BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var omkring de 25, og efter et fejlslået studieforløb, slikkede jeg mine sår som inspektør i et stort rengøringsselskab, mens jeg overvejede hvad jeg ville med mit liv.

For at springe de kedelige detaljer over, så mødte jeg Helle, til afdelingens julefrokost, hen på aftenen, hvor alle var ved at være godt beduggede.

Umiddelbart var der faktisk absolut intet tiltrækkende ved hende, hun var omkring de 40, meget bred om hofterne og klædt i ualmindeligt kedeligt hverdagstøj. Det eneste der umiddelbart tiltrak ens opmærksomhed, var hendes ualmindelig store bryster.

Ikke desto mindre, faldt vi i snak, og senere da nogle af de andre ville videre i byen, endte vi i en taxi sammen. Ikke så snart var taxien sat i gang mod vores destination, før hendes tunge var i min mund og hendes hånd på min pik. Jeg benyttede mig selvfølgelig af chancen og gramsede løs på hendes store F eller måske endda G skåls bryster, sikke en følelse når man ikke kan holde omkring et bryst med begge hænder.

Så snart vi kom ind på diskoteket, fortsatte vi med tungelegen, mens hendes hånd snart fandt ind under bukselindingen, og gned min nu meget stive pik, imens jeg også stak hånden indenfor og legede med hendes kusse som hurtigt begyndte at blive våd.

Det blev dog hurtigt for meget for stedets personale, og vi blev venligt, men bestemt bedt om at forlade stedet.

Der var ikke så meget andet at gøre end at traske imod s-toget. Nu begyndte jeg så småt at blive ædru, og ventede egentlig bare på at vi nåede toget, så vores veje kunne skilles i god ro og orden. Men Helle ville det anderledes.

Omkring 200 meter fra stationen, trak hun mig pludselig ind i en indkørsel og knappede mine bukser op. Så snart hun trak mine underbukser ned, sprang min forræderiske pik frem stiv og klar. Hun begyndte at gnide min pik igen, inden hun trak sine egne bukser og trusser ned og vendte røven imod mig.

Knep mig så for satan sagde hun højt og bøjede sig lidt frem over.

Målløs gloede jeg et øjeblik på hendes store hvide røv, overraskende ophidset over det skønne syn, inden jeg lirkede min pik indenfor i hendes nu drivvåde kusse.

Så snart jeg mærkede at hovedet var indenfor, huggede jeg til af alle kræfter og kom straks helt i bund.

Helle stønnede højt, højere og højere for hvert stød. Vi var nu fuldstændigt ligeglade med om husets beboere hørte os, det var kun et spørgsmål om at nå klimaks.

Overraskende hurtigt, nåede vi begge der til. Helle skreg sin orgasme ud, og jeg mærkede hvordan hendes kussesaft løb ned af mine ben, inden mine nosser trak sig sammen og jeg fyldte hende med sperm.

På vej hjem tænkte jeg på hvor surrealistisk det var, at jeg lige havde kneppet en kvinde i en tilfældig indkørsel, og afskrev det som en fed og fræk engangs forestilling, men igen havde Helle helt andre planer.

Søndag eftermiddag, benyttede hun sig af at manden var til fodbold, og ringede til mig for at få et møde istand mandag formiddag. I syv sind gik jeg med til det, jeg boede alene og skulle først på arbejde hen på eftermiddagen.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.