BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne beretning skete for 2 årsiden på Hundige Strand. Til jer der ikke ved det er dette vel nok danmarks frækkeste nudiststrand. I godt vejr sexes der fuldstændig åbenlyst, MKMMk KKM MkMK MM osv osv. og med en kødrand af tilskuere.
Lidt om mig en moden mand med et ganske stort lem :-) For at sige det lige ud 24cm tyk som Cola dåse og helt glat altid.
Jeg var på stranden en dag med godt vejr og mange mennesker. Jeg er vant til at min pik bliver set på og kommenteret i det skjulte. Jeg skjuler den heller ikke, går som regel en tur langs stranden så den kan ses og lægger mig så på mit tæppe og venter på hvad der sker. Nogle gange absolut intet, andre gange er der nogen der knepper vildt og jeg stiller mig i kødranden og ser på og spiller pik. Får nogle gange kontakt med lystne damer eller frække par.
Denne dag går jeg i vandet og en fyr nærmer sig og begynder at snakke om alt og intet. Mens vi går op af vandet drejer smatalen sig på de frække kvinderog deres lyster.Han bemærker henkastet at hans kone har bemærketmit udstyr, og jeg beder ham udpege hans kone og takker i øvrigt for opmærksomheden.
Hans kone er en flot kvinde i 40'erne let buttet, medstore faste bryster, ligger med let spredte ben på deres tæppe, jeg kan se at hun er helt glat og har store skamlæber.
Jeg spørger henkastet hvad det er hun har bemærket. Og så kommer det:Han vil gerne se hende blive kneppet af en fremmed fyr, men hun har sagt at det kun kommer på tale hvis fyren er godt udrustet. Og lige netop idag har hun sagt til ham at hvis han kan skaffe hende min store pik kan han få at se hende blive kneppt af en fremmed.
Nå da, siger jeg er du parat,har du gennemtænkt det,hardunogensinde set hende få fremmed pik ? Nej det har han jo ikke, men han syntes det er en meget fræk fantasi som han gerne vil have gjort til virkelighed.
Hvad hvis kan lide det ? Hvad hvis hun får større og flere orgasmer end dunogensinde har givet hende ? Og tromig sagde jeg til ham, det er sket en del gange når jeg harkneppet en mands kone med min store pik.
Øhh sagde han ja men jeg er vild efter at se hende få en fremmed pik og hun vil kun hvis den er stor.
Såjeg er villig til at vove det sagde han.

Og du skal vide sagde jeg, jeg knepper kun uden gummi! Øhh kom det igen, det var værre,for hun er ubeskyttet og jeg er steriliseret fordi vi ikkevil have flere børn.

Tjae sagde jeg vil du se hende få min store pik ? Jamen sagde han hvad så hvis hun bliver gravid ? Tjae sagde jeg det skulle du jo have gennemtænkt før du spurgte. Men der er jo 4 muligheder: 1 vi gør det og satser på hun ikke bliver gravid, dagen der på pillen, abort, eller i får barnet som om det er jeres eller at i får barnet jeg betalerr alt, men har til gengæld adgang til din kone når og hvor jeg vil til barnet er mýndigt.

Han sank en omgang men forlod mig og talte med sin kone.Jeg havde sagt til ham at hvis de ville videre skulle hun sætte sig med front modmig og sprede sine ben så langt hun kunne og sprede sine skamlæber med fingrene. De lå ca 25m fra mig.
Efter lidt diskussion vendte hun sig mod mig spredte sine ben så jeg kunne se hendes skamlæber glatte og store og våde, og så spredte hun læberne med fingrene.
Terningerne var kastet, jeg samlede mine ting sammen og gik over til dem. Jeg kiggede kun på hende og spurgte: Hvad er det du gerne vil ? Ja altså det min mand fortalte dig sagde hun. Ja hvad var det egentlig han sagde, vildu gentage det selv ? Øhh hun rødmede, jamen sig det selv jeg vil høre det fra din egen mund sagde jeg. Du skal selv ville og fortælle hvad det ellers er du vil. Jamen jeg vil gerne hun rødmede igen prøve en stor tissemand. Jeg svarede at det jag har ikke i denne sammenhæng er en tissemand men en stor stiv pik, sig detdelv hvis det er det du vil have.
Endelig sagde hun det: Jeg vil prøve din store pik helt nøgen og ubeskyttet. Endelig sagde jeg ,go´dt tror du du er klar til havd der venter dig ? og din mand også ? Og her lige foran alle de liderlige mænd.
Hun sank en gang, jeg troede du skulle med hjem. Nej sagde jeg det skalforegå nu og her med demallesom tilskuere. Hun rødmede igen det tro jeg ikke jeg kan . Well OK så går jeg igen sagde jeg. Hun tog en dyb indånding , her og nu sagde hun.
Vi skal lige have en ting på plads sagde jeg, du skal have et stopord, for det duer ikke med: Jeg kan ikke mere, Jeg vil ikke mere, jeg er færdig, jeg skal have en pause eller alt det andet. Kun hvis DU siger TIVOLI så stopper jeg, men så bliver der heller ikke mere, ikke noget med at nu har fået pusten igen osv. Ved TIVOLI stopper alt omgående. Hun nikkede.
Mørkmin pik sagde jeg til hende og hun tog forsigtigt om den med en hånd. Brug begge hænder, mærk hvor stor den er få den helt stiv . Hun tog om den med begge hænder, de kunne ikke nå om den hver især og der var stadig nogle cm der stak ud når hun havde dem i forlængelse af hinanden. Slik den sagde jeg smag på den,tag pikhovedet imunden. Hun stønnede sagte, kyssede og smagte på mit pre-cum og gabte vidt op ogkunne lige få hovedet i munden. Jeg gispede da den blev omsluttet af hendes varme mund.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.