BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi så småt begyndte at komme til hægterne igen, kom Lone over og lagde sin sammen med mig, og vi kyssede og kælede for hinanden, mens Martin gik over til Helle.

Snart kunne vi høre støn derovre fra og så at Martin havde fået Helle op på alle fire og kneppede løs i hendes kusse.

"Kan den fyr da bare blive ved og ved? " sagde jeg.

"Det ser sådan ud, " svarede Lone leende, "at se hans store pik pumpe ud og ind i dit røvhul, er det frækkeste syn jeg nogensinde har set. " Hun sænkede stemmen til en hvisken, "men nu er det vist tid til at du gør gengæld, kom."

Hun rejste sig og tog cremen og dildoen med sig. Jeg fulgte efter og gik om til Martins hoved, mens Lone gik i gang med hans røv. Han greb villigt ud efter min pik og tog den i munden, mens Helle begyndte at nulre mine nosser.

Lone begyndte at bolle ham med dildoen, og han stønnede, men fortsatte med at sutte min pik. Lidt efter vinkede Lone mig til sig, og da hun trak dildoen ud af Martin, satte jeg min pik imod hans røv og gled ubesværet i bund. Jeg kneppede ham hårdt, og både han og Helle stønnede højt i takt med mine stød.

Efter nogle minutter trak jeg mig ud, "Nu er det vist tid til at Helle får pik i begge huller, " sagde jeg.

Martin lagde sig på ryggen og Helle satte sig med ryggen mod ham og sænkede sin røv ned over pikken, hvorefter jeg kørte pikken op i hendes kusse. Jeg kyssede hende dybt og krævende og vores tunger legede, imens vi faldt ind i en god rytme. Der gik ikke længe inden jeg ikke kunne holde mig tilbage længere og jeg skød min sperm op i kussen, snart efter kom Martin i røven og Helle skreg samtidig sin orgasme ud.

Det var begyndt at blive aften, og pigerne gik ind for at lave mad til os, mens vi blev liggende og dovnede ved poolen.

Lone inviterede os til at blive natten over, så vi kunne dele et par flasker vin til maden. Det sagde vi begge ja til, Helle havde allerede aftalt det med manden på forhånd. Så vi trak lod om sovearrangementet og Martin vandt Helle, mens jeg vandt Lone. Oven på eftermiddagens udskejelser var vi vist alle lidt udkørt og blev enige om at krybe tidligt til køjs.

Lone og jeg lå nogen tid og snakkede, mens vi kyssede og kælede for hinanden, men efter nogen tid kunne vi høre tydelige sex lyde fra værelset overfor, hvor Helle og Martin overnattende, og vi kunne ikke lade være med at le.

Lidt tid lå vi og lyttede, men lydene satte sit præg på os begge og snart blev vores kærtegn mere krævende. Jeg gned Lone i fissen og hun begyndte at blive godt våd, mens hun gned på min pik der igen var blevet stiv. Vi lagde os i ske og jeg trængte om i hendes fisse og begyndte at kneppe i et stille tempo mens jeg krammede hendes bryster. Stille og roligt arbejdede vi os frem imod orgasme, først kom jeg men et par sekunder senere trak Lones fisse sig sammen og hun kom med et lavt hvin.

Da jeg ville trække pikken ud, bad hun mig om og lade den blive i hende, og sådan faldt vi i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.