unge mand tog jeg ikke hensyn til han havde jo selv sagt at han var til den slags . Hun spruttede men sank nogle slurke hvorefter jeg trak pikken ud af hendes mund og pissede hende i ansigtet og på brysterne. Han kom med et brøl i hende, jeg kunne se på hans bagdel der var mange sprøjt. Hun dirrede og rystede i en voldsom orgasme og jeg kunne høre hun sprøjtede vildt.

De lå og omfavnede hnanden,hun kyssede ham meeget kærligt, Tak sagde hun det var det bedste jeg nogensinde har oplevet. Jeg mærkede et kort stik af jalousi, men tænkte også, nu er hun klar til hvad som helst jeg kan byde hende.

Den unge mand rullede af hende , hun lagde benene ned vidt spredte, jeg kunne se hans sperm drive ud af  hende. Jeg lagde mig og slikkede hende længe, slikkede hende helt ren for hans sperm, imens hun kom flere gange og sprøjtede en enkelt gang.

Jeg lagde mig op ved siden af hende og der lå vi alle tre tæt sammen hun med 2 indtil videre slappe pikke mellem sine lår. Vi kærtegnede hende blidt hun rystede let og sagde tak i to hvis jeg dør nu vil jeg være lykkelig og tilfreds.

Vi har mere til dig sagde jeg, og spurgte Per som vi nu havde fundet ud af at han hed hvad han skulle resten af dagen.

Kneppe og slikke og kæle den dejlige tøs. Vi smilede allesammen, god plan sagde jeg, åååh ja sagde Anette.

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.