BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den varme mund omsluttede mit pikhovede og den stod nu i fuld størrelse og stivhed. Jeg lod min hånd glide ned til hendes kusse, spredte skamlæberne og lod 2 fingre trænge op i hende.Hun var sjaskvåd, og hun stønnede sagte. Imens var der begyndt at samle sig den sædvanlige kødrand af mænd rundt om os.

Jeg hviskede til hende: Se alle de mænd der ville give hvad som helst for at være i mit sted lige nu. Hun rødmede, egentlig er det helt forkert men jeg er så liderlig sagde hun.

SEX I DAG?

Jeg lagde mig ned på ryggen, min pik strittede truende op og så sagde jeg til hende: Du skal spidde dig selv på min pik, du skal ønske den så meget at du her foran hele flokken lader dig glide ned over den og selv styrer tempoet her første gang. Igen rødmde hun: det kan jeg ikke foran alle dem, Tjae sagde jeg så stopper vi vel her.

Åhh nej sagde hun, skrævede hen over mig og nærmede sin kusse til mit pikhovede, spredte sine skamlæber med fingrene og knælede ned så hendes kusse lige akkurart rørte pikken: Jeg jeg jeg hun stammede , ååhhh og så sænkede hun sig ned på pikken der mødte en del modstand, hun var ret snæver, kunne mærke hun lagde vægten i og med et var pikhovedet i hende, hendes skønne våde varme kusse omsluttede mit pihovede. Et langtrukkent ÅÅÅÅÅÅHHHHH undslap hende, hun dirrede og rystede, hun kom i sin første orgasme. Imens havde hendes mand set på med bedende og også vantro øjne, hans ønske var ved var gå i opfyldelse, og hans elskede kone kom så hurtigt det havde han aldrig oplevet.

Hun blev der, nød øjeblikket og begyndte så rejsen mod de største orgasmer hun nogensinde havde oplevet. Hun vuggede med underlivet, pressede det længere ned over pikken, cm for cm spiddede hun sig selv på min store pik alt imens den ene orgasme efter den anden gennemrystede hendes krop. Det tog flere minutter før jeg var helt oppe i hende, dvs der manglede flere cm jeg før hele pikken var i hende.

Hun svævede der, men hendes ben kunne ikke holde hende oppe så hun lod hele sin vægt presse sig ned over pikken og pludselig skreg hun vildt, jeg kunne mærke et eller andet give efter og hun havde hele pikken oppe i sig. Stadig sad hendes mand der og spillede pik og så på med vantro øjne, jeg kiggede ham i øjnene, kunne se hans begær, men også hans frygt, ville han nu miste hende ?

Her sad hun og sundede sig og hviskede til mig: Det er så vildt, jeg troede aldrig jeg kunne tage den, så kiggede hun sig rundt (der havde nu samlet sig 20 25 mennesker, nu også par og kvinder imellem) rettede sig op og al hendes generthed var væk, hun kiggede på, dem skød brystet frem som for at sige Her er jeg, jeg er lliderllig jeg vil det her, se bare på, i får lov at følge med hele vejen.

Jeg hviskede til hende: Let dig lidt, og hun lettede sig 10 cm. Uden forberedelse stødte jeg hårdt op i hende 4 gange, helt i bund i hende, hun udstødte et dyrisk skrig hver gang, faldt sammen og helt ned over pikken 4. gang og så kom der et laaaangtrukkent skrig hun virrede med hovedet, rystede og dirrede over hele kroppen og så kom det: kussesafterne væltede ud af hende, hun fik sin første sprøjteorgasme nogensinde. Det væltede ud af hende ned over mig min pik ud over min mave rendte ned over mine nosser, jeg havde aldrig set så meget før.

Hun hulkede og dirrede i et helt minut, lod sig falde ned over mig og lå hen over mig, jeg kunne mærke hendes dejlige bryster på mig, hun hev efter vejret.

Hun hviskede: Jeg kan ikke mere, jeg svarede du kender ordet er det virkelig nu du vil bruge det ? Nej smilede hun jeg skal bare lige have vejret. Jeg kunne se på hendes mands øjne at han nu for alvor var bange, jeg vidste at han for første gang havde set sin kone med en fremmed mand, men også at hun allerede nu var blevet kneppet langt ud over sine grænser og begæret lyste ud af hende, hun ville have mere og viste ham det, som i trods sagde hun til ham; Du ville selv have mig til det. Han sænkede blikket, det gik op for ham at han nu ikke styrede hendes sexualitet mere.

Stadig med pikken i hende fik vi os rejst og lagt hende ned på ryggen, jeg løftede hendes ben op på mine skuldre og hviskede til hende: Nu skal du have pik for alvor, hun spilede øjnene op og hviskede tilbage: Tag mig, jeg er din, gør ham til hanrej. Væk var den generte kvinde der rødmede hver gang hun blev lidt presset, nu var hun den krævende liderlige kvinde der hele tiden havde været indeni hende.

Jeg begyndte at kneppe hende med langsomme dybe tag, pikken næsten helt ud og så dybt op i hende igen, hun stønnede sagte, seje regelmæssige stød. Mer sagde hun, hvad siger du spurgte jeg Mer stønnede hun, mer hvad ? Mer pik sagde hun jeg kan ikke høre dig hun hævede stemmen jeg standsede og sagde jeg kan ikke høre dig, højere stønnede hun: mer pik. Jeg standsede igen og sagde jeg kan ikke høre hvad du siger.

Og så kom det så alle omkring kunne høre det: Hun skreg vildt MER PIK MER PIK KNEP MIG KNEP MIG NU. Jeg bankede min pik hårdt op i hende, stød efter stød og allerede ved 2. stød begyndte hun at sprøjte vildt for hvert stød. Safterne væltede ud af hende, tæppet blev gennemblødt, hun skreg og hun skreg, det vilde ridt var i gang. Jeg ville ønske jeg kunne sige jeg kneppede hen i et kvarter, men allerede efter et par minutter kunne jeg mærke at hendes stramme fisse der hele tiden strammede sig sammen i orgasmerne gjorde sin virkning, jeg kom med et brøl og skød min ladning af dybt oppe i hende. sprøjt efter sprøjt dybt oppe i hende, hun hulkede og stønnede, klamrede sig til mig, trak mig helt op i sig, og hviskede: bliv liggende med pikken oppe i mig, jeg vil ikke miste en eneste dråbe af den sæd. Du har gjort mig gravid !

Hendes mand så til med tårer i øjnene, han kunne godt se at han aldrig kunne tillfredsstille hende som jeg lige havde gjort, han troede i det øjeblik at han havde mistet hende. Hans sperm drev ned over hans fingre og pik, han kom selvfølgelig samtidig med mig.

Han indså i det øjeblik at han var blevet HANREJ. Hvad han troede skulle være ren fornøjelse for ham og måske for hende var nu vendt 180 grader. Det var ren uforfalsket liderlighed hos hende ren fornøjelse uden hensyn til ham, han kunne være med eller lade være men hun ville fortsætte laangt ud af det spor han havde begyndt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.