Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mandag formiddag oprandt og jeg åbnede lidt halv nervøst døren da dørklokken bekendtgjorde at Helle var ankommet. 

Det noget kedelige hverdages tøj hun havde haft på om fredagen, var nu skiftet ud med højhælede sko, nylonstrømper, en snæver nederdel og en skjortebluse som kæmpede en brav kamp for at holde de kæmpe store bryster inde. Det hele var toppet af fuld krigsmaling. 

Whau, udbrød jeg uvilkårligt næsten i chok over hvor forandret hun så ud. 

Rødmende gik hun forbi mig ind i entreen og jeg benyttede mig af det til at glo på hendes store røv, som så voldsom indbydende ud i den snævre nederdel. 

Over en kop kaffe, fik jeg historien om manden der ikke havde gidet at kneppe hende i flere år, men hellere ville ligge på sofaen og glo på fodbold. De havde et par børn sammen og hun ønskede ikke at forlade ham, men magtede næsten ikke at leve uden sex længere. 

Det er nok derfor det kammede over da jeg blev fuld, sagde hun undskyldende. 

Jeg har ikke lyst til at stå imellem dig og din mand. Sagde jeg, men hvis vi kan nøjes med kun at have sex, så står jeg gerne til disposition. 

Helle nøjedes med at nikke. 

Det var tydeligt at den krævende kvinde fra forleden var skiftet ud med en noget mere genert udgave, og at det denne gang var min tur til at tage initiativet. 

Jeg gik rundt om bordet at trak hende op at stå, inden jeg kyssede hende, først forsigtigt, så mere krævende da jeg mærkede hun gav efter. 

Efter en stund, begyndte jeg at knappe hendes skjortebluse op og krængede den over hendes skuldre og lod den falde til gulvet. Så gik jeg om bag hende og lynede nederdelen op og lod den følge efter. Bh’en blev hægtet op og trusserne røg samme vej som resten. Mens jeg kyssede hende i nakken, rakte jeg hænderne omkring hende og begyndte at kærtegne brysterne og nulre vorterne som straks blev stenhårde. 

Mens jeg fortsatte med min ene hånd på hendes bryst, lod jeg den anden gå på opdagelse på hendes røv som blev kærtegne på ballerne og en finger fandt revnen imellem dem. Helles vejrtrækning var nu tydeligt blevet hurtigere og jeg slap hende, og smed hurtigt mit eget tøj for så at presse hende ned på stolen, så hendes mund var lige ud for min pik. 

Jeg sutter ikke pik, jeg hader det! Siger hun. 

Når du er sammen med mig, så sutter du pik, og du nyder det! Svarede jeg og lagde en hånd om nakken på hende og trykkede pikhovedet imod hendes sammenknebne læber. 

Efter et øjebliks tøven, skilte hun dem, og lod pikken komme ind i munden. 

I et roligt tempo, begyndte jeg at kneppe hendes mund, indtil jeg kunne mærke hun begyndte at arbejde med, måske hun allerede var begyndt at nyde det?

I betragtning af at hun hadede at sutte pik, så var hun overraskende god til det. Der gik ikke mange minutter før jeg måtte trække mig ud, men for sent! Det første sprøjt ramte hendes hage, resten landede på brysterne. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.