Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg rejste mig op og nærmede mig med korte skridt Sebastian. Han smilte flabet, men hans øjne strålede af liderlighed. Det var en helt ny side, jeg så af ham. Han havde altid været en helt almindelig sød fyr, men seksuelt var han åbenbart meget dominerende. Jeg stod foran ham i et øjeblik, usikker på, hvad det var, jeg egentlig skulle gøre. Han kiggede på mig og sagde pludselig: "hvad venter du på? På knæ, nu!" Alle pigerne gispede, men de kiggede stadig bare på. Mine bedste veninder.

Jeg satte mig på knæ og mine mund var få centimeter fra hans pik, der lugtede af liderlighed. Pludselig mærkede jeg med en kraft, at mit baghovedet blev skuffet frem og min mund blev fyldt med teenagepik. Sebastian holdt fast i mit hår og dunkede rytmisk mit hoved frem og tilbage. Hans pik var nok 20 centimeter og virkelig tyk. Jeg gaggede hver eneste gang hans pik ramte det bagerste af min hals, men da jeg kiggede op på hans ansigt, smilte han bare overlegent. "Det har du vidst ikke prøvet før, hva?" sagde han, da han i et trak mit hoved væk fra hans pik. En tynd tråd savl forbandt hans pikhoved med mine læber. Jeg erkendte, at det havde jeg ikke, og kiggede på pigerne i sofaen, der så ud til at nyde showet. Alex sad med sine fingre i skridtet, og kørte rytmisk rundt på sine kønslæber uden på sin nederdel. Hun stønnede svagt. Sebastian grinte af hende, for at vise, at han havde kontrollen nu. Rummet summede af liderligheden.

Pludselig blev jeg slået i ansigtet af hans pik; han svingede den store pøse rundt i luften og ramte mit ansigt, der glinsede af spyt og præsperm. Hans øjne var knebet sammen, og han så ud til at nyde hans dominans over mig.

Selv var jeg blevet drivvåd, og min fisse summede. Jeg ville kneppes, og det skulle være nu.

"Vil du ikke kneppe min fisse?" Jeg var overrasket over de ord, jeg lige havde sagt. Han bedte mig om at gentage, hvad jeg lige havde sagt. Da jeg fik sagt de liderlige ord igen, begyndte pigerne i sofaen at hviske. Det tændte mig af en eller anden grund, og min fingre kørte langsomt ned over mit stramme maveskind, og ned til min blodfyldte fisse. Mine fingre kærte i cirkler over de ømme læber, og jeg stønnede. Jeg kunne høre Sebastians grin i baggrunden. Han mumlede noget med liderlige tøs, men jeg var for langt væk i min liderlighed.

Han tog pludselig fat i min arm, og drag mig hen til sofaen, hvor han smed mig. Pigerne rykkede langt væk fra mig. "Tag tøjet af hende, piger." Kommanderende han til pigerne, som stirrede på hans svedige, men smukke ansigt. "Nu skal hun råkneppes! Og bagefter får I andre en tur med den her satan", sagde han, mens han svingede sin kæmpe kødkæp rundt i luften...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.