BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Klampenborg (fortsættelse til den forsømte kvinde) 

Da vi var ved at tage afsked søndag middag, kom Lone med endnu en overraskelse.

SEX I DAG?

"Helle har givet mig lov til at låne jer næste lørdag, hvor jeg er vært for en pigekomsammen. Vi bliver 6 kvinder og i skal servere og servicere os. Kom kl 1930, så i kan blive sat ind i jeres pligter før pigerne ankommer. "

Martin og jeg så lidt på hinanden, men det synes ikke at være til forhandling, så vi sagde begge ja.

Lørdag kom, og jeg ankom til Klampenborg få minutter efter Martin. Jeg fik et vådt kys og pikken fik et klem, inden hun førte os ud i køkkenet. Hun viste os velkomst drinksene som stod klar i køleskabet, og forklarede hvordan og hvorledes med maden.

Da det var af vejen fik vi besked på at smide tøjet. Hun fandt et meget lille forklæde frem til hver af os og bad os så om at bøje os forover. I løbet af kort tid havde hun smurt hver vores røvhul ind og placeret en buttplug i hvert hul.

"Bare så der ikke er nogen som kommer i tvivl om at i kan bruges på en hvilken som helst måde" sagde hun inden hun gik for at tjekke opdækningen en sidste gang.

Så stod vi der og gloede på hinanden, med hver vores stive pik, der strittede frem under det lille forklæde og med hver vores plug i røven.

"Hvordan fanden fik hun lige overtalt os til det her? " Spurgte Martin.

"Det er jo Lone, " svarede jeg, "hun kan vel nærmest sno en hver mand rundt om sin lille finger. "

Vi fandt hver en øl i det veludstyrede køleskab og skålede akavet med hinanden.

Så ringede det på første gang, og vi gik ud og åbnede som vi havde fået besked om. Udenfor stod en smuk velholdt kvinde i slutningen af 40erne, meget mørk håret og med en pæn slank figur.

"Ditte" præsenterede hun sig, og vi fik hver et kys og vores pikke fik en kort, men kærlig behandling.

Den næste der ankom var Amira, en super flot sort kvinde, måske slut 30erne, med store velformede bryster og en strunk og stolt holdning, som umiddelbart fik mig til at tænke på udtrykket Nubisk prinsesse. Vi fik et dybt kys, og vores pikke fik et kys og en hurtig tur ned i halsen.

Nummer tre præsenterede sig som Anja, en høj fyldig blondine, med små B-skåle men en lækker kødfyldt røv. Et let kys, hånden strejfede pikken inden vi fik et klap i numsen.

Dernæst ankom Christina, en fyldig smilende latinsk udseende kvinde, med kulsort hår og bryster som truede med at vælte ud af den dybe udskæring. Et krævende kys, tungen ville lege med, og et halvt blowjob.

Den sidste var Hanne, endnu en høj blondine, men denne gang med kulsorte øjenbryn, en kombination jeg er ret vild med. Vi fik et knus og så gik hun videre uden at skænke vores manddom nogen opmærksomhed overhovedet.

Lone stak hovedet ud i entreen inden vi nåede at returnere til køkkenet, "Jeg ringer med klokken, når vi er klar til velkomstdrinken. "

Der gik fem minutter og der gik også ti, vi stod og drak det sidste af vores øl, imens vi diskuterede de kvinder vi lige havde mødt. Der var ingen tvivl om at de alle så rasende godt ud på hver deres måde, men vi var begge allermest interesserede i Amira, mest fordi ingen af os havde haft en sort kvinde før.

Så endelig lød klokken fra stuen, og vi greb de to bakker, hver med tre glas på og gik ind i stuen.

Knapt inden for døren stivnede vi begge, desperat forsøgende at holde glassene balancerende på bakkerne. Foran os sad alle seks kvinder i det store sofa arrangement, iført stiletter, nylonstrømper, hofteholdere, bundløse trusser, og halvskåls Bh'er som løftede brysterne, men ikke skjulte noget som helst.

Hver især havde en forskellig, men veltrimmet kønsbehåring, over deres nøgne fisser, hvoraf flere allerede så fugtige ud. Jeg var som tryllebundet af dette skønne syn, kun Martins albue i min side, vækkede mig nok til at jeg bar min bakke over til Amira, Lone og Ditte for at præsentere velkomstdrinken for dem. De tog drinken fra bakken, og Lone viste vejen ved at takke med at sutte min pik et øjeblik, hvorefter først Ditte og derefter Amira fulgte trop.

Den forsømte kvinde del 13

"Mens vi nyder vores velkomst drink, kan i jo passende byde vores trængende fisser velkommen"

Lone spredte sine ben, så der blev nemmere adgang. Som den gentleman jeg er, skynder jeg mig at efterkomme værtens ønske som det første, mens Martin selvfølgelig kaster sig foran Amiras sorte fisse. Lones skamlæber glinser allerede af fisse saft, inden min tunge begynder at bearbejde dem. Jeg suger dem ind min mund, en af gangen, mens hun stønner svagt og læner sig tilbage i sofaen. Væden begynder at løbe ud på det bløde læder, og så snart jeg sætter tungen imod hendes smukke lystknop, kommen hun i et lavt skrig, og sprøjter sine safter ud i hovedet på mig. Jeg rejser mit halvt og giver hende et dybt kys, inden jeg går videre til Ditte ved siden af.

Hun er tydeligt påvirket af at havde set min behandling af Lone fra første parket, små dråber perler allerede på de meget store mørke skamlæber. Jeg bruger nogle sekunder på at beundre denne skønne fisse, med den smukke kulsorte trimmede trekant over, inden jeg kaster mig over den. Så får den samme tur som Lones, men klitoris, trænger til en længere behandling inden hun kommer med et svagt suk, og hendes underliv trækker sig sammen i orgasme. Jeg giver hendes bryster en gang massage med tungen, inden hun får et afskedskys.

Martin, har gjort Amira færdig og er nu i gang med Anja, så jeg har den varme latinsk udseende Christina med de store bryster, samt den lidt koldt udseende Hanne at vælge imellem.

Jeg har aldrig været bleg for at tage udfordringen op, så jeg kaster mig over Hanne. Mens jeg kysser hendes inderlår, kan jeg tydeligt se at fissen ser helt upåvirket ud, men så snart den bliver taget under behandling, begynder hun at komme med høje suk, så jeg ved jeg er på rette vej. Jeg sutter og slikker det bedste jeg har lært, og efter et par minutter, kommer hun med et højt skrig og klapper benene sammen om mit hoved, mens hendes fisse sprøjter og sprøjter i min mund. Jeg prøver at tage hovedet væk, men hendes ben holder mig i et skruestik, så jeg begyndte at hoste og harke, inden hun endeligt giver slip. Mens jeg stadig hoster, bøjer hun sig frem og kysser mig inderligt, hendes tunge kommer langt ind i min mund, og kørere rundt så jeg bliver helt svimmel.

"Hold så op, hvor er du skøn" stønner hun nærmest katteagtigt i mit øre, "Du skal kneppe mig så meget i aften.

"Det er derfor jeg er her, hvisker jeg tilbage.

Jeg sætter min pik imod hendes fisse og kører hovedet lidt frem og tilbage imellem skamlæberne og gnider det imod klitten, inden jeg lader hele pikken forsvinde ind i det våde hul. Hanne stønner højt, og kommer igen inden jeg trækker mig ud, da Lone siger, "så er vi vist klar til forretten. "

"Hey?? " råber Hanne efter mig da Martin og jeg fortrækker til køkkenet.

5 minutter senere kommer vi ind med forretten, og kvinderne har sat sig til bords. Da jeg sætter tallerkenen foran Hanne, tager hun en fast greb om min pik, og sutter den begærligt et øjeblik. "Glem mig nu ikke smukke. "

"Det er der vist ingen fare for, " siger jeg og giver hende et dybt kys, mens jeg lader mine hænder nulre hendes hårde bryst vorter.

Den forsømte kvinde 13

Så snart forretten var ryddet af, satte kvinderne sig tilbage i sofaerne, og Martin og jeg blev bedt om at ligge os i en 69'er, så de kunne nyde at se os sutte pik på hinanden.

Martin lagde sig på ryggen, og jeg lagde mig ind over ham og tog hans store pik i munden, mens jeg mærkede min egen forsvinde ind i hans.

Kvinderne sad en stund og betragtede os, mens de gned hinandens fisser. Efter nogen tid, mærkede jeg buttpluggen blive fjernet fra min røv, for straks at blive afløst af en DILDO. Jeg slap Martins pik, og så mig over skulderen, og fik øje på Hanne som langsomt lempede hovedet af den tykke påspændings-dildo igennem min lukke muskel. Jeg gav mig lidt, den var noget tykkere end noget jeg tidligere havde haft oppe i min røv, men ind kom den. Hanne sendte mig et frækt triumferende smil, inden hun af fuld kraft bankede dildoen i bund i mit stakkels røvhul. Bevægelsen var så voldsom at jeg blev skubbet kraftigt forover, så min pik forsvandt helt ned i halsen på Martin.

Hun holdt mig spiddet på den store dildo et par sekunder, inden hun trak den næsten ud igen. Min pik gled op af Martins hals, og han hostede kort, stadig med den i munden, inden Hanne huggede dildoen dybt ind i mig igen så min pik forsvandt ned i hans hals igen. Dette gentog sig nogle gange, mens de andre piger jublede for hver gang min røv blev spiddet.

Efter nogen tid så Martin sit snit til at fjerne sin mund fra min pik, og kravlede hostende og hivende efter vejret ud under mig. Hanne greb om min pik, mens hun ufortrødent fortsatte med at voldkneppe min røv.

Hvad siger i piger, spurgte Lone, skal vi springe hovedretten over og gå direkte til desserten som Hanne?

Det var der tydelig enighed om. Amira, Anja og Ditte kastede sig over Martin, mens Lone kom over til mig og bød sin fisse til. Jeg begyndte at slikke så god jeg formåede med Hannes stempel kørende i røven, og Christina begyndte at sutte på min pik.

Endeligt trak Hanne sig ud af mit ømme gennempulede hul, og stillede sig på alle fire, kom så og knep mig med din skønne pik.

Få sex i dag

Det lod jeg mig ikke sige to gange, og gled i bund i hendes drivvåde fisse. Jeg tog hende så hård jeg kunne, bankede pikken i bund gang på gang, mens jeg begyndte at bearbejde hendes røvhul. Snart havde jeg fire fingre oppe og finger kneppede hende, mens hun hylende og skreg. Jeg trak pikken ud af fissen og jog den hårdt i bund i røven, samtidig med at hun kom i et brag af en orgasme. Jeg fortsatte med at pumpe løs, og efter et øjeblik skød jeg spermen langt op i hendes røv, samtidig med at hun skreg sin næste orgasme ud.

Udmattet rullede jeg om på ryggen, lige tids nok til at se Martin køre sin pik op i Amiras sorte røv.

Der var dog ikke meget ro min pik fik, Christina greb chancen og begyndte at slikke og sutte. Efter et øjeblik, vendte hun sig rundt og sænkede sin fisse, med de store kødfulde skamlæber ned over min mund. Mens jeg slikkede, kom Hanne til sig selv igen, og satte dildoen som før havde været i min røv imod Christinas våde fisse, og lod den glide i bund før hun begyndte at kneppe i et roligt tempo. Der gik ikke længe før min tunge og Hannes dildo fik Christina til at komme i en kæmpe orgasme, så fissesaften sprøjtede ud over mig. Jeg rullede ud under hende, og fik Hanne til at ligge sig på ryggen og Christina satte sig op og lod dildoen glide ind i sin fisse. Jeg stod et øjeblik og betragtede den flotte store røv, som vippede op og ned, og det lille hul som åbnede og lukkede sig for hver gang dildoen gled i bund. Så satte jeg mig på knæ bag hende, og lod min pik glide i bund.

Christina skreg endnu en orgasme ud, og i næste huk, fulgte endnu en. Hanne og jeg fandt en rytme, og Christina rystede, mens jeg både kunne høre og mærke hvordan fissesafterne sprøjtende ud for hver ny orgasme. Pludselig, blev det for meget for hende og hun faldt besvimet om, gled nærmest sidelæns af os, Og kollapsede på gulvet. Et øjeblik sad jeg rådvild, det havde jeg alligevel ikke prøvet før, men Hanne tøvede ikke. Christina lå på maven, og Hanne lagde sig ind over hende og møvede den fede dildo op i hendes røv og begyndte at kneppe for fuld damp.

Jeg må indrømme at jeg følte mig helt skræmt og intimideret over den voldsomme maskuline vildskab Hanne udviste, så efter et øjeblik trak jeg mig tilbage til køkkenet og tog en velfortjent øl fra køleskabet.

Inden jeg var halv færdig med min øl, kom Lone ud til mig. Du er da vel ikke færdig endnu skat? Spurgte hun med et smil og gled ind i min favn.

Overhovedet ikke, jeg har Jo kun nået at kneppe en tredjedel af jer, så der er en dejlig lang vej tilbage endnu, svarede jeg og gav hende et stort kys.

Lone smilede og gled ned på hug for at tage min slappe pik i munden, måske vi kan finde ud af at gøre det til halvdelen sammen svarede hun.

Min pik voksede sig hurtigt kampklar igen og hun suttede lystigt videre, mens jeg nød hendes behandling og det sidste af min øl.

Jeg satte flaske fra mig og greb hende om nakken, for at kunne støde ind i hendes mund. Efter nogen tid, greb jeg en håndfuld af hendes røde hår og trak hende op at stå. Jeg skubbede hende ind over køkkenborde og lod min pik trænge ind i hendes våde fisse. Samtidig med at jeg kneppede hende bagfra, æltede jeg hendes skønne bryster med mine hænder og hev nu og da i bryst vorterne. Den behandling kunne hun ikke klare længe og hun kom så benene eksede under hende.

Jeg trak mig ud og fik hende lagt på ryggen på et lavere bord, så jeg kunne se hendes skønne rødhårede dusk, mens jeg kneppede videre. Efter et par minutter, trak jeg mig ud og pressede i stedet pikken imod hendes lille stjerne. Den gav hurtigt efter og jeg gled i bund i hendes røv, mens jeg gnubbede klitten. Hun kom med et skrig, og fissen sprøjtede ud over os begge. Røvens rytmiske sammentrækninger gjorde at jeg ikke kunne holde min udløsning tilbage. Jeg nåede nøjagtigt at trække pikken ud af røvhullet og sendte spermen ud over hendes mave, bryster og den røde trekant af fisse hår.

Lone samlede lidt af spermen op med fingrene og slikkede det i sig. Du og Martin er et kæmpe hit i aften, jeg har aldrig set pigerne så liderlige som i dag. Hun trak mig ned til et kys, og skubbede min sperm ind i munden med sin tunge, den frække tøs.

Lone tog mig i hånden og vi gik tilbage til stuen. Sikke et syn, Anja lå på ryggen og fik slikket fisse af Hanne, som havde Martins pik i sin røv. Bag ham sad Amina, med den store tykke påspændings-dildo og kørte løs i hans røv.

Jeg slap Lones hånd og skyndte mig at ligge mig ind under Amina. Hvilket skønt syn, den mørke hud, de mørke skamlæber og så det afsindigt smukke lyserøde hul, det var lige før jeg kom bare ved synet.

Jeg lå på ryggen og slikkede løs på den skønne sorte fisse, og straks kastede Ditte sig over min pik, to minutters slikke tur, og den var klar igen.

Hun satte sig op og begyndte at ride min pik, men jeg bemærkede det knapt nok, så opslugt var jeg af Amiras fisse. Mens hun stadig kørte dildoen frem og tilbage i Martins røv, kom hun med et brag og fisse saften sprøjtede ud over min i forvejen klistrede overkrop.

Jeg satte mig op, og lod Ditte for sig selv for at få min pik ind i Aminas skønne fisse jeg pløjede løs, i en fin rytme med hende der kneppede Martins røv. Jeg trak pikken ud af fissen og stødte den i hendes røv tre dybe stød og hun kom i en voldsom orgasme, hvor hun faldt helt sammen over Martin.

Jeg kørte pikken tilbage i fissen, 3 stød og hun kom igen.

Jeg fortsatte med at skifte hul og hun bare kom og kom.

Ditte begyndte at lege med et par fingre i min bagindgang og snart kneppede hun mig med to eller tre. Jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde til den behandling ret længe, så jeg trak mig ud af Amira, da jeg synes jeg skyldte Ditte en kneppe tur.

Jeg fik hende op på alle fire og begyndte at kneppe hendes fisse hårdt, mens jeg tog hende på brysterne. Der gik ikke længe før fisse saften begyndte at løbe i en lind strøm og hun kom med et skrig. Jeg trak mig ud og stak pikken i røven på hende, mens jeg med den ene hånd gned hendes klit. Snart kom hun igen, samtidig med at jeg sprøjtede dybt oppe i hendes røv.

Jeg væltede rundt på ryggen, men selv om jeg netop havde fået udløsning, var min pik stadig stiv. Amira satte sig op og begyndte langsomt at ride mig, mens hun lænede sig frem og kyssede mig dybt og krævende. Snart blandede Martin sig i legen. Først stak ham sin pik skiftevis i munden på Amira og mig, indtil den igen var helt stiv, så satte han sig bag os og gled ubesværet op i Amiras røv.

Efter nogen tid skiftede han hul så hun havde begge pikke i fissen på en gang, det var en behandling hun ikke kunne klare ret længe og hun kom i en kæmpe orgasme.

Anja var hurtigt over os for at få den samme behandling, Martin lagde sig så hun kunne ride ham, mens jeg startede med at kneppe hendes røv, inden jeg kørte min pik ind i fissen sammen med Martins . Der gik ikke mange øjeblikke før Anja kom i en kraftig sprøjte orgasme, så jeg næsten blev smidt af. Vi fortsatte ridtet og hun kom igen og igen.

Snart skiftede vi stilling, jeg fik Lone op på alle fire og kneppede hendes fisse, det bedste jeg havde lært. Da jeg mærkede min udløsning nærme sig, mærkede jeg Martins varme pulserende pik glide op i min røv. I løbet af et øjeblik skød jeg min ladning op i Lones fisse, og mærkede samtidig Martin skyde sin varme sæd op i min røv.

Jeg var helt færdig og satte mig i sofaen med en kold øl, mens Martin selvfølgelig fortsatte med at kneppe pigerne på skift. Hanne og Lone satte sig på hver side af mig og legede med min slappe pik. Lone begyndte at sutte, mens Hanne kyssede mig krævende. Langsomt rejste min ømme pik sig igen, du mangler stadig at kneppe et hul i dag sagde Hanne og pegede på Martin som lå og strittede med røven imens han slikkede fisse på Amira og fik slukket pik af Ditte. Det vil jeg bare se sagde hun.

Som sagt så gjort, min pik gled ubesværet op I Martins røv, som var godt udvidet. Jeg pumpede løs, mens Hanne pressede på min numse og snart mærkede jeg at Martin kom i Dittes mund mens han udstødt et brøl.

Hanne havde stillet sig klar på alle fire, så jeg skiftede til hendes røv. Jeg fik øje på den store dildo og manøvrerede den op i hendes fisse mens jeg fortsat bankede min pik i røven på hende. Hun begyndte at skrige sine orgasmer ud, inden jeg måtte overgive mig og sperme i hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.