BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For at se detaljer om mig se historien: Jeg gjorde en mand til hanrej, 1.del. Jeg er en moden 60 år gammel libertiner. Denne historie tager sin begyndelse for ca 1 år siden en dejlig sommerdag. Min niece er i virkeligheden min afdøde kones niece dvs hun var faster til Anette på nu 55, som også var hendes gudbarn. Min kone var 10 år ældre end jeg og dødekort efter denne oplevelse.

Anette var den eneste af niecerne der regelmæssigt besøgte os, nogle gange alene, nogle gange sammen med sin mand en flot italiener,men han havde aldrig rigtig tilpasset sig i Danmark kunne ikke sproget særlig godt, forstod aldrig hvad myndighder og banker sagde og stolede ikke på dem. Derudover var han meget jaloux og Anette fortalte de skændtes jævnligt om alt muligt.

SEX I DAG?

Anette elsker at bade og hver gang hun var her tog hun og jeg på stranden, hun altid i badedragt eller bikini ingen af delene udfordrende tværtimod, måske bortset fra en cameltoe hun ikke var opmærksom på :-). Anette er en 'stor' pige, ikke tyk,men kraftigt bygget, let buttet, med tiden en lille topmave, solide lår, gode overarme og en B skåls barm.

Hun er vild med vandet og det gør ikke noget det er koldt. Jeg har fantaseret om hende gennem mange år hvordan hun ville reagere spiddet på min store pik, hvordan jeg kunne slikke hende til de vildeste orgasmer, men har intet gjort bortset fra at udfordre hendes badedragt/ bikini påklædning.

Jeg selv bader helst nøgen og vores strand er ret øde, udfor en campingplads er der 'tekstiler' og længere ude er de fleste nøgne. Der er stranden også bedst så der tager vi ud når vi bader.

I det seneste år op til denne dag havde hun fortalt om at hun sammen med sin mand eller når hun gik alene ved deres sommerhus og der ikke var andre så badede hun nøgen. Min pik svulmede hver gang hun fortalte om det, og på stranden forsøgte jeg at overtale hende til at smide tøjet, men nej, jeg var hendes onkel det føltes forkert osv osv. Omklædning fra vådt til tørt badetøj foregik diskret så det meste jeg har set er et frækt glimt af hendes bryster.

Denne dag fortalte hun om at hun og hendes mand havde været på ferie hos venner i Italien lige op til den Kroatiske grænse. Vennerne var vant til at køre til strande i Kroatien og ligeså denne gang med Anette og mand. De havde bare glemt at fortælle at de ALTID tog til nøgenbade strande og ALTID var nøgne på disse strande. Anette slugte kamelen men lagde ikke trusserne og hendes mand var sur hele tiden.

Hun fortalte at det var ubekvemt at se vennerne nøgne, at de begge var glatbarberede for neden og at manden hos vennerne havde en temmelig stor tissemand, det var hendes ord. Jeg svarede : Hvorfor tog du ikke alt tøjet af når nu alle andre var nøgne. Hun svarede af hensyn til sin mand, hun ville ikke gøre ham mere sur.

I mit stille sind noterede jeg mig denne udvikling, og foreslog at vi tog til stranden. Jaa gerne svarede hun men jeg har ikke badetøj med. Jeg sagde til hende at hun jo udemærket godt vidste at der hvor vi badede var det absolut ikke nødvendigt. Og nu havde hun jo set vennerne uden tøj, og hun havde jo vel også set andre mænd uden tøj gennem sit job som sygeplejerske.

Vi tog af sted, fandt vores favorit sted og smed tøjet, Dvs hun var meget diskret om det, kiggede ikke på mig og skyndte sig i vandet. Så skønt endelig at se hende nøgen omend i første omgang bagfra. Jeg slentrede i vandet, det var faktisk skidekoldt, men det gjorde jo at hende store brystvorter strittede lystigt, så lystigt at hun gemte dem bag armene og hurtigt kom under.

Jeg undskyldte mig og gik op igen lagde mig og lod solen tø min pik op så den fik normal størrelse igen :-). Jeg lå der på ryggen med spredte ben, lænede mig på armene, så alt var tydeligt synligt, legede lidt med pikken så den blev halvstiv og lagde den op ad maven ( den når næsten til navlen :-))

Efter et par minutter kom Anette op af vandet, let rystende men stadig med stive vorter og nu så jeg hende endelig forfra nøgen i al sin herlighed. En sort måtte af hår på kussen vandet drivende af hendes stive vorter, et ophidsende syn, som heller ikke pikken kunne undlade at reagere på. Den stod ikke på hel, men næsten.

Idet hun nærmede sig kunne jeg se at hendes blik fangede min pik, hun rødmede, standsede og gispede: Gud en stor tissemand. Jeg rettede hende og sagde at når den var i det humør er den ikke en tissemand men en PIK. Kender du forskel spurgte jeg udfordrende ? Øøhh hvad mener du ? Når en tissemand er stiv hvad skal den så bruges ? At tisse ? Øhh nej svarede hun. Hvad skal den så bruges til ? Øhh hun rødmede stadig men kunne ikke tage øjnene fra den mens jeg let legede frækt så den blev helt stiv. Øhh at elske med svarede hun. Ja det er meget godt sagde jeg men det er vel kun din mand du elsker med ikke ? Jo det er det. Men hvad ville det være hvis du nu fik denneher ? Øhh hvad mener du, ja hvis du satte dig ned over denne store hvad for noget ? Pik hviskede hun, jeg kan ikke høre dig højere, Pik sagde hun lidt højere, højere sagde jeg, nu kom det højt klart og tydeligt PIK, ja det er rigtigt, hvad ville det være hvis du fik denne, PIK sagde hun højt, hun svarede at bolle, igen rettede jeg hende nej det ville være at kneppe.

Jeg var himmelfalden denne kvinde der ikke havde villet bade uden tøj på i alle disse år var ikke løbet skrigende væk men blev ved med at stirre på min stive pik, udtalte ord hun tydeligt ikke var vant til at bruge og ikke mindst havde stillet sig med let skrævende ben så jeg under hendes tykke kussemåtte kunne se nogle meget store skamlæber og det kunne tydeligt ses at den fugt der var i revnen ikke var vand.

Hun tørrede sig, lagde sig og fortalte at vennerne i Italien også var glatte ligesom jeg var. Hun fortalte nu at manden i parret var godt udrustet men ikke så stor som jeg. Havde hun da set ham med stiv pik ? Ja han havde fået stiv pik undervejs men forsøgt at skjule det af hensyn til hende og hendes mand.

Hvorfor barberer I jer spurgte hun. Jeg svarede af to grunde, jeg er vild med at slikke kusser og pikke men hader hår i munden så vil helst lege med glatte kusser (eller næsten glatte) og pikke der i hvert fald er glatte på skaftet. Og jeg er selv vild med at få slikket pik så dem der gør det skal ikke have hår i munden.

Min mand slikker mig aldrig, men vil godt have slikket sin pik sagde hun lettere bedrøvet. Han er da en klovn sagde jeg direkte, jeg er sikker på du har skøn velsmagende våd kusse, tænk hvad han og du går glip af. Jeg ville slikke dig ofte og længe. Jamen du sagde at du ikke vil slikke en behåret kusse. Nej jeg sagde at jeg foretrak en glat kusse men jeg går aldrig af vejen for at slikke en kusse. Jeg bemærkede at hun undervejs havde spredt benene let, nu spredte hun dem endnu mere.

Jeg smilede til hende: Inviterer du ? Hun rødmede, spredte benene endnu mere og sagde sagte: Ja.

Jeg lod et par fingre glide ned over hendes mave ned igennem urskoven og spredte hendes skamlæber. Så våd har jeg sjældent fundet en kusse, hun stønnede let, jeg lod blidt mine fingre lege med hendes klit.

Så slik mig dog jeg kan ikke vente længere, og jeg lagde mig mellem hendes spredte ben og slikkede hende dybt, længe, blidt, hårdt, det var så vidunderligt at udforske hendes kusse, finde ud af hvad der tændte hende mest, det var som at lære at spille på en nyt instrument, at få de skønneste støn ud af hende ÅÅÅhhh IIhhh neeej åh ja guud alle varianter kom frem. Pludeselig strammede hun sine lår om mit hovede så jeg ikke kunne få luft, kort efter spredte dem vidt spændtes op i en bue og skreg vildt: Jeg koooommmmeeerrr, og sprøjtede en kæmpe skylle i min mund og i mit ansigt,og faldt sammen på underlaget.

Efter et par minutter hvor jeg blidt kærtegnede hende, brysterne, maven, lårene, blidt legede med hendes øreflipper rejste hun sig op på den ene arm, kiggede på mig rødmede og sagde: Jeg tror jeg tissede på dig var det ikke forfærdeligt. Jeg måtte svare hende at hun vist havde fået sin første sprøjteorgasme og at det ikke var tis men kussesafter der smagte aldeles vidunderlig. Jeg kyssede hende så hun kunne smage, ja det er dejligt sagde hun. Hun havde i mellemtiden ladet den anden hånd lege med min pik, gud hvor er den tyk og tung sagde hun, og nu bliver den stiv igen og du har ikke fået noget ud af det endnu. Jeg smilede lidt og sagde nu kan du jo prøve hvordan det er at slikke en glat pik.

Med det sænkede hun hovedet og tog min pik i munden, dvs hun kunne kun få pikhovedet i munden. Så begyndte hun det bedste hun havde lært at tilbede min pik,jeg kunne godt mærke at hun trængte til yderligere øvelse, men skønt var det alligevel.

Efter lidt tid kunne jeg ikke holde mig tilbage og gentleman som jeg er advarede jeg hende. Hun tog de første sprøjt direkte i munden,men trak pikken ud, det var som om hun ville se den sprøjte, mærke spermen i ansigtet og ned over sine fingre.

Kom sagde jeg til hende kys mig, og idet vores læber mødtes drev spermen fra hendes mund ned i min.

Hun kiggede mig i øjnene og sagde helt alvorligt: Du er pervers onkel, og jeg svarede Ja det er jeg og hvis du vil med på rejsen bliver det endnu vildere, frækkere dejligere og endnu mere perverst.

Vil du spurgte jeg ? Efter nogle øjeblikkes eftertænksomhed svarede hun sagte: Ja hvis du kan få mig derop igen, så er jeg med.

Og det er en historie som kommer lidt senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.