Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi trængte til puster alle tre, men da jeg lagde mig på en solseng, kom Helle over og placerede sin kusse over mit hoved, så jeg begyndte at slikke det bedste jeg havde lært og hun lagde sig og begyndte forsigtig at sutte og kæle for min stadig stive pik.

Lone kom over og begyndte at bearbejde hendes bagindgang med creme, "Nu skal du have Martins store pik i røven skat" sagde hun.

"jaaa" stønnede Helle til svar.

Martin satte sin godt indfedtede pik imod stjernen, og pressede forsigtigt. Helle gav sig noget, men så gled hovedet ind og snart forsvandt resten af den lange pik samme vej. Helle åndede tungt og bevægede sig uroligt over mig.

Lone begyndte at fedte mit røvhul ind, og jeg spredte benene så godt jeg kunne, Så mærkede jeg en DILDO blive presset imod mit hul og langsomt gled den ind i mig, meget nemmere end sidst, selvom den mærkedes større, og hun begyndte at kneppe mig.

Martin trak sin pik ud af Helles røv og uden varsel stak han den ind i munden på mig og begyndte at bevæge sig frem og tilbage. Jeg var ikke i en position hvor jeg kunne gøre andet end bare at tage imod, så nu blev jeg kneppet både i røven og i munden. Efter nogen tid, stak Martin pikken tilbage i Helle, og hun begyndte at komme med små hvin for hvert stød han gav hende.

Helle var holdt op med at sutte min pik, og med et kom hun i en øredøvende orgasme så hendes kusse saft sprøjtende ud over mit ansigt. Nu begyndte Martin at stønne højt og det var tydelig at hans udløsning var lige om hjørnet. Netop da han kom, trak han pikken ud, og stak den langt ned i halsen på mig, så jeg kunne mærke hans varme sperm vælte ud i munden og halsen på mig. Han beholdt pikken i min mund så længe at jeg var nødt til at sluge spermen for ikke at blive kvalt, heldigvis smagte det ikke så væmmeligt som jeg havde forestillet mig.

Lone havde lagt sig på ryggen, på solsengene ved siden af, og kaldte nu på mig, "Nu er det vist min tur til at få en ordentlig slikketur"

Jeg lagde mig efter hendes anvisninger over på hende i en 69'er og begyndte at slikke hendes skønne fisse. Mens hun suttede på min pik, stak hun igen dildoen ind i mig, og jeg begyndte at fingerkneppe hendes røvhul til gengæld.

Efter et par minutter trak hun dildoen ud med et lille svup, for lidt efter at sætte den mod mit hul igen, troede jeg. Efter to sekunder blev jeg klar over at det ikke var dildoen der pressede imod mit røvhul, men der imod Martins varme pik. Lone havde fået udvidet mig så meget, at jeg ikke nåede at protestere inden pikken forsvandt til roden i min røv. Mens Lone suttede ivrigt på min pik, begyndte Martin at kneppe mig i lange seje stød, følelsen af at have en varm pulserende pik oppe i røven, var helt anderledes end en dildo. I løbet af kort tid kom jeg med brøl og sendte min sperm langt ned i Lones hals, inden jeg nærmest kollapsede oven på hende. Martin fortsatte med at kneppe mig. For blot et par timer siden ville jeg have forsvoret at jeg aldrig skulle være sammen med en mand, og nu lå jeg og nød at få min røv skampulet af Martins store pik.

Dette fortsatte i lang tid, inden Martin pludselig brølede sin orgasme ud, og sendte en stor omgang sperm langt op i min endetarm.

Vi havde begge brug for en pause, og lagde os på hver sin solseng og betragtede pigerne som lå og slikkede hinanden på en tredje.

"Undskyld jeg sådan tog dig uden varsel" sagde Martin, "men det var Lone som ville have mig til det"

"Det anede mig, " svarede jeg, "hun er en fræk lille tøs. Hvis du havde spurgt først havde jeg sagt nej, men det var sindssyg dejligt, så tak, " smilede jeg.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.