BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have leget med påspændings-dildoen samtidig med min pik, blev kvinderne enige om at de begge gerne ville prøve med to rigtige pikke i stedet og jeg fik hvervet at finde en ekstra fyr til vores lege.

Jeg satte en annonce i Expres, snart efter fik jeg en bunke breve tilbage. En af de første jeg hæftede mig ved var en som hed Martin, en fyr på min egen alder, som var meget veludrustet, men jeg kasserede ham da han var biseksuel, noget som jeg nødigt ville rodes ud i. Mens jeg læste videre, blev han dog ved med at rode i min hukommelse, så jeg vende tilbage til ham. Der var telefonnummer med så jeg ringede ham op og vi fik en god snak. Han virkede som en sød fyr, og som jeg selv var han glad for modne kvinder, så jeg besluttede at det skulle være ham.

Lones mand var højt på strå i en stor medicinalvirksomhed, så de boede i et stort hus i Klampenborg. Da han skulle til nogle store konferencer i USA og Asien, havde Lone huset for sig selv de næste 14 dage, så hun inviterede os alle ud til hende, lørdag eftermiddag.

Jeg havde netop nået at kysse de to kvinder goddag, da det ringede på døren. Udenfor stod Martin, en høj flot fyr, som tydeligt faldt i Lone og Helles smag.

Det var en dejlig varm sommerdag, så Lone foreslog at vi startede med en drink og en dukkert i den store pool. Som sagt så gjort, haven og poolen lå så privat at der ikke var nogen der kunne kikke ind, så vi smed alle fire vores tøj. Jeg er selv pænt udrustet med 18 cm, men Martin fremviste en ordentlig svaber på omkring 22 cm. Kvinderne hvinede af fryd da de så den og de var begge hurtigt henne og byde den velkommen, med hånd og mund. Så hoppede vi alle i det svalende vand. Martin var dybt fascineret af Helles store bryster, og begyndte straks at kysse og kæle med dem. Jeg vendte min opmærksomhed mod Lone, vi kyssede imens jeg brugte fingrene i hende fisse og hun gjorde gengæld ved at gnide min pik. Efter nogen tid, lagde hun armene om min hals og løftede sig op, så hun kunne sænke sin fisse ned over min pik. Jeg begyndte at kneppe hende efter bedste formåen, imens jeg holdt om hendes røv. Hen over hendes skulder kunne jeg se at Martin var ved at give Helle en ordentlig omgang bagfra, mens hun støttende sig til bassinkanten. Hun stønnede allerede højt, og det varede da heller ikke længe før hun skreg sin første orgasme ud. Snart fulgte Lone efter, og vi kravlede ud af poolen for at lægge os på solsengene.

Lone satte sig straks overskrævs på Martin og lod langsomt hans store pik forsvinde op i fissen. Helle fandt noget glidecreme frem og begyndte at smøre Lones numse ind, mens hun vinkede mig over. Jeg krøb ind mellem Martins ben og satte pikhovedet imod Lones stjerne og pressede mig roligt indenfor.

Vi fandt en god jævn rytme, jeg kunne tydeligt mærke Martins pik som kørte frem og tilbage i fissen og Lone begyndte snart at stønne som aldrig før. "Hold så kæft hvor er det skønt" stønnede hun, "Bliv ved, knep mig, knep mig, jaaaa... "

Hun kom i et brag af en udløsning, og jeg kunne høre og mærke hendes fissesafter sprøjte ud af hende. Både Martin og jeg fortsatte med at kneppe hendes huller. Snart kunne jeg høre at Martin fik udløsning og jeg selv fulgte lige efter, samtidig med at Lones krop gennemrystedes af endnu en orgasme. Vi trak pikkene ud af hendes huller og da hun faldt om på siden, kunne vi tydelig se hvordan vores sperm langsomt løb ud af hendes fisse og røvhul.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.